Készült az Ant Movie Catalog programmal.

Sorszám Eredeti cím Magyar cím Méret(Mb) Formátum Nyelv Felirat
3/4
poster
Bánk bán  Bánk bán (1985)      magyar (Surround)  magyar, angol, német, olasz 
Magyarország 1213. Baljós esztendő. A király II. Endre (Lukács Sándor) távoli országban csatázik, eközben felesége, az idegen földről jött Gertrúd királyné (Almási Éva) ragadja magához a hatalmat. A királyné kiváltságokkal halmozza el a trón körül dőzsölő honfitársait. A békétlen magyar urak Petúr bán (Kállai Ferenc) vezetésével összesküvést szerveznek ellenük. Ezalatt az országot járó Bánk bán (Blaskó Péter), a király helytartója egyre nagyobb szegénységgel találkozik. Távollétében nem is sejti, hogy a királyi udvarban hagyott hűséges asszonyára, Melindára (Szirtes Ági) a királyné öccse, a léha Ottó (Bubik István) vetette ki hálóját. 

poster
Shifshuf Naim  Forró rágógumi         
Aki visszaemlékszik azokra az időkre, amikor nemhogy félmeztelen hölgyek nem hirdettek tusfürdőt az esti híradó után, de hétfőn még esti híradó sem volt, annak nincs szüksége részletes bizonyítékokra. A Forró rágógumi vetítése a nyolcvanas évek elején mérföldkőnek számított... A mára már kultuszfilmnek számító Forró rágógumi című filmre bizonyára sok fiatal felnőtt gondol vissza vidám nosztalgiával. A Top Secret és a Házibuli filmek mellett a Forró rágógumi filmkockáinak felidézése az akkori szolid, szülői felügyelettel ellátott házibulik elengedhetetlen kelléke volt.

Témája mi más lehetne, mint a tinédzserek legfontosabb problémája: a szerelem és a legjobb esetben hozzá tartozó szex. Minden fiatal életében eljön ugyanis egyszer a pillanat, amikor a nemi hormonjainak engedelmeskedve megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Lássuk tehát, hogyan boldogulnak hőseink! 
4/4
poster
Hudson Hawk  Hudson Hawk - Egy mestertolvaj aranyat ér      angol (Surround), francia (Surround), német (Surround), olasz (Surround), spanyol (Surround)  magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd, török 
A film tartalma feltöltés alatt áll. Kérjük szíves türelmedet! 
4/4
poster
Halálos fegyver  Halálos fegyver (rendezői változat) - szinkronizált változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol, cseh, dán, finn, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, portugál, spanyol, svéd, török 
A világ legsikeresebb akciósorozata, a Halálos fegyver 1987-ben indult hódító útjára és a gazfickók és a közönség azóta figyeli lélegzet-visszafojtva Martin Riggs (MEL GIBSON) és Roger Murtaugh (DANNY GLOVER), a két hajmeresztő észjárású és temperamentumú zsaru ámokfutását, amely során a rosszfiúk pofonokból és golyókból, a nézők pedig poénokból és golyósokból nem szenvednek hiányt.A most ismét megjelenő első rész még azoknak a rajongóknak is tartogat meglepetéseket, akik betéve ismerik a filmet az első kockától az utolsóig. A Halálos fegyver rendezői változata több mint hét percnyi új, korábban sosem látottjelenettel bővült! 
4/4
poster
Halálos fegyver 2 - Directors Cut  Halálos fegyver 2. (rendezői változat) - szinkronizált változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol, cseh, dán, finn, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, portugál, spanyol, svéd, török 
Az akciófilm műfaj egyik legemlékezetesebb filmje,a Halálos fegyver első része iránt rajongó milliókmég jobban meg akarták ismerni Martin Riggs(MEL GIBSON) és Roger Murtaugh (DANNY GLOVER) nyomozókat,és újabb kalandjaikat követelték. Amikor végre elkészülta második rész (amelyben a fenomenális JOE PESCI is feltűnika nagypofájú Leo Getz szerepében), annak sikere még az elsôjét is felülmúlta.A most ismét megjelenő második rész még azoknak a rajongóknak is tartogat meglepetéseket, akik betéve ismerik a filmet az első kockától az utolsóig. A Halálos fegyver rendezői változata több mint öt percnyi új, korábban sosem látott jelenettel bővült – többek között az azóta legendássá vált "robbanós vécés" rész is tovább tart! 
4/4
poster
Halálos fegyver 3 - Directors Cut  Halálos fegyver 3. - szinkronizált változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, észt, lengyel, lett 
Az akció műfaja ritkán szül olyan hősöket, akik annyira belopnákmagukat a nézők szívébe, mint Martin Riggs (MEL GIBSON)és Roger Murtaugh (DANNY GLOVER).A legendás figuráknak talán ezért van képük harmadszorra is visszatérni, amitazért nem mernek egyedül. Velük van a második részből már jól ismertdumagép, Leo Getz (JOE PESCI), és a most debütáló Lorna Cole (RENE RUSSO), a lenyűgöző szépségű gyorstüzelő amazon, Riggs vágyainak titokzatos – ám korántsem megközelíthetetlen – tárgya.A Halálos fegyver 3. rendezői változatát – mely több mint három perccel hosszabb a moziban látottatokhoz képest– most már magyar szinkronnal is élvezhetik a rajongók! 

poster
Evolution  Evolúció         
Rádió 
3/4
poster
Mission: Impossible 3  Mission: Impossible 3. (2 DVD)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, finn, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, szerb, szlovén 
Ethan Hunt (Tom Cruise), a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér! A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő (az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman) jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban - hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát.Owen Davian, a zseniális gonosztevő eddig minden alkalommal kicsúszott az igazságszolgáltatás karmai közül, olyan, mint egy megfoghatatlan, arctalan fantom. Hunt ügynöknek és csapatának azonban sikerül őt becserkésznie és elfognia, ám Davian ezek után sem legyőzöttként viselkedik, hanem megígéri az ügynöknek, hogy bosszút áll. Nem sokkal később egy egész arzenál érkezik a bandavezér kiszabadítására, és Hunt üldözőből üldözötté válik...A küldetés tehát ezúttal nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál! 
3/4
poster
Underworld Evolution  Underworld: Evolúció      magyar (DD5.1), magyar (Surround), angol (DD5.1)  magyar, angol 
Ahogy a vámpírok és farkasemberek viszálya egyre hevesebb, úgy fokozódik az Underworld Evolution feszültsége, a vérszomjas hatalom, a tiltott szerelem és a bosszú valóságos dáridóját kínálva.Nagy titkok felfedése és egy elárult Vámpír elhatározása nyomán az évszázadok óta tartó küzdelem új erőre kap. Egy Halhatatlan hatalomvágya a Vámpír-Lycan viszály eredetére új felfedezések fényét veti. A múlt hirtelen nagyon szövevényessé válik, az is elképzelhető, hogy a jövőben egy teljesen új faj lép a színre...Minden egyes összecsapás új felfedezéseket hoz napvilágra, éles fényt vetve korábbi eseményekre, áthatolva a lelkek mélyén eltemetett, fájdalmas emlékek sötétjén. 
10 2/4
poster
The Wild  Vadkaland      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), görög (DD5.1), bolgár (DD5.1), szlovák (DD5.1)  magyar, angol, bolgár, cseh, görög, szlovák 
Gondoltál már arra, mit csinálhatnak az állatkerti állatok éjszaka? Nos, a New York-i állatkert kissé lökött lakói egész biztosan nem a ketreceikben ücsörögnek. Amint az utolsó gondozó kiteszi a lábát a kapun, indul a buli, a hancúr és kedvenc sportjuk, a „teknős-teke”.Egy napon azonban valami megzavarja a felhőtlen jókedvet: Sámson oroszlán egy szem fiát, az éppen serdülő Ryant véletlenül elhajózzák a vadonba, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga a vadon vadságaihoz, menne tehát vissza kényelmes állatkertjébe. New Yorkból szerencsére mentőexpedíció indul útnak Sámson vezetésével, s a legbátrabbak (illetve a legflúgosabbak) részvételével. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala természetesen elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át egészen a rettegett vadonba. 
11 4/4
poster
Christmas with the Kranks  Kelekótya karácsony      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, hindi, horvát, izlandi, lengyel, román, szerb, szlovén, török 
Mikor egyetlen lányuk, Blair végre kirepült a családifészekbôl, a Krank-szülôk elhatározzák,hogy az ünnepek alatt elhúznak a trópusokrasüttetni a hasukat. Ám amint a tradíciókhozragaszkodó szomszédság rájön, hogy a Krankrezidencia miben mesterkedik, kitör a botrány,amely akkor tetôzik, mikor Blair hirtelen bejelenti,hogy beállít karácsonykor, karján vadonatújvôlegényével. Luther és Nora Kranknak csupánnéhány órája maradt arra, hogy összeszedjékmagukat, no meg a dühöngô szomszédokat,és összedobják minden idôk legjobbkarácsonyi banzáját! 
12 3/4
poster
80 nap alatt a Föld körül  80 nap alatt a Föld körül (SPI)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol 
Egy habókos londoni feltaláló, Phileas Fogg (Steve Coogan), olyan találmányok titkaival áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Kétségbeesetten próbálva elérni, hogy komolyan vegyék, Fogg különös fogadást köt Lord Kelvin-nel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet mindössze 80 nap alatt!Oldalán inasával, Passepartout-val (Jackie Chan) és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal (Cécile De France), Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak, amelynek a során hőseink a világ legegzotikusabb helyeire jutnak el, szárazföldön, tengeren és légi úton egyaránt. Az út folyamán hőseink, sok kihívással és akadállyal és furcsa figurával szembesülnek, akiket – többek között – olyan sztárok személyesítenek meg, mint Arnold Schwarzenegger, Kathy Bates és Rob Schneider.Jules Verne kalandokban bővelkedő, szórakoztató és egyben romantikus regénye a filmvásznon! 
13 
Fortress  (Fortress)         
 
14 1/4
poster
Fortress 2 - Re-Entry  Fortress 2. - Pokoli űr      angol (DD5.1), német (DD5.1)  magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, svéd, török 
A diktatórikus kormányzat soha nem bocsátja meg John Brennicknek, hogy képes volt megszökni szuperbiztonságosnak hitt földalatti börtönrendszerükből. Évek teltek már el a szökés óta, de még mindig nagy erőkkel keresik a vakmerő szökevényt. Csak idő kérdése volt, hogy ismét rábukkanjanak Johnra és újra börtönbe zárják.Ezúttal azonban valóban lehetetlennek tűnik a szökés. Még ha kijátszaná a rabok minden mozdulatát kamerákkal figyelő őrök és szuperszámítógépek figyelmét, még ha hatástalanítani tudná a szervezetébe beültetett organikus riasztót, amely éles fájdalmat generál, amint tiltott területre téved a rab, akkor sem tudna hová menekülni. Ez a börtön ugyanis a Föld körül kering egy űrbázison...Néhány évvel ezelőtt nagy sikert aratott a mozikban a Fortress - 33 emelet mélyen a pokolban című film. A folytatás természetesen nem marad el semmiben az eredetitől, sőt ha lehet még izgalmasabb, még nyomasztóbb és még mozgalmasabb, mint a nagy előd! A főszerepben ismét Christopher Lambert látható, de felbukkan a Jackie Brown címszerepéből ismert Pam Grier is! 
15 2/4
poster
Robbie, a rénszarvas  Robbie, a rénszarvas      magyar (Sztereo), angol (Sztereo)   
Valahol messze az Északi-sarkon, Mikulás szállására érkezik egy fiatal rénszarvas, Robbie. A barátságos rénszarvas legfőbb vágya, hogy csatlakozzon a Mikulás szánhúzó csapatához. Erre azonban nem sok esélyt lát új környezete, hiszen Robbie bármennyire is kedves, lustasága és befolyásolhatósága komoly kételyt ébreszt a többiekben. Főként a gonosz Blitzen, a szánhúzó csapat vezére nehezíti meg a dolgát; és a Mikulás sem tud figyelni az ifjú rénszarvasra, mivel lekötik a ruhatárával kapcsolatos zavarbaejtő problémák.De Robbie nem adja fel. Benevez az évente megrendezésre kerülő rénszarvas futamra, hogy bebizonyítsa rátermettségét a csapat és a legcsinosabb rénszarvas lány, Vixen számára. 
16 2/4
poster
The Transporter 2  A szállító 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), spanyol (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, arab, cseh, görög, héber, izlandi, lengyel, portugál 
Egy hallgatag férfi. Egy elegáns fekete öltöny. Néhány áthághatatlan szabály. És egy csillogó, szupererős autó. A szállító csak ennyi: nincs múltja, nincs jelene és nincs jövője. A szállító a tökéletes profi: hideg és érzelemmentes, minden bűnöző számára az ideális futárszolgálat és menekülőeszköz.Most éppen Miamiban él, legújabb megbízatása pedig minden eddiginél egyszerűbb: egy kisfiút fuvaroz reggelenként iskolába. Frank hálás a lazításért, az elmúlt évek még az ő kötélidegeit is megviselték. De nem tudja, hogy egy kolumbiai drogbáró Észak-Amerika összes kábítószer-ellenes nyomozójával egyszerre szeretne végezni, amikor azok egy miami gyűlésen találkoznak. És a fiú apja a főnökük.Zsoldosvezérek, terroristák, halálos vírusok és egy ördögi terv: vele szemben egy magányos férfi egy fekete autóban. Nagyon sok lóerővel... 
17 4/4
poster
Anyád napja  Anyád napja      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, angol, bolgár, cseh, horvát, román, szerb, szlovén 
Charlie (JENNIFER LOPEZ) szinte lemondott arról, hogy megtalálhatja álmai férfiját – amikor egy nap összehozza a sors a kedves, figyelmes, szeretetreméltó Kevinnel (MICHAEL VARTAN). Már az eljegyzésen is túl vannak, mikor kiderül, hogy jó tulajdonságait Kevin biztosan nem anyjának, Violának (JANE FONDA) köszönheti, hiszen az egykor ünnepelt műsorvezetőnek esze ágában sincs egy másik nőnek átengedni egyetlen gyermekét. Sőt, az örömanya bánatában kiterveli, hogy hűséges asszisztense segítségével örökre szétválasztja a boldog párt. Amikor azonban Charlie kiismeri Viola mesterkedéseit, úgy dönt, szembeszáll vele, és ezzel kezdetét veszi a két díva fergeteges párharca! 
18 
A mi madre le gustan las mujeres  Anyám a lányokat szereti         
Elvira huszonéves, bizonytalan és gyönyörű. Két nővérével most anyjuk, Sofía szülinapi buliján fut össze. Sofia híres zongorista, és jó pár éve elvált a lányok apjától. Ám most a bulin nagy hírrel rukkol elő: újból szerelmes lett. Úgy tűnik, a lányok jól fogadják a hírt, noha anyjuk figyelmezteti őket, hogy új szerelme kissé fiatalabb nála, Csehországban született, szintén zongorista és van itt még valami: szintén nő.
A három nővér megpróbál modern, felvilágosult, toleráns nőhöz illően reagálni, ahogy illik, de valójában padlót fognak ettől a fordulattól. A neurotikus Elvira különösen kikészül. Anyja választása mély válságba taszítja szexuális identitását. És a bajt tetézendő, Elvira, akinek mindig is katasztrofális kapcsolatai voltak, éppen most találkozik azzal a férfival, aki az élete szerelme lehet... A három lány hamar feladja a jó szándékot, és őrült kalandba keverednek, hogy elválasszák a cseh lányt az anyjuktól. És ez a kaland úgy ér véget, ahogy a legkevésbé sem képzelték...
 
19 4/4
poster
Romeo & Juliet  Rómeó + Júlia (extra változat)      angol (DD5.1)  magyar, angol, cseh, dán, finn, héber, horvát, izlandi, lengyel, norvég, portugál, spanyol, svéd, török 
A világ leghíresebb szerelmi története ultramodern környezetben,egy amerikai nagyvárosban, Verona Beach-en játszódik újra. A kardokat pisztolyok, a lantokat acid partyk váltották fel, de a szenvedély, gyűlölet és szerelem épp olyan heves, mint bármikor. A szerelmesek, bár minden ellenük esküdött, csak egymásért hajlandók élni: megküzdenek mindazokkal, akik ifjúságuk és érzelmeik ellen formálnák a világot. Megküzdenek, és alul maradnak. De ismét bebizonyítják, hogy szeretni csak így, ennyi szenvedéllyel, ennyi vággyal és ennyi veszélyben érdemes. Úgy, ahogy Shakespeare, a legmodernebb filmforgatókönyv-író megálmodta.
Valaki egyszer azt mondta: ha Shakespeare ma élne, biztos, hogy az egyik legfelkapottabb hollywoodi filmrendező lenne. Baz Luhrman (Moulin Rouge!, Kötelező táncok) filmje igazolni látszik az elméletet. Az eredeti Shakespeare szöveget változtatás nélkül felhasználva forgatta le új filmjét, ami modern környezetbe helyezi a világ leghíresebb szerelmi történetét. A film világszerte olyan fiatalok millióit vonzotta a mozikba, akikről senki nem gondolta volna, hogy valaha is érdeklődtek volna a nagy drámaíró iránt!
Extrák:

Audiokommentár (rendező, producer, forgatókönyv-író, operatőr)
A rendező galériája (6 rövidfilm egyes jelenetek forgatásáról, az ötletről és Shakespeare-ről a rendező szemszögéből)
Az operatőr galériája (6 jelenet kulisszatitkai az operatőr szemszögéből)
Képgalériák (Fegyverek, kocsik, díszletek, ruhák, stb.)
Interjúk az alkotókkal és a szereplőkkel
Videoklippek: (Kissing You, Young Hearts)
Előzetesek
Plakátok 
20 
Sípolj ha tudod mit nyeltél tavaly nyáron           
 
21 3/4
poster
Pirosszka  PiROSSZka – A jó, a rossz, a farkas MEGA nagyi      magyar (DD5.1), angol (Surround), magyar (Surround)  magyar 
Mindenki ismeri Piroska és a farkas történetét… legalábbis azt hisszük, hogy ismerjük. Kedvenc tündérmeséjét így azonban még soha senki sem láthatta – a feje tetejére állítva, önmagából kiforgatva, egy számítógépes animációval életre keltett harsány komédia formájában. Végre-valahára feltárul a legenda mögött rejtőző döbbenetes bűntény igaz története, és megtudhatjuk, hogy Piroska (Ónodi Eszter), a Nagyi (Szombathy Gyula), a Favágó (Csuja Imre) és a Farkas (Reviczky Gábor) hogy is lettek valamennyien egy bűntény gyanúsítottjai. Invenciózus történetmesélés, merész szellemesség és sziporkázó ötletesség jellemzi Cory & Todd Edwards és Tony Leech filmalkotókat, akik egy olyan sztorit mutatnak be a filmvásznon, amely fiatalokhoz és öregekhez egyaránt szól. 
22 
Az amur horgászata           
 
23 3/4
poster
King Kong  King Kong (2 DVD) (2005)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol, dán, finn, héber, holland, norvég, svéd 
A Gyűrűk Ura trilógia Oscar-díjas rendezője, Peter Jackson gyermekkori álmát váltotta valóra, amikor mintegy 200 millió dollár költséggel ő is filmre álmodhatta a mozitörténelem híres óriásmajmának klasszikus történetét!Ann Darrow, a küszködő varieté-színésznő végre munkát talál magának a gazdasági válság sújtotta New Yorkban. Akkor ragyog rá a szerencse, amikor találkozik Jack Denhammel, a nagydumás kalandor rendezővel, aki foggal-körömmel küszködik azért, hogy nevet szerezzen magának a filmiparban. Vele és a melankolikus Jack Driscoll New York-i színműíróval vág neki Ann a baljós hajóútnak, hogy elkészítsék az évszázad filmjét a távoli Koponya-szigeten, ahol a legendák szerint egy óriásmajom is él…A feldolgozás különlegessége, hogy King Kong mozgását és mimikáját A Gyűrűk Ura Gollam-figuráját is életre keltő Andy Serkis játéka alapján varázsolta vászonra a trükk-csapat! 
24 
poster
Koktél  Koktél         
IMDb 
25 4/4
poster
Kincskereső kisködmön  Kincskereső kisködmön      magyar (Sztereo)  angol 
Az ágrólszakadt kis Ferkó képzeletében mesefigurákkal, babonás történésekkel színezi ki szegényes életét. Torokgyíkban, lázálmában a Cinkekirály menti meg őt a bűbájos Küsmödi karmai közül. Csodatévő ködmönjétől pedig azt várja, hogy tanulás nélkül is tudjon.
Az égbelátó távcső reményében viszont már csal is: átjavítja Bicebóca dolgozatát. A ködmön igencsak elkezdi szorítani, amikor övé lesz az égbelátó. Hogy lelkén könnyítsen, elviszi a betegen fekvő Bicebócának az öreg bányába. Ekkor felrobban a tárna. A gyerekeket megtalálják, és a halott Küsmödi előidézte robbanás szénhez juttatja a falut.
 
26 3/4
poster
Osztály, vigyázz!  Osztály, vigyázz!      magyar (Surround), angol (DD5.1), német (DD5.1), francia (DD5.1), olasz (Surround), spanyol (Surround)  angol, arab, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, török 
Tudod, mire jöttek rá a Csupasz pisztoly kiagyalói? Hogy egy csupasz tanerő viccesebb. És még viccesebb, ha szegény pasast a diákjai felgyújtják, bekenik, kerék alá teszik, sós vízbe teszik, és aztán még onnan is kiveszik.A túlbuzgó pajdagógosz sokszorosan megbánja, hogy egy nem teljesen józan pillanatában elhatározta: igazi utcagyerekeket fog szépre és jóra tanítani. Ugyanis a dolog vége az lett, hogy a diákok tanítják meg mindenfélére őt.A film készítői sokszor bebizonyították már, hogy vad, fergeteges humorért nem kell a szomszédba menniük. Inkább iskolába mentek. És beiskolázták Jon Lovitzot (Pofonláda, A paradicsom foglyai), Tia Carrerét (Wayne világa, True Lies - Két tűz között) és Amerika legmenőbb rap-bandáit. 
27 4/4
poster
X-akták - A mozifilm  X-akták - A mozifilm (A jövő a tét)      angol (DD5.1)  magyar, angol, cseh, dán, finn, héber, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd 
Mulder és Scully ezúttal egy szokványosnak tűnő robbantás ügyében kezd nyomozni, hamarosan azonban egy rendkívül titokzatos ügy kellős közepén találják magukat. A felrobbantott épületben emberi maradványokat találnak, a két FBI-ügynököt pedig azzal vádolják, hogy ők felelősek a három ismeretlen haláláért.
Ekkor lép színre a rejtélyes Kurtzweil, aki azt állítja, hogy az áldozatok halálát nem a robbantás okozta, hanem éppen azért repítették a levegőbe a felhőkarcolót, hogy egyesek eltüntethessék a holttesteket.
Mi okozta az áldozatok halálát? Milyen erők állnak a háttérben? Ki mozgatja a szálakat? Miközben Mulder és Scully megpróbálnak választ keresni a kérdésekre, közelebb kerülnek a teljes igazsághoz, mint bármikor ezt megelőzően - viszont életük sem volt még ekkora veszélyben...
 
28 3/4
poster
Police Academy  Rendőrakadémia (új kiadás)      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar, angol 
Épphogy megjelent a felhívás, az önkéntesek máris özönlenek be a Rendőrakadémia kapuin. A rendőrségnél ugyanis többé nem szempont az újoncok magassága, súlya, iskolázottsága. Az sem gond, ha nem tudja, mennyi 1x1, vagy hogy hol csöng ki a 107-es hívószám. Egy a lényeg: tettre készek, szolgálnak és vétenek!
A Rendőrakadémia világra szóló sikerét jelzi a hét fergeteges mozifilm, amely ma is milliók nagy kedvence. Az első rész 20. születésnapja alkalmából most extra változatban jelenik meg a film. Újra átélhetjük a bolondos legénység legelső nagy kalandját. E vásott, kétbalkezes, vidám zsaruk nélkül a Föld biztosan sokkal komorabb hely lenne!
 
29 3/4
poster
Police Academy 2: Their First Assignment  Rendőrakadémia 2. - Az első megbízatás      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar, angol 
Az utcákon dühödt punk-bandák garázdálkodnak, soha nem látott bűnözési hullám tombol a városban. Eszelős suhancok fosztogatnak, a falfirkák csak szaporodnak, a helyzet már szinte elviselhetetlen. De csak szinte, mert a Rendőrakadémia újonc csapatával nem számolt az alvilág!A Rendőrakadémia frissen végzett idétlen-esetlen rendőrosztaga Az első megbízatásban is rendesen elgatyázza a rosszfiúkat, és egy percre sem hagyja nyugodni a rekeszizmokat.A tökéletlenek élén Steve Guttenberg és George Gaynes intézkedik, a rettegett punkvezér szerepében pedig Bobcat Goldthwait randalírozik. A humor rohamosztaga ismét az utcákon szolgál, vét és nevettet. 
30 
poster
Police Academy 3: Back in Training  Rendőrakadémia 3. - Indul a kiképzés      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar, angol 
A Rendőrakadémia-sorozat 3. része sem okoz csalódást, kedvenc rendőreink ismét fergeteges és pihent humorral teljesítik az ütődött parancsokat.Éretlen, ügyefogyott, balfék civilek akadémián tanulják, hogyan legyenek éretlen, ügyefogyott, balfék zsaruk. Ám pénzhiány miatt az állam két rendőriskolája közül egyet be kell zárni. No de melyiket?Őrületes verseny veszi kezdetét a két akadémia közt. Így most hőseinken a sor, hogy megmutassák, jobbak a szomszédos elitképző növendékeitől. 
31 
poster
Police Academy 4: Citizens on Patrol  Rendőrakadémia 4. - Civil osztag      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar, angol 
Nem kétséges, hogy a város a feje tetejére áll már attól is, ha a Rendőrakadémia növendékei rajzanak ki az utcákra, hogy rendet tegyenek. Most azonban komoly rendőrhiány van az őrsön, így még önkéntes civileket is bevonnak a közbiztonság védelmére.A lelkes polgárok bevetését természetesen megelőzi Lassard parancsnok híres akadémiai kiképzésének gyorstalpaló változata! Az örök ellenlábas, Harris hadnagy kapva kap az amatőrök ügyetlenségén, és megpróbálja lejáratni a Rendőrakadémiát.De ezt sem Mahoney, sem a bombázó riporternő, sem a csupaszív rendőrgyakornokok nem hagyják annyiban. Szembeszállnak a rosszindulattal - földön, vízen, levegőben! 
32 
poster
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach  Rendőrakadémia 5. - Irány Miami Beach!      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar, angol 
Hol nyaraljon a rendőr, ha nem a napfényes Miami Beachen? Mivel Lassard parancsnok elnyerte az évtized rendőrének járó kitüntetést, az ünnepélyes átadásra az egész osztag Miamiba utazik. Csakhogy hőseinkkel ellentétben, a bűnözők nem mennek szabadságra.Lassard kapitány pechére gyémántrablók útját keresztezi, akik még el is rabolják. Ráadásul a simlis Harris hadnagy ismét a parancsnok mielőbbi nyugdíjazásán mesterkedik. Így nem marad más hátra, mint a koktélos poharakat pisztolyra, a bikinit pedig egyenruhára váltani, és újra kedvenc rendőreinken a sor, hogy megmentsék a szórakozott Lassard kapitányt, és fülön csípjék a tetteseket. 
33 
poster
Police Academy 6: City Under Siege  Rendőrakadémia 6. - Az ostromlott város      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar, angol 
Az alvilág az ördögi Káosz-hadművelet tervével készül átvenni a város feletti uralmat. De a Rendőrakadémia legütőképesebb - és egyben legütődöttebb - csapata katonásan zárja sorait, és most is állja a gengszterek ostromát.A bankokat és ékszerboltokat fosztogató, jól szervezett bűnbanda mögött ezúttal egy rejtélyes, agyafúrt vezér áll. De az ügyek nyomozása során sötét gyanú merül fel: a veszélyes maffiózóknak beépített emberük lehet az Akadémián…Ezért az összes jól ismert, tökkelütött zsaru és az iskola legjobb öregdiákjai újra bevetésre indulnak, hogy kiderítsék az igazságot, és megfékezzék az egyre durvuló erőszakhullámot. Rendőreink ugyan a 6. részre sem lettek okosabbak, de helyén van a szívük, és ha a szerencse is melléjük szegődik, elpáholják a rosszfiúkat, és poénokban sem lesz hiány. 
34 
poster
Police Academy: Mission to Moscow  Rendőrakadémia 7. - Moszkvai küldetés      magyar (Surround), angol (Surround)  magyar, angol 
A Rendőrakadémia legénysége a bűvös 7. részt a zimankós Moszkvában ünnepli - persze munkával és a tőlük megszokott nyomozói szakértelmük fitogtatásával.A szórakozott Lassard parancsnok, a géppuskaszájú Jones, a stukker-mániás Tackleberry, a formás testű Callahan és a folyton puffogó Harris most - a nemzetközi bűnüldözés jegyében - egyesíti erőit az orosz rendőrfőnökkel és fagyos modorú tolmácsnőjével.A cél a veszélyes orosz keresztapa, Konsztantyin Konali letartóztatása. A feladat nem könnyű, hiszen a hírhedt maffiózó jól álcázott számítógépes programjával a világ bármely pontjáról képes nyom nélkül pénzt vagy akár rendőrségi adatbázisokat is elemelni. 
35 
poster
While You Were Sleeping  Aludj csak, én álmodom         
IMDb 
36 1/4
poster
Double zéro  Kémek krémje      magyar (DD5.1), francia (DD5.1)  magyar 
A Francia Titkos Ügynökség gőzerővel kutat egy elrabolt katonai rakéta után. A vezetők egy beépített emberre gyanakszanak. Két tökkelütött fickót vetnek be, hogy megakadályozzák a gonosztevő tervét és visszaszerezzék a rakétát. Ben Zinkút és Will Le Menő, a két lúzer a célnak tökéletesen megfelel.A nem túlságosan titkos ügynökök örömmámorban úszva vetik be magukat a szexi Didije de Zsír vezette csapatnyi topmodell ellen. Will és Ben agyament bolondozásával keresztülhúzza a topmodelleket futtató Himbald számításait, így a világuralmi terv meghiúsul. Szerencsétlenkedő hőseink ezzel megmentik a világot. Gérard Pires, a világszerte nagy sikert aratott Taxi rendezőjének filmje a legújabb-kori francia vígjátékok összetéveszthetetlen stílusában készült. 
37 2/4
poster
Sorstalanság  Sorstalanság (2 DVD)      magyar (DTS), magyar (DD5.1)  magyar, angol 
Köves átlagos zsidó kamaszfiú átlagos sorssal Budapesten, 1944-ben. Nem sokkal azután, hogy apját munkaszolgálatra viszik, őt is elfogják, majd bevagonírozzák és Auschwitzba, onnan pedig Buchenwaldba szállítják. Köves nem lázad sorsa ellen, nem lepődik meg, nem keres kiutat. Átmeneti barátságokra tesz szert, felnőttek és gyerekek; flegmák és rémültek, alkalmazkodók és vagányok bukkannak fel mellette a tömegből, és sodródnak el mellőle.Ő pedig csak van, és megfigyel; egész addig, míg sok véletlennek és szerencsés vagy szerencsétlen fordulatnak köszönhetően haza nem kerül. Hisz nincs olyan képtelenség, amit ne élhetnénk túl... A történet alapjául szolgáló regény az irodalmi Nobel-díjas Kertész Imre életművének legfontosabb darabja! 
38 3/4
poster
Badder Santa  Tapló télapó      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol 
A Mikulás soha nem jön ki a sodrából. A Mikulás nem vágja kupán azokat a gyerekeket, akik belerúgnak. A Mikulás nem dönt be három whiskyt ebéd ürügyén. A Mikulás minőségi dezodort használ és csak ritkán vizel be. Ám ezúttal a hagyományos karácsonyi hangulat helyett valami egészen más várja a nézőt, egy olyan Mikulás szellemesen fordulatos és már-már megbotránkoztató történetével, aki annyira rossz, hogy gonoszsága szinte mulattató.Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) kiégett lelkű lumpen fickó, aki áruházi Mikulásnak öltözve csak úgy ontja magából a sziporkázóan szellemes benyögéseket, miközben egyszerűen képtelen a civilizált viselkedésre.A Mikulás piros köpenye alatt - ami egyébként is úgy lóg rajta, mint tehénen a gatya -, Willie személyében valójában egy kasszafúró bújik meg, akinek minden évben van egy nagy fogása - Karácsony este. Amikor a vásárlók már hazamentek a bevásárló központból, ez a Mikulás, no meg a találékony és ügyes Manó - Willie bűntársa, a törpe növésű Marcus (Tony Cox) - feltörik az áruház széfjét, és odébbállnak a saját kis ünnepi "meglepetésükkel".A Mikulás és kis segítőtársa ez évi zsákmányát veszély fenyegeti, egy idegesítő üzletvezető (John Ritter), egy dolgához nagyon is értő bolti detektív (Bernie Mac), egy dögös Mikulás-rajongó (Lauren Graham) és egy ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác (Brett Kelly) személyében. Ez a srác úgy dönt, hogy Willie - legyen bár annyira részeges, csípős nyelvű és megátalkodott, mint amilyennek látszik - az igazi Mikulás, akit már olyan régen keres. És ha a dolgok így állnak, ki tudja, a Mikulás akár meg is próbálhat jó útra térni... A filmben nyújtott alakításáért Billy Bob Thornton 2004-ben a Legjobb Férfi Főszereplőnek járó Golden Globe-jelölést kapott. 
39 3/4
poster
Stir Crazy  Dutyi-dili      angol (Mono), francia (Mono), német (Mono)  magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, portugál 
Skip Donohue és Harry Monroe két művészlélek, Skip forgatókönyvírónak készül, Harry pedig a világot jelentő deszkák felé kacsingat.
Átmenetileg azonban Kaliforniában harkály jelmezben bankot reklámoznak.
Miközben madárként keresik a kenyérre valót a véletlen és néhány rosszakaró közbenjárásával az arizonai Állami Börtönben találják magukat bankrablás vádjával.
A Dutyi Dili egy lázadó és őrült komédia az első perctől az utolsóig. Igénybe veszi a rekeszizmokat, de legalább a végén győz az igazság.
 
40 4/4
Austin Powers: International Man of Mystery  Szőr Austin Powers - Őfelsége titkolt ügynöke      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol 
   Kicsoda Austin Powers? Abszolút úriember: ellenállhatatlan férfi, a gonosz halálos ellensége, a kémek kéme, egy igazi élő legenda. Ő a brit titkosszolgálat dögös és kihívó csodafegyvere.
   Powers a '60-as évek hiperlaza szuperkéme cukorkaszínű cuccaiban magát divatfotósnak álcázva döntögeti London tupírozott cicababáit; és mellesleg eddigi legnagyobb ellenfelét, Dr. Genyát üldözi.
   Dr. Genya a jövőbe menekül, hibernált állapotban kilő az űrbe, ám Austin nem hagyja őt futni az időn át sem: Austin azon van, hogy megmentse a világot. Bájos segítőtársa Vanessa Kensignton hatására rájön, a szabad szerelem már nem a régi. A pszichedelikus élvhajhászat, valamint a csipkezsabó és a bársonyöltöny ideje is lejárt, ezek már a modern '90-es évek.
Extrák:

Interjú a szereplőkkel
Így készült a film
Forgatási képsorok
Képgaléria
Filmográfiák
Videoklip
Előzetes
TV-reklámok 
41 4/4
poster
Austin Powers in Goldmember  Austin Powers 3. - Aranyszerszám      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, angol, cseh, horvát, szerb, szlovén 
   Monyóját már megtalálta, most Austin Powers "aranyra lel" ebben a legújabb 24 karátos hasizomszorító vígjáték-kalandfilmben!
   A börtönből profikat megszégyenítő bravúrral kiszabaduló Dr. Genya és Kicsi Én szövetkezik a komplett idióta Aranyszerszámmal, hogy elrabolják Austin apját, Nigel Powers-t, a kémek kémét.
   Teszik mindezt az időutazás aljas trükkjét felhasználva, hogy magukhoz ragadják a világ feletti hatalmat. Mielőtt még azt mondhatnád: "Rázd amid van, baby!" Austin is visszaszáguld 1975-be stricimobilján, hogy összefogjon Foxxy Kleopátrával és megakadályozzák Dr. Genyát és Aranyszerszámot ördögi tervük végrehajtásában.
   Igaz Mike Myers eltulajdonította a legtöbb főszerepet (Austin, Dr. Genya és Aranyszerszám), azért helyet hagy filmjében olyan sztároknak, mint Tom Cruise, Kevin Spacey, Danny DeVito és Britney Spears.

Extrák:

A kulisszák mögött - MI-6: A brit titkosszolgálat - Az angol angol - Diszkóláz - A kémek divatja
Audiokommentár Jay Roach & Mike Myers közreműködésével
Kimaradt jelenetek (választható kommentárral)
Austin Powers világa - Jay Roach & Mike Myers: A nagy egymásra találás - A film szereplői - A nyitójelenet - Austin Powers autói - Három jelenet készítéséről
Vizuális effektusok
Videoklipek - Beyoncé - Work it Out - Britney Spears - Boys - Ming Tea - Daddy wasn't There - Dr. Genya és Kicsi Én - Hard Knock Life
Előzetesek
 
42 3/4
poster
Banlieu 13  B13 - A bűnös negyed      magyar (DD5.1), (Surround), francia (DD5.1), francia (DTS)  magyar, francia 
Párizs - 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény… Csak a bandák korlátlan uralma. Aki nem hal meg elsőre, az csupán haladékot nyer és várhat sorára.Damien (Cyril Raffaelli - Taxi 2, Az Apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.) a rendőrség elitjéhez tartozik. Egy különleges bevetési csoport tisztje, szakértő a harctudományokban, de mestere a beépülési technikáknak is. Gyors, pontos akciókkal és nagy erőbevetéssel képes végigvinni a feladatokat.Ezúttal pályafutása legmeredekebb megbízatását kapja a kormánytól: a 13-as körzet legnagyobb hatalommal bíró bandája, a rettegett Taha (Bibi Naceri) és emberei megszereztek egy tömegpusztító fegyvert. Damiennek be kell épülnie ebbe a környezetbe, hogy hatástalanítsa az időzített bombát. Ezért társul az éppen a sittről szökő Leitóval (David Belle - Femme Fatale, Az Apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.). A keleti harcművészetekben jártas, bosszúvágytól fűtött profi bűnöző egyetlen célja, hogy kimentse Taha karmai közül túszul ejtett húgát, Lolát (Dany Verissimo). Ő az egyetlen, aki ismeri a 13-as körzet valamennyi zegzugát.A történet azonban nem ilyen egyszerű. Ki kinek dolgozik? Hol rejtőznek azok, akik valójában mozgatják a szálakat? És mindenekelőtt: kinek a céljait szolgálja a bomba?A B13 a korábbi Luc Besson filmek hangulatát idézi. A lélegzetelállító akciójelenetekről a két főszereplő, Cyril Raffaelli és a Yamakasi kitalálója, David Belle gondoskodnak. Ők mindketten profi kaszkadőrként kezdték pályájukat, így dublőr nélkül forgatták a teljes filmet. A feszültségekben és fordulatokban gazdag, pörgős rap-zenével megtámogatott B13-at „a lehető legkevesebb technikai segítséggel próbáltuk elkészíteni. Így egy elég egyszerű, nyers, kézi gyártású film lett belőle.” – nyilatkozza a rendező. Valószínűleg éppen ebből fakad a B13 hitelessége. 
43 4/4
poster
Nanny McPhee  Nanny McPhee – A varázsdada      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, cseh, lengyel 
A Brown család hét csemetéje minden bizonnyal a világtörténelem legégetnivalóbb kölykei. A gyerekeket anyjuk halála óta egyedül nevelő apjuk életét az is nehezíti, hogy zsarnok nagynénje, Adelaide néni az által juttatott pénz megvonásával fenyegeti Mr. Brownt, ha nem nősül újra egy hónapon belül. Márpedig a néni pénze létfontosságú a családi költségvetés szempontjából. A gyerekek persze megsejtik, hogy nemsokára mostohaanyjuk lesz, következésképpen még rosszabbul kezdenek viselkedni és már a sokadik nevelőnőt űzik el a háztól.Egy este aztán a rejtélyes Nanny McPhee érkezik a Brown házba. A gyerekek azonnal ellenséget látnak az ijesztően rusnya dadusban, ám varázserejével szemben tehetetlenek. Nanny McPhee átveszi az irányítást, és a kis rosszcsontok döbbenten veszik észre, hogy rossz magaviseletük ezúttal nem a nevelőnőt távolítja el a házból, sokkal inkább gyors és varázslatos módon ijesztő következményekkel jár. 
44 2/4
poster
Extreme Dating  Dilis randi      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar 
Négy huszonéves barát eltökélten keresi a szerelmet, de sehogyan se találja. Egy sítúra alkalmával mégis megtörténik a csoda, egyikőjük szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik egy lánnyal, egy jeges lejtőn bekövetkezett véletlen baleset nyomán. A többiek gyorsan levonják a következtetést barátuk szerencséjéből: extrém helyzetekben hamar szárba szökken a szerelem.Nincs is más teendőjük, mint hogy különleges, furcsa helyzeteket kreáljanak egymásnak, amelyekből egyenesen vezet az út a szerelemhez. Igen ám, de a bezárt raktárszobák és elakadt liftek csak nem hozzák meg a várt eredményt. A következő terv egy ál-emberrablás, ám az események váratlan fordulatot vesznek. Már csak az a kérdés, hogy a dilis randik igaz gyűlölethez vagy igaz szerelemhez vezetnek-e. 
45 3/4
poster
High School High  Osztály, vigyázz!      magyar (Surround), angol (DD5.1), német (DD5.1), francia (DD5.1), olasz (Surround), spanyol (Surround)  angol, arab, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, török 
Tudod, mire jöttek rá a Csupasz pisztoly kiagyalói? Hogy egy csupasz tanerő viccesebb. És még viccesebb, ha szegény pasast a diákjai felgyújtják, bekenik, kerék alá teszik, sós vízbe teszik, és aztán még onnan is kiveszik.A túlbuzgó pajdagógosz sokszorosan megbánja, hogy egy nem teljesen józan pillanatában elhatározta: igazi utcagyerekeket fog szépre és jóra tanítani. Ugyanis a dolog vége az lett, hogy a diákok tanítják meg mindenfélére őt.A film készítői sokszor bebizonyították már, hogy vad, fergeteges humorért nem kell a szomszédba menniük. Inkább iskolába mentek. És beiskolázták Jon Lovitzot (Pofonláda, A paradicsom foglyai), Tia Carrerét (Wayne világa, True Lies - Két tűz között) és Amerika legmenőbb rap-bandáit. 
46 3/4
poster
The Ringer  A pofátlan      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol, dán, finn, norvég, svéd 
Johnny Knoxville (Jackass, Men in Black 2) komikusi karrierjének egyik legmeredekebb szerepét játssza ebben a Farrelly-testvérek (Keresd a nőt!, Dumb és Dumber) gyámkodásával készült filmben.Annak érdekében, hogy nagybátyja kártyaadósságát törlessze, Steve Barker (Knoxville) több mint merész ötlettel áll elő: fogyatékosnak adja ki magát, és benevez a paraolimpiára, hogy a többieket lekörözve begyűjtse a győztesnek járó 1000 dolláros pénzjutalmat. Az ám, csakhogy a versenytársakat nem ejtették a fejükre, és azonnal rájönnek a turpisságra, mi több, erőnlét és kitartás szempontjából is köröket vernek a csalóra. Ahelyett azonban, hogy lebuktatnák Steve-et, a csapat elhatározza, hogy a segítségével végre móresre tanítják Jimmy-t, az arrogáns vetélytársat, aki évről évre elnyeri a trófeát. Steve beadja a derekát, pedig nem is sejti, micsoda embert- és rekeszizmokat próbáló tréning vár rá… 
47 3/4
poster
Paradise Club  Éden klub      magyar (Sztereo), angol (Surround), német (Surround)  magyar, angol, cseh, dán, finn, görög, horvát, lengyel, norvég, portugál, svéd, török 
Vigyázat, humorörvény! Az Éden klub fergeteges trópusi komédia, amelyben az Oscar®-díjas Robin Williams játssza a fôszerepet. A chicagói extűzoltó azon munkálkodik, hogy a balesetéért kapott tetemeskártérítési összegbôl busásan jövedelmezô turistaparadicsommá alakítson egy lerobbant karib-szigeteki üdülôhelyet.A Harold Ramis rendezte ötletparádéban, Williams mellett olyan nagyszerű színészek gondoskodnak a nevettetésünkrôl, mint Peter O’Toole, Twiggy, Rick Moranis, Andrea Martin vagy Eugene Levy. 
48 4/4
poster
Over the Hedge  Túl a sövényen      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), szlovák (Sztereo)  magyar, angol, cseh 
Itt a tavasz, Verne, a teknőc, és erdei barátai felébrednek téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi.Hanem a SÖVÉNY.A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat, és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van. Hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület. A lakópark.Kis barátaink már éppen pánikba esnének, sőt, Ozzie, az oposszum már a halál gondolatával játszik, amikor felbukkan a felmentő sereg a nagydumás, dörzsölt mosómedve, Stikli képében. A ravasz koma szerint a sövény túloldala maga a Paradicsom – hiszen telis-tele van finomabbnál finomabb csemegékkel, melyet az emberek direkt nekik készítenek ki a házuk elé hatalmas, fényes fémdobozokban. És megindulnak az izgalmas zsákmányszerző akciók, csakhogy hamarosan felbukkan egy hisztis háziasszony, egy profi féregirtó, és egy irtó mérges mackó is. 
49 4/4
poster
X-Men – The Last Stand  X-Men 3. – Az ellenállás vége (2 DVD)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1EX), angol (DTS ES)  magyar, angol, dán, finn, norvég, svéd 
Különbözőnek lenni talán jó, de biztosan nem könnyű: X professzor (Patrick Stewart) azonban tudja, a másság értékké válhat, ha a mutánsok megtanulják irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket.Jó és rossz örök harca ez: Farkas, Ciklon, Vadóc és társaik újra akcióba lépnek, hogy megvédjék magukat és azokat, akik nem is tudnak létezésükről - vagy ha tudnak, hát félnek tőlük. Időközben a politika úgy tűnik megtalálta a végső megoldást a „mutáns-kérdésre”, ez azonban a mutánsok körében nem arat osztatlan sikert. A „gyógyír” ugyanis rossz kezekben könnyen fegyverré válhat! Magneto és hívei úgy döntenek, hogy nem várják meg amíg sarokba szorítják őket, inkább ők teszik meg az első lépést, és támadásba lendülnek… 
50 
A világ hét csodálya           
 
51 
Fortress  (Fortress)         
 
52 1/4
poster
Fortress 2 - Re-Entry  Fortress 2. - Pokoli űr      angol (DD5.1), német (DD5.1)  magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, svéd, török 
A diktatórikus kormányzat soha nem bocsátja meg John Brennicknek, hogy képes volt megszökni szuperbiztonságosnak hitt földalatti börtönrendszerükből. Évek teltek már el a szökés óta, de még mindig nagy erőkkel keresik a vakmerő szökevényt. Csak idő kérdése volt, hogy ismét rábukkanjanak Johnra és újra börtönbe zárják.Ezúttal azonban valóban lehetetlennek tűnik a szökés. Még ha kijátszaná a rabok minden mozdulatát kamerákkal figyelő őrök és szuperszámítógépek figyelmét, még ha hatástalanítani tudná a szervezetébe beültetett organikus riasztót, amely éles fájdalmat generál, amint tiltott területre téved a rab, akkor sem tudna hová menekülni. Ez a börtön ugyanis a Föld körül kering egy űrbázison...Néhány évvel ezelőtt nagy sikert aratott a mozikban a Fortress - 33 emelet mélyen a pokolban című film. A folytatás természetesen nem marad el semmiben az eredetitől, sőt ha lehet még izgalmasabb, még nyomasztóbb és még mozgalmasabb, mint a nagy előd! A főszerepben ismét Christopher Lambert látható, de felbukkan a Jackie Brown címszerepéből ismert Pam Grier is! 
53 1/4
poster
Armour of God  Istenek fegyverzete      magyar (Sztereo), angol (Sztereo)   
A kalandor és kincsvadász, Jackie a veszélyt nem ismerve megszerzi az Istenek Fegyverzetének egy darabját a sivatag egyik ősi városából. A fegyverek őrei azonban nem adják könnyen kincsüket. A szekta követői elrabolják Jackie barátját Loreleit, hogy ezzel kényszerítsék őt a szent fegyverzetek összes darabjának átadására. A lány kiszabadítása nem tűnik könnyű feladatnak, ugyanis titkos csapdák, amazonok, és egy dühös varázsló keresztezi útját.... Jackie Chan neve fogalom. Nem csak a keleti harcművészetek kedvelői nézik lenyűgözve bravúros mutatványait - kellemes humorral fűszerezett filmjei sokakat ámulatba ejtenek. 
54 2/4
poster
Armour of God II. - Operation Condor  Istenek fegyverzete II.      magyar (Sztereo), angol (Sztereo)   
Jackie, alias kondorkeselyű, titkos ügynök, akit rendkívül veszélyes feladattal bízott meg a kormány: A 40 évvel ezelőtt Észak-Afrikában elrejtett náci aranyat kell felkutatnia. A kincs megszerzése nem tűnik éppen könnyű feladatnak, ugyanis Jackie-nek hamarosan rá kell döbbennie, hogy nem ő az egyetlen, aki az arany után nyomoz. Olyan veszélyes banditák is keresztezik útját, akik az emberrablástól és a gyilkosságtól sem riadnak vissza annak érdekében, hogy ők kaparintsák meg az aranyat elsőként. A hong kong-i Indiana Jones ismét visszatér, és a megszokott furfanggal és ügyességgel osztja a pofonokat ellenségeinek. 
55 1/4
poster
Egy bolond százat csinál  Egy bolond százat csinál      magyar (DD5.1)  magyar, angol 
László Dömötör elvált anyakönyvvezetőnek születésnapja van. Elszántan próbál új életet kezdeni, új szerelemre találni. Aznap, amikor volt felesége elkobozza Dömötörtől a kis Suzukit, rászakad a világ, leépítésre hivatkozva főnöke is kirúgja. Dömötör összepakol, ám mielőtt végleg elhagyná a boldogtalanító igenek színterét, a portás televízióján megpillant egy tudósítást Lázár Norbertről, aki megszólalásig hasonlít rá... 
56 3/4
poster
Down To Earth  Mennyé má      angol (DD5.1), német (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, román, svéd, török 
   Az Amerika legviccesebb emberének tartott Chris Rock hatalmasat alakít ebben a romantikus komédiában, mely egy olyan emberről szól, aki kap egy újabb esélyt az életre és a szerelemre.
   A küszködő fekete komikus, Lance Barton tudja, hogy milyen meghalni a színpadon. De amikor az élete váratlan fordulatot vesz - egyenesen a mennyország felé, - Lance biztos benne, hogy tévedés történt. És csodák csodája, igaza van!
   Egy angyal elmondja Lance-nak, hogy idő előtt került oda, de biztosítja arról, hogy visszakerülhet a földre - egy könyörtelen, korosodó fehér milliomos képében.
   Ebben a valószínűtlen reinkarnációban Lance fergeteges kalandba kezd, hogy valóra váltsa álmait a szórakoztatóiparban...és útközben felfedezi magában azt az embert, akiről nem is álmodott.
   A mennyország várhat című sikerfilm alapján készült bátor és briliáns vígjáték.
 
57 
Én a nő és plussz egy fő           
 
58 2/4
poster
The Bodyguard  Több mint testőr      angol (DD5.1)  magyar, angol, arab, cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, török 
"Soha ne keverd össze a munkádat az érzelmeiddel!"Frank Farmer (Kevin Costner) hivatásos testőr, egyike a legjobbaknak. Mégis elfelejti, hogy titkosügynökként kitanult mestersége egyik egyik legfőbb szabályát. Rachel Marron (Whitney Houston) lenyűgözően gyönyörű, sikeres énekes-színésznő.Álmában sem hinné, hogy egyszer testőre lesz, és mégcsak nem is sejti miért van szüksége Frankre. Csak menedzsere tudja a választ: a sztár címére érkező többezer levél között talált perverz fenyegetések miatt bérelte fel az erősen vonakodó Farmert. Frank Farmer biztonsága érdekében alapvető változtatásokra kényszeríti Rachelt - aki viszont őt változtatja meg.A lelke legmélyéig...A világsikerű film nemcsak a gyönyörű énekesnő, Whitney Houston és korunk legsikeresebb színészének tartott Kevin Costner jutalomjátéka, de egyben lebilincselő, döbbenetesen izgalmas bűnügyi történet. 
59 3/4
poster
The Ringer  A pofátlan      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol, dán, finn, norvég, svéd 
Johnny Knoxville (Jackass, Men in Black 2) komikusi karrierjének egyik legmeredekebb szerepét játssza ebben a Farrelly-testvérek (Keresd a nőt!, Dumb és Dumber) gyámkodásával készült filmben.Annak érdekében, hogy nagybátyja kártyaadósságát törlessze, Steve Barker (Knoxville) több mint merész ötlettel áll elő: fogyatékosnak adja ki magát, és benevez a paraolimpiára, hogy a többieket lekörözve begyűjtse a győztesnek járó 1000 dolláros pénzjutalmat. Az ám, csakhogy a versenytársakat nem ejtették a fejükre, és azonnal rájönnek a turpisságra, mi több, erőnlét és kitartás szempontjából is köröket vernek a csalóra. Ahelyett azonban, hogy lebuktatnák Steve-et, a csapat elhatározza, hogy a segítségével végre móresre tanítják Jimmy-t, az arrogáns vetélytársat, aki évről évre elnyeri a trófeát. Steve beadja a derekát, pedig nem is sejti, micsoda embert- és rekeszizmokat próbáló tréning vár rá… 
60 3/4
poster
Desperate Housewives  Született feleségek - Első évad (5 DVD)      magyar (Sztereo), angol (DD5.1), orosz (Sztereo), lengyel (Sztereo)  magyar, angol, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, orosz, portugál, román, szerb, szlovén, török 
A Lila akác köz látszólag ugyanolyan, mint az összes békés külvárosi utca: gondozott előkertek, fehér léckerítés, jó kocsik és példás családanyák, amerre csak néz az ember. Aztán egy napon az egyik takaros házból pisztolylövés hangja töri meg a csendet és zavarja meg az álmosnak tűnő környék nyugalmát: egy példás családanya látszólag minden előzmény nélkül úgy döntött, hogy véget vet életének...
Ez az esemény azonban csak a kezdete a történetnek, amelyben kiderül, hogy minden házban akad mosatlan szennyes, vagy éppen csontváz a szekrényben. Nem kivétel ez alól a tökéletes háziasszony képét minden helyzetben megőrizni képes Bree, a lányát egyedül nevelő, borzalmas konyhaművészetéről hírhedt Susan, a hiperaktív gyermekei miatt az idegösszeomlás szélén táncoló Lynette, a betegesen féltékeny férjét a kertészfiúval megcsaló Eva, a felesége öngyilkossága után titokzatosan viselkedő Paul, és a jóképű új szomszéd, Mike sem. Talán az egyetlen ember a Lila akác közben, akinek szándékait mindenki jól ismeri az nem más, mint Edie, a fehérmájú bombázó, aki minden jóképű szabad pasira ráhajt...
A Született feleségek nem csak a közönség körében arat világszerte nagy sikert, de a szakma is díjazta az egyedi humorú sorozatot: 6 Emmy-díjjal, 9 Emmy-jelöléssel, valamint 3 Arany Glóbusz-díjjal (köztük a műfajában Legjobb sorozat díjával) büszkélkedhetnek a Lila akác köz asszonyai!
 
61 4/4
poster
Banlieu 13  B13 - A bűnös negyed      magyar (DD5.1), (Surround), francia (DD5.1), francia (DTS)  magyar, francia 
Párizs - 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény… Csak a bandák korlátlan uralma. Aki nem hal meg elsőre, az csupán haladékot nyer és várhat sorára.Damien (Cyril Raffaelli - Taxi 2, Az Apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.) a rendőrség elitjéhez tartozik. Egy különleges bevetési csoport tisztje, szakértő a harctudományokban, de mestere a beépülési technikáknak is. Gyors, pontos akciókkal és nagy erőbevetéssel képes végigvinni a feladatokat.Ezúttal pályafutása legmeredekebb megbízatását kapja a kormánytól: a 13-as körzet legnagyobb hatalommal bíró bandája, a rettegett Taha (Bibi Naceri) és emberei megszereztek egy tömegpusztító fegyvert. Damiennek be kell épülnie ebbe a környezetbe, hogy hatástalanítsa az időzített bombát. Ezért társul az éppen a sittről szökő Leitóval (David Belle - Femme Fatale, Az Apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.). A keleti harcművészetekben jártas, bosszúvágytól fűtött profi bűnöző egyetlen célja, hogy kimentse Taha karmai közül túszul ejtett húgát, Lolát (Dany Verissimo). Ő az egyetlen, aki ismeri a 13-as körzet valamennyi zegzugát.A történet azonban nem ilyen egyszerű. Ki kinek dolgozik? Hol rejtőznek azok, akik valójában mozgatják a szálakat? És mindenekelőtt: kinek a céljait szolgálja a bomba?A B13 a korábbi Luc Besson filmek hangulatát idézi. A lélegzetelállító akciójelenetekről a két főszereplő, Cyril Raffaelli és a Yamakasi kitalálója, David Belle gondoskodnak. Ők mindketten profi kaszkadőrként kezdték pályájukat, így dublőr nélkül forgatták a teljes filmet. A feszültségekben és fordulatokban gazdag, pörgős rap-zenével megtámogatott B13-at „a lehető legkevesebb technikai segítséggel próbáltuk elkészíteni. Így egy elég egyszerű, nyers, kézi gyártású film lett belőle.” – nyilatkozza a rendező. Valószínűleg éppen ebből fakad a B13 hitelessége. 
62 4/4
poster
The Longest Yard  Csontdaráló      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (Surround)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, norvég, román, svéd, szlovén, török 
Adam Sandler (Apafej, Ki nevel a végén?), Chris Rock (Halálos fegyver 4., Dogma), a rap szupersztár Nelly és a legendás Burt Reynolds (Boogie Nights) játssza a főszerepet ebben kirobbanóan vicces vígjátékban, melyben néhány fegyenc amerikai foci csapatot alkot, hogy megmérkőzzenek legnagyobb ellenségeikkel: a kegyetlen őrökkel, akik rács mögött tartják őket.Paul Crewe (Adam Sandler) egykoron az amerikai futball legnagyobb reménységének számított, ám egy apró kihágás egy csapásra kettétörte karrierjét: elítélték és az ország legkeményebb fegyházába küldték. Mikor a börtönigazgató (James Cromwell – Szigorúan bizalmas) felkéri Crewe-t, hogy verbuváljon játékosokat az elítélek között, Crewe Caretakerhez (Chris Rock) fordul segítségért, aki a börtön mindenese, azaz bármit be tud szerezni, amire az elítélteknek szüksége lehet. Összeállítják a Gépállat SC-t, a legelvetemültebb csapatot, amely valaha pályára lépett. S mikor ez bekövetkezik, akkor bizony kő kövön nem marad. 
63 4/4
poster
Lúdas Matyi  Lúdas Matyi      magyar (Surround), angol (Surround)  magyar 
   - Háromszor veri ezt vissza kenden Lúdas Matyi! - hangzik el a fenyegetés a talpraesett Matyi szájából, akit éppen elnáspángoltak a pökhendi Döbrögi katonái, miután a legény nem adta oda önként tíz gyönyörű lúdját a földesúrnak.
   A többi már történelem - vagy inkább a meseirodalom gyöngyszeme. Lúdas Matyi természetesen megtartja ígéretét és furfangos módon háromszor is tőrbe csalja a kezdetben még gyanútlan, majd egyre gyanakvóbb Döbrögit.
   A klasszikus mese Dargay Attila (Vuk) által feldolgozott rajzfilmváltozata immár maga is klasszikus: nagyszerű humorával, kedves figuráival nem csak a gyerekek számára jelent újra és újra kellemes szórakozást!
 
64 
poster
Stuart Little 3 - Call of the Wild  Stuart Little, kisegér 3.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), holland (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, holland, lengyel 
A hátizsák és a kemping-felszerelés már a kocsiban, bakancsok a lábakon, indulhat a kaland, irány a vadon!
Stuart izgalmas kirándulásra indul családjával a hegyek közé ebben az animációs filmben. Egyvalamire azonban nem gondoltak: az erdő telis-teli lehet veszéllyel, nem is beszélve az állítólagos nagy, gonosz szörnyetegről! Míg Reeko, a belevaló bűzös borz megtanítja Stuartot az erdei túlélés rejtelmeire, a nyafogó-nyávogó Hómancs cica pedig egyszerűen testőrt fogad az agyafúrt kóbormacska Monty személyében.
Kalandra fel és irány a természet!
 
65 2/4
poster
She is the Man  Micsoda srác ez a lány!      magyar (DD5.1), magyar (Surround), angol (DD5.1)  magyar 
Amikor a tinédzser Viola megtudja, hogy a suli focicsapatát megszüntetik, elhatározza, hogy egy kis időre a saját ikertestvére bőrébe bújik. Fiú lesz. Csakhogy szép lassan elkezd minden összekuszálódni, mert Viola beleszeret a szobatársába, Duke-ba, akinek a gyönyörű Olivia tetszik, akinek szemében viszont Viola sem közömbös… Amikor felbukkan a valódi Sebastian, akkor jön még csak a java! 
66 1/4
poster
Hollow Man 2  Árnyék nélkül 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, finn, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, litván, norvég, román, svéd, szerb, szlovén, török 
A nagysikerű Árnyék nélkül kirobbanó folytatásában Christian Slater (Interjú a vámpírral, Tiszta románc) játssza Michael Griffint, a láthatatlan fejvadászból lett őrült gyilkost, aki egy lassú és gyötrelmes halált okozó láthatatlanná tevő szérum hatására vesztette el az eszét. Maggie Dalton (Laura Regan, A sebezhetetlen), a gyönyörű és briliáns tudós az egyetlen ember, aki életben tudja tartani őt, de amikor a kormány csalinak használja arra, hogy elkapják Griffint, a nő Frank Turnerhez (Peter Facinelli – A skorpiókirály), a gyilkossági nyomozóhoz fordul segítségért. Ahogy Griffin egyre kontrolálhatatlanabb és veszélyesebb lesz, Turnernek nem marad más választása, hogy megvédje Maggie életét, be kell vennie a szérumot, hogy ő maga is Árnyék nélkül maradjon… Megduplázódik az akció és a félelem, ahogy két láthatatlan ember kerül szemtől szembe a végső, mindent eldöntő ütközetben. 
67 2/4
poster
Catch That Kid  Kapd el a kölyköt!      angol (DD5.1), lengyel (Surround)  magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, horvát, norvég, portugál, svéd, szlovén, török 
A legmodernebb biztonsági rendszerekkel felszerelt bank pénzraktára egy toronyház sokadik emeletén még profi bankrablók számára is megtörhetetlen diónak tűnik. Akik azonban most arra készülnek, hogy kirabolják a bankot, azok aztán abszolút amatőrök: gyerekek!
A tizenéves Maddy ügyes hegymászó, akárcsak apja, akit a Mount Everesten baleset ért, és most csak egy költséges műtét adhatná vissza az egészségét. A családnak azonban nincs elég pénze, így Maddy és két barátja a szüleik tudta nélkül kidolgozzák a tökéletes bűntény tervét.
Még szerencse, hogy a vagány lány anyukája történetesen az említett szuperbiztos bank biztonsági főnöke, így nem okoz gondot alaposan felderíteni a helyszínt a nagy balhé előtt.
Persze még így is számos leküzdendő akadállyal kell meg megküzdeniük a kölyköknek, így az épület megmászhatatlan falával, a biztonsági rendszerrel, a páncélszekrénnyel és az éjjeliőrökkel. De a nemes cél érdekében a kölyöktrió mindenre képes...
 
68 2/4
poster
RV  Rumlis vakáció      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, finn, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, norvég, román, svéd, szerb, szlovén, török 
Robin Williams csúcsformában pörög a munkamániás apa, Bob Munro szerepében, aki minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. Hétköznapi probléma – fergeteges komédia.A Munro-família már a várva várt Hawaii vakációra készül, amikor a családfő főnöke ultimátumot ad: apunak meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. Bob kínjában úgy dönt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal. Repülőút helyett az aszfaltturnét választja, és azzal nyugtatgatja vonakodó családját, hogy a közös út majd jól összehozza őket. Azonban már az indulás pillanatában világossá válik, hogy ez az álom meglehetősen hagymázas… 
69 3/4
poster
Cars  Verdák      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), szlovák (Surround), (Surround), horvát (Surround), (Surround)  magyar, angol, arab, cseh, horvát, szlovén 
A Toy Story és az Egy bogár élete alkotóinak legújabb fergeteges vígjátékának főszereplői ezúttal igazi dögös verdák!Villám McQueen, a becsvágyó ifjú versenyverda egy szép napon szedi a dísztárcsáit és felkerekedik diadalmas versenygyőzelmek felé. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol örök hírnévre tehetne szert, ha sikerülne legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben.Egyelőre azonban nem jut messzire, terveihez képest ugyanis túl sokáig időzik egy a 66-os út mentén fekvő poros kisvárosban. Olyan fura karosszériákkal hozza össze itt a sors, mint Sally, a kikapós 2002-es Porsche, Hudson Doki, a titokzatos múltú ’51-es Hudson Hornet és Matuka, a kissé rozsdás, de annál viccesebb vontatóautó. A városka lakói komótos életükkel és kedvességükkel rádöbbentik McQueent, hogy van jobb élet is az ő túlpörgetett, magas oktánszámon űzött száguldozásán kívül. Hiába, az élet nem a célba érésről, hanem az odáig vezető útról szól. 
70 
poster
Gézengúzok karácsonya  Gézengúzok karácsonya      magyar (Mono), angol (DD5.1), német (Sztereo), spanyol (Sztereo), olasz (Sztereo), francia (Sztereo)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török 
Igazi klasszikusnak számít már a Gézengúzok karácsonya, amely egy a jónéhánykihagyhatatlan, szívmelengető karácsonyi "kötelező olvasmányok" közül! A filmben a Csupasz pisztoly sorozatból jól ismert Leslie Nielsent Télapóként láthatjuk, a jóságos nagymama szerepében pedig egy igazi mozis legenda, Humphrey Bogart felesége és számos filmklasszikus dívája, Lauren Bacall remekel. A világ összes játékboltjának összes kincse sem lenne elég ajándék Ethannek és kishúgának, Hallie-nek. Ők ugyanis egészen mást szeretnének karácsonyra: azt, hogy újra egy család legyenek, és a külön élő szülők ismét egymásba szeressenek.
A két gyermek már ki is agyalt egy módszert arra, hogyan hozzák újra össze a szülőket, de sajnos Ámor nyilát nem képesek irányítani. Hiába minden trükk és csel, a dolgok nem úgy mennek, ahogyan azt a gyerekek elképzelték. Betolakodik ugyanis a képbe egy új udvarló, aki az anyukájuknak csapja a szelet. Még szerencse, hogy karácsony környékén csodák is történhetnek...
 
71 3/4
poster
Sisterhood of the Traveling Pants  Négyen egy gatyában      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), török (DD5.1)  magyar, angol, bolgár, macedón, román, szerb, szlovén, török 
Az Ann Brashares nagy sikerű regénye nyomán készült Négyen egy gatyában négy barátnő különleges nyaráról szól. A lányok életükben először szakadnak el egymástól, ezért amikor egy használtruha-boltban rábukkannak egy farmerra, amely csodálatos módon mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy a nadrággal fogják tartani a kapcsolatot az előttük álló hónapokban. Mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul!Ne feledd: nadrág = szeretet. Szeresd a többieket és magadat! 
72 4/4
poster
Seksmisja  Szexmisszió      magyar (Sztereo), lengyel (Sztereo)  magyar 
Két tudós veszélyes kísérletre vállalkozik. Három évre hibernálják őket, hogy kiderítsék, milyen hatással van a fagyasztás az emberi szervezetre. A kísérlet közepén azonban kitör a harmadik világháború, és az emberiség szinte teljesen kipusztul...
Három év helyett fél évszázad telik el, mire a két tudós "kiolvad". Egy földalatti társadalommal találják szemben magukat - az utolsó túlélők itt húzták meg magukat. Hamarosan kiderül, hogy a Földön immár kizárólag nők élnek, Albert és Max - a két tudós - a világ utolsó két férfi-egyede! Rajtuk áll a világ szeme! Max - aki korábban sem vetette meg a női nemet - azonnal nekilát, hogy megtanítsa az új kor nőit a szexre, de lassan Albert is beletanul a dologba...
 
73 
poster
Like Mike 2: Streetball  A csodacsuka 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), svéd (DD5.1)  magyar, angol, dán, finn, norvég, svéd 
Jerome Jenkins, Jr. alacsony kisfiú, de annál magasabbra szeretne törni: arról ábrándozik, hogy egyszer ő lesz az utcai kosárlabda, a streetball koronázatlan királya. Sajnos ez a cél egyelőre még elérhetetlennek látszik, és nem csak azért, mert a kis Dugó Dani Jerome alig ér a többi gyerek válláig, de a cselezésben is volna még mit tanulnia, és akkor sem állt a sor elején, amikor a fürgeséget osztogatták. Egyedül a lelkesedése töretlen, és úgy tűnik, ezt a sors is jutalomra érdemesnek találta: Jerome ugyanis egy szép napon rábukkan egy titokzatos tornacipőre, amely szó szerint szárnyakat ad viselőjének! Bizony, Michael Jordan varázslatos lábbelijéről van szó, amelyik néhány évvel korábban egy másik kisfiút is sikerre vitt!Jerome az új csukájának hála, hamar az aszfalt ördögévé válik, és csapatával győzelmet győzelemre halmoz. Most már a családján és a barátain a sor, hogy rádöbbentsék, mit is jelent az igazi győzelem. De vajon képesek még visszarángatni őt a földre, mielőtt a táltos csukának köszönhetően végleg elszállna? 
74 3/4
poster
The Da Vinci Code  A Da Vinci-kód - bővített változat (2 DVD)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), török (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, román, szerb, szlovén, török 
A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatóttelefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. A francia hatóság a fiatal Sophie Neveu-t jelöli ki a rejtélyes üzenet megfejtésére, aki történetesen a meggyilkolt művészettörténész unokája. Langdon és a tehetséges francia titkosírás-szakértő közösen kezd el a rejtvény és a gyilkossági ügy megoldásán dolgozni. Hamarosan azonban épp ők lesznek a francia rendőrség első számú gyanúsítottjai. Egy Európa székesegyházain és kastélyain keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait követve, miközben az életük is veszélybe kerül...
Dan Brown nagy vitákat kiváltó nemzetközi bestsellere a mozivásznon új életre kelt, de a teljes élményt a kizárólag DVD-n megtekinthető bővített változat tartogatja, amelyben eddig nem látható új képsoroknak is tanúi lehetünk. A több mint 25 perccel kiegészített változat segítségével még jobban elmélyedhetünk abban az ősi rejtélyben, amelynek megoldása alapjaiban írhatja át az emberiség elmúlt kétezer évének történelmét.
 
75 3/4
poster
Down To Earth  Mennyé má      angol (DD5.1), német (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, román, svéd, török 
   Az Amerika legviccesebb emberének tartott Chris Rock hatalmasat alakít ebben a romantikus komédiában, mely egy olyan emberről szól, aki kap egy újabb esélyt az életre és a szerelemre.
   A küszködő fekete komikus, Lance Barton tudja, hogy milyen meghalni a színpadon. De amikor az élete váratlan fordulatot vesz - egyenesen a mennyország felé, - Lance biztos benne, hogy tévedés történt. És csodák csodája, igaza van!
   Egy angyal elmondja Lance-nak, hogy idő előtt került oda, de biztosítja arról, hogy visszakerülhet a földre - egy könyörtelen, korosodó fehér milliomos képében.
   Ebben a valószínűtlen reinkarnációban Lance fergeteges kalandba kezd, hogy valóra váltsa álmait a szórakoztatóiparban...és útközben felfedezi magában azt az embert, akiről nem is álmodott.
   A mennyország várhat című sikerfilm alapján készült bátor és briliáns vígjáték.
 
76 0/4
poster
Béres Alexandra - Nyerj időt!  Béres Alexandra - Nyerj időt!      magyar (Sztereo)   
- Bár úgy érzem jó kondiban vagyok, mégis a félórás torna váratlanul intenzívés átfogó mozgást biztosított. Imádok a szabadidőmben tornázni, de fontos, hogy sose vegye át a kikapcsolódás helyét a kínlódás. Ez egy olyan film, ahol a szereplőkön többször izzadtságcseppek tűnnek fel, mégis szuper hangulatban sportoltunk együtt. Pártos Csilla, előadóművész
 
77 
Fiúk és lányok           
 
78 4/4
poster
Shrek paródia  Shrek      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (DD5.1), héber (DD5.1)  magyar, angol, cseh, héber, lengyel 
   Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shreknek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy nap fenekestül felbolygatta egy különös esemény. Mesebeli lények lepték el a mocsarat, és lepték meg gyanútlan hősünket.
   A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas nagymamának öltözve feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója előtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el otthonukból.
   Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez előbb meg kell mentenie a szörnyű tűzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és király lehessen.
   A nagy kalandban társa is akad az ogrének - a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Shrekért, egy valamit kivéve: a világ minden kincséért sem hajlandó befogni a száját. Hamarosan kiderül, hogy a sárkánynál sokkal nagyobb problémát jelent Fiona különös titka…
Extrák a lemezen:

Kizárólag a DVD számára az eredeti alkotók által készített animált menü
Shrek a mocsárban karaoke tánc-parti: exkluzív, korábban nem látott jelenet!
Shrek és a technika: Werkfilm, amely bemutatja, hogyan keltették életre az alkotók a film szereplőit.
Shrek szinkronstúdió: A néző "szinkronizálhatja" kedvenc szereplőjét egy rövid jelenetben (DVD-ROM)
Produkciós információk
Az alkotók filmográfiája
A producer és a két rendező teljes audiokommentárja
Hogyan szinkronizálták Shrekket a világ több országában?
Interaktív játékok: kérdezz-felelek, díszítsd ki a mézeskalács-figurát, figura-mix (keverd össze a szereplők testrészeit)
A legviccesebb jelenetek közvetlen elérése 
79 
poster
The Return of the Pink Panther  A Rózsaszín Párduc visszatér         
IMDb 
80 4/4
poster
Saw 2  Fűrész 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS)  magyar 
Jigsaw visszatért. A zseniális őrült, aki a tavalyi FŰRÉSZ-ben pusztította áldozatait, visszatért egy újabb brutális élet-halál játékkal. Amikor felfedezik az áldozatot, aki egyértelműen magán viseli Jigsaw keze nyomát, Eric Mathews detektív (Donnie Wahlberg) nyomozásba kezd, és kis erőfeszítéssel le is tartóztatja Jigsaw-t. De a letartóztatás is csak apró mozzanat Jigsaw gyalázatos tervében. Újabb nyolc áldozata már az életéért küzd – itt az idő, hogy Mathews is csatlakozzon a játékhoz… 
81 
poster
Halálos fegyver 4  Halálos fegyver 4. - szinkronizált változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, észt, lengyel, lett 
A hatalmas sikerű Halálos fegyver-sorozat folytatódik. Riggs(Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) ott folytatják, ahol az előző rész végén abbahagyták. Leónak (Joe Pesci) továbbrasem áll be a szája. Riggs továbbra sem veszítette el „fejjel a falnak” stílusát, csak egy a bökkenő: hamarosan lehet, hogyoltár elé viszi (csak nem?) Cole-t (Rene Russo). A csapat ezúttal egy újonccal, Lee Butters kezdő nyomozóval (Chris Rock)is bővül. A feladat pedig most sem könnyű: a szuperzsaruknak egy olyan bűncselekmény-sorozatot kell kibogozniuk, amelymögött a kegyetlen ázsiai bandafőnök (Jet Li) halálos bosszúhadjárata áll.Itt van hát a negyedik rész. Szóljanak a harangok, dörögjenek a pisztolyok, robbanjanak a bombák, csattanjanak a poénok! 
82 1/4
poster
Ultraviolet  Ultraviola (vágatlan bővített változat)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (Surround), török (Surround)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, lengyel, norvég, román, svéd, szerb, szlovén, török 
Milla Jovovich (A kaptár, Az ötödik elem), Cameron Bright (X-Men – Az ellenállás vége), Nick Chinlund (Zorro legendája) és William Fitchner (Csontdaráló) játsszák a főszerepet ebben a futurisztikus akciófilmben, amelyben szörnyű polgárháború dúl a kormány és a mutánsok között, akik egy járvány következtében szuperképességekre tettek szert. Annak érdekében, hogy megvédjen egy halálra ítélt fiút, Violet, aki maga is mutáns, egymaga száll szembe a túlerőben lévő kormánykatonákkal. 
83 
poster
Five Children and It  A srácok és Az         
Ha kell, ha nem, az öt gyerkőc állandóan együtt lógott a suliban és azon kívül is. Azt hitték, hogy unalmas, eseménytelen nyaruk lesz idén. Vidékre kellett menniük, ahol nincs semmi, csak por, meg sár, meg ördögszekér. Álmukban sem gondolták volna, hogy az Isten háta mögötti pusztaságban életük legnagyobb, legizgalmasabb kalandja vár rájuk. Az egész azzal kezdődött, hogy kiástak egy virgonc, alig nyolcezer éves homoktündért. És a homoktündér teljesítette minden kívánságukat. Az egyetlen gond, hogy mindezt nem ingyen tette. 
84 
Csernobil, 18 évvel később  Csernobil, 18 évvel később         
1986 tavaszán bekövetkezett baleset nyomán több tízezer ember kényszerült hosszabb-rövidebb időre elhagyni otthonát. Sokan azonban dacolva a tiltással az óta is szülővárosukban, Csernobilban élnek. 
85 4/4
poster
István, a király - Csíksomlyón  István, a király - Csíksomlyón      magyar (Sztereo)   
A korszakalkotó rockopera százezrek előtt rendezett első erdélyi bemutatójánakfelvétele 2003. július 5-éről, a Csíksomlyóból. Az előadásban az eredeti szereposztásból közreműködik Vikidál Gyula és Varga Miklós is. 
86 2/4
poster
The Benchwarmers  Lúzer SC      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, magyar, angol, angol, arab, arab, bolgár, bolgár, cseh, cseh, észt, észt, hindi, hindi, horvát, horvát, izlandi, izlandi, lengyel, lengyel, litván, litván, román, román, szerb, szerb, szlovén, szlovén, török 
Három született balfék, Rob Schneider, David Spade és Jon Heder (Nevetséges Napoleon) jól tudja, milyen érzés az, ha az embert szétszekálják. Miután fülön csípnek néhány erőszakos kölyköt, akik egy barátjuk fiát pécézték ki maguknak, háromfős baseball csapatot alakítanak és kihívják a környék legjobb kölyökcsapatait. Innentől kezdve valamennyi lúzer őket isteníti, a tökkelütött trió pedig bebizonyítja, hogy ezúttal náluk van a labda. Az ütős komédiát az Apafej és Happy, a flúgos golfos rendezője vezényelte le Adam Sandler produceri segédletével. 
87 3/4
poster
Wizard of Oz  Óz, a csodák csodája (szinkronizált változat)      magyar (Mono), angol (DD5.1)  magyar, angol 
Az Óz, a csodák csodája egyike a filmtörténet legnagyobb klasszikusainak - nagyapáink felejthetetlen filmélménye, amelyet még nagyapa korunkban is játszanak majd a mozik!A hazavezető utat kereső Dorothy, a bátorságot kutató oroszlán, a szeretni vágyó bádogember és a madárijesztő, aki szalma helyett okoságot szeretne tudni a kobakjában, mind-mind régi kedves ismerőseink, akik ezúttal soha nem tapasztalt minőségben, egy teljesen felújított kópián térnek vissza hozzánk!A korát meghazudtoló trükktechnikával, nagyszerűen eltalált figurákkal, fülbemászó dallamokkal elkészített remekmű ma hatásosabb, mint valaha. Igazi kihagyhatatlan klasszikus, amelynek ott a helye minden családi filmgyűjteményben. 
88 
Autobahnraser  Padlógáz         
Egy őrült fiatalokból összeverődött banda, az eszeveszett sebesség megszállottjai, feltuningolt autóikkal rendszeres versenyeket szerveznek az autópályán. Az életveszélyes illegális futamokat azonban az utóbbi időben gyakran zavarják meg a közlekedés rendészetiek. A rendőrök igazából azokat a high-tech felszereltségű autótolvajokat üldözik, akik ritka sportkocsikat nyúlnak le a sztrádán haladó kamionokból. A zsaruk azonban több hetes nyomozás után sem tudnak egyebet felmutatni, mint jó pár járőrkocsi-roncsot - és egy megoldhatatlannak tűnő bűntényt. Schmitt-Janke parancsnok minden erőt az autólopási esetekre összpontosít, és megbízza az újonc Karl-Heinzt, hogy vegyen részt az illegális autóversenyeken. Ám a srácnak van egy problémája: Poloja egy rozsdás csotrogány. A versenyen első látásra beleszeret a gyönyörű Nickibe, aki egy villámgyors BMW M3 másodpilótája. Karl-Heinz jóformán azonnal beépül a "laza pasik, spéci verdák és a trendi csajok" világába, és miután ott találja magát Nicki mellett, egy Mustanggal repeszteni, már nem is vágyik másra.

Aztán megint feltűnnek a autótolvajok, ezúttal egy Ferrarit, egy Maseratit, egy Lamborghinit és egy Vipert lovasítanak meg. Karl-Heinz és új barátai akcióba lépnek: el kell kapniuk a tolvajokat, különben soha nem száguldozhatnak szabadon az autópályán anélkül, hogy összetűzésbe kerülnének a rendőrökkel azon az egyetlen helyen, ahol sebességkorlátozás nélkül repeszthetnek. 
89 
poster
The Man  Ki a faszagyerek?      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)  magyar, angol, cseh, bolgár, horvát, román, szerb, szlovén 
Az egyik keménylegény (Samuel L. Jackson - Ponyvaregény), a másik meg nyamvadt, akár egy túrós lepény (Eugene Levy - Amerikai pite). Összeillenek, mint borsó meg a héja? Fityfenét. Bár az vitathatatlan, hogy ez a párosítás "hihetetlenül komikus" (Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter), csak őket ne kérdezzük erről. 
90 
What's the Worst That Could Happen?  Négybalkéz         
A milliomosok megérik a pénzüket. Amikor Max Fairbanks (Danny DeVito) többszörös multimilliomos tetten ér a házában egy ártatlan betörőt (Martin Lawrence), az első dolga, hogy kirabolja. Elveszi tőle a kabalagyűrűjét, ami a jótét bűnözőt eddigi pályafutása során mindig sikerre segítette. Kevin is csak a piacról él; ha méltó akar maradni rovott múltjához, és továbbra is betörőként keresné meg a betevőt, kénytelen nekilátni, hogy visszaszerezze a gyűrűt. De igazi ellenfelére akadt: egy másik született gazemberre.

Ettől kezdve mindkettejük életében a legfőbb feladat: a másik orra alá borsot törni. Kevint bűntársai segítik, Fairbankst pedig a felső tízezer. Mindent elkövetnek azért a gyűrűért, amerre járnak botrány botrányt követ. Tornádóként söpörnek végig környezetükön. Ha nem utálnák egymást ennyire, el kellene ismerniük, nem volt még ilyen szórakoztató ellenfelük. 
91 2/4
poster
Szőke kóla  Szőke kóla      magyar (DD5.1), magyar (Surround)  magyar, angol 
Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt.Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel, no meg a hallgatag Robival, aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-as kockaladájába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel. 
92 4/4
poster
Open Season  Nagyon vadon      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), görög (DD5.1), lengyel (DD5.1), bolgár (Surround)  magyar, angol, bolgár, görög, lengyel, román 
Ne vaduljunk! Boog, a szelíd grizzly csak ennyit kér, egyébként boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi természetrajz-show-ban, aztán nyugovóra tér gazdája és nevelője garázsában, ahol szívből etetik és szeretik. Állati ösztöneit mélyen eltemette, és semmiért sem cserélné el a civilizáció örömeit.
Ám egyszer mégis megszólal a vadon szava: méghozzá fülsértően, hadarva és össze-vissza. Ugyanis egy félszarvú szarvastól ered, aki dilis fejébe vette, hogy megmenti a nagy mackót, és visszavezeti az erdőbe. Terve végül sikerül, így a városi medve és a négy ballábas szarvas visszajut a vadonba: éppen három nappal a vadászidény kezdete előtt.
 
93 3/4
poster
Barnyard  Pata tanya: Baromi buli      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (Sztereo)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, héber, horvát, lengyel, szerb, szlovén 
Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!”, és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki.Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai - Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac - a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban. Otis apja, Ben azt a feladatot vállalta magára, hogy megvédi a farm állatait közös ellenségeiktől, a sakáloktól. Komolyan veszi a munkáját és azt szeretné, ha Otis végre felnőne és megtanulná, mi a felelősség.Ben bánatára fia egészen máshogy viselkedik, mint amit elvárna tőle. Amint a gazda kiteszi a lábát az istállóból, kezdetét veszi a buli. És ezen az estén még egy csinos, új tehén is jelen van! 
94 
Alibi ha hiszed,ha nem           
 
95 0/4
poster
The Witches of Eastwick  Az eastwicki boszorkányok      angol (DD5.1)  magyar, angol, arab, cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, török 
A film tartalma feltöltés alatt áll. Kérjük szíves türelmedet! 
96 3/4
poster
Last Holiday  Az utolsó vakáció      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (Sztereo)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, portugál, román, szerb, szlovén 
Georgia Byrd (az Oscar-díjra jelölt Queen Latifah) egy áruház konyhai osztályán dolgozik, és ahelyett, hogy titkos vágyait próbálná beteljesíteni – mondjuk megszólítaná a bútorosztályon dolgozó jóképű fickót -, csak őrlődik és kínlódik borzalmas félénksége miatt. Mígnem egy napon az orvosa közli vele a hírt, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, és legfeljebb néhány hét lehet már csak hátra az életéből…Georgia az első sokk után elhatározza, hogy élete utolsó napjaiban úgy él, ahogy eddig is szeretett volna: felmond, kiveszi az összes megtakarított pénzét a bankból, és Európába utazik, hogy egy luxus-szálló királyi lakosztályában, luxus-körülmények között, vidáman és felszabadultan várja a Kaszást. A felszabadult, semmitől nem félő, a pénzt két kézzel szóró víg kedélyű Georgiá-ra mindenki felfigyel, és hamarosan számos udvarlója is akad, köztük egy szenátor, és egy szenvedélyes főszakács is (Gérard Depardieu)… 
97 
Dr Dulittle 3           
 
98 2/4
poster
Big Mommas House 2  Gagyi mami 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS)  magyar, angol, dán, finn, norvég, svéd 
A nemzet érdekében semmi sem drága: ha a haza biztonságáról van szó, Malcolm Turner FBI ügynök mindenre hajlandó. Így aztán újra nyugdíjaskorú, túlsúlyos nagymamának álcázza magát.Az álruhák mestere ezúttal nemzetbiztonsági ügybe bonyolódik: nevelőnőnek adja ki magát, és beépül a gyanúsított háztartásába, ahol persze - a jóságos pótnagyinak köszönhetően - hamarosan eluralkodik a tökéletes káosz.Turner főnökei a sikeres kémtevékenységnek köszönhetően arra készülnek, hogy lecsapjanak, de a nagymamaruhás akcióhős váratlanul ellentámadásba lendül - ugyanis bevetés közben nagyon szívéhez nőtt a rábízott három gyerkőc. 
99 4/4
poster
A Pál utcai fiúk  A Pál utcai fiúk      magyar (Sztereo)   
Molnár Ferenc klasszikus regényének ugyancsak klasszikus filmváltozatábanmegelevenednek a filmben a regény jólismert kis hősei: Boka, a Pál utcai fiúk kapitánya, az áruló Geréb, a szemüveges Weiss, a nyurga Csónakos, a vörösingesek félelmetes vezére Áts Feri és a kis Nemecsek Ernő, a közlegény, aki élete árán menti meg a grundot és barátai becsületét. 
100 4/4
poster
Ice Age: The Meltdown  Jégkorszak 2. - Az olvadás      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), (DD5.1)  magyar, angol, észt 
Ha megnézed moziban a JÉGKORSZAK 2. - AZ OLVADÁS című filmet, és vásárolszegy Jégkorszak-menüt az első részt tartalmazó DVD-vel, egy kuponnal is gazdagodhatsz. Ezzel a kuponnal nálunk az októberben megjelenő JÉGKORSZAK 2. DVD-t az ajánlott fogyasztói árnál (3.490 Ft) kereken 1.000 forinttal olcsóbban, mindössze 2.490 Ft-ért vásárolhatod meg!
Hogyan érvényesítheted a kedvezményt?

Mindenek előtt rendeld meg internetes üzletünk rendszerén keresztül a JÉGKORSZAK 2. DVD-t (kattints az ELŐRENDELEM gombra, és kövesd a rendelési folyamatot!)
Ha a szállítási opcióknál a személyes átvételt jelölöd meg (tehát a kiadványt megjelenés után a budapesti üzletünkben szeretnéd átvenni), őrizd meg a kupont, és miután értesítést küldünk e-mailben arról, hogy megjelent és átvehető a film az irodánkban, hozd magaddal a kupont. Kollégáink a kupon átadásakor érvényesítik a kedvezményt!
Ha Budapesten saját futárral (tehán NEM GLS-szolgálattal) kéred a film kiszállítását, tartsd magadnál a kupont! A megjelenéskor futáraink szállítják majd ki Budapesten a filmet, és náluk érvényesíthető majd a kedvezmény, a kupon ellenében!
Ha az országos GLS-futárszolgálattal kéred a film kiszállítását, kérjük, hogy a kedvezményre jogosító kupont LEGKÉSŐBB SZEPTEMBER 30-IG juttasd el hozzánk, postázd el nekünk a következő címre: XPRESS.HU - JÉGKORSZAK AKCIÓ, 9400 Sopron, Pf. 360. A kuponra feltétlenül írd rá a neved és címed (azt a nevet és címet, amelyet üzletünkben is használtál a rendelés során), valamint a rendelés után a rendszer által közölt rendelési számot (amelyet a rendelésről küldött automatikus e-mail emlékeztetőben is megtalálsz majd). A kupon beérkezése után automatikusan érvényesítjük a kedvezményt a rendelt filmnél, és megjelenéskor már a csökkentett, kedvezményes áron küldjük Neked a filmet. Egyéb fontos tudnivalók a kuponnal és a kiadvánnyal kapcsolatban:
A kedvezmények nem halmozhatók, tehát egy film megvásárlásánál csak egyetlen kupon-kedvezmény vehető igénybe.
Minden vásárló annyi JÉGKORSZAK 2. DVD-t vásárolhat kedvezményesen, amennyi kedvezményre jogosító kuponnal rendelkezik.
A kedvezmény - személyes átvétellel, vagy budapesti saját futárral kért kiszállítással - csak a JÉGKORSZAK 2. DVD-megjelenés napját megelőző éjszaka, 24 óráig beérkezett rendelésekre, illetve - GLS-futárszolgálattal kért szállítás esetében - akkor érvényesíthető, ha a kedvezményre jogosító kupont legkésőbb SZEPTEMBER 30-ig eljuttatta címünkre a megrendelő (postabélyegző dátuma szerint).A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár lubickol legutóbbi hőstettük sikerében: és ez már csak azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik körülöttük; csúszdák, gejzírek és szökőkutak között buliznak nap mint nap.
Néha mégis arcukra fagy a mosoly. Manfréd ugyanis nagyon magányos - már egyenesen úgy érzi, mintha kihaltak volna körülötte a nőstények. És míg ő búnak ereszti az ormányát, Sid rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el őket az áradástól - ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz. Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles a foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött.
 
101 
Lo chiamavano Bulldozer  Akit Bulldózernek hívtak         
Bulldózer (Bud Spencer), a mackótermetű nápolyi kagylóhalászt nehéz kihozni a sodrából, ám amikor szívének kedves hajóját egy éppen arra settenkedő tengeralattjáró tönkreteszi, határozottan veszélyessé válik. Hogy lehűtse haragját, amíg a bárkát a kijavításig szárazra emelik, kedvenc pihenőhelye, a Gálya nevű vendéglő felé veszi útját, ahol szokás szerint a szövetséges hadsereg katonái ütik el idejüket. Hamarosan kiderül, kicsi a hely ennyi embernek, s hangos pofonok verik fel a környéket. 
102 3/4
poster
Buddy Goes West  Aranyeső Yuccában      magyar (Sztereo)   
Buddy (Bud Spencer) a termetes törvényenkívüli és társa Girolamó, a félkegyelmű indián nem találják helyüket a vadnyugaton. Pénzük persze nincs, azonban egy vonatról elcsent bőröndben arany helyett orvosi műszerekre bukkannak. Utazásuk során, egy farmon pihennek meg, mivel a farm lakóinak szüksége van egy orvosra, Buddy étel reményében "gyógyítani" kezd. Hamar kiderül, hogy aranykeze van, és hatalmas lakomával hálálják meg jótettét. Később, mint álorvos és asszisztense költöznek a helyes kis városkába, de hamar kiderül, hogy nincs minden rendben. Amikor banditák zavarják meg a városka nyugalmát, Buddy megmutatja, amihez igazán ért - beverni néhány koponyát... 

Total: 102 movies

Vissza az előző oldalra