Készült az  Ant Movie Catalog programmal.

Sorszám Eredeti cím Magyar cím Méret(Mb) Formátum Nyelv Felirat
3/4
poster
The Mummy Returns  A múmia visszatér    DVD  magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS)   
   1935. Tíz évvel a mumifikált egyiptomi pappal, Imhoteppel történt szörnyű találkozás után Rick és Evelyn boldog házasok, és egy eszes kisrác, a nyolc éves Alex szülei.
   A fiú apjától örökölte kalandvágyát és humorérzékét, anyjától pedig az ősi kultúrákhoz való vonzódását. És ha lurkó élénk fantáziáját kell felpiszkálni, mindig kéznél van a nagybácsi, Jonathan.
   Londoni otthonuktól sok száz mérföldre, a Szahara homokja alatt egy újabb rémálom éledezik. Hatezer évvel ezelőtt a Skorpiókirály nevű vad harcos alkut kötött Anubisz istennel, de elárulta őt, és ezért örök kárhozatra ítéltetett. Most feltámad, hogy Anubisz seregével elpusztítsa a világot.
   Közben Londonban, a British Museum ódon falai közt különös szertartás kezdődik: a világuralomra éhes csapat újra fel akarja támasztani Imhotepet, mert ő az egyetlen, aki képes legyőzni a Skorpiókirályt! 
4/4
poster
Monsters, Inc.  Szörny Rt.    DVD  magyar (DD5.1)   
   Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja.
   Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk.
   Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wzowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön.
   A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt. A sokfejű lények városában teljes lesz a fejetlenség. Míg a lányka a rémvárosban bolyong, mindenki igyekszik elbújni előle; hőseink viszont megkeresik, és segíteni próbálnak rajta: szörny még nem követett el ilyen szörnyű, jóságos tettet.  
3/4
poster
The Fast and the Furious  Halálos iramban    DVD  magyar (DD5.1)   
   Dominic napközben elképesztő teljesítményű versenykocsikat rak össze. Éjszaka Dom saját földi rakétáját vezeti, és 10 000 dollárt kaszál, ha valaki ki meri őt hívni egy versenyre.
   Egy ilyen éji verseny egyszerre utcabál, törzsi összejövetel és csatatér, csupa adrenalin, szexuális feszültség és nyers, fékezhetetlen sebesség. Kihívója Brian, akit mindenki zöldfülűnek tart.
   Eközben egy mindenre elszánt banda hajmeresztő és életveszélyes országúti mutatványokkal, argesszív és vakmerő stílusban rabol ki értékes szállítmánnyal megrakott kamionokat. A bűnözők elképesztő ügyessége láttán a hatóságok gyanúja az éjszakai versenyzőkre terelődik…
   Rob Cohen (xXx) filmje most magyar szinkronnal és több órányi extrával kiegészítvejelenik meg!  
3/4
poster
A miniszter félrelép  A miniszter félrelép    MPEG2  magyar (Surround)   
Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának. Okos, sármos, és mindig talpra esik, mint a macska, mellesleg ő az Országház Don Juanja.
Történetünk kezdetén az éjszakai ülésre készülődő Parlamentből kilépve arra készül, hogy - a címben ígértek szerint - félrelépjen. És mivel kettőn áll a vásár, ehhez szüksége van egy Tündére is, aki mellesleg ellenzéki titkárnő.
Az induló képlet tehát: van egy kalandéhes miniszterünk, egy inkognitóban utána surranó titkárnőnk, egy féltékeny feleségünk (a miniszter részéről), egy még féltékenyebb férjünk (a titkárnő részéről) és egy szállodánk, amellyel szemben ott várakozik már maga a végzet... Őt egyelőre... nos nevezzük csak Különös Alaknak.
A jelek szerint a miniszter bársonyszéke alatt már javában ketyeg a bomba. Úgy tűnik semmi és senki sem akadályozhatja meg a robbanást. Azaz talán mégis akad valaki, de ő jelen pillanatban egész mással van elfoglalva: édesanyjával cseveg rádiótelefonján, miközben a fent említett bársonyszéken hátradőlve egy hatalmas szelet pizzát méreget kezében...
 
4/4
poster
Finding Nemo  Némó nyomában    DVD  magyar   
Minden idők legsikeresebb animációs filmje a mozikban, amely amerikai megjelenéseután néhány nappal máris minden idők legkelendőbb kiadványa lett DVD-n! Csak egy újabb Disney-film volt képes letaszítani trónjáról az eddig uralkodó Oroszlánkirályt! A világ óceánjaiban több mint 3 milliárd hal él. Pizsi és Szenilla azonban egyetlen egyhez ragaszkodik közülük. Pizsi fiát, Némót keresik, aki elsodródott szülei mellől, majd behálózta egy könnyűbúvár: azóta egy fogorvosi várószoba akváriumában raboskodik.
A gyermekét féltő apa és társa hosszú vándorútra indul, miközben egy pillanatra sem tévesztik szem elől az elrabolt poronty nyomvonalát. Út közben Pizsiből igazi hős válik: szerez néhány barátot és túlél néhány ellenséget. Megússza a találkozást a cápákkal, teknőcökkel, kanalas gémekkel és az óceán többi veszélyes vagy kelekótya szerzetével.
Miközben a kalandjain és a rengeteg felmerülő akadályon igyekszik keresztülevickélni, fiacskája sem tétlenkedik: egy fantasztikus szökési tervet forgat a fejében...
 
1/4
poster
Torque  Vas    DVD  magyar   
A motoros bandák között sosincs béke, de most kitör az igazi háború. Cary néhány hónappal ezelőtt lelépett szülővárosából, mert az egyik bandafőnököt segített megszbadítani néhány motortól. Ám Henry nem felejt ilyen gyorsan: már csak azért sem, mert a motorokban elrejtve ott lapult valami, ami számára nagyon értékes volt. Keményen meg akarja leckéztetni azt, aki túljárt az eszén.
És Cary hamarosan menekülni kényszerül. A környék legvadabb motoros bandája fejének öccsét meggyilkolták, és minden nyom hozzá vezet. A srác az életét menti, de azért el akarja kapni az igazi gyilkost, persze úgy, hogy közben elkerülje a nyomában járó FBI-ügynököt és a bosszúszomjas Henryt is. A motorok felpörögnek, mindenki mindenki ellen harcol. Itt nincsenek megbízható szövetségesek...
 
4/4
poster
Friends - Season 1 Box Set  Jóbarátok - 1. évad      magyar   
A világ egyik legnépszerűbb tévésorozata tíz év töretlen siker után 2004-ben mond búcsút a rajongóknak. De 2004. mégis a Jóbarátok legjobb éve lesz, hiszen a nagyszerű sorozat összes része, a teljes 10 évad megjelenik DVD-n az év folyamán méghozzá az eredeti magyar szinkronnal!
Az 1994-ben bemutatott első évad 24 epizódja 3 kétoldalas korongon jelenik meg!
 
2/4
poster
Kevin and Perry Go Large  Kevin és Perry a csúcsra tör - avagy idióták Ibizán    DVD  magyar   
A vígjáték két tinédzser ébredező szexualitásáról mesél, hihetetlenül vicces kalandjaik mi másról is szólnának, mint a nőkről. Az eszük csak egyetlen egy dolgon jár: a szexen.
A két vágyzsák sok-sok félresikerült nőszerző akciója során egyre merészebb és humorosabb kalandokba keveredik, mígnem véletlenül sikerül végrehajtaniuk egy hőstettet. Sajátos és rájuk jellemző eszközökkel meghiúsítanak egy bankrablást, és ennek gyümölcseként Kevin és Perry előtt fergeteges vakáció áll: Ibizán randalírozhatnak éjt nappallá téve.
 
3/4
poster
Scary Movie 3  Horrorra akadva 3.    DVD  magyar   
Az egész akkor kezdődik, amikor a híreket fáradhatatlanul kutató riporter, Cindy Campbell egy nagyszabású televíziós műsor kellős közepén egy keménynek tűnő sztori nyomába ered. Rövidesen egy, az egész bolygót fenyegető, szörnyűséges támadás-sorozat bizonyítékaira bukkan, földön-kívüli megszállóktól gyilkolni képes videó-szalagokig, átejtés céljából készült gabona-köröktől Az Egyetlen által kinyilatkoztatott jóslatokig, baljós pillantású gyerekektől ambiciózus fehér rapperekig, sőt még Michael Jackson felvillanó megjelenése is ebbe a sorba tartozik.
Óriási, mindent átható összeesküvésekkel szembesülve, állandóan a sarkában lévő, furcsa emberektől üldözve Cindy-nek fel kell vennie a harcot, hogy megakadályozza a gonoszt abban, hogy ismét megpróbálja uralma alá hajtani a világot - miközben a sztori szálait úgy szövi a film, hogy egyetlen alkalmat se szalasszon el, hogy egy-egy gyors csavarintással a parodizált eredeti filmek emlékezetes jeleneteit pellengérre állítsa.
Íme a semmitől vissza nem riadó paródia-sorozat legújabb folytatása: a HORRORRA AKADVA 3., mely, ha lehet, még elődeinél is mulatságosabb. A ma már klasszikusnak számító Airplane, Csupasz Pisztoly-filmek rendezője, David Zucker ezúttal olyan filmekből űz tréfát, mint A Kör, a Jelek, a Mátrix - Újratöltve vagy a 8 Mérföld.
A filmben Anna Faris és Charlie Sheen mellett Pamela Anderson is feltűnik, mint katolikus diáklány, az USA elnökének szerepét pedig Leslie Nielsen játssza, míg az öblös torkú énekesnő, Macy Gray önmagát alakítja.
 
10 2/4
poster
Hippolyt  Hippolyt (2001-es változat)    DVD  magyar   
   Schneider úr az egykori kisvállalkozó a rendszerváltást követően megcsinálta a szerencséjét - kamionjai már Európa minden útját bejárták.
   Schneider úr azonban minden vagyona ellenére éppolyan kisember maradt, mint amilyen korábban volt. De az asszony ingatag. Schneiderné nem elégszik meg az ura "hétköznapiságával" és egyszemélyes imázs-központként döntő lépésre szánja el magát. Anélkül, hogy megpályáztatná, megtendereztetné, vagy csak megemlítené urának szándékát, orv módon szerződtet egy diplomáciai körökben is megfordult költséges lakájt, Hippolytot, aki aztán fenekestül felforgatja Schneiderék életét.
   Diéta és jóga, Könnyű kis barátnő, vagyonos kérő dukála família megfelelő tagjai számára. De elviselhető-e ennyi váratlan változás egy hirtelen meggazdagodott, de szellemiségében erősen az átlagra hajazó - és hagymázó - család számára?
  A klasszikus magyar vígjáték modern feldolgozása!
 
11 4/4
poster
50 First Dates  Az 50 első randi    DVD  magyar   
Henry Roth a Hawaii Sea Life Park állatorvosa a tengeri állatok specialistája, aki ráérő idejében a turisták között keres romantikus kalandokat. Megfogadta, hogy helybeli lánnyal nem randevúzik, hosszú távú kapcsolat pedig szóba sem jöhet, mert az meghiúsítaná tíz éve dédelgetett álmát, az alaszkai utazást, ahol a rozmárok víz alatti életét fogja tanulmányozni.
Nem sok választja el élete nagy kalandjától, de a hajója éppen ekkor szenved balesetet a próbaúton. Henry szomorúan üldögél egy kávézóban, amikor megakad a szeme egy csinos, fiatal nőn, aki fura dolgokat művel a tányérján lévő gofrival. Henryt rögtön elbűvöli a lány, és másnap megint betér, hogy találkozzon vele. Lucy ugyanott ül egyedül, Henry pedig az első adandó alkalommal beszélgetést kezdeményez vele. Sőt, elveit feladva megbeszéli vele, hogy másnap reggelizzenek együtt.
Ám amikor megérkezik, és a megbeszélt találkozóra utal, Lucy nem tudja, kicsoda, és segítséget hív. Később derül csak ki, hogy a lány egy baleset következtében különös memória-rendellenességben szenved, és egyik napról a másikra már nem emlékszik semmire. Ha Henry el akarja nyerni a szívét, minden nap újra és újra meg kell hódítania őt!
 
12 4/4
poster
Nati con la camicia  Nyomás utána!    DVD  magyar (Sztereo), angol (Sztereo)  magyar 
Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány nem riad vissza egy kis kalandtól. A bohém és szerencsés emberek könnyed életét éli, alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor arra száguld egy kamion, és kis híján elgázolja. Hősünk azonnal elégtételt kíván venni.
Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a pimasz kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Az pedig azonnal ki is tör, ahogy a felhevült Rosco beront a csapszékbe.
Hamarosan csak ők ketten maradnak talpon a kocsma kissé összedúlt porondján. Ettől azonnal szimpatikusnak találják egymást, és úgy határoznak, együtt mennek tovább a parkolóban veszteglő kamionnal. Mindketten azt hiszik, hogy az óriás járgány a másiké, és ez kínos helyzetekhez vezet. Különösen, mikor a rendőrség állítja meg őket...
 
13 4/4
poster
Valami Amerika  Valami Amerika    DVD  magyar (DD 5.1), magyar (DD 2.0)   
A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az "amerikai", aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el.
Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a "Nagy lehetőséget" és a talán még nagyobb kalamajkát jelenti.
Tamás bátyját, Ákost - a menő építési vállalkozót - és öccsét, Andrást - a világban helyét kereső művészlelket - hívja segítségül. Az a tervük, hogy elszórakoztatják az európai ügyeit intéző amerikai producert, hogy megnyerjék Tamás filmjéhez, mint tőkéstársat.
Alex, amíg lehet, titkolja származását, és azt ígéri, beszáll a produkcióba a filmhez szükséges pénz felével. Az összeg másik felét - ami ez esetben hatvan-millió forint - viszont a testvéreknek kéne előteremteni. Mégpedig öt nap alatt.
Megszerezhetik a pénzt, de vajon mi lesz az ára? A pénzügyi dolgok gyakran érzelmi problémákkal járnak együtt, a férfiak meg többnyire nőkkel, de még milyenekkel.
Tamásnak ott van Eszter, Ákosnak pedig Timi, a nőiesség két markáns képviselője, akiket még véletlenül sem lehet összetéveszteni.
Terka néniről, a bejárónőről nem is beszélve, akit mint anyjukat tisztelik a fiúk. Természetesen ebben a történetben is ők, a nők állnak mindennek a hátterében, és mint általában a megoldást is bennük kell keresni a felmerülő problémákra. Abból pedig akad bőven, pláne ha vígjátékról van szó. 
14 4/4
poster
AntZ  Z, a hangya    DVD  magyar   
Szupersztár szereposztásával és forradalmi vizuális trükkjeivel a DreamWorks látványos kaland-vígjátéka, a Z, A HANGYA nagy felBOLYdulást okozott a közönség és a kritikusok között egyaránt. Mindenki imádta a Z, A HANGYÁt!
Az élet nem habostorta Z számára, aki egy kis dolgozó hangya nagy ötletekkel, és az esélye, hogy meghódítsa a gyönyörű Bala hercegnőt, szó szerint egy a milliárdhoz. De amikor Z rábeszéli katonahangya barátját, hogy átmenetileg cseréljenek posztot, a dolgok vad fordulatot vesznek.
A termeszekkel vívott háborútól a "Rovarkánaán" keresésén át Z kalandjai végül odáig vezetnek, hogy meg kell ütköznie a könyörtelen Csáprágó tábornokkal, aki ki akarja irtani az egész bolyt. Z, az egykor legjelentéktelenebb dolgozó most a legnagyobb hőssé válhat mindannyiuk közül!
 
15 3/4
poster
The School of Rock  Rocksuli    DVD  magyar   
Dewey Finn rakendroll istenként definiálja magát, főleg mikor belemelegszik 20 perces gitárszólóiba. Ám úgy tűnik, eljött az istenek alkonya, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten...
És már a saját bandája is annyira cikinek érzi, hogy kirúgják a csapatból. És ha ez nem elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, ugyanis többhavi bérrel lóg Ned nevű haverjának, akit a csaja is állandóan zrikál Dewey miatt...
Így történik, hogy Dewey elvállal egy helyettesítő tanári állást Ned helyett egy elit iskolában, és már épp kezdené szétunni az agyát, amikor rájön, hogy a srácokkal mást is lehet csinálni, mint napot lopni. Például rockzenekart!
 
16 4/4
poster
Spider-Man 2  Pókember 2    DVD  magyar   
Két év telt el, amióta a csendes Peter Parker elhagyta nagy szerelmét, Mary Jane Watsont, és vállalta a szuperhős-léttel járó felelősséget. Peternek számos új nehézséggel kell szembenéznie, miközben arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt két élete között - nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig a szuperhős szerepét ölti magára.
Azok az emberek, akik a legfontosabbak Peter számára, mind veszélyben vannak, attól a pillanattól, hogy összeütközésre kerül sor a gonosz Oki Dokival.
Peter egyre nehezebben bírja Mary Jane nélkül, és egyre erősebb késztetést érez, hogy a kettős életnek és a titkolódzásnak véget vessen. Közben M.J. már továbblépett, és éli a maga életét: színészkedik, és férfi is van az életében.
Peter legjobb barátja, Harry Osborn a Pókemberen még mindig bosszút szeretne állni, mert őt tartja felelősnek apja haláláért.
Még komplikáltabbá válik Peter élete azzal is, hogy Dr. Otto Octavius ellen kell harcolnia. Szüksége van minden természet feletti képességére, hogy megállítsa az elmebeteg gonosztevőt...
 
17 2/4
poster
Scooby Doo 2: Monsters Unleashed  Scooby-Doo 2. - Szörnyek póráz nélkül    DVD  magyar   
Ennyi kísértet egyszerre még soha nem kísértett! Kezdődhet Scooby-Doo és a Rejtély Rt. legnagyobb vadászata!
Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnenak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szükség lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot.
A csapat kis híján szégyenben marad, mert Scooby-n és Bozonton kitör a frász, úgyhogy a két jóbarát hamar nekilát kieszelni egy titkos tervet, amivel bebizonyíthatják nyomozói zsenialitásukat.
Szurkolj te is a csapatnak, mert a Rejtély Rt. jó híre most a tét: véghez kell vinni legnagyobb tettüket és fülön csípni az összes kísértetet!
 
18 4/4
poster
I, Robot  Én, a robot    DVD  magyar   
A jövőben járunk, ahol az ember egyre inkább kiszolgáltatott az emberszabású robotok munkájának. A Föld lakói mindig is bizalmatlanul tekintettek a gépekre, és évszázadokra volt szükség ahhoz, hogy az emberek elfogadják a tudósok érveit, miszerint a gépek nem térhetnek el a robotika törvényeitől, amelyek megtiltják, hogy a robotok kárt okozzanak emberi lényekben.
Amikor azonban egy tudóst holtan találnak és a bizonyítékok látszólag megcáfolhatatlanul az egyik humanoid robot bűnösségét igazolják, elszabadul a pokol és a világ rettegni kezd ismét a gépektől...
 
19 3/4
poster
Poliziotto superpiu  Szuperzsaru    DVD  magyar  magyar 
David Speed teljesen átlagos, hétköznapi rendőr... volt. Aztán miután a saját kivégzésén a villamosszéket sisteregve hátrahagyva a falon keresztül elviharzott, a környezetének is feltűnt, hogy valami nincs rendben az egyenruha alatt.
Mielőtt ugyanis hősünk egy gengszter csapdájának köszönhetően szembekerült a törvénnyel, egyik járőrözése közben furcsa dolog történt vele: éppen egy volt indián rezervátumban teljesített szolgálatot, amikor a rá sanda szemeket vető aligátornak szánt figyelmeztető lövése telibe trafálta a jócskán a feje felett elhúzó nukleáris rakétát (ő legalábbis így hitte). A hatalmas robbanás nem csupán vörös fénnyel világította be a környéket, de Speedet is szokatlan képességekkel ruházta fel, így kollégája, Willy legnagyobb megrökönyödésére hősünk egyszerű rendőrből hirtelen gondolatolvasásra, tárgyak mozgatására, sportkocsik legyorsulására képes, emeletes házakról leugráló szuperzsaru vált.
Speed számára nem létezik lehetetlen - egészen addig, amíg valamilyen piros színű tárgyon meg nem akad a szeme...
 
20 2/4
poster
Good Boy!  Jó fiú!    DVD  magyar   
A Muppet Show alkotógárdája, a Jim Henson Productions készítette a filmet, amely különös szemszögből mutatja be az ember legjobb barátját. Az egész család számára kitűnő nyári szórakozást ígérő történetből megtudjuk, hogy négylábú kedvenceink valójában az űrből jöttek!
Évezredekkel ezelőtt intelligens idegen lények ügynököket küldtek Földünkre, hogy kikémleljék az emberi faj szokásait és elvonják a figyelmüket, amikor majd megbízóik lerohanják és elfoglalják a bolygónkat. A kémek köztünk élnek, a házainkban, kertjeinkben laknak, a mi lámpaoszlopainkat pisilik le, a tenyerünkből esznek, hagyják magukat kényeztetni és úgy tesznek, mintha őriznének minket - bizony a kutyákról van szó!
Csakhogy a kutyák régóta nem jelentettek semmit Földünkről megbízóiknak, az idegenek tehát gyanút fognak. Egy újabb ügynököt küldenek hozzánk, Canid 3942-t, aki igyekszik gyorsan elvegyülni. A kutya-kém megismerkedik Owennel, egy kisfiúval, aki kutya-sétáltató szolgáltatást üzemeltet. A fiú imádja a négylábúakat, és őt is imádják a kutyusok, nem tart soká tehát míg az új jövevény is otthon érzi magát nála. 
21 3/4
poster
American Pie 2  Amerikai pite 2    DVD  magyar   
   1999-ben a közönség világszerte szívébe zárta ezt a jókedvű társaságot, akik fergetegesen kínos helyzetek sorozatán keresztül igyekeztek felderíteni a szerelem, a szex és a barátság frontvonalait. Az Amerikai pite csakhamar kultuszfilmmé vált a nézők körében, akik saját tapasztalataik tükörképét látták viszont a filmvásznon.
   A társulat újra összeállt, méghozzá hiánytalanul, hogy a felnőtté válás küzdelmeinek újabb fejezetébe kalauzolják el rajongóikat.
   A fiúk, mióta egyetemre mentek - azaz már lassan egy éve - nem találkoztak, és most elhatározzák, hogy kibérelnek egy tengerparti házat, ahol életük legszebb nyarát fogják eltölteni.
   Hogy az álom végül valóra válik-e, természetesen a lányoktól függ. A tomboló bulikkal és égőbbnél égőbb szitukkal teli nyár végül csak egy dolgot bizonyít: az idők és az emberek változnak, de a barátság örökké tart.
   Bár már a film moziváltozata is ugyancsak pikáns volt, a DVD-kiadást az alkotók további jelenetekkel egészítették ki, amelyek többsége természetesen újabb öv alatti poénokkal lepik meg az Amerikai pite rajongóit! 
22 
poster
Pulp Fiction  Ponyvaregény    DVD  magyar (DD 5.1)  magyar 
Van valaki ezen a világon (persze az újszülötteket leszámítva), aki ne tudná, mi az a Ponyvaregény? Na persze, egy film, de ez nem csak egyszerűen EGY film a sok közül, hanem ez sokak számára A film - és emelett kultusz, minta, világszemlélet, mérce, viszonyítási pont, ismerkedési alap, társalgási téma némaságba fulladt estéken... és így tovább.Ha valakinek rossz napja van, unatkozik, az orra előtt bezárt a videotéka, belevágott a villám a tévéantennájába, lefagyott az internetje, elutazott a barátnője, vagy épp megjött, de sokat beszél... szóval ha semmi sem olyan a világban, mint amilyennek szeretné, csak tegye be a lejátszóba a Ponyvaregény-t, és nem csak azt fogja megtudni, hogy Párizsban hogy hívják a Big Mac-et, hanem azt is elfelejti, hogy valaha rossz napja volt...Eredeti magyar szinkronnal! 
23 
poster
Un Piede in paradiso  Fél lábbal a paradicsomban    DVD  magyar (DD 2.0)  magyar 
A jó és a rossz örökös harcáról már-már kezdett megfeledkezni a Nagytestvér. Még jó, hogy az Úr időben figyelmeztette, amikor villlámlátogatást tett az Univerzum eme részén... 
24 4/4
poster
Die Another Day  Halj meg máskor!    DVD  magyar   
   James Bondot legújabb titkos küldetése az Észak- és Dél-Korea közötti demilitarizált övezetbe szólítja, azonban nem teljesítheti feladatát, mert egy titokzatos áruló aknamunkájának eredményeképpen fogságba kerül.
   Hónapok telnek el, míg az NSA vezetője, Falco nyélbe üt egy fogolycsere-akciót a kiszabadítására: Bondért a korábban Dél-koreában leleplezett Zaót ajánlják fel a britek.
   A fogolycserének azonban nagy ára van, Bondnak – mivel lelepleződött az ellenség előtt és nem tudni mennyit árult el a titkosszolgálat ügyeiről – M. utasításásra fel kell hagynia ügynöki tevékenységével, és végérvényesen ki kell lépnie a szolgálat kötelékéből.
   A 007-est a Falkland-szigetekre száműzik, ahol kutatómunka vár rá, Bond azonban nem olyan ember, aki egykönnyen feladja. Noha korábban mindig szentírásnak tekintette felettesei szavait, ezúttal fittyet hány főnökei utasításaira, megszökik, és – egy hongkongi, illetve egy kubai kitérő után – Londonba indul, hogy felkutassa és leleplezze a titokzatos kilétű árulót. James Bondnak természetesen segítője is akad: a csábos, de annál veszélyesebb Jinx személyében… 
25 2/4
poster
Mädchen, Mädchen  Csajok a csúcson    DVD  magyar   
   A bicikliülésen más tevékenységeket is lehet folytatni, nemcsak kerékpározás közben ücsörögni rajta. Az elsőfilmes Dennis Gansel vígjátéka, amely három 18 éves lány szerelmi kalandjairól szól, éppen ezt mutatja be…
   Victoria, Lena és Inken jó barátnők, egy csapatban röplabdáznak. Mindent megosztanak egymással, s az is kiderül, hogy csupán egy dologra vágynak: végre át akarják élni életük első orgazmusát.
   Míg Lena az igazi szerelemről álmodozik, Victoria a leszbikus szex felé is kacsintgat, Inken pedig viszonyt kezd egy érzéketlen machóval.
   Mások is felbukkannak a lányok életében, jó tanácsokat kapnak az idősebbektől, akik már nem gyakorolják a szexet - az egyetlen hasznos dolog a már említett bicikliülés...
   Végül minden másképp alakul, mint várható volt. A legfontosabb dolog mindenesetre az, hogy saját érzelmeinkre kell hallgatnunk, s nem a felnőttek locsogására vagy a női magazinok "szakértőinek" tanácsára...  
26 2/4
poster
Malibus Most Wanted  A fehér csóka    DVD  magyar   
Brad, azaz B-Rad, a tesó a gazdagnegyedből másra sem vágyik, csak arra, hogy Dr. Drevel rappelhessen és a malibui haverokkal lógjon. Csakhogy Brad - bárhogy is szeretné az ellenkezőjét - még sötétben sem fekete, apja ráadásul Kalifornia állam új kormányzó-jelöltje - épp a választási kampány kellős közepén.
Úgy vélik, Brad túl sok vizet zavar, ezért a kampánystáb felbérel két finom lelkű színészt, akik eljátsszák a nagymenő gengszter szerepét, és elrabolják B-Radet, hogy rendes fehér csókát faragjanak belőle Snoop Dogg zenéjére!
 
27 
poster
Ghost Rider  Ghost Rider 2DVD    DVD  English   
Egy őrült motoros száguldásai 
28 1/4
poster
The Last Ride  A mexikói határ    DVD  magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, angol, cseh, görög, héber, lengyel 
A hetvenes években járunk: Ronnie (bankrabló) feleségét megölik, őt lecsukják, fiát kénytelen egy barátnak hitt gonosztevő gondjaira bízni.Harminc év múlva szabadul: unokája a bűn sötét útjain csatangol autószerelő barátnője (aki végig feszes, mélyen dekoltált atlétákban pompázik) tiltása ellenére; fiából tisztességes, portáskisasszonyokkal flörtölő rendőr lett. Ronnie bosszút esküszik, de ehhez elengedhetetlen régi autójának előkerítése, mely sötét titkokat rejt... 
29 3/4
poster
Charlies Angels  Charlie angyalai    DVD  magyar   
   Egy titokzatos férfi és három gyönyörű nő. A rejtélyes milliomos, Charlie sosem mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám még így, a távolból is képes fenntartani a legbonyolultabb ügyek megoldására szakosodott detektívirodáját.
   Titkosügynökei azonban nem bújnak árnyékba, de nem is tudnának: ahol csak megjelennek mindenki őket bámulja. A nyomozók ugyanis angyalok: három bomba nő, aki valóban robbanásveszélyes. Szépek és szexisek, de ez a törékeny női külső megtévesztő: közelharcban és csapdaállításban verhetetlenek.
   Ám ezúttal talán még a szokásosnál is nehezebb feladatot kell megoldaniuk. A gyanúsított az ő szépségük előtt sem hajlik meg: mindenre elszánt és semmitől sem fél. A tét néhány millió dollár és néhány százezer élet. Az angyalok bevetik magukat...
   A klasszikus tévésorozat alapján készült vadonatúj mozifilm a modern kor lendületével és humorával megspékelve hódította meg a világot és tette ismét népszerűvé a lassan már feledésbe merülő angyalokat! 
30 3/4
poster
Erik the Viking  Erik, a viking    DVD  magyar   
   Azokban a sötét korokban, amelyekben történetünk játszódik nemhogy erény, de egyenesen divat is volt az ártatlanok legyilkolása, szüzek meggyalázása, a kibelezés és a vérontás.
  Hősünk, Erik, a viking is alázatosan követte egy ideig a divatot, de aztán ráunt és úgy döntött, hogy véget vet a sötétségnek és elhúzza a függönyt. Legénységet toboroz és hajójával nekivág a hosszú útnak, melynek végcélja a Valhalla és a garantált rekeszizomláz!
   A nagyszerű szatíra, amelyben csak a Gyalog-galoppban felbukkanó fura figurákhoz hasonlítható karakterek tucatjai kelnek életre, Terry Jones szellemi alkotása. A filmes hasonlat tehát nem véletlen, és ezt a Monty Python-rajongók nagyon jól tudják, Jones ugyanis a hírhedt társulat egyik oszlopos tagja, aki ebben a filmjében sem maradt hűtlen az angol humor hagyományaihoz. 
31 4/4
poster
Ghostbusters  Szellemirtók    MPEG1  Magyar   
Amikor Dr. Venkman-t, Dr. Stantz-ot és Dr.Spengler-t, a mániákus parapszichológusokat, a hiszékeny médiumok és a természetfeletti kacagtatás professzorait páros lábbal rúgják ki az egyetemről, ahol eddigi obskurus kutatásaikat végezték, megnyitják a Szellemirtók irodát. A vállakozásnak az a célja, hogy spéci berendezéseik segítségével megszabadítsák Manhattant bentlakásos szellemeitől. De a három szellem-exterminátor munkájának hasznossága, az irtás közben okozott károk figyelembevételével - legjobb jóindulattal is - kétséges. Első komoly munkájuk Dana Barrett és kissé ügyefogyott szomszédja megmentése lenne, akiket megszálltak a házukban lakó gonosz szellemek. És ez még csak a kezdet. Mert amikor elszabadulnak New York kóbor lelkei elszabadul a pokol is. És hőseinkre vár a feladat, hogy megmentsék a várost. Szellemekből és szellemességekből is akad bőven a mára legendássá vált vígjátékban, amelynek DVD-változata csak úgy rogyadozik a jobbnál jobb extrák súlya alatt! Az eredeti, három dimenziós animált menü magasra teszi a lécet a többi DVD-producer előtt, nem különben az egyes jelenetek trükkök bevetése előtti és utáni állapotait bemutató egyedi funkció! 
32 4/4
poster
Underworld  Underworld    DVD  magyar   
Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki, valahol az emberi kultúra mélységeibenrejtőzködve - az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok (farkasemberek). Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben.A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő "földi" orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpír-lány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt.
Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan összeesküvést, a vámpír-lány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára…
A tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt Amerikában az Underworld, melyet Budapest utcáin és a metróban forgattak. Vámpírok ugráltak a Ferenciek téri Klotild-palota tetején, véresszájú farkasemberek szállták meg a metróállomásokat, és még a Várhegy gyomrában megbúvó Sziklakórház elhagyatott termeibe is jutott a szörnyekből.  
33 2/4
poster
Garfield: The Movie  Garfield - A mozifilm    DVD  magyar   
A világ leglustább, legcinikusabb macskájának kalandjait világszerte naponta 2600 újság mini-képregény rovatában követi nyomon mintegy 260 millió olvasó/rajongó.
A vele egy háztartásban élő buta kutyát és még butább gazdáját folyton kihasználó unott kövér vörös kandúr története most először egy egész estés, élő-szereplős vidám filmben is megelevenedik, ahol a hús-vér színészek között a legjobb komédiásokat megszégyenítő lendülettel kavarja az eseményeket a számítógép-animálta Garfield! Az év egyik legőrültebb, legtempósabb családi vígjátéka! 
34 3/4
poster
Csinibaba  Csinibaba    DVD  magyar   
1962-ben amikor Gagarin űrrepül és a harmadik világháború csaknem kitör, idehaza nem történik semmi. S hogy ne is történhessen arról Simon bá, a rend és erkölcs felett lankadatlanul őrködő tömbbizalmi gondoskodik.
Csakhogy jön a Ki mit tud? és elszabadul a pokol. Boldog-boldogtalan jelentkezik, hogy kiszabadulhasson innen, hiszen a győztesek kiutazhatnak a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van, és a krumplis tészták meg a pesti dzsigolók sajátos világnézetéből már majdnem Amerika.
Maga az édes élet. Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett
 
35 4/4
poster
Crna macka, beli macor  Macska-jaj    DVD  magyar   
   Mi történik, ha az egyszeri roma zsivány olajszőkítőkkel és rettegett drogbárókkal üzletel?
   Gyakran megesik, hogy a mosógépet a tégla hajtja, vagy a gázolaj csupán egyszerű áporodott csapvíz. De roma emlékezet óta nem fordult még elő, hogy több vagonnyi szőkített olajat elnyeljen a föld. Itten pedig megesik ez a csoda, a lóvé meg elvész.
   Dadan Karombolo pedig pitbullal fenyegetőzik. Nem marad más hátra: Zarije odaígéri jóképű fiát Dadan púpos és törpe hugicájához. Matko azonban a bögyös kocsmároslányt komázza.
   A lagzi nem maradhat el, noha a nagypapi hirtelen feldobja a bakancsot, majd iziben a másik is. Jeget kell hozatni, hogy a hullaszag ne árnyékolja be a frigyet.
   A púpos arát azonban elvitte a cica. A reterát meg összedőlt. Dadan pedig a pöcében végzi (Isten óvja a libákat!).
   Kusturica legújabb vígjátékában 2 órára szokásba jön az elmebajjal keresztezett láncreakció. A film zenéje a velencei premier óta (Ezüst Oroszlán, legjobb rendezés, 1998) házibulik elmaradhatatlan kelléke lett.
 
36 
poster
Deuce Bigalow: Male Gigolo  Tök alsó    DVD  Magyar   
Deuce Bigalow foglalkozása akváriumtisztító, és ez a jószívű, naiv ember odaadóan végzi a munkáját. Egyetlen álma, hogy saját halai legyenek, és hogy kiköltözhessen a tengerpartra, minél közelebb az ő igazi barátaihoz, a halakhoz. Aztán drámai fordulat következik be addig eseménytelen életében: kirúgják a Los Angeles-i Akváriumtól, és Malibu egyik luxusapartman-tömbjében talál munkát, itt hozza össze a sors Atoine Laconte-tal, aki egy osztályon felüli dzsigoló. Ennek a selyemfiúnak mindene megvan: gyönyörű autók, gyönyörű nők, és ami Deuce-t teljesen elbűvöli: egy álomszép akvárium a legmodernebb berendezésekkel. A dzsigolónak el kell utaznia, így Deuce-t kéri meg, hogy viselje gondját az akváriumnak és vigyázzon a lakásra, tehet, amit akar, csak a Porschét hagyja békén és ne vegye fel a telefont. Deuce kényelembe helyezi magát a luxuslakásban, és boldogan szitteli a halkat, de aztán olyan szerencsétlenül alakul minden, hogy tropára megy a hatezer dolláros álomakvárium. A megszeppent akváriumpucoló éppen azon töri a fejét, hogy miből fogja megtéríteni a krát, amikor tévedésből mégis felveszi a telefon, és ezzel megkezdődik a karrierje mint hivatásos dzsigoló. Olyan kalandokba keveredik a derék halcsősz, amik legborzalmasabb rémálmain is túltesznek. 
37 1/4
poster
Le Raid  Kretének de extrémek    DVD  magyar  magyar 
   Négy borzasztóan eltökélt, de annál inkább pitiáner bűnöző, miután utolsó küldetésük is totális kudarcot vallott, kap még egy esélyt a főnöktől. A feladat igazi vakációnak ígérkezik, hisz nincs más dolguk, mint elrepülni Montrealba, hogy ott szemmel tartsák megbízójuk legújabb barátnőcskéjét, Nathalie-t, aki egy ötcsillagos szállodában tengeti mindennapjait.
   A szemmel tartás zökkenőmentesen zajlik, mindaddig, míg a srácok a lány szobájának átkutatására nem szánják rá magukat. A szobaszámot sajnos nem találják el, melynek következtében egy váratlan lehetőség pottyan az ölükbe. Carlito, a Saint-Dennis-i maffia feje, a későn érkező nehézfiúk helyett a négy balfácánt bízza meg a gyönyörű és igen gazdag Leonore de Segonzac meggyilkolásával.
   A honorárium négymillió dollár, a feladat viszont nem egyszerű. Tacchini, Sami, Yaya és Kader sokat próbált sportolóknak álcázzák magukat, hogy benevezhessenek egy patagóniai túlélő túrára, ahol a leendő áldozat, Léonore lesz a csapatvezetőjük.
  Elindul a verseny, ahol az újdonsült bérgyilkosok azzal vannak elfoglalva, hogy ép bőrrel megússzák az egyes feladatokat ahelyett, hogy vezetőjüket próbálnák meg kicsinálni.
   Ráadásul nem elég a ejtőernyős ugrás, a vadvízi rafting, a sziklamászás és a gleccsersíelés, a társaságot még Madam Jo valódi fejvadászai is üldözőbe veszik.
 
38 4/4
poster
The Fifthe Element  Az ötödik elem    DVD  magyar   
Ötezer évenként feltárul egy kapu, melyen keresztül a sötétség erői el akarnak pusztítani minden életet.
Csak egyetlen módon lehet védekezni ellene: idejében meg kell lelni, és fel kell használni a mitikus ötödik elemet.
Ehhez azonban szükség van egy igazi hősre, de sajnos ilyenek a XXIII. század zűrzavaros világában egyáltalán nem nyüzsögnek. Egyetlen ember akad, aki eséllyel szállhat szembe a pusztítással: Korben Dallas, a New York-i légitaxi sofőrjeként dolgozó volt kommandós, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy az egész Föld és az emberiség sorsát a kezébe vegye...
 
39 3/4
poster
Jackass  Jackass - A vadbarmok támadása    DVD  magyar (DD 2.0)  magyar 
Az amerikai zenei csatorna, az MTV már számos alkalommal hatott a közízlésre, és alapvetően megváltoztatta például a hollywoodi filmek stílusát is. Az MTV-n sugárzott klippek, pergős műsorok hatására az előző évtizedben érzékelhetően felgyorsult a filmek tempója, hiszen az MTV-generáció számára szinte már furcsa, ha egy snitt két másodpercnél tovább tart.
Most, hogy a közízlést megváltoztatta a csatorna, úgy tűnik, a közízléstelenség reformját is magára vállalja a tévé. Amikor néhány éve először műsorukra tűzték a Jackass című sorozatot, még a legedzettebb gyomrú és idegrendszerű törzsnézők szeme is elkerekedett. A Jackass a kíváncsi kamera műfaj továbbfejlesztett változata, ahol többnyire nem a gyanútlan járókelők az áldozatok, hanem maguk a főszereplők - tucatnyi igazán bevállalós fiatal srác, akik közül jónéhányan kaszkadőrként keresik a kenyerüket, mások pedig elsősorban azzal tűnnek ki az átlagból, hogy jó gyomruknak köszönhetően hajlandóak szinte bármilyen gusztustalanságban aktívan résztvenni. Mondjuk bezárkózni egy Toi-Toi vécébe, amit társai legurítanak a domboldalon. Ugye már a gondolat is borzalmas, milyen állapotban szállhatott ki onnan az illető. Na, a Jackass műsorban mindezt láthatjuk is. 
40 2/4
poster
The Haunted Mansion  Elvarázsolt kastély    DVD  magyar   
Ma köd és rejtélyek veszik körül. Egykor New Orleans legelegánsabb polgárai éltek itt. Ma egy XIX. századi menyasszony és átkozott vőlegénye lakja, no meg 999 morcos kísértet. Ki lehet az a félelmet nem ismerő férfiú, aki itt próbál eltölteni egy éjszakát? Csak egy ingatlanügynök.
Jim Evers sem jószántából marad itt: családja és ő egy véletlen balesetnek köszönhetően kerül az átkozott fedél alá. Nyugtalan éjszakája lesz.
A padlóban süllyesztők és csapdák nyílnak, a festmények megmozdulnak, a szobák néha ott vannak, néha nem. Néhány megállíthatatlan csuklásban szenvedő kóbor szellem szerencsére a pártjukra áll. A családfő, sikoltozó neje és merész csemetéi tudják, mi a dolguk: meg kell törniük az átkot, mielőtt az óra tizenhármat üt!
 
41 
poster
Kopps  Zsernyákok    DVD  Magyar   
A történet egy csendes, mintaszerű svéd kisvárosban, Hogbodornában játszódik, ahol egy évtizede nem történt semmilyen komoly bűncselekmény. A helyi rendőrök tevékenysége nagyjából abban merül ki, hogy megreggeliznek (hot-dogot), megkávéznak (némi hot-dog kíséretében), megebédelnek (...), majd még több kávét isznak. A politikusok úgy döntenek, hogy a bűnözés nélküli városban nincs szükség rendőrökre, ezért - a lakosokkal több mint jóbaráti kapcsolatokat fenntartó hat helyi zsernyák legnagyobb bánatára - be akarják zárni a rendőrőrsöt. A pánik szelétől felocsúdó zsaruk ekkor meglehetősen rendhagyó eszközhöz nyúlnak: elhatározzák, hogy bűneseteket kreálnak, így talán megmenthetik állásukat. A falu megrögzött iszákosát "előléptetik" bolti szarkává, az erdőben némi lövöldözést rendeznek és tüzet gyújtanak, ám sajnos eközben kedvenc virsliárusuk standja is a tűz martalékává válik. Hamarosan elszabadul a pokol, és különleges kommandó érkezik a nagyvárosból, hogy megfékezze a veszélyes bandát...

A Zsernyákok az akciófilmek közhelyeit is kigúnyoló szatíra az általában lesajnált rendőrökről, de egyúttal bemutatja a társadalom alsóbb rétegeinek életét is. A film 2003-ban, a Montreáli Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb európai filmnek járó díjat. 
42 4/4
poster
The Adventures of Ford Fairlane  Ford Fairlane kalandjai    DVD  magyar (Sztereo), angol (Surround)  magyar, angol, héber, izlandi, román 
Ford Fairlane nem egyszerűen magándetektív - ő rock and roll detektív, aki kizárólag híres együttesek, pop- és rocksztárok megbízásait vállalja, lévén ugyancsak bennfentes a zenei szakmában.Fairlane maga a megtestesült macsó, aki nyelvújító szinten műveli a trágárkodást és irigylésre méltó módon tapadnak rá a nők, akik nem bánják, ha egy húzós éjszaka után mosogatásra és klotyópucolásra fogja őket a nagymellényű és mégnagyobb barkójú szuperszimat, mielőtt páros lábbal tessékeli ki a szűrüket.Fairlane egy heavy-metal énekes műfajához méltó látványos halálának körülményeit vizsgálja, miközben meggyűlik a baja egy elmebeteg gyilkossal, egy üresfejű libával, egy koalával, néhány majom popsztárral, az epekedő titkárnőjével, valamint a rendőrség egyik oszlopos tagjával, aki valaha azt képzelte: popsztár is lehetne! 
43 
poster
Blade 2.  Penge 2    DVD  Magyar   
A vámpírok legyőzhetetlen, engesztelhetetlen ellensége, Penge (Wesley Snipes) szövetséget köt a vérszívókkal. E váratlan fordulatnak csupán egy oka lehet: újabb, még rémítőbb faj jelent meg a földi éjszakában. A mutáns vámpírok hosszúfogú őseik legveszélyesebb ellenségeivé váltak, és vérszomjuk akkora, hogy kihalással fenyegetik a táplálékláncban alattuk álló fajokat. Vagyis mindenkit.
Csak Penge segíthet! A Sötét Tanács szövetséget ajánl minden idők legeredményesebb vámpírvadászának, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség legyőzésére.
A vérfürdő volt az idill: ez a mostani harc annál is dermesztőbb. 
44 3/4
poster
Dirty Dancing 2  Dirty Dancing 2.    DVD  magyar   
A 18 éves Katey Miller vele született, ösztönös kíváncsiságával és felületes spanyol nyelvtudásával egy merőben új életbe, Kuba színpompás és buja hangulatú fővárosába érkezik, ahol apja a Ford egyik vezető pozícióját tölti be. A kissé különc lány, ahelyett, hogy az elkényeztetett amerikai tinédzserek szülők által felügyelt társadalmi életét élné, azon kapja magát, hogy a helyi kultúra vad pörgéséhez, az utcai táncosokhoz, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javier-hez vonzódik igazán.
Eltökélten arra, hogy megtanulja a salsa minden idomot megmozgató és kidomborító, fantasztikusan látványos mozgást - amely szemmel láthatólag Javier-nek a vérében van -, Katey először táncórákat vesz a Patrick Swayze alakította tánctanártól, majd rábeszéli Javiert, hogy tanítsa őt meg erre a fékevesztett, erotikus táncra, s legyen a partnere azon a rangos, országos táncbajnokságon, amelynek Havanna egyik csillogó kaszinója, a The Palace ad otthont.
Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja a könyveit és még szüleit is félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig nem látott arcát. A La Rosa Negra nevű, fülledt éjszakai bárban találkozik a fiúval, egy bárban, ahová csak helybéliek járnak, és ahol a tánc hangulata forróbb, mint a trópusi éjszaka melege odakint. Olykor-olykor aztán egy néptelen tengerparti strand homokján gyakorolnak, érzéki harmóniában mozgó testük az ébredező szerelem szenvedélyét tükrözi...
 
45 2/4
poster
Harte Jungs  Hangyák a gatyában    DVD  magyar   
   Az egyik bajor városban élő Florian csak részben olyan,mint az átlagos tinédzserek. Míg kortársainak folyton csak az az egy dolog jár az eszében, neki még a szex szó kibetűzése is gondot okoz, mivel szülei elfeledkeztek a felvilágosításáról. Egy reggel azonban drámai változás következik be. Amikor felébred, kidomborodik a takarója: bekövetkezett élete első erekciója.
   De ez mind semmi, húsból való "legjobb barátja" beszélni kezd hozzá, és közli, lehet, hogy élete eddigi 15 évében hanyagolta, de most eljött az ideje, hogy aktivizálja.
   Florian élvezni kezdi az új világot. Barátai, Red Bull, Schumi és Dirk meglepődnek a hirtelen változáson, amikor másnap reggel kimeredt szemmel bámulja a világ nyolcadik csodáját, Leonie-t, a földkerekség legszebb szőkeségét. A lába közötti hang energikus irányításával Florian veszi a bátorságot és lerohanja a lányt.
   És megtörténik az, amit senki sem hitt volna: belépőjével szó szerint lesodorja a lábáról a lányt, s már meg is beszélték az első randevút. Míg Florian nem akar hinni a szerencséjének, Red Bull túlságosan is tudja, mit jelent ez: "az" fog történni barátjával az első alkalommal. Meggyőzi a tapasztalatlan fiút arról, hogy ő járatos a szexben, s önként vállalja, hogy előkészíti Floriant szüzességének elvesztésére. Az a tény, hogy vágyának tárgya az iskola közismert pszichopatájának, Kainak a barátnője, először cseppet sem zavarja őket... 
46 3/4
poster
Convoy  Konvoj      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar 
   Sam Peckinpah, a kultikus westernrendező egyik utolsó munkájában a letűnt vadnyugatot éleszti fel: modern cowboyai azonban revolver helyett kürttel és gázpedállal adnak hangot véleményüknek - az alattuk dübörgő több ezer paripáról már nem is beszélve.
   Gumikacsa nagymenő kamionos, az országutak egyeduralkodója. Hatalmas járgányával rója a rónát és a hegyeket és csupán egyetlen dolog akadályozza a tökéletes szabadság elérésében: az utakon érvényben lévő sebességkorlátozás, meg az azt minden áron betartatni igyekvő rendőrök.
   Miután a zsaruk Kacsa egyik barátját igazságtalanul megbüntetik, a kamionosnál betelik a tank: haverjait összerántva a túlkapások elleni tiltakozásul lázadást kezdeményez. A rendőrök azonban nem húzódnak a padkára, és akciót indítanak a sofőrök ellen.
   A konvok összeáll, azonban korántsem biztos, hogy a végén Gumikacsa eldübörög-e a naplementébe...
 
47 3/4
poster
Madagascar  Madagaszkár    DVD  magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), szlovák (Surround)  magyar, angol, cseh 
A két Shrek és a Cápamese után a DreamWorks stúdió újabb fantasztikus számítógépes animációs filmje, a MADAGASZKÁR is felhőtlen kacagást ígér kicsinek és nagynak.Amikor a New York-i Central Park állatkertjének négy elkényeztetett állata véletlenül hajótörést szenved Madagaszkár egzotikus szigetén, a városi aszfaltbetyároknak rá kell jönniük, hogy nem olyan könnyű boldogulni egy IGAZI dzsungelben!Az eredeti angol nyelvű változatban igazi sztárok kölcsönzik hangjukat a főszereplő rajzfilmfiguráknak (Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer és Jada Pinkett Smith), de hírességek alakítják a pingvineket és a makikat is, élükön Julien királlyal.A MADAGASZKÁR sziporkázó vígjáték, amelyben mindenki a saját két szemével láthatja, hogy milyen nagy az Isten állatkertje!A madagaszkári küldetés előtt azok a rosszcsont pingvinek összehoztak egy kis nyaralás előtti balhét az állatkertben. Lássuk hát, miben sántikál a négy „bájos és zabálnivaló” gézengúz a saját agyament filmjében, a KARÁCSONYI KÜLDETÉSben! 
48 3/4
poster
Timeline  Idővonal    DVD  magyar   
Egy gyönyörű, történelmi emlékekkel zsúfolt francia völgyben egy csapat archeológus hallgató és professzoruk azon fáradoznak, hogy kiássák egy XIV. századi kastély romjait. Edward Johnston professzor számára ez a projekt élete álmának megvalósulását jelenti.
De a dolgok nem egészen a terv szerint alakulnak. A professzor napról napra gyanúsabbnak találja az ásatást finanszírozó cég, az ITC, illetve a cég igazgatójának tevékenységét - úgy gondolja, hogy a vállalat nem elsősorban a történelem-ismeret iránti elkötelezettsége miatt támogatja a kutatást.
Amíg Johnston Új-Mexikóba utazik, hogy tisztázza a helyzetet, a diákok folytatják az ásatást. A fiatalok egy kamrát találnak, amelyet a jelek szerint senki nem nyitott ki hat évszázada. A kamrában különös leletre bukkannak: egy bifokális szemüveglencsére - amelyet a XIV. században még biztos, hogy nem ismertek - és kézzel írt segélykérő levélre, amelyre az 1357 április 2.-i dátumot írták... Johnston professzor kézírásával!
Michael Crichton, a Jurassic Park, a Zaklatás, A gömb és a Twister írójának legújabb regénye alapján a Halálos fegyver sorozat rendezője készítette ezt a mozgalmas, eredeti és fantáziadús, időutazásos filmet!
 
49 2/4
poster
Biker Boyz  Vad motorosok    DVD  Magyar   
A Vad motorosok egy izgalmas, akciódús menetre hív a legextrémebb motoros mutatványokkal!
Laurence Fishburne alakítja Smoke-ot, a versenyek veretlen és vitathatatlan bajnokát. Elsőségét és címét vonja most kétségbe Kid, a rendkívüli tehetségű, vad csodagyerek ebben az energiától duzzadó történetben, mely napjaink fenegyerekeiről szól, akik egy olyan versenyen indulnak, ahol csak a legyorsabb éli túl.
Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet és a dögös, szexi szereplőgárda közreműködésével a Vad motorosok egy kirobbanó erejű, lélegzetelállítóan izgalmas menet!
 
50 1/4
poster
Taxi  Amerikai Taxi    DVD  magyar   
Egy film sikerének biztos jele: a folytatás. Ami még ennél is biztosabb jel, az a feldolgozás! A Luc Besson nevével fémjelzett francia akció-vígjáték trilógia hazánkban az elmúlt évek alatt rengeteg rajongót szerzett, és az európai sikerre hamar felfigyelt Hollywood is. Most itt a Taxi még pörgősebb, még harsányabb, még tempósabb amerikai változata, az Amerikai Taxi!Belle Williams a sebesség megszállottja. Felspécizett járgányával New York utcáin tép, és a város leggyorsabb taxija címet sikerül kivívnia. De a taxizás Belle számára csak afféle rákészülés: hősünk autóversenyző szeretne lenni, és abban is a legjobb. Jó úton halad, amíg le nem téríti arról a kiöregedő zsaru, Andy Washburn, akinek álcázási technikáját csak autóvezetői tehetsége múlja alul. Washburn, akit műszaki járatlansága a kerületi rendőrőrsre száműz, egy brazil bombázókból álló bankrabló banda sarkában liheg, akiket Vanessa, a hideg, számító szépség vezet. A lányok elcsípéséhez a jogsi nélküli Washburn ráveszi Belle-t, hogy legyen a sofőrje. Belle-nek most már hivatalos felhatalmazása van rá, hogy bármilyen sebességgel, bármilyen szabályra fittyet hányva vezessen. A kocsi nélküli zsaru és a sebességmániás taxis - New York leglehetetlenebb párosa - veszett macska-egér hajszába kezd a bankrablókkal. 
51 
poster
Veresegyházi roncsderbi  Veresegyházi roncsderbi    DVD  Magyar   
 
52 3/4
poster
Invincible  Legyőzhetetlen    DVD  magyar (DD 5.1)   
Az Emlékezz a titánokra és A későn kezdő producereinek új filmje ismét a sport felemelő világába invitálja a nézőket.A történet hőse Vince Papale, aki gyerekkora óta rajong az amerikai fociért: minden álma az volt, hogy egyszer a legjobbakkal vállvetve fusson a pályán miközben lelkes szurkolók hada skandálja a nevét. Vince azonban nem lett profi sportoló, mi több, még csak nem is játszott soha focicsapatban. Helyettesítő tanárként, valamint részidős pultosként keresi a kenyerét és egyáltalán nem boldog.A sors azonban váratlan meglepetést tartogat számára: a Philadelphia Eagles edzője ugyanis nyílt válogatást tart, ahol kivételesen bárki megmutathatja, mire képes a pályán. Vince vesz egy nagy levegőt, jelentkezik a válogatásra és ő döbben meg a legjobban, amikor kiderül, hogy igazi foci-őstehetség! Harminc évesen, amikor mások már a visszavonulást fontolgatják, ő végre lehetőséget kap arra, hogy ébren átélje évtizedekig dédelgetett álmát, és végre az ő nevét skandálja a tömeg, miközben a gólvonal felé rohan a labdával... 
53 1/4
poster
Santa who?  Ki a télapó?    DVD  magyar (Surround), angol (DD5.1)   
Ha a karácsony a csodák ideje, idén a Télapónak (Leslie Nielsen - Csupasz pisztoly 1-3., Sziki-szökevény) is szüksége van néhány különleges csodára. Peter Albright sem hitte volna, hogy a Télapó belepottyan egyenesen az ő életébe, pontosabban a kocsija elé. Az eséstől amnéziássá váló Mikulás nem tudja teljesíteni karácsonyi kötelességeit, így segíteni kell neki. Egyedül Peter barátnőjének, Claire-nek a 7 éves fia fog gyanút. A hit ereje és néhány varázslat helyezi vissza az igazi Mikulást szánkójára, és Petert szeretteihez az év egyik legbensőségesebb ünnepén. EXTRÁK:

Képgaléria
Filmográfiák 
54 1/4
poster
Ken Park  Ken Park    DVD  magyar   
Larry Clark első filmje, a Kölykök a gyerekek titkos világát ábrázolta, ahová a felnőtteknek nincs bejárása. A Ken Parkban négy család házába nyerünk betekintést, megismerkedünk a szülőkkel is.
Ez a film gyerekekről és felnőttekről szól, a Los Angeles melletti Visaliában, egy Kalifornia állambeli elszigetelt városban játszódik. A történet három fiatal srác és egy lány élete körül forog, de persze gyerekkori barátaik és szüleik is szerepelnek benne. A film leplezetlenül mutatja be a gyerekek és a szülők életét, látunk erőszakot, szexet, gyűlölet, szeretetet és az érzelmi zavarodottság mániákus epizódjait.
- A Ken Park elgondolkodtató tanulmány megzavarodott fiatalokról és megzavarodott szülőkről az ezredforduló Amerikájában. Akasztófa humorú farce, tele érzelmi és fizikai erőszakkal, valamint meglepően gyöngéd pillanatokkal.- írja Lee Marshall, a Screen International kritikusa.
 
55 
poster
A Kid in King Arthur's Court  Egy kölyök Arthur király udvarában    DVD  Magyar   
Nem igazán lehet azt modani, hogy a sete-suta Kevin Fuller a korabeliek vezéregyénisége, vagy a lányok kedvence lenne. A baseball-meccsen például meglehetősen leég az egész suli és a család szeme láttára, ám ekkor - talán szégyenében - elnyeli őt a föld. Zuhanása messzebb ér véget, mint hinnénk: egyenesen a középkorba, Artúr király világába pottyan. Jószerencséje hamar bemuttatja a király legbensőbb körébe, ahol walkmanjével, hamburgerével és görkorijával rögvest elnyeri a meglehetősen modern felfogású királylány szimpátiáját és vele fordított arányban Lord Belasco ellenszenvét. Nem véletlen. A delejes tekintetű lovag nem csupán a némiképp gyermeteggé vénülő Artúr király hatalmára, hanem a cserfes királylányra is szemet vetett. Ám a lány kezét az nyeri el, aki a lovagi tornát megnyeri. Merlin, a nagyhírű, de immár nyugdíjas varázsló Kevint szemeli ki, hogy megmentse Artúr királyságát és a nélkülöző Camelot népét, ezért átadja neki minden idők leghíresebb kardját, az excaliburt, hogy avval próbáljon szerencsét, és jutalmul visszajuthasson hozzánk, a XX. századba. 
56 
poster
Autobahnraser  Padlógáz    DVD  magyar (DD 5.1), német (DTS), német (DD 5.1)  magyar, német 
Egy őrült fiatalokból összeverődött banda, az eszeveszett sebesség megszállottjai, feltuningolt autóikkal rendszeres versenyeket szerveznek az autópályán. Az életveszélyes illegális futamokat azonban az utóbbi időben gyakran zavarják meg a közlekedésrendészetiek. A rendőrök igazából azokat a high-tech felszereltségű autótolvajokat üldözik, akik ritka sportkocsikat nyúlnak le a sztrádán haladó kamionokból.A zsaruk azonban több hetes nyomozás után sem tudnak egyebet felmutatni, mint jó pár járőrkocsi-roncsot - és egy megoldhatatlannak tűnő bűntényt.Schmitt-Jahnke parancsnok minden erőt az autólopási esetekre összpontosít, és megbízza az újonc Karl-Heinzt, hogy vegyen részt az illegális autóversenyeken. 
57 2/4
poster
Jeepers Creepers  Aki bújt, aki nem...    DVD  magyar   
   A Jeepers Creepers - Johnny Mercer régi, jól ismert szerzeménye - új és feledhetetlenül baljós jelentést kapott az Aki bújt, aki nem… című, Victor Salva által írt és rendezett hátborzongató tini-horror paródiában.
   A tavaszi szünetben hazafelé autózva Trish és öccse, Darry civódással és egymás ugratásával múlatja az időt, s ezt szemmel láthatóan mindketten élvezik. Ahogy a végtelennek tűnő országúton hajtanak, a visszapillantótükörben észreveszik, hogy közeledik feléjük egy öreg, ütött-kopott teherautó. A teherautó hirtelen gyorsítani kezd, és szinte leszorítja őket az útról. Amint megelőzi őket, Trish és Darry felfigyel a szokatlan rendszámtábla feliratára: BEATNGU (szabad fordításban: ELAGYABUGYÁL-LAK).
   Miután magukhoz térnek az ijedtségből, eszükbe jut Kenny és Darla története, akik valamikor ugyanabba a középiskolába jártak, mint ők, s akik ezen az útszakaszon tűntek el, évekkel ezelőtt. Később ugyan megtalálták a kocsijukat, de Kenny és Darla soha nem került elő…  
58 1/4
poster
The Hunchback of Notre Dame Boxset  A Notre Dame-i toronyőr 1-2. díszdoboz    DVD  magyar (Surround)   
A Notre Dame-i toronyőr
A Bolondok Napjára Párizs megtelt zenével, dallal, vidámsággal és kalanddal! Walt Disney csapata ismét csodálatos figurákat és olyan látványt teremtett, mely örökre feledhetetlen lesz mindazoknak, akik meglátják egyszer!
Magasan Párizs fölött a zeg-zugos harangtoronyban él a melegszívű Quasimodo vidám kőbarátaival, a vízköpőkkel. A gonosz Frollo, a Notre Dame ura szigorúan megtiltotta, hogy púpos harangozója valaha is leereszkedjék a városba, de ő a Bolondok Napján végre összeszedi bátorságát és elindul a lenti, ismeretlen - és számára veszélyekkel teli - világba.
A gyönyörű cigánylány, Esmeralda (és kecstelen kecskéje) segítsége nélkül valószínűleg nem úszná meg egykönnyen a kalandot. Hamarosan azonban éppen Esmeralda lesz az, aki Qasimodo segítségére szorul. 
59 4/4
poster
Hair  Hair    DVD  magyar (Surround)   
Claude, egy visszahúzódó, szolid vidéki srác New Yorkba érkezik, hogy megjelenjen a sorozóbizottság előtt: megkapta a behívó-parancsot, holnap már meg is kezdi a kiképzést. A végcél: Vietnám.A Central Parkban azonban egy csapat rebellis fiatallal találkozik, akik elutasítanak mindent, ami mesterkélt, diktatórikus, tekintélyelvű, vagy erőszakos. A hippik - élükön a karizmatikus Bergerrel - a szabadságot, a szerelmet és a békét keresik és hirdetik. Amikor meglátják, hogy a "frissen vasalt" vidéki fiú milyen szemeket mereszt a parkban ellovagoló gazdag lányra, Sheilára, a hosszú hajú lázadók bevetnek mindent, hogy összehozzák a két fiatalt, és rábírják Claude-ot: válassza a szabadságot a háború helyett...A legendás Broadway-musical a kétszeres Oscar®-díjas Milos Forman (Amadeus, Száll a kakukk fészkére) rendezésében a színpad után a mozivásznakon is a műfaj megkerülhetetlen, kultikus darabja lett! 
60 1/4
poster
Mauvais esprit  Pelenkás bajkeverő    DVD  magyar   
Vincent Porel egy multinacionális építővállalat igazgatója. Mindent elért az életben, egy dolgot kivéve, ugyanis nincs gyereke. Az általa vezetett társaság egy olimpiai emelvény építésére kap megbízást. Az eredeti tervet Simon Variot készítette, aki tanulmányai közben álmodta meg az építményt.
Miközben Simon felderíti az építési területet, az Porel cégének tulajdonába kerül, de az igazgató végül visszautasítja a megbízást. Simon meghal... de Porel újszülött gyermeke lelkében visszatér és mindent megtesz, hogy pokollá tegye apja életét.
Eszközei sejthetőek, pelenkája és gyomra tartalmát igyekszik rendszeresen rázúdítani, s nem retten vissza az öngyilkos merényletektől sem. A fiúért aggódó apa kezdetben az éjszakai virrasztásokat, majd - munkáját feladva - állandó őrizetet kénytelen vállalni felesége helyett, aki nem sok érdeklődést tanúsít a gyerek iránt, ehelyett inkább tenyeres-talpas masszőrjét látogatja. Multimilliomosok, szilikon bombázók és badigárdok az egyik oldalon s az áldozat korábbi életének résztvevői, párizsi csórók a másikon.
 
61 2/4
poster
Catwoman  Macskanő    DVD  magyar   
Van, aki annyira szégyellős, hogy az egész élete folyamatos bocsánatkérésnek tűnik azért, mert létezik. Patience Philips ilyen ember.
Egy nap véletlenül leleplezi a cége egy sötét titkát. Ami ezután történik, az örökre megváltoztatja az életét. A szerencse különös játéka folytán erős, gyors, rámenős nővé változik. Az érzékszervei emberfölöttien kifinomodnak: úgy lát és hall, mint egy macska. Veszélyes és megszelídíthetetlen.
Egy rendőr, aki Patience csodálója volt, egyre kevésbé tudja kivonni magát a bőrruhás macskanő delejes vonzása alól...
 
62 
poster
Girl with a Pearl Earring  Leány gyöngy fülbevalóval    DVD  magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar 
Delf, Hollandia, 1665.Miután apja megvakul, a 17 éves Griet arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Elszegődik cselédnek Johannes Vermeer házához, és lassacskán felkelti a mester figyelmét. 
63 1/4
poster
Anaconda  Anaconda    DVD  Magyar   
Terri Flores dokumentumfilmet készül forgatni egy titokzatos brazíliai indián törzsről. Kis stábjához csatlakozik Paul Sarone, a magányos vadász, aki hamarosan átveszi az irányítást a hajón.A csapat egyre mélyebbre hatol a folyón az őserdő sűrűjébe, ám a filmesek kezdenek ráébredni, hogy Sarone csapdába csalta őket. A megszállott vadászt ugyanis egyetlen cél hajtja: megtalálni és rabul ejteni a folyó gyilkos urát, a 16 méteres óriási anakondát. Ezért a célért mindent és mindenkit hajlandó feláldozni. Az expedíció valódi rémálommá változik - a dzsungelben járatlan filmesek kénytelenek egy őrültre bízni az életüket, aki éppen egy gyilkos anakonda gerincroppantó szorítása felé taszítja őket! Az Anaconda sikert sikerre halmozott a mozikban, ami talán nem véletlen: az izgalmat és a borzongást nem csak a félelmetes - és félelmetesen jó - látvány garantálja, hanem a jól felépített, meglepetésekkel teli sztori is. 
64 4/4
poster
Jack Frost  Hóbarát    DVD  magyar   
A Hóbarátban Michael Keaton egy igencsak elfoglalt apát alakít. Szereti a feleségét és a kisfiát, de a karrierjét, a munkáját (rockzenész!) még náluk is fontosabbnak tartja. Egy váratlan baleset azonban rádöbbenti, hogy mekkorát hibázott azzal, hogy nem szentelt több időt a családjának - de most már késő. A balesetben - éppen Szenteste napján - az apa meghal…Egy évvel később azonban csoda történik: a férfi kap még egy esélyt a sorstól, hogy jóvá tegye hibáit. Visszatér az élők közé, de ezúttal már nem hús-vér, hanem hóemberként! Jack, a hóember hamar összebarátkozik az árva kisfiúval, aki nem sejti, hogy apja tért vissza hozzá ebben a különös formában. Jack azonban mindent elkövet, hogy boldoggá tegye családját, és az idei ünnepen vidám ötleteivel enyhítse egy kissé az előző évi tragédia szomorú emlékét. És mikor a tavasz beköszöntével újra - ezúttal talán végképp - búcsút kell mondaniuk, már mindegyikük tudja: amíg a szívedben őrzöd szeretted emlékét, soha nem szakadsz el tőle igazán.Az ezerarcú Michael Keaton ismét új oldaláról mutatkozik be. A Batman, a Közös többszörös, a Kísértethistória és a Gyilkos donor után a Hóbarátban most hóemberként látjuk őt viszont! 
65 4/4
poster
The Girl Next Door  Szüzet szüntess!    DVD  magyar   
A Tök állat rendezője a jelenleg egyik legnépszerűbb, nálunk is futó TV-sorozat,a 24 női főszereplőjét, a bombázó Elisha Cuthbertet választotta legújabb, fergeteges és szexi vígjátékának főszerepére. A Szüzet szüntess! az év Amerikai pitéje, amely DVD-n még több pikáns jelenettel kibővítve jelenik meg! A tizennyolc éves Matthew Kidman becsületes, egyszerű, tiszta életet élő teljesítményember, aki soha sem kóstolt bele igazán az életbe… amíg fülig szerelmes nem lesz új szomszédjába, a gyönyörű és látszólag ártatlan Danielle-be.
Amikor Matthew felfedezi, hogy ez a tökéletes szomszédlány annak idején pornósztárként kereste a kenyerét, addigi nyugalmas élete a feje tetejére áll. Végül is Danielle Matthew segítségére siet, hogy az levethesse agglegény-mezét és ráébredjen, hogy az embernek időnként érdemes mindent kockára tenni szerelme kedvéért.
 
66 4/4
poster
The Incredibles  A Hihetetlen család    DVD  magyar   
Bob Parr egy békés kertvárosban él felesége és gyermekei társaságában. Senki nem tudja róla, hogy 15 évvel ezelőtt Mr. Irdatlan volt, a szuperhős, aki feleségül vette egy kolléganőjét, Nyulánkát. Most biztosítási kárbecslő, aki sikertelenül küzd az unalommal és a felesleges kilókkal.Mikor egy ismeretlen telefonáló a világ megmentése ügyében egy távoli szigetre hívja, nem habozik. Magára erőlteti a szűknek mutatkozó régi szuperhős-ruhát, és újra nekivág annak, amihez a legjobban ért: megmenti a Gonosztól a világot.A Némó nyomában, a Szörny Rt., és a Toy Story Oscar-díjas alkotóinak legújabb komputeranimációs filmje! 
67 2/4
poster
40 Days and 40 Nights  40 nap és 40 éjszaka    DVD  magyar   
   A Bridget Jones naplója producereitől most itt a 40 nap és 40 éjszaka, Amerika első szexmentes szexkomédiája Josh Hartnett (Pearl Harbor) és Shannyn Sossamon (Lovagregény) főszereplésével.
   Hogy kiheverje utolsó, komoly barátnőjét, Matt Sullivan a szexbe fojtotta bánatát - méghozzá jó sok szexbe. De Matt rájön, hogy ennél tovább kell mennie - oda, ahol férfi még nem járt korábban. Semmi szex. Egyáltalán. 40 napig.
   Ez többnyire nagyon kemény feladat, de Matt számára lehetetlennek tűnik: most ismerkedett meg álmai asszonyával, és jó esély van arra, hogy nem jár sikerrel.
   Vajon kibírja? És vajon a lány kitart-e addig? Semmi simogatás. Semmi csók. Semmi harapdálás. Semmi előjáték. Semmi bolondozás. Semmi önkielégítés. Semmi.
 
68 3/4
poster
Nyócker!  Nyócker!    DVD  magyar (DD5.1)   
A film egy nagy kaland története. A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. Pénz persze mindig kell. De mire kellhet nagyon sok pénz? A cigány Ricsi és a magyar Julika egymást életre-halálra gyűlölő szüleit kell kibékíteni a földi javakkal, hogy a két szerelmes a gazdagság árnyékában végre egymásé lehessen. Egy ideig megy minden, mint a karikacsapás: a piti kis bűnözők és a korrupt rendőrök háta mögött a gyerekek azt használják, ami van nekik: az eszüket, a fantáziájukat és az ügyességüket. Túljárnak minden és mindenki eszén. Szegénység, kurvák, stricik, gravitáció, tér és idő nem számít. A lassan összecsiszolódó kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert. Az üzlet beindul.Rambo DVD díszkiadásban, ötcsillagos sulibüfé, arany rolex mindegyikük kezén, Szinyei-Merse Majálisa rajzórára bevitt feladatként. A szülők természetesen gyanút fognak, de ami ennél rosszabb, gyanút fog a világ is. A hirtelen felbukkanó rengeteg olaj zavart okoz a gépezetben és a nagyhatalmak nyomozásba kezdenek. A Nyócker körül szűkül a kör. Mi lesz a nagy álomból? És mi lesz a szerelemből?Egy biztos: a Nyócker Nyócker marad, amíg világ a világ. 
69 4/4
poster
A kőszívű ember fiai  A kőszívű ember fiai    DVD  magyar (Sztereo)   
A heroikus-romantikus film a három Baradlay fiú alakjában szembeállítja a halál árán is győzedelmeskedő igazságot és tisztességet a kifizetődő gyávasággal, kiegyezéssel és karrierizmussal.
A császárhű Baradlay Kázmér halála után a fiúk, apjuk végakarata ellenére az erős akaratú, forradalmár lelkületű Baradlayné biztatására, 1848 ügye mellé állnak. A leggyengébbnek tűnő, a fényes pálya előtt álló Jenő az életét is feláldozza bátyjaiért.
 
70 
poster
Trianon  Trianon    DVD  Magyar   
Az 1935 - 45 -ös II. világháborút követő 60 esztendő óta Koltay Gábor alkotása az első mozifilm, amely Trianonnal, annak következményeivel és máig tartó hatásával foglalkozik.
1920. június 4-én délután fél 5-kor az 1914-1918-as I. világháborút lezáró Párizs melletti, Versailles-i békerendszer részeként a kis-Trianon elnevezésű palotában írták alá a Magyarország jelentős megcsonkítását eredményező, trianoni ''békeszerződést''. Elvették az ország területének 72 százalékát, 232 804 négyzetkilométert. Elszakították lakosságának 64 százalékát, 13287241 lakost.
A XX. században ránk zúduló csapások sorát a Versailles-i - trianoni békediktátumtól szoktuk számítani. a két világháború közöt a magyar társadalmom a békés revízióban reménykedett, amelynek érdekében sokoldalú kulturális-szellemi fejlődés következett be. A II. világháborút követően, 1947-ben Párizsban a nagyhatalmak újra megerősítették a trianoni döntéseket.
A XXI. század elején vajon miért nem lehet a több mint nyolcvan éve tartó trianoni folyamat tényeit a valóságnak megfelelően feltárni és a magyar közvélemény, valamint a világ tudomására hozni? 
71 1/4
poster
Sliding Doors  A nő kétszer    DVD  Magyar   
Mi minden múlik egy becsukódó metróajtón! Jóllehet, Helen kicsit ideges, mert éppen elvesztette az állását, de ha ügyes, még sikerül becsusszannia a kocsiba. És éppen idejében érkezik haza, hogy férjét rajtakapja újfent felbukkanó régi szeretőjével. Ha viszont lemarad a szerelvényről, elkerülik egymást a vetélytárssal, és minden marad a régiben? Vagy mégsem? Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow briliáns alakítása teszi örökre emlékezetessé ezt a csavaros, dupla fenekű történetet. 
72 3/4
poster
The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl  A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka    DVD  Magyar   
Azúrkék ég, pálmafák, kristálytiszta tenger - a Karib-tengeren járunk, a XVIII. század elején. Jack Sparrow a térség egyik hírhedt kalózkapitánya, jó svádával és tisztes üzletmenettel. Aranyéletének azonban vége, amikor a gonosz Barbarossa ellopja hajóját, a Fekete Gyöngyöt, és Port Royalból elrabolja a kormányzó szépséges lányát, Elizabeth-et. Jack a leány gyermekkori pajtásával, Will Turnerrel a brit flotta leggyorsabb hajóján, az Interceptoron Barbarossa után ered, hogy kiszabadítsa Elizabeth-et, és visszaszerezze a Fekete Gyöngyöt. Nyomukban dagadó vitorlákkal ott hajózik Elizabeth jegyese, a jóképű, ambíciózus Norrington sorhajókapitány a brit haditengerészet másik büszkeségén, a Dauntlessen. 
73 3/4
poster
The New Guy  Az új fiú    DVD  magyar   
Dizzy Harrison, a menthetetlen balfék napról napra szörnyű kínokat áll ki a gimiben, a suli utolsó éve számára nem más, mint puszta szenvedés.
Nincs más hátra, Dizzy elhatározza, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét, álnéven beiratkozik egy másik középiskolába, és új életet kezd új külső, új stílus, és egy kitalált, izgalmasan sötét múlt segítségével.
A lúzerből igazi sztár lesz, és Dizzy egy csapásra a csajok első számú kedvencévé lép elő. A bajok akkor kezdődnek, amikor egy meccsen régi osztálytársai felismerik, és veszélybe kerül az aprólékos gonddal felépített nagymenő-imidzs.
Itt az idő, hogy Dizzy megmutassa ellenségeinek és csodálóinak, ki is ő valójában…
 
74 3/4
poster
Légy jó mindhalálig  Légy jó mindhalálig    DVD  magyar (Sztereo)   
Nyilas Misi, a kollégium eminens diákja pakkot kap hazulról. Fel se bontja, rohan a vak Pósalaky úrhoz felolvasni az újságot, majd megteszi lutrin az öreg által megálmodott számokat.
Társai időközben megdézsmálták a pakkot, de Misit csak szegény édesanyja levele érdekli. Misi újabb munkát kap: Doroghyék fiát kell tanítania. Doroghy Bellának Török úr udvarol. Misi segít nekik levelezni.
A lutrin az ő számaikat húzták ki, csakhogy Misi elveszítette a reskontót. A cédulát Török találta meg, aki megszökteti Bellát hazulról. Doroghy és Pósalaky is panaszt tesznek Misire, aki a rosszindulatú fegyelmi bizottság előtt hiába védekezik. Szégyenében végül elájul. Kiderül az igazság, édesanyja nyugtatja a fiút, ő azonban nem akar már debreceni diák lenni...
 
75 
poster
Kama Sutra: A Tale of Love  Káma-Szútra    DVD  magyar   
Két angol lány, Tara hercegnő és szolgálóleánya köztierotikus vetélkedés története a Káma-Szútra kétezer éves tanításai alapján. A csábítás tárgya Tara hercegnő férje. 
76 3/4
poster
Ghost Ship  Szellemhajó    DVD  magyar   
   Fogd és vidd - ez a tenger törvénye. Bármilyen, a nemzetközi vizeken hánykódó gazdátlan hajó, minden kincsével együtt, a szerencsés megtalálóé lehet.
   Az Arctic Warrior legénysége az egyik legprofibb roncsmentő-csapat. Úgy érzik, megütötték a főnyereményt, amikor egy negyven éve eltűnt luxus-óceánjáróra bukkannak. De az öröm nem tart sokáig, mert ami a hajó gyomrában vár rájuk az a legrémesebb rémálmukat is felülmúlja…
   Joel Silver, Robert Zemeckis és Gilbert Adler producerek és Steve Beck, a 13 kísértet rendezője kiváló színészeket szerződtetett vérfagyasztó tengeri horrorjához. Köszöntünk a végtelen borzongás világában, a Szellemhajó fedélzetén!
 
77 2/4
poster
Mädchen, Mädchen 2  Csajok a csúcson 2    DVD  magyar   
   A bicikliülésen más tevékenységeket is lehet folytatni, nemcsak kerékpározás közben ücsörögni rajta. Az elsőfilmes Dennis Gansel vígjátéka, amely három 18 éves lány szerelmi kalandjairól szól, éppen ezt mutatja be…
   Victoria, Lena és Inken jó barátnők, egy csapatban röplabdáznak. Mindent megosztanak egymással, s az is kiderül, hogy csupán egy dologra vágynak: végre át akarják élni életük első orgazmusát.
   Míg Lena az igazi szerelemről álmodozik, Victoria a leszbikus szex felé is kacsintgat, Inken pedig viszonyt kezd egy érzéketlen machóval.
   Mások is felbukkannak a lányok életében, jó tanácsokat kapnak az idősebbektől, akik már nem gyakorolják a szexet - az egyetlen hasznos dolog a már említett bicikliülés...
   Végül minden másképp alakul, mint várható volt. A legfontosabb dolog mindenesetre az, hogy saját érzelmeinkre kell hallgatnunk, s nem a felnőttek locsogására vagy a női magazinok "szakértőinek" tanácsára... 
78 3/4
poster
The Village  A falu    DVD  magyar   
Első pillantásra ez a XIX. század végi falu tökéletes képet nyújt, lakosai idillikus körülmények között, harmonikusan élnek. Ez az összetartó közösség azonban azzal a szörnyű tudattal él együtt, hogy a falut körülvevő erdőben különös teremtmények élnek. Ezek a titokzatos lények nem jönnek a faluba, a falubeliek nem lépik át az erdő határát. Ez a hallgatólagos megállapodás biztosítja a viszonylagos békét.
Az idősebbek tanácsa ellenére azonban akad egy kíváncsi és elszánt fiatalember, Lucius Hunt, aki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a bűvös határt és elinduljon az ismeretlenbe. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, Lucius pedig útnak indul...
 
79 3/4
poster
Alien vs. Predator  Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2 DVD)    DVD  magyar   
Az Alien vs Predator - A Halál a Ragadozó ellen című filmben a filmtörténet két talán legismertebb földönkívüli lénye, két kultikus szörnyeteg csap össze. Mindazok, akik végigkísérték az Alien- és a Predator-filmek diadalmenetét az elmúlt évtizedekben, nagy örömmel fogják köszönteni a legújabb opuszt, amelyben megduplázódnak a veszélyek és a kalandok.Tudósok és szakértők egy csapata érkezik az Antarktiszra, hogy felkutassanak egy a jégkéreg alatt rejtőző ősi piramist, azonban hamarosan rá kell döbbenniük, hogy ez a felfedezés nem is olyan örömteli, sőt, veszélyt jelenthet az egész emberiségre: a piramis belsejében ugyanis két földönkívüli fajra bukkanak, akik évezredek óta háborúznak egymással a mélyben. Mindegy, melyikük kerül ki győztesként, mi csak veszíthetünk… 
80 3/4
poster
Mean Girls  Bajos csajok    DVD  magyar   
A Nem férek a bőrödbe sikere után újra egy bájos tini-vígjátékban dolgozikegyütt a rendező, Mark S. Waters, és a filmipar egyik legsikeresebb tini-sztárja, Lindsay Lohan! Cady Heron egy afrikai bozótországban nevelkedett, zoológus szülők szárnya alatt, ezért azt hiszi, mindent tud a dzsungel törvényéről, arról, hogy az erősebb az, aki túlél! Ám a dzsungeltörvények egészen más értelmet nyernek, amikor az eddig magániskolába járatott 15 éves lány életében először bekerül egy amerikai gimibe - és abban a pillanatban áldozatául esik a pszichológiai hadviselésnek és az íratlan társasági szabályoknak, amelyekkel napjaink tinédzsereinek meg kell küzdenie.
Eleinte azt gondolja, jól beilleszkedett a népszerű csajok bandájába, de aztán rá kell döbbennie, hogy a tizenéves lányok olyanra is képesek, amire a legvadabb ragadozók sem: képesek hátba szúrni legjobb barátnőiket is intrikáikkal, főleg, ha az halálos bűnt követett el ellenük. És Cady tudtán kívül elkövette a bűnt, amikor randizott a jóképű Aaronnal, aki történetesen egyik "barátnőjének" az ex-pasija, tehát tabu!
 
81 3/4
poster
Resident Evil  A kaptár - Resident Evil    DVD  magyar   
   Egy titkos kísérlet ...egy halálos vírus ...egy végzetes hiba. A fergetegesen népszerű videó-játék sorozat alapján készült A Kaptár - Resident Evil című film akcióval teli thriller: a Jó és a Rossz küzdelme, az ember és a számítógép mérkőzése, az élők harca a Nem-Holtak ellen.
   Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, abban az óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, amelyet az Umbrella Corporation, ez a biológiai beavatkozásokkal és génsebészettel foglalkozó, személytelen nagyvállalat irányít.
   Halálos vírus üti fel a fejét az üzemben és válaszlépésként a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító és felügyelő óriási szuper-komputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli.
   Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust. A team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában ...nem is... halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak. A Nem-Holtak egyetlen karmolásukkal fertőzést okoznak, s áldozatukat is Nem-Holttá változtatják. 
82 4/4
poster
Roméo & Juliette  Rómeó és Júlia     DVD  francia (DD5.1), francia (DTS)   
Az eredeti francia nyelvű pop-musical színpadi változata a hihetetlenül sikeres zenei album után most dupla DVD-n is megjelenik!
Az első korongon végignézhetjük a francia nyelvű musicalt, amelynek külön érdekessége, hogy a zenei alapot a Budapesti Szimfonikus Zenekar játszotta fel, Drahos Béla vezényletével!
 
83 
poster
Irigy hónaljmirigy legjobb filmjei  Irigy hónaljmirigy legjobb filmjei    DVD  Magyar   
Válogatás 10 rész 
84 
poster
Irigy hónaljmirigy legjobb filmjei 2  Irigy hónaljmirigy legjobb filmjei 2    DVD  Magyar   
Válogatás 6 rész 
85 
poster
11.14  11.14    DVD  Magyar   
Légy üdvözölve Midletonban, a békés nyugodt kisvárosban, ahol öröm az élet. Csak tartsd nyitva a szemed és vigyázz az úttesten átfutó szarvasokra, vagy az átrepüő emberi testrészekre...
Egy baljós éjszakán egy fiatalember mobiltelefonján beszél valakivel. Részeg mint a csap, a rádióból üvölt a zene, de ő csak száguld az úton. A műszerfal digitális órája szerint a pontos idő 11:13.
Váratlanul a semmiből valami a szélvédőnek csapódik iszonyú robajjal! Nem egy szarvas, az már biztos. 11:14-re vált az óra... Ez az a perc amely sok ember életét megváltoztatja Midletonban. De hogy mi indította el a különös eseményeket, az csak a fordulatos, humoros és őrült film legvégén derül ki... 
86 4/4
poster
Fear and Loathing in Las Vegas  Félelem és reszketés Las Vegasban    DVD  magyar   
Raoul Duke, a kalandkedvelő újságíró és ügyvéd barátja, Dr. Gonzo egy Vörös Cápa nevű kabrióval nekiindulnak - felszerelkezve a kábítószerek és az alkohol összes fajtájával - hogy egyszer és mindenkorra megtalálják az Amerikai Álmot az utolsó helyen, ahol még megtalálható.
William Blake-et a XVIII. századi angol költőt a túlhajszolt élet a bölcsesség palotájába vezette, ám Duke és Dr. Gonzo számára ez az út egyenesen Las Vegasba tart, ahol félelmetes és nevetséges kalandok között élik meg Amerika legrosszabb évét, 1971-et.
A filmet Terry Gilliam rendezte, aki olyan filmekkel írta be magát a filmtörténetbe, mint a Monthy Python sorozat, a Brazil vagy a 12 Majom!
 
87 3/4
poster
Star Wars I - The Phantom Menace  Star Wars I - Baljós árnyak (2 DVD)    DVD  Magyar   
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.
Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik.
A kapzsi Kereskedelmi Szövetség úgy próbálja elérni célját, hogy felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót.
Míg a Köztársáság Szenátusában véget nem érő szócsaták zajlanak az aggasztó eseményekről, a Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság őrzőit, hogy oldják meg a konfliktust...
A világ leghíresebb és legsikeresebb mozifilm-sorozatának első epizódja végre DVD-n is megjelenik. A hihetetlenül magas elvárásoknak megfelelően a házimozi-rajongók otthonukban is a legtöbbet kapják George Lucastól: a THX minősítésű dupla DVD technikai paramétereit és extráit tekintve is kitűnik az átlagból! 
88 4/4
poster
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones  Star Wars II - A klónok támadása (2 DVD)    DVD  Magyar   
   Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...
   Minden idők legnépszerűbb csillagközi legendájának folytatása, az első rész befejezése után tíz évvel veszi fel az elbeszélés fonalát.
   A 20 éves Anakin Skywalker a tiszteletreméltó Obi-Wan Kenobi Jedi-lovag tanítványaként az évek során sokat tanult az ERŐ használatáról, de türelmetlensége, arroganciája és keményfejűsége miatt mentora úgy érzi, még nem áll készen az önállóságra.
   Anakint és Obi-Wan-t a Jedi-tanács új feladattal bízza meg: védjék meg Padme Amidalát, a Naboo bolygó egykori uralkodóját, aki ellen sikertelen merényletet hajtottak végre. Amidala jelenleg bolygóját képviseli a Galaktikus Szenátusban. Éppen aznap törtek az életére, amikor arról készült szavazni a tanács, hogy felhatalmazást adjanak-e Palpatine szenátornak egy ütőképes katonai alakulat létrehozására a titokzatos Doku gróf (egy volt Jedi-lovag) egyre fenyegetőbb szeparatista mozgalma ellen... 
89 4/4
poster
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith  Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)    DVD  Magyar   
A film DVD-megjelenését hivatalosan még nem jelentette be a kiadó, adatbázisunkban csak azért szerepeltetjük, hogy a rajongók véleményüket már most, a mozibemutató idején leírhassák az adatlapon.
A feltüntetett specifikációk, a megjelenés dátuma és a kiadvány ára csupán tájékoztató jellegű! Amint végleges információk érkeznek a kiadványról, az adatokat azonnal módosítjuk oldalunkon.
Kérjük, hogy csak akkor adj le rendelést a kiadványra, ha elfogadod, hogy a kiadvány paraméterei és ára is változhat, és amennyiben a végleges ár eltér a mostanitól (felfelé, vagy lefelé), a korábbi rendelőknek is a végleges áron küldjük a DVD-t!
Három nehéz, küzdelmes év után a Klónok háborúja a végéhez közeledik. A legtöbb szeparatista vezetőt elfogták vagy megölték: már csak a droidsereg vezére, Grevious tábornok és Dooku gróf áll ellen a Jediknek. A Tanács Obi-Wan Kenobit bízza meg azzal, hogy felkutassa és a törvény színe elé hozza őket. 
90 4/4
poster
Star Wars IV - A New Hope  Star Wars IV - Egy új remény    DVD  Magyar  magyar 
Leia hercergnőt túszul ejtik a gonosz birodalmi erők, amikor megpróbálják elfojtani az ellenük irányuló lázadást.
Luke Skywalker és Han Solo kapitány, társaságában két robottal nekivág, hogy megmentse a hercegnőt, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.
 
91 4/4
poster
Star Wars V - The Empire Strikes Back  Star Wars V - A Birodalom visszavág    DVD  Magyar   
A Gonosz erői még a birodalmi lépegetőket is bevetik a jeges Hoth bolygón rejtőző Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és Chewbacca ellen.
Hannak és Leiának sikerül elmenekülnie, Luke pedig nekivág, hogy felkutassa a Dagobah-n élő Jedi Mestert, Yodát, akinek segítségével felkészülhet a végső összecsapásra Darth Vaderrel.
 
92 4/4
poster
Star Wars VI - Return of the Jedi  Star Wars VI - A Jedi visszatér    DVD  Magyar   
Luke, miután megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnőt a biztos pusztulástól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel és az Erő sötét oldalával.
Eljött a végső összecsapás ideje! Minden együtt van ahhoz, hogy a Galaxis legnagyobb hősi eposza eljuthasson a végkifejletig.
 
93 
poster
Angyalbőrben  Angyalbőrben    DVD  Magyar   
Az Angyalbőrben című nagy sikerű magyar sorozat a katonaság komikus oldalát mutatja be a legendás hírű, kőkemény szakaszparancsnok, Karádi őrmester (Usztics Mátyás) vezényletével. 
94 3/4
poster
Blade  Penge    DVD  angol (DD 5.1)  magyar, lengyel, cseh, héber, portugál, román 
Több ezer éve köztünk járnak... vámpírok. Beépültek a politikai és üzleti életbe; bármikor szembe jöhetnek veled az utcán, és nem is sejted, mekkora veszélyben van az életed. 
95 3/4
poster
The Core  A mag    DVD  magyar   
Dr. Josh Keyes geofizikus rájön, hogy egy ismeretlen erő megállította a Föld magjának forgását. A bolygó mágneses mezeje rohamosan megy tönkre, a légkör szó szerint elkezd szétesni a rétegek mentén, és ez katasztrófális következményekkel jár.
A válság megoldásához Keyes a világ legtehetségesebb tudósainak csapatával bemegy a föld magjába egy földalatti járművel, melyet a "terranauták" vezetnek: Rebecca "Beck" Childs őrnagy és Robert Iverson. A küldetésük: felrobbantani egy szerkezetet, amely újra beindítja a magot...
 
96 3/4
poster
The Ring  A kör    DVD  magyar    
   Képzeld el, mit éreznél, ha megnézel egy felkavaró képekkel teli videókazettát, majd megcsördül a telefonod, s egy ismeretlen hang közli veled, hogy hét nap múlva meghalsz!
   Hírek szerint pontosan ez történik egy amerikai városban, ahol - úgy mondják - kézről kézre jár egy rejtélyes kazetta, és aki csak látta, mind meghalt utána!
   Rachel Keller egy újság riportere, és mindaddig kétkedve fogadja a sztorit, míg négy tinédzser titokzatos körülmények között meg nem hal. Rachelt ekkor már nem hagyja nyugodni az eset, leginkább azért, mert az egyik áldozat az unokahúga volt. Megszerzi a kazettát és megnézi.
   Megszólal a telefon, és ettől kezdve nála is elkezdődik a hátborzongató események sora. Kénytelen segítséget kérni barátjától, Noah-tól, mert időközben kisfia élete is veszélybe került, és csak hét napjuk maradt, hogy megoldják a rejtélyt.
Extrák:

Ezt ne nézd meg! - kimaradt, illetve kibővített jelenetek (kb. 15 p.)
Előzetes
Rejtett extra 
97 4/4
poster
The Rock  A szikla    DVD  magyar   
   A szikla a világ egyik legbiztosabb börtönszigete volt. Ma már üres, szinte megközelíthetetlen. Ideális hely túszok fogvatartására.
   De Hummel, az egykori tábornok nem elégszik meg ennyivel: a szikláról veszélyes ideggáz-rakétákat irányít San Franciscóra: már ötmillió ember élete van a kezében. Egy volt fegyencen és egy vegyifegyver-szakértőn múlik, hogy megállítsa és lefegyverezze az őrült katonát és csapatát.
   John Patrick Mason volt az egyetlen rab Alcatrazban, aki valaha is élve képes volt megszökni onnan. Most az életéért és a jövendő szabadságáért cserébe egy kommandó élén meg kell ismételnie a bravúrt - csak éppen visszafelé. Be kell juttatnia a fegyvereseket és Goodspeed ügynököt - az irodai és labormunkához szokott vegyifegyver-szakértőt - az erődítménybe. A terv azonban nem egészen úgy valósul meg, mint ahogyan elképzelték...
   Ebben a filmben minden együtt van, a minőségi akciófilmek kedvelőinek: a Bad Boys rendezője az Utolsó esély és a Bad Boys producereivel a szakma legjobb színészeit nyerte meg: Az utánozhatatlan Sean Connery partnere az 1996-os Oscar-díjas Nicolas Cage és Ed Harris.
 
98 2/4
poster
Lake Placid  A Szörny    DVD  magyar (Surround)  magyar, cseh, horvát 
   Vajon milyen szörnyű titkot rejt a Maine állambeli erdőség mélyén megbúvó csendesnek tűnő tó? Senki nem tudja a választ, csak a nyomok utalnak arra, hogy nem egy hétköznapi teremtmény él a mélyben: a parton egy rettenetesen megcsonkított holttestet találnak egy hatalmas fogat, amely szakértők szerint csak egy őskori aligátortól származhat...
   Jack Wells, a helyi halőr egy csinos őslény-kutatóval, Kelly Scottal vállvetve próbál választ találni a titokzatos halálesetre, miközben a seriff szabályos hadjáratot indít a szörny ellen és minden áron el akarja pusztítani a tavi gyilkost. Egy mitológia szakértő is a helyszínre érkezik, de ő élve szeretné elfogni a szörnyet, hogy tanulmányozhassa. Végül egy idős hölgy is felbukkan a színen, aki eltűnt macskáját és eltűnt férjét keresi...
   A horrorba hajló, gyakran humorral fűszerezett film forgatókönyvét David E. Kelley (Michelle Pfeiffer férje) írta, aki olyan sorozatok alkotója, mint a nálunk is népszerű Ally McBeal, vagy a többszörös Emmy-díjas Ügyvédek!
 
99 3/4
poster
Állítsátok meg Terézanyut!  Állítsátok meg Terézanyut!    DVD  magyar   
Kéki Kata (Hámori Gabriella), a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse (Nagy Zsolt) és három barátnője (Ónodi Eszter, Schell Judit, Major Melinda). Van megbízható barátja is, Marci (Elek Ferenc), aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik. Kéki Kata ugyanis egyáltalán nem boldog mindattól, amit a sors az ölébe csöppentett. Vitathatatlan adottságai ellenére ugyanis ebben a szép, ifjú, ámde mégis érettnek mondható korban neki nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt. Szorgalmasan jár állásinterjúkra és legalább ilyen szorgalmasan próbálkozik különböző férfiakban meglelni az igazit. Először a Fonyóban (Hujber Ferenc), aztán Davidben (Csányi Sándor), utóbb Tamásban (László Zsolt) találja meg az igazit. 
100 2/4
poster
The Pacifier  Gorilla bácsi      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, angol, cseh, szlovák 
A kőkemény akciófilmek sztárja, Vin Diesel (xXx, Túl mindenen, Pitch Black) ezúttal megmutatja, hogy nevettetni is képes!A különleges kommandósok nem kérdeznek, csak teljesítik a parancsot. Shane (Vin Diesel) eddig így élt: mindig ott volt, ahol a legnagyobb a veszély, legkiismerhetetlenebb az ellenség, ahol az államérdek fontosabb, mint a saját biztonsága. De ezúttal olyan bevetésre indul, amihez talán még ő ereje, ravaszsága és bátorság is kevés. Egy családi házban, öt gyerek mellé parancsolják.A gyerekek apja tudós, aki kísérletei során egy különlegesen fontos anyag nyomára jutott. A találmány dokumentációjára számos világhatalom feni a fogát, csak éppen senki nem tudja, hol lehet: valahol ott rejthették el a családi házban. Shane kénytelen megszabadulni szokásos felszerelésétől: a bozótvágó kés, ejtőernyő, géppuska és kézigránát a kelleténél nagyobb feltűnést keltene a békés kertvárosi környéken. Az öt gyerek (a legkisebb csak néhány hónapos, a legnagyobb pedig veszélyesen kamaszodó nagylány) körül úgyis egészen más túlélőcsomagra van szüksége: a harcedzett szuperügynök kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel. 
101 
poster
Hyppolit a lakály  Hyppolit a lakály    DVD  Magyar   
Schneider Mátyás fuvarozó egyik napról a másikra feltör gazdagságát azonban megkeseríti, hogy úrhatnám felesége egy grófi lakájt szerződtet, mert nagypolgári életet akar élni. Szerencsére, mert így a Kabos - Csortos kettőssel lett ez a mű a magyar hangosfilm életképességének bizonyítéka és első tanújele, amelyből nemzedékek egész sora tanulhatta meg, hogy vajon mi is az a "magyar filmvígjáték". Ez volt Kabos Gyula első hangosfilmje, melyet Zágon István hasonló színdarabjából Nóti Károly vitt át filmre, a zenéjét pedig Eisemann Mihály szerezte... 
102 3/4
poster
Valiant  Vad Galamb      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar 
Aki bátor, annak egy nagy lehetőség szárnyakat ad. Egy ifjú, álmodozó galamb Londonba repül, hogy belépjen (vagy legalább betotyogjon) a Királyi Légierő Galambjaihoz. Hamarosan különös rajban találja magát. Új barátai közt akad kalandortermészetű szárnyas, aki korábban a Trafalgar Square egy szobrán szélhámoskodott és felfuvalkodott oxfordi gerle is. Együtt próbálják átvészelni a nehéz időket.Már a kiképzőtábor sem a galamblelkűeknek való, de az igazi feladat csak azután következik. A háború sorsa, Anglia szabad ege múlhat azon, hogy egy üzenet eljut-e az ellenséges vonalakon túlra. A galambok felszállnak és majdnem a gonosz germán keselyű, Von Talon karmai közé kerülnek. Sok ravaszság, bátorság és vagányság kell hozzá, hogy eljuthassanak kitűzött céljukig.A Shrek filmek producerének legújabb, angol humorral fűszerezett animációs filmje! 
103 3/4
poster
Csak szex és más semmi  Csak szex és más semmi      magyar (DD5.1)   
Amikor Dóra (Schell Judit), a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van, végképp elege lesz a férfiakból. Elhatározza, hogy egyedül vállal gyereket, ezért nekilát potenciális donorokat keresni. Legjobb barátnője, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata), a gyönyörű színésznő tanácsára hirdetést ad fel „Szexistennő negatív AIDS teszttel rendelkező szexpartnert keres Csak szex és más semmi jeligére” szöveggel. A terv egyszerű: Dóra kiválasztja a megfelelő férfit, eltölt vele egy éjszakát, nem találkoznak többé, és minden megy a maga útján…A felhozatal azonban lehangoló és Dóra belátja, hogy szexhirdetés útján alkalmi partnert keresni talán nem a legjobb megoldás. A színházi társulathoz egy sármos színész érkezik Tamás személyében (Csányi Sándor). Tamással csak három baj van: 1. szívből utálja a Dóra által színpadra adaptált szöveget (Veszedelmes viszonyok); 2. drámai színészhez méltatlan módon anyaszült meztelenül pózol egy hirdetésen; 3. minden más. Azonban szemmel láthatóan bejön neki a mufurc Dóra, aki viszonzásul ott osztja az „ország legjobb férfis*ggének” tulajdonosát, ahol csak tudja. A próbák előre haladtával nem csak a pasik, de a problémák is sokasodni kezdenek Dóra körül. 
104 
poster
Rómeó és Júlia  Rómeó és Júlia (Az Operettszínház előadása)      magyar (DD 2.0)   
2005. augusztusában a Rómeó és Júlia című nagysikerű musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégszerepelt, ahol a hatalmas méretű színpadon, monumentális díszletekkel, káprázatos jelmezekkel és több, mint 200 táncos és statiszta közreműködésével 7 előadásban, 30 ezer néző láthatta. 
105 1/4
poster
Are We There Yet?  Tor-túra      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, lengyel 
Nick (Ice Cube – Birkanyírás, Péntek esti gáz), aki a világon a legjobban a gyerekeket utálja most alaposan kifogta. Bomlana Suzanne-ért (Nia Long – Gagyi mami), de a nőnek két rosszcsont kölke vagyon, akik felesküdtek arra, hogy minden egyes új hódolónak elveszik a kedvét – még az élettől is. No, de Nicket nem olyan fából faragták, hogy olyan könnyedén feladja. Mikor karácsony másnapján Suzanne-nak sürgősen Vancouverbe kell utaznia, a hős szerelmes felajánlja, hogy elkíséri a srácokat Kanadába. Talán így elnyerheti a nő szívét… A két csintalan csemete természetesen mindent megtesz azért, hogy Nick elbukja a küldetést, ő azonban összeszorított fogakkal tűri a megpróbáltatásokat: csak azért is eljutnak Vancouverbe, ha törik, ha szakad! És bizony törik, és bizony szakad.  
106 
poster
Are We Done Yet?  Tor-túra 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)  magyar, angol, bolgár, cseh, horvát, román, szlovén 
Nick Persons jól tudja, hogy vadonatúj feleségét és a nő két csemetéjét nem viheti abba a lepukkant kéglibe, ahol agglegény éveinek legjavát töltötte. Ráadásul úton van a família legújabb tagja, ezért Nick úgy dönt, hogy ideje kicuccolni a kertvárosba.A meseszép családi lakról azonban kiderül, hogy meglehetősen bizonytalan lábakon áll, és Nick elköveti azt a hibát, hogy maga esik neki a javításoknak. Terve azonban hamarost összeomlik, s mielőtt a ház is így tenne, felbérel egy hóbortos építészt. Chuck viszont inkább rombol, semmint épít, így Nick egyre kevésbé bízik abban, hogy egyszer otthon lesz a Persons-házból. 
107 
poster
Grind  Deszkások         
Eric szenvedélye a gördeszkázás, két barátjával, Dustinnal és Matt-tel állandóan a flasztert koptatja. Minden vágya, hogy az élő legenda, Jimmy Wilson csapatában deszkázhasson, ám a sztár menedzsere néhány jó tanáccsal kikosarazza a hármasfogatot. Eric és barátai elhatározzák, hogy elgördeszkáznak Chicagóból a kaliforniai Santa Monicáig, így akarják felhívni a profi deszkások figyelmét magukra. A csapathoz csatlakozik Sweet Lou is. Útjuk során megannyi kalandban lesz részük: találkoznak legendás bajnokokkal, szexis csajokkal. 
108 3/4
poster
Dodgeball: A True Underdog Story  Kidobós: Sok flúg disznót győz      magyar (Surround), angol (DD5.1), lengyel (Surround), cseh (Surround)  magyar, angol, arab, cseh, görög, héber, lengyel, portugál 
Peter LaFleur egy ócska kis edzőterem tulajdonosa. Az odalátogató fura figurák a sportos életmódból a sörivást, a csajozást, vagy legalábbis a nők körüli ügyetlenkedést szeretik a legjobban. Peter sem áll jobban náluk: odáig fejlesztette a lustaságot, hogy fél éve már tagdíjat sem szed azoktól, akik hozzá járnak. A boldog semmittevés azonban nem tarthat örökké. Két kellemetlen közjáték is megzavarja az idillikus mindennapokat.A bank a részleteket követeli, ráadásul a Globo Gym nevű felkapott és szuperelegáns edzőterem tulajdonosa, White Goodman is meg akarja szerezni a helyet. Hogyan mentsék meg a klubot? Egy kidobós versennyel a Globo Gym ellen. A gyengébb és az erősebb összeméri az erejét. A Las Vegas-i bajnokságon majd eldől, melyikük méltó a túlélésre: a csapott vállú kétballábasok vagy a napbarnított nagymenők... 
109 4/4
poster
Keménykalap és krumpliorr 1.rész  Keménykalap és krumpliorr 1 rész      magyar (Mono)   
A Vadliba kisdobosörs tagjai szövetkeznek az állatkertből ellopott kismajmok felkutatására.
Megpróbálják rendbehozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz.
További értetlen, álomszegény felnőttek - a kapkodó, bolondos igazgató, a keserédes fehérbohóc, a fontoskodó Lópici, a torkoskodó parkőr, a mániákus fürkészdoktor - gördítenek akadályokat az oroszlánszívű gyerekek útjába, de sok mulatságos bonyodalom után elkapják a tolvajt s beteg barátjuk szórakoztatására létrehozzák a csupa világszámot előadó Hörömpő Cirkuszt. Világszám!
 
110 4/4
poster
Keménykalap és krumpliorr 2.rész  Keménykalap és krumpliorr 2.rész      magyar (Mono)   
A Vadliba kisdobosörs tagjai szövetkeznek az állatkertből ellopott kismajmok felkutatására.
Megpróbálják rendbehozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz.
További értetlen, álomszegény felnőttek - a kapkodó, bolondos igazgató, a keserédes fehérbohóc, a fontoskodó Lópici, a torkoskodó parkőr, a mániákus fürkészdoktor - gördítenek akadályokat az oroszlánszívű gyerekek útjába, de sok mulatságos bonyodalom után elkapják a tolvajt s beteg barátjuk szórakoztatására létrehozzák a csupa világszámot előadó Hörömpő Cirkuszt. Világszám!
 
111 2/4
poster
Herbie: Fully Loaded  Kicsi kocsi: Tele a tank!      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), szlovák (DD5.1)  magyar, angol, cseh 
Maggie Peytonnak már a nagyapja is autóversenyző volt, a szülei mégsemakarják a pálya közelébe engedni. Az elkeseredett lány ekkor száll be a különösbogárhátúba, aki azonnal magával ragadja őt. Mert más mint a többiek.Saját akarata van, saját lelki élete és nagyon sok meglepő trükkje.Maggie élete ettől kezdve megváltozik. Egy rozsdásodó kisautó lesz a legjobbbarátja: vad kalandok, gyors kanyarok és életre-halálra folyó versenyek követikegymást elképesztő tempóban. Még szerencse, hogy akit Herbie, a kisbogárhátú megszeret, azt meg is védi, hiszen a sikeres autóversenyzőknekhamar akadnak ellenségei is.Herbie, a nyolcvanas évek egyik legkedveltebb négykerekű moziszereplője térvissza ebben a vadonatúj, játékos, kalandos családi vígjátékban. 
112 4/4
poster
Lemon Popsicle – 1-6  Forró rágógumi 6epizód      magyar (Mono), angol (Mono)  magyar 
A Forró rágógumi baráti kör készen áll az újabb élvezetekre. A három fiú, Benji, Hughy és Bobby bár idősebbek lettek, de a fejük lágya azért még nem nőtt be. A városba egy új lány érkezik, és Benji halálosan belezúg, ami számos problémához vezet. A fiúk zűrből zűrbe keverednek, felfedezik az élet és a szerelem élvezeteit és sajgó pillanatait. 
113 3/4
poster
Macskafogó  Macskafogó      magyar (Mono)   
   M.M.U. (Mickey Mouse után) 80-ban az X bolygó egereit a megaláztatás és a teljes pusztulás apokaliptikus rémei fenyegették. A vérszomjas macskák jól szervezett, tökéletesen felszerelt multinacionális bandákba tömörülve, pimaszul semmibe véve a jogot és a rendet, felrúgva a macskák és az egerek közötti történelmi konvenciókat az egértársadalom végső felszámolására törekedtek.
   Ám az egerek teljes megsemmisülésénekhorizontján, amikor már a bolygó elhagyásának gondolatával kezdtek foglalkozni a legtudósabb egérfők, váratlanul új reménysugár ragyogott fel...
   Ha James Bond rajzfilmhősnek született volna, róla szólna ez a film!
 
114 4/4
poster
Jumanji  Jumanji - jubileumi változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (Surround), lengyel (DD5.1)   
A 12 éves Alan Parrish különös társasjátékra bukkant. Amikor játszani kezdett, a bűvös tábla hirtelen megelevenedett, és Jumanji sűrű, vad dzsungelébe röpítette a kisfiút, ahonnan 26 évig senki sem tudta kiszabadítani. Most azonban a varázslat talán örökre megtörhet, hiszen Judy (Kirsten Dunst – Pókember 1-2.) és Peter (Bradley Pierce) rátalált a rég elfeledett játékdobozra. Gyanútlanul elhajítják a dobókockákat, és a mára felnőtté vált Alan (Robin Williams – Mrs. Doubtfire, Robotok) egyszeriben előugrik a táblából. Mindeközben a padló remegni kezd, a falak leomlanak és dühös orrszarvúk, vad elefántok, húsevő indák árasztják el a békés kisvárost. Itt már csak az segíthet, ha Alan eredeti játszópartnerét (Bonnie Hunt – Tucatjával olcsóbb) is bevonják a játékba...Szédítő látvány, lélegzetelállító trükkök, móka, varázslat és sok-sok izgalom vár a Jumanji 10-éves jubileumi kiadásában. Te jössz! 
115 2/4
poster
The Transporter 2  A szállító 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), spanyol (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, arab, cseh, görög, héber, izlandi, lengyel, portugál 
Egy hallgatag férfi. Egy elegáns fekete öltöny. Néhány áthághatatlan szabály. És egy csillogó, szupererős autó. A szállító csak ennyi: nincs múltja, nincs jelene és nincs jövője. A szállító a tökéletes profi: hideg és érzelemmentes, minden bűnöző számára az ideális futárszolgálat és menekülőeszköz.Most éppen Miamiban él, legújabb megbízatása pedig minden eddiginél egyszerűbb: egy kisfiút fuvaroz reggelenként iskolába. Frank hálás a lazításért, az elmúlt évek még az ő kötélidegeit is megviselték. De nem tudja, hogy egy kolumbiai drogbáró Észak-Amerika összes kábítószer-ellenes nyomozójával egyszerre szeretne végezni, amikor azok egy miami gyűlésen találkoznak. És a fiú apja a főnökük.Zsoldosvezérek, terroristák, halálos vírusok és egy ördögi terv: vele szemben egy magányos férfi egy fekete autóban. Nagyon sok lóerővel... 
116 3/4
poster
Resident Evil - Apocalypse  Kaptár 2. - Apokalipszis      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), magyar (Surround)  magyar, angol, spanyol 
A feldúlt és tönkretett Raccoon City szívében, még meg nem fertőzött emberek egy kis csoportja, köztük Jill Valentine (Sienna Guillory - Az időgép) – a Védernyő Vállalat elit csapata, a Különleges Taktikai és Mentési Munkálatok (S.T.A.R.S.) team nemrégiben lefokozott tagja – és Carlos Oliveira (Oded Fehr - A Múmia), a team vezetője, az életükért küzdenek. Az életükért küzdenek, a Nem-Holtak, és az egyik kísérlet eredményeként létrejött genetikai mutáció, még a Nem-Holtaknál is gyorsabb és halálosabb veszélyt jelentő, Lickerként ismert gonosz lények, támadó rajai ellen. Úgy tűnik, elhagyta őket a szerencse, készleteik kimerültek, amikor Alice (Milla Jovovich) ismét felbukkan, és megmenti a kis csoportot. Így most már együtt vívják végsőkig elszánt küzdelmüket a túlélésért, hogy megmeneküljenek, még mielőtt a Védernyő Vállalat el nem törli az egész kísérletet a Föld színéről.  
117 3/4
poster
The 40 Year Old Virgin - Uncut Version  A 40 éves szűz - vágatlan változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, dán, finn, héber, izlandi, norvég, svéd 
Andy saját bevallása szerint kielégítő életet él: számlákat stempliz egy műszaki áruházban, agglegénylakása tele eredeti csomagolású akciófigurákkal és képregényekkel, bicajjal jár, mert nincs kocsija, és esténként - amikor épp nem videójátékkal múlatja az időt - ólomkatonákat festeget. Ha netán mégis valami hiányérzetünk volna, az bizonyára abból fakad, hogy Andynek nincs - sőt, még sosem volt - nője. Ez pedig így, negyven évesen azért nem igazán sikersztori…Amikor a turpisság lelepleződik a jó szándékú, de kissé lökött kollégák számára, a feladat kézenfekvő: meg kell fosztani Andyt attól, amit immár négy évtizede őrizget: a szüzességétől. 
118 4/4
poster
Szabadság, szerelem  Szabadság, szerelem      magyar (DD5.1), magyar (DTS), magyar (Surround)  magyar 
Mindenek előtt rendeld meg internetes üzletünk rendszerén keresztül a SZABADSÁG, SZERELEM DVD-t (kattints az ELŐRENDELEM gombra, és kövesd a rendelési folyamatot!)
Ha megrendelted a filmet (megkaptad e-mailben a rendelésről szóló visszaigazolást), keresd fel újra ezt az oldalt! Ha sikeres volt a rendelésed, a film címe felett egy reklámsávban megjelenik a KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGRENDELTED A DVD-T felirat, és a SZABADSÁG, SZERELEM címsor. Kattints a feliratra, és az előugró kis ablakban (az utasításoknak megfelelően) írd be a mozijegyen található sorszámot!
Ha a szállítási opcióknál a személyes átvételt jelölöd meg (tehát a kiadványt megjelenés után a budapesti üzletünkben szeretnéd átvenni), őrizd meg a mozijegyet, és miután értesítést küldünk e-mailben arról, hogy megjelent és átvehető a film az irodánkban, hozd magaddal azt. Kollégáink a jegy átadásakor érvényesítik a kedvezményt!
Ha Budapesten saját futárral (tehán NEM GLS-szolgálattal) kéred a film kiszállítását, tartsd magadnál a jegyet! A megjelenéskor futáraink szállítják majd ki Budapesten a filmet, és náluk érvényesíthető majd a kedvezmény, a jegy ellenében! 
119 0/4
poster
Égígérő fű  Égígérő fű      magyar (Surround)   
Egy nyughatatlan pesti bérházban tölti Misu a nyarat. Csuda dolgok történnek a régi házban, és a titkok között nagy szerepe van százhuszonegy szalmaszálnak, amellyel csak félig lehet a málnaszörpöt kiszívni.Poldi bácsi, a parkőr már nagyon várja, hogy eljöjjön a hétvége, amikor is nyugdíjba vonul, de a szép, zöld gyep azért nagyon fog neki hiányozni. Misu megszervezi, hogy a nagy napra meglepetésként gyeptéglával borítsák a bérház udvarát, ám ehhez előbb le kell szerelnie az örökké pesszimista Kamillát. Szövetséget köt a ház lakóival, főként Piroskával, aki Kamillánál nyaral, de segít neki a szenesember, meg a szemetesek is. Végül is sok titokra derül fény, és ez a nyár, melyet Misu Dezső bácsinál tölt, maga a napfény, a derű és a bizalomlakói együtt ünnepelik a könnyekig meghatott Poldi bácsi napját. 
120 2/4
poster
...continuavano a chiamarlo Trinitŕ  Az ördög jobb és bal keze 2.      magyar (Sztereo)   
Trinity és Bambino megígérik haldokló apjuknak, hogy becsületes lótolvajok lesznek. A legközelebbi városban - Tascosában - hatalmas összeget nyernek pókeren. Szövetségi ügynöknek hiszik őket, és ezt új ruhájukban feszítve vállalják is.
Mr. Parker, a város kiskirálya figyelteti a jövevényeket, akik kemény ökleikkel hálálják meg ezt a kis figyelmességet. Az eredmény: három bandita a fogdában, ők pedig több száz dollárral gazdagabban távozhatnak a seriff hivatalából.
Utazásuk második állomásán, San Joséban egy misszióra panaszkodnak az emberek. Nyomban lóra ülnek, és kiderítik, hogy a misszió szerzetesei vakon engedelmeskednek egy rablóbandának, amelyet bizonyos Mr. Parker irányít. Az éj leple alatt fegyvert csempésznek az erős várfalakkal védett misszióba, egy másik éjszaka pedig továbbszállítják az árut. Megvédeni a szerzeteseket és leleplezni a fegyvercsempészeket nem túl megerőltető a két testvérnek...
 
121 3/4
poster
Dune  Dűne (mozifilm)      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar 
   A kezdet nagyon kényes idő. A 10 191. évben járunk. Az ismert világegyetemet IV. Shaddam Padisah császár kormányozza.
   Ebben az időben a világegyetemben a legértékesebb anyag a fűszer-melanzs. A fűszer meghosszabbítja az életet. A fűszer kiterjeszti a tudatot. A fűszer elengedhetetlen az űrutazáshoz. Az Űrliga és navigátorai, akik 4000 éve állnak már a fűszer hatása alatt, a narancsszínű fűszergázt használják, amely képessé teszi őket arra, hogy meghajlítsák a teret, azaz a világegyetem bármelyik pontjára utazzanak mozgás nélkül.
   A fűszer csupán egyetlen bolygón létezik. Egy kietlen, száraz, sivatagos bolygón. A sivatag mélyén rejtőzve él a fremenek népe, akiknek hite szerint eljön majd valaki, egy Messiás, aki elvezeti őket az igaz szabadságba. Ez a bolygó az Arrakis, más néven A DŰNE.
   Frank Herbert kultikus sci-fi eposzát David Lynch (Kék bársony, Veszett a világ, Twin Peaks) 1984-ben álmodta filmvászonra, és a monumentális kiállítású képsorok azóta is újabb és újabb rajongókat szereznek világszerte.
 
122 3/4
poster
S.O.S. szerelem!  S.O.S. szerelem!      magyar (DD5.1), magyar (Surround)  angol 
Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás filmje.Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel odacsalja Veronikát.Az óvónő egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és "családjával", és minden a terv szerint alakul - mígnem Péter, a kalamajka szervezője is beleszeret Veronikába... 
123 2/4
poster
American Pie: Band Camp  Amerikai pite 4.: A zenetáborban      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS)  magyar, angol, dán, finn, héber, holland, izlandi, norvég, svéd 
Minden idők egyik legőrültebb vígjáték-sorozatának, az Amerikai pite újabb vicces szeletében Stifler öccsét, Mattet egy rosszhírű nyári zenetáborba száműzik, ahol rengeteg balhét csinál, rejtett kamerák, no meg dögös ifivezetők bevonásával. Ezután viszont belezúg az egyik tábori lányba, Elyse-be és még a testvérén, Bránermájszteren is túltesz. Jim apja (Eugene Levy) nevelőként tér vissza, és megpróbálja visszazökkenteni Stifler kisöccsét a rendes kerékvágásba.Az Amerikai pite sorozat folytatása tele van végtelenül mulatságos jelenetekkel, fergeteges poénokkal, de a szívmelengető részek sem hiányoznak belőle. 
124 
poster
(Surf School)  Szörföljetek lúzerek!         
A Laguna Beach-i Gimnázium egy lúzerekből álló csapata elhatározza, hogy megrendezi a suli történetének legnagyobb szörf bajnokságát. A rendezéssel minden simán megy, de egy gond azért akad. Meg kéne tanulniuk szörfözni. 
125 2/4
poster
Mr. & Mrs. Smith  Mr. és Mrs. Smith      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS)  magyar 
A Bourne-rejtély rendezôjének forró akciófilmjében Brad Pittés Angelina Jolie vív életre-halálra menô csatát. Öt (vagy hat) évlangyos-kellemes hitvesi boldogság után John és Jane Smith elegánskertvárosi házába beköltözik az unalom és a megszokás - egészenaddig, amíg ki nem derül az igazság: anélkül hogy sejtették volnaegymásról, mindketten rivális szervezetek jól fizetett, profibérgyilkosai! Amikor rájönnek, hogy ezúttal egymás célpontjai,rögtön megkezdôdik párharcuk, és amit kapunk, az egyszerreszórakoztató, kíméletlen komédia, szenvedélyek összecsapásaés látványos, folyamatosakció, amely új értelmetad a kijelentésnek:„Amíg a halálel nem választ!” 
126 4/4
poster
Animals Are Beautiful People  Sivatagi show      magyar (Stereo), angol (Surround)  magyar 
Jamie Uys az afrikai filmgyártás talán legérdekesebb alakja sajátos látásmódú filmjeivel szerzett világhírt magának. Nálunk Az istenek a fejükre estek című fergeteges vígjátéka tette ismertté a nevét. 
127 3/4
poster
Borat: Cultural Learnings USA for Make Benefit of Glorious Nation Kazahstan  Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS), orosz (Surround)   
Borat őrült. Borat elviselhetetlen, tolakodó, buta és nagyképű. Helyesbítünk: Borat szép, férfias, büszke, szexuális teljesítőképessége irigylésre méltó, és tombol benne a tudásvágy.A Kazah Kulturális Minisztérium egyik alkalmazottjáról a helybéli hivatalnokok elhiszik, hogy tud angolul, és Amerikába küldik. Abban bíznak, hogy népük hű fia kiszagolja, mi hiányzik még náluk a határtalan jóléthez és a nagyhatalmi státuszhoz. A víg kazah férfi mindent el is követ, hogy jól végezze a munkáját. Megérkezik Amerikába, és igyekszik tanulni. A fontosabb leckék: gyorsétkezdék, gyors nők, kaják, piák, autók és újabb nők. Meg újabb kaják. És még újabb nők. Hogy eközben semmit nem tanul, csak megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli: elvégre az igazi kazah férfi szereti magát nagyon jól érezni.Sacha Baron Cohen úgy tűnik igazi kultikus figurát alkotott: a korábban az Ali G Showban feltűnt, majd az MTV zenei díjkiosztó gáláját vezető Borat legújabb kalandja egyszerre hódította meg a világot (a tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt, több mint 250 millió dolláros bevétellel) és akasztotta ki teljesen a kazah kormányt, akik nem győzik hangoztatni, hogy Borat csetlő-botló, szerencsétlenkedő figurája csak kitalált személy és semmi köze Kazahsztánhoz! 
128 
poster
Code Name: The Cleaner  Fedőneve: Takarító      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)  magyar, cseh 
Cedric the Entertainer (Csak semmi pánik), Lucy Liu (Kill Bill, Alvilági játékok) és Nicollette Sheridan (Született feleségek) együtt játszanak ebben az igazán humoros, pörgős vígjátékban. 
129 
poster
Dirty Deeds  Party gimi      magyar (Surround)   
A West Valley gimi diákjai minden évkezdet első pénteken lélegzet-visszafojtva várják azt a tökös személyt, aki végre teljesíteni tudja a tíz legendás zsírciki kihívást, melyeket alkonyattól pirkadatig kell véghezvinni. Voltak, akik megpróbálták, és börtönben kötöttek ki. Másokat kirúgtak. Volt, aki 15 évre eltűnt. Zach Harper menő végzős sem gondolta volna, hogy efféle önégésnek teszi ki magát, mígnem a kiszemelt nő Meg öccsét bele nem rángatják az erőpróbába. Zach kénytelen kiváltani a fiút a megszégyenítésből, hogy elnyerje a lány kegyeit. Hősként bevállalja hát a végtelennek tűnő éjszakai kalandot, melyben rosszindulatú rendőrrel, a suli nehézfiújával, az igazgatóhelyettessel, és magával a maffiával is meg kell ütköznie. 
130 
poster
Lets Go to Prison  Gyerünk a börtönbe!      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, cseh, görög, lengyel 
John Lyshitski nagyformátumú lúzer. Alig teszi ki a lábát a dutyiból, szinte azonnal meg is váltja minden alkalommal a retúr-jegyét a rácsok mögé – minden balhéja balul sül el, és a zsaruk már csak röhögnek, amikor újra elkapják egy lopott kocsi volánja mögött.Biederman bíró is úgy ismeri Johnt, akár a rossz pénzt, hiszen több ügyében is ő hozott ítéletet. John haragszik is ezért a bíróra, úgyhogy elhatározza, hogy kegyetlen bosszút áll. Kelepcébe csalja a bíró egyetlen fiát, a kiállhatatlan Nelsont, és bűncselekmény gyanújába keveri a srácot.John terve – kivételesen – sikeres. Nelsont elítélik és börtönbe küldik. Nem sokkal később John is csatlakozik hozzá, mi több: úgy intézi, hogy a cellatársa legyen, és közvetlen közelről élvezhesse a bíró fiának megpróbáltatásait.Nelsonnak valóban nincs könnyű dolga, ugyanis az egyik börtönbanda vezére, Big Barry szemet vetett a friss húsra! Nelson hamarosan rádöbben, hogy a dutyiban más szabályok érvényesek, mint a külvilágban, és a zuhanyzóban nem ajánlatos lehajolni a szappanért! 
131 2/4
poster
Kevin and Perry Go Large  Kevin és Perry a csúcsra tör - avagy idióták Ibizán      magyar (Surround), angol (Surround)  magyar 
A vígjáték két tinédzser ébredező szexualitásáról mesél, hihetetlenül vicces kalandjaik mi másról is szólnának, mint a nőkről. Az eszük csak egyetlen egy dolgon jár: a szexen.
A két vágyzsák sok-sok félresikerült nőszerző akciója során egyre merészebb és humorosabb kalandokba keveredik, mígnem véletlenül sikerül végrehajtaniuk egy hőstettet. Sajátos és rájuk jellemző eszközökkel meghiúsítanak egy bankrablást, és ennek gyümölcseként Kevin és Perry előtt fergeteges vakáció áll: Ibizán randalírozhatnak éjt nappallá téve.
 
132 
poster
Pura vida Ibiza  Szex, csajok, Ibiza      magyar (DD 5.1), német (DTS), német (DD 5.1)  magyar 
Vége az iskolának, és a frissen érettségizett Ben, Felix és Nick számára elérkezett a partik ideje! De amikor Ben nyilvánosan szerelmet akar vallani a csodálatos Carolának, és emiatt kínos helyzetbe kerül, barátaival úgy dönt, hogy munkát vállalnak egy ibizai nyaralószigeten, amely tele van szexuálisan túlfűtött fiúkkal és alulöltözött lányokkal.Ám a napozás, tenger és szex helyett egészen más vár rájuk: munka, munka és még több munka. Főnökasszonyuk, a szadista Anna minden percben rajtuk tartja a szemét. És miután Ben összefut Carolával és annak DJ barátjával, a fiú úgy érzi, inkább az Alcatrazban lenne, mint Ibizán. Még egyéb sorscsapások is sújtják a fiúkat: meg kell birkózniuk néhány mérges medúzával, angol huligánokkal és másnapos tequilaivókkal.Mégsem adják fel a tervüket, hogy nagy partit rendezzenek az ibizai klubban, és elkápráztathassák Carolát. A nyár rövid ideig tart ugyan, a fiúk gondoskodnak róla, hogy mindenki hosszú ideig emlékezzen rá... 
133 
poster
Chicken Little  Csodacsibe      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), szlovák (DD 5.1)  magyar, angol, cseh 
Kotlik Csöpi, a kis csibe hatalmas pánikot okoz, amikor mindenkit riadóztat, mert a fejére pottyant az ég egy darabja.Természetesen senki nem hisz neki, s nagy bánatára még édesapja is azt gondolja, hogy valami nincs rendben nála, és valójában egy közönséges makk esett a fejére. A kisváros lakói a kezdeti pánik után egyszerű bolondnak könyvelik el a jóravaló baromfit, akinek igencsak igyekeznie kell, hogy visszanyerje édesapja bizalmát.Már-már sikerül is neki, amikor megtörténik a baj: már megint furcsa dolgok potyognak az égből, és hamarosan az is kiderül, hogy hatalmas veszély fenyegeti a várost. Ám erről egyelőre csak Csöpi és barátai tudnak, hiszen úgysem hinne nekik senki... 
134 
poster
Deuce Bigalow: European Gigolo  Tök alsó 2. - Európai turné      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (DD 5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, észt, héber, hindi, izlandi, litván, lengyel, román, szerb, szlovén, török 
A naiv, jószívű, akváriumtisztításból élő Deuce Bigalow (Rob Schneider) úgy érzi, selyemfiúként csődöt mondott. Ekkor jelenik meg T.J. Hicks (Eddie Griffin) a színen, és Duece-t ismét elsodorják az események... 
135 
poster
Les Gaous  Totál szívás         
Maurice, a parasztfiú és Benoit a botcsinálta fodrásztanonc a francia vidéken élik nem túl izgalmas életüket. A két barát kedvenc időtöltése a zenélés. Bár nem áldotta meg őket az ég igazi talentummal, ám ez nem gátolja meg őket abban, hogy nagy nyilvánosság előtt is gyakorolják hobbijukat. Egy ilyen esemény azonban gyökeresen megváltoztatja az életüket. Első fellépésükre igyekezve Maurice kölcsönveszi munkaadója autóját, amelyet még aznap este egy párizsi ficsúr összetör. Maurice és Benoit, hogy megelőzzék a még nagyobb bajt másnap elindulnak Párizsba, abba a nagyvárosba, amelyet eddig mindkettőjük csak képeskönyvekből ismert. 
136 3/4
poster
Zimmer Feri  Zimmer Feri      magyar (Sztereo)   
   A történet helyszíne egy balatoni üdülő, amelyet Fikász Ferenc, ötvenéves vállalkozó, hatalmas adósságot nyakába véve kibérel. Terve a következő: őszre kifizeti az adósságát, és tetemes hasznot bezsebelve lerakja családja és személye boldogulásának alapjait.
   Természetesnek veszi, hogy ezen cél eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell: méregdrágán adja ki a szobákat, vizezi a sört, romlott húsból főz ebédet, földet kever a kávéhoz stb. És mindezt szigorúan számla nélkül!
   Vagyis az a típus, aki számára a piacgazdaság: erkölcsi fék nélkül gázolni a pénz irányába. Kizárólag a családjában bízik, bár bennük sem mindig. A felesége, a lánya, a veje és a feketepiacon megszerzett néger konyhalány alkotja a „kifosztóbizottság” legénységét, akikhez a film elején egy tizenkét éves rokongyerek is csapódik. Ő Peti, akit elvált anyja a nyárra rábíz nővérére, Fikásznéra, és akit mintegy magától értetődően beállítanak a haszontermelő láncba...
 
137 4/4
poster
Along Came Polly  Derült égből Polly      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), angol (DTS)  magyar, angol, dán, finn, héber, izlandi, norvég, svéd 
John Hamburg (Apádra ütök, Zoolander - A trendkívüli) forgatókönyvíró, rendező újabb rekeszizom-szaggató vígjátéka a Derült égből Polly.
A rizikófóbiás Reuben Feffer életről és szerelemről szőtt terveit alaposan kizökkenti a kerékvágásból, hogy újdonsült arája a nászútjukon elhagyja egy izomagyú búvároktatóért.
Kalandvágyó gyerekkori barátjával, Pollyval való véletlen találkozása után extrém sportokkal, fűszeres étkekkel, vadászgörényekkel és salsa tánccal járó forgószél ragadja magával... ennek minden mulatságos következményével. Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóság-mániás Reuben tényleg megváltozik, és a pillanatnak él tovább?
 
138 
poster
RRRrrrr!!!  RRRrrrr!!!!      magyar (DD 5.1), francia (DD 5.1), cseh (DD 5.1)  magyar, cseh 
A legrégebbi bűntény a világon.Az első titok, az első gyilkosság, az első gyanusítottak, az első háború...Két törzs harca a titkos receptért, a SAMPON receptjéért... 
139 
poster
mesék mátyás királyról  Mesék Mátyás királyról      magyar (DD 2.0)   
A Mesék Mátyás királyról tizenhárom rajzfilmje az ország talán legigényesebb rajzfilmes csapatának, a Kecskeméti Stúdió művészeinek munkáját dicséri. 
140 
poster
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood  Ne légy barom! 1-2      magyar (Surround), angol (Surround)  magyar, angol 
A Ne légy barom! az afro-amerikai filmek fergeteges paródiája. A film főhőse Ashtray (Shawn Wayans), aki évek múltán tér haza szülőföldjére, hogy meglátogassa a nála fiatalabb (!) szüleit. Ám a rég nem látott haverok újra kalandra csábítják. Irány a tengerpart! 
141 
poster
Sprung  Ne légy barom 3.      magyar (DD 5.1), magyar (DD 2.0), angol (DD 2.0)  magyar 
Montel és Clyde igazi nagypályosok. Keményen megdolgoznak a nők kegyeiért, füllentenek, lódítanak, hazudnak s az eredméy persze nem marad el. Viszont a legmenőbb játékosnak is vannak gyenge napjai, s amikor a nyerő páros két ismeretlen szépségre veti ki hálóját, még nem sejtik, hogy Adina és Brandi meghódításával életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét... 
142 
poster
Ghost rider 3      DVD  English   
Egy őrült motoros száguldásai 
143 
poster
Total Recall  Az emlékmás      magyar (DD 2.0)   
A XXI. században vagyunk. Doug Quaid-et olyan különleges eljárásnak vetik alá, amellyel a férfi emlékeit összekuszálják. Így akarják megakadályozni, hogy emlékezzen arra, amire nem kellene. Egy napon azonban Quaid mégis ráébred, ki is ő valójában. Ez a felismerés készteti, hogy a Marsra utazzon és ott felvegye a harcot egy kíméletlen gengszterrel, aki romba döntötte életét. A bolygóra érve azonnal feltűnik neki, hogy a bűnöző is felkészült már érkezésére. Quaid-nek rá kell jönnie, hogy senkiben sem bízhat, mert szinte mindenki az életére tör. Menekülnie kéne, de a bosszú visszatartja és felveszi a harcot a kegyetlen gonosztevővel... 
144 
poster
Easy Rider  Szelíd motorosok      magyar (DD 2.0)   
Két kábítószerben utazó motoros (Peter Fonda és Dennis Hopper) felkerekedik, hogy átszelje Amerikát a nyugati parttól a keleti partig. Az igazi Amerika keresése közben számos nem mindennapi figurával akadnak össze, de mind között a legkülönösebb George Hanson (a háromszoros Oscar-díjas Jack Nicholson), az alkoholista ügyvéd, aki remekül egészíti ki a társaságot. Az egyetlen kérdés: vajon létezik-e még egyáltalán az „amerikai álom"? A Cannes-i zsűri 1969-ben Dennis Hopper-nek ítélte a legjobb elsőfilmes rendező díját ezért a filmért, amely egy egész generáció életérzését és vágyait juttatta kifejezésre, máig ható érvényességgel. 
145 4/4
poster
10 Things I Hate About You  10 dolog amit utálok benned      magyar (DD 2.0)   
Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele…..amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbérel egy rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet.A terv sem egyszerű, de a végrehajtása még annál is bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit, és végül… talán mindenki rátalál arra, akit megérdemel.Kitalálják, hogy ki manapság a legfoglalkoztatottabb forgatókönyvíró Hollywoodban? Nem más, mint Shakespeare, akinek művei évente több produkció számára szolgálnak alapul, vagy adnak ihletet. A most megjelenő film a Makrancos hölgy modernizált változata, de ebben az MTV-stílusú, pörgős vígjátékban talán már maga a mester sem fedezné fel saját meséjét! 
146 4/4
poster
Mondák a magyar történelemből  Mondák a magyar történelemből (MTV mesetár sorozat)      magyar (Sztereo)   
A Magyar Mondák sorozat már első megjelenésekor bátor, eredeti vállalkozásnak számított a magyar animáció történetében. Amint megjelent a Magyar Televízió képernyőjén, a néző számára Jankovics Marcell neve garanciát jelentett, hogy nem egyszerűen a kódex-legendák mozgóképes illusztrációját látja majd, hanem ezek a filmek a történeteket szabad, merész, rajzos képzettársításokkal továbbgondolják, újra értelmezik. Ettől még az egyes epizódok igen szorosan kötődnek a forráshoz, Annonimus, Kálti Márk krónikáihoz, ugyanakkor azonban maguk a "források" is szemünk előtt vitatkoznak.
Amennyire ezt egy ilyen tiszteletet parancsoló ünnepi vállalkozás megengedheti magának, a régi krónikás és a mai tudós - történész, nyelvész, antropológus - akár hajba is kapnak a képen arról, mi, mikor, hogyan is történt, hol tér el a hősi változat a dokumentált történeti valóságtól. A Magyar Mondák sorozat így is arról üzen, hogy egy nép múltja mindig lelkesítő és mindig érdekes. Akkor is az, ha egy minden iránt nyitott animátor meglátja és megmutatja benne a történelmi humor forrásait is, sőt van bátorsága az ünnepélyes szemléletet néha egyenesen a groteszkkel párosítani. 
147 
poster
William Shakespeare's Romeo + Juliet  Rómeó+Júlia      angol (DD 5.1)   
"Ős gyűlölség... Vad vér... Baljós pár..."Isten hozott Verona Beach-en!Ha Shakespeare ma élne, biztos filmkészítő volna, drámáinak szereplői villámló pengéik helyett szilaj tüzű negyvenötösökkel, csahos karabélyokkal tennének pontot nézeteltéréseik végére, s a tündöklő báltermek helyett acid-partikon váltanák első mély tüzű pillantásaikat a majdani kétségbeesett szeretők. A világ leghíresebb szerelmi története megszületésének 400. évfordulóján született újjá; a készítők az eredeti Shakespeare-i szöveget alapul véve, de modern kori környezetbe helyezve álmodták vászonra a szerelmespár történetét. Az eredmény: egy sejtelmességgel és erővel telített, csodálatos és megrázó film - amelyet akár maga Shakespeare is alkothatott volna...A történet ultramodern környezetben, egy amerikai nagyvárosban, Verona Beach-en játszódik. A kardokat pisztolyok, a lantokat acid-partik váltották fel, de a szenvedély, gyűlölet és szerelem épp olyan heves, mint bármikor. A szerelmesek, bár minden ellenük esküdött, csak egymásért hajlandók élni: megküzdenek mindazokkal, akik ifjúságuk és érzelmeik ellen formálnák a világot. Megküzdenek, és alul maradnak. De ismét bebizonyítják, hogy szeretni csak így, ennyi szenvedéllyel, ennyi vággyal és ennyi veszélyben érdemes. Úgy, ahogy Shakespeare, a legmodernebb filmforgatókönyv-író megálmodta.. 
148 4/4
poster
William Shakespeare's Romeo + Juliet  Rómeó+Júlia      angol (DD 5.1), spanyol (DD 5.1)  magyar, angol, lengyel, cseh, török, horvát, spanyol, héber, svéd, dán, finn, izlandi, portugál 
"Ős gyűlölség... Vad vér... Baljós pár..."Isten hozott Verona Beach-en!Ha Shakespeare ma élne, biztos filmkészítő volna, drámáinak szereplői villámló pengéik helyett szilaj tüzű negyvenötösökkel, csahos karabélyokkal tennének pontot nézeteltéréseik végére, s a tündöklő báltermek helyett acid-partikon váltanák első mély tüzű pillantásaikat a majdani kétségbeesett szeretők. A világ leghíresebb szerelmi története megszületésének 400. évfordulóján született újjá; a készítők az eredeti Shakespeare-i szöveget alapul véve, de modern kori környezetbe helyezve álmodták vászonra a szerelmespár történetét. Az eredmény: egy sejtelmességgel és erővel telített, csodálatos és megrázó film - amelyet akár maga Shakespeare is alkothatott volna...A történet ultramodern környezetben, egy amerikai nagyvárosban, Verona Beach-en játszódik. A kardokat pisztolyok, a lantokat acid-partik váltották fel, de a szenvedély, gyűlölet és szerelem épp olyan heves, mint bármikor. A szerelmesek, bár minden ellenük esküdött, csak egymásért hajlandók élni: megküzdenek mindazokkal, akik ifjúságuk és érzelmeik ellen formálnák a világot. Megküzdenek, és alul maradnak. De ismét bebizonyítják, hogy szeretni csak így, ennyi szenvedéllyel, ennyi vággyal és ennyi veszélyben érdemes. Úgy, ahogy Shakespeare, a legmodernebb filmforgatókönyv-író megálmodta...E zseniális adaptáció világhírűvé tette készítőjét, a korábban szinte ismeretlen ausztrál színházi rendezőt, Baz Luhrmann-t, aki azóta új, Moulin Rouge! című filmjével ismét bebizonyította, hogy megérdemli a megkülönböztetett figyelmet. 
149 
poster
Az Aranyember  Az Aranyember      magyar (Stereo)   
Ali Csorbadzsi, a szultán volt kincstárnoka hajón menekül az uralkodó emberei elől. Öngyilkos lesz, de biztosítani akarja leánya jövőjét. Arra kéri a kapitányt, hogy Tímeá-t juttassa el a család távoli rokonához. Tímár útközben a Senki szigetén megismeri a szerényen élő Noémi-t és anyját, akiket Krisztyán Tódor zsarol évek óta. Brazovics magához veszi Tímeát, de szolgaként tartja saját leánya, Athalie mellett. Athalie-nak Kacsuka udvarol. Tímár a hajó rakományában megtalálja Csorbadzsi titkos vagyonát...A Jókai Mór regényéből készült nagyszabású film a magyar mozitörténet felejthetetlen klasszikusai közé tartozik. 
150 
poster
A Tenkes kapitánya  A Tenkes kapitánya      magyar (Mono)   
Béri-Balogh Ádám brigadéros megsebesül a dunántuli harcokban. Katonáinak sikerül őt biztonságba helyezni. A parancsnok hátra hagyja Eke Mátét, hogy szervezze meg az embereket, védje meg a népet Siklós várának német parancsnokától. Eke Máté a legkülönbözőbb furfangos cselekkel tör borsot a labancok orra alá, és a Tenkes kapitánya néven válik híressé a környéken.Ez a 2 dvd-s kiadvány a teljes sorozatot tartalmazza, digitálisan felújított képpel. 
151 
poster
Roncsfilm  Roncsfilm      magyar (DD 2.0)  magyar 
1989-ben vagyunk a kelet-európai szocialista rendszerek összeomlásának nevezetes esztendejében. A színhely egy lerobbant lakótelep kocsmája, és annak közvetlen környéke. Bizonytalan, lecsúszott egzisztenciák élnek errefelé: munkanélküliek, szélhámosok, alkalmi szeretők. Csupa kedves csirkefogó. Az ő képtelen kalandjaikat követhetjük nyomon mulatságos szituációk során át. 
152 
poster
Rat Race  Üldözési mánia      magyar (DD 2.0)   
A pókerezők könnyen elhíznak, a lóversenyt fúrják az állatvédők, a rulett már unalmas: azok, akik igazi, izgalmas sportra vágynak, valami újat keresnek. Az ő kedvükért eszelte ki a legmenőbb Las Vegas-i kaszinó legmenőbb tulajdonosa, Donald Sinclair új játékát. A fogadók, a világ leggazdagabb, legtöbbet kockáztató szerencsejátékosai elfoglalják helyüket a lelátón, megteszik tétjeiket, és... Start! Indulhat a játék! 
153 
poster
Suckers  Lenyúlsz vagy kinyúlsz         
Pergő dumások és nagy simlisek. Sumákolnak és svindliznek: ők az autókereskedők. Az átverés a lételemük, csak az a kérdés, meddig feszíthetik a húrt. Bobby DELuca nős, csóró és munkanélküli. Mikor az uzsorások megszorongatják, hajlandó munkát vállalni az autókereskedésben, ahol a felesége a könyvelő. Arról azonban halvány sejtelme sincs, hogy míg ő kiszipolyozza a vevőket, Reggie a tulaj stikában drogokkal üzletel. Bobby hamar menő ügynök lesz, már csak karnyújtásnyira van a tízezer dolláros prémium elnyerésétől, amikor kitör a balhé. Elrabolják a feleségét, és mindkettőjük élete veszélyben forog, hacsak ki nem nyitja az uzsorásoknak az autókereskedés széfjét. Az egyre feszültebb helyzet végül véres tűzharcba torkollik. 
154 2/4
poster
Double zéro  Kémek krémje      magyar (DD5.1), francia (DD5.1)  magyar 
A Francia Titkos Ügynökség gőzerővel kutat egy elrabolt katonai rakéta után. A vezetők egy beépített emberre gyanakszanak. Két tökkelütött fickót vetnek be, hogy megakadályozzák a gonosztevő tervét és visszaszerezzék a rakétát. Ben Zinkút és Will Le Menő, a két lúzer a célnak tökéletesen megfelel.A nem túlságosan titkos ügynökök örömmámorban úszva vetik be magukat a szexi Didije de Zsír vezette csapatnyi topmodell ellen. Will és Ben agyament bolondozásával keresztülhúzza a topmodelleket futtató Himbald számításait, így a világuralmi terv meghiúsul. Szerencsétlenkedő hőseink ezzel megmentik a világot. Gérard Pires, a világszerte nagy sikert aratott Taxi rendezőjének filmje a legújabb-kori francia vígjátékok összetéveszthetetlen stílusában készült. 
155 4/4
poster
La tulipe noire  Fekete Tulipán      magyar (Surround), francia (Surround)  magyar 
A cinikus Guillaume gróf kettős életet él a nagy francia forradalom idején; hétköznapjainak sötét oldalát kalandorkodás és rablás tölti ki. Egyik titkos akciója során szerzett sebesülését leleplezni kívánva felhozatja vidékről öccsét, hogy a gyógyulás idejére a világ előtt helyettesítse őt. Julien boldogan vállalja a szerepet, mert azt hiszi, bátyja is osztozik az ő eszméiben, és az igazságért harcol. Keserves csalódás éri azonban, mikor kiderül, hogy rokona csak a saját élvezeteire gondol. EXTRÁK:

Előzetes
Képgaléria
Tévészpot (televíziós előzetes) 
156 4/4
poster
Friends  Jóbarátok - vállogatás      magyar (Sztereo), angol (Sztereo)   
A világ egyik legnépszerűbb tévésorozata tíz év töretlen siker után 2004-ben mond búcsút a rajongóknak. De 2004. mégis a Jóbarátok legjobb éve lesz, hiszen a nagyszerű sorozat összes része, a teljes 10 évad megjelenik DVD-n az év folyamán méghozzá az eredeti magyar szinkronnal!
Az 1994-ben bemutatott első évad 24 epizódja 3 kétoldalas korongon jelenik meg!
 
157 
poster
The Flintstones  Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki      magyar (Mono), angol (Mono), görög (Mono)  magyar, angol, görög, szlovén, cseh, lengyel 
Érdekel, hogyan kezdődött az a sorozat, 
158 
poster
Il silenzio dei prosciutti  A báránysültek hallgatnak      magyar (DD 2.0), angol (DD 2.0)   
Végy egy nagy adag Psycho-t, Bárányok hallgatnak-ot, füszerezd más világhírű thrillerekkel és egy csomó ökörséggel. 
159 
poster
Evolution  Evolúció      angol (DD 5.1)   
Szegény világ! Úgy látszik, végképp lemarad a fejlődésben: a távoli csillagok között akadnak lények, melyek gyorsabban fejlődnek, jobban alkalmazkodnak, és jobb vicceket tudnak – az emberi faj nem állja a versenyt.Az első nap egy meteor csapódik a földbe, egysejtű lények nyüzsögnek rajta. De nőnek. Ami nekünk néhány milliárd évbe telt, az nekik néhány óra. A második napon akkorák, mint a bogarak, csak sokkal csúnyábbak. Ekkor figyel fel rájuk két tudós. A harmadik napon méretük egy óriási emlősével vetekszik: ekkor egy vagány tűzoltótanonc veszi észre őket. A negyedik napon már sárkánygyík nagyságúak: ekkora a kormánynak is feltűnnek. Az ő emberükkel kiegészülve a botcsinálta ufóvadász-csapat nekivág, hogy felderítse a barlangot, ahonnan a bolygónkat benépesítő új élővilág ered. Rajtuk múlik a világ jövője. Kellemes világvégét! A Szellemirtók (továbbá a Törvényszéki héják, az Ikrek, a Hat nap, hét éjszaka és további sikerek) rendezője korábbi fantasztikus vígjátékának hangulatát a MIB – Sötét zsaruk fantáziadús látványával keverte és négy nagyszerű színésszel egészítette ki. 
160 
poster
Tüskevár  Tüskevár      magyar (Mono)   
A film hőse egy kisfiú, a széltől is óvják, még az úttörőtáborba se engedik el. A nyári szünetben azonban elmehet a Kis-Balaton mellé egy rokonhoz, aki megismerteti őt a természet szépségeivel.A nyaralás feltétele, hogy jól kell tanulnia... 
161 
poster
The Ring Two  A kör 2.      magyar (DD5.1)   
A félelem körbevesz 
162 
poster
Meet the Fockers  Vejedre ütök      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
Greg Beckur (Stiller) kórházi ápoló feje fölé a családi katasztrófa fekete fellegei kezdenek gyülekezni, mikor vaskalapos ex-CIA ügynök apósa (De Niro) bejelenti, találkozni szeretne konvencióknak fittyet hányó bohém szüleivel (Streisand és Hoffman). 
163 
poster
Racing Stripes  Pata-csata      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
A Pata-csata című film megható történet egy kis zebráról, aki nagy álmokat dédelget. 
164 
poster
The Fast and the Furious: Tokyo Drift  Halálos iramban: Tokiói hajsza      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol, dán, holland, finn, héber, norvég, svéd 
Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt. 
165 
poster
The Waterboy  A vizesnyolcas      magyar (Surround), angol (DD 5.1), német (DD 5.1)  magyar, angol, dán, finn, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd 
Bobby Boucher (Adam Sandler) nem vágyik sportkarrierre. Megelégszik azzal, hogy a helyi focipcsapat edzésén friss vizet hord a nagyszájú sztároknak. Amikor még ebből az állásából is kirugják, megkeresi a város legócskább csapatát: ott a vízhordón kívül egy jó csatárra is szükség van. Anyja, aki otthon hüllő-pörkölttel és krokodillevessel tömi féltett fiacskáját, persze tudni sem akar az egészről. Bobby még sosem focizott, titokban jár edzésre, a csapat szedett-vedett féleszüekből áll - épp olyan messze vannak a bajnokságtól, mint Bobby Boucher a Nobel-díjtól... 
166 
poster
If Looks Could Kill  Spionfióka         
A gimis Michael osztálykirándulásra érkezik Európába, egy szerencsétlen félreértés folytán azonban összetévesztik egy ugyanoda tartó szuperkémmel. Amint a párizsi reptérre megérkezik a gép, máris két titkosügynök várja az amerikai diákot. Elszakítják osztályától és "hőn szeretett" franciatanárától, s Michael hiába bizonygatja, hogy ő bizony nem az, akinek gondolják, tiltakozása ellenére luxuskocsit és fegyvereket sóznak rá, és kijelölik az elvégezendő feladatait is. A fiú lassan rájön, hogy a rábízott munka csöppet sem unalmas, sőt vannak kimondottan élvezetes összetevői is... 
167 2/4
poster
Reccs-cross  Reccs-cross    MPEG2  magyar    
Hatalmas borulások a teknikai sport világában.
Fantasztikus jelenetek az autó és a motorsport világából.Formula és rally, kamion és jégmotor, enduró és motocross, terep kerékpár és gokart: megannyi érdekes versenyág legizgalmasabb pillanatai! Több száz látványos ütközés félelmetes,néha humoros showműsora. 
168 
poster
Harry Potter and the Goblet of Fire  Harry Potter és a Tűz Serlege      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
A régen várt új részben az immár 14 éves Harry (Daniel Radcliffe) az eddigieknél is nehezebb próbatételekkel kénytelen szembenézni: akaratán kívül, és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. 
169 
poster
Garfield: A Tail of Two Kitties  Garfield 2.      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), héber (DD 5.1), török (DD 5.1)  magyar, angol, arab, héber, görög 
Garfield, a világ kedvenc macskája a híréhez képest szokatlanul aktív: partra száll Britanniában, és végigrombolja a birodalmat. Nem hiányozhat mellőle Odie sem, akivel együtt szelik át az óceánt, hogy meglepjék Garfield gazdáját, Jon Arbuckle-t (Breckin Meyer), aki viszont azért utazott Londonba, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt) kezét. 
170 
poster
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrob  Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), szlovák (Surround)  magyar, angol, arab, cseh, horvát, szerb, szlovén 
A Narnia az év legnagyobb filmélménye. A Shrek-filmek rendezőjének első élőszereplős filmje C.S. Lewis világhírű regénye alapján készült, és olyan hihetetlen világot teremtett, hogy a legkeményvonalasabb Gyűrűk ura-rajongók is tátott szájjal nézik majd... 
171 
poster
(Megalodon)  (Megalodon)    DVD  magyar    
 
172 
poster
Kama szutra pozíciók  Kama szutra pozíciók      magyar    
 
173 
poster
kama szutra a gyönyör órái  kama szutra a gyönyör órái      magyar    
 
174 3/4
poster
The Grudge  Az átok (2004)      magyar (Stereo)  magyar, angol 
Karen (Sarah Michelle Gellar - Buffy, a vámpírok réme, Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Sikoly 2.) szociális munkásnak készül, s cserediákként tanul Japánban. A lány mit sem sejtve elvállalja, hogy helyettesít egy nővért, aki aznap nem jelent meg a házban, ahol dolgoznia kellett volna. Mikor Karen megérkezik a megadott címre, a házban - amely elhagyatottnak, üresnek és valahogy rendetlennek, feldúltnak tűnik – egy idős amerikai asszonyt talál, Emmát (Grace Zabriskie – Twin Peaks), aki a teljes katatónia állapotában van. Ahogy a merevgörcsben szenvedő nőt próbálja ellátni, Karen kaparászás hangjait hallja az emeletről. S mikor utánajár a dolognak, olyan természetfeletti borzalommal találja magát szemben, amit legrosszabb rémálmaiban sem tudott volna elképzelni. Ez a jelentéktelennek látszó, szokványos tokiói ház szörnyű titkot rejt. Odabent egy rettenetes lény dühöng, amely elpusztít mindenkit, aki csak a házba lép. Ez a végzetes „átok” szörnyű dührohamot előidézve öli meg áldozatait. Akit hatalmába kerít, az meghal, és ugyanakkor egy új átok születik – amely úgy terjed, mint a vírus, és mindenkit megfertőz, aki a házba belép. A borzalom vég nélküli, egyre szörnyűbb láncolata megállíthatatlannak tűnik. Ahogy egyre több ember hal meg, Karen is belekerül a borzalom ördögi körébe, és megismeri annak a bosszúszomjas átoknak a titkát, amely válogatás nélkül szedi áldozatait. A lánynak meg kell törnie ezt a kört, meg kell állítania a pusztulást, mielőtt még túl késő... 
175 
poster
Antal imre kabaré tréfák  Antal imre kabaré tréfák      magyar (DD 2.0)   
A magyar televíziós kabaréműfaj legjobb hagyományait fiatalos dinamizmussal, pörgő ritmussal és újszerű látványvilággal elegyíti a legendás viccmesélő, Antal Imre új műsora. 
176 
poster
Bring It On: All or Nothing  Hajrá csajok: Mindent bele      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), orosz (DD 5.1)  magyar, angol, arab, dán, holland, finn, héber, izlandi, norvég, svéd 
A Pacific Vista gimi pomponos szurkolócsapatának kapitánya, Britney az iskola egyik legnépszerűbb és legaktívabb tanulója. Nem csoda, hogy nagyot fordul vele a világ, amikor apja új munkahelye miatt elköltöznek, és másik iskolába íratják őt is. 
177 
poster
Balfácán akcióban  Balfácán akcióban      magyar (DD 2.0)   
 
178 4/4
poster
The Prodigy  Prodigy - Az alvilág réme    DVD  magyar (Stereo)   
Truman Fisher (Holt Boggs) piti gengszter, amikor azonban nyomozni kezd főnöke családjának lemészárlása ügyében, gyanút fog, hogy valaki rá pályázik.Lassan kibontakoznak a szálak és a nyomok Claude Rains-hez, egy titokzatos bérgyilkoshoz vezetnek, aki szadizmusáról hírhedt még az alvilágiak körében is.Már csak egy kérdés maradt: Miért pont őt választotta Claude? 
179 
poster
After School Special  Szexi party      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)  magyar, cseh 
Az Amerikai Pite utolsó része óta 3 év telt el. Az alkotás mind a három része igen nagy sikerrel ment a magyar mozikban, és az alkotók most ismét megrázták magukat, és egy hasonlóan vicces és szórakoztató vígjátékkal ajándékozzák meg a műfaj kedvelőit. 
180 
poster
Üvegtigris 2.  Üvegtigris 2.      magyar (DTS), magyar (DD 5.1), magyar (DD 2.0)  magyar (hallásk.) 
Ismét itt az Üvegtigris és a törzsvendégek: Gaben a terveivel, Csoki a még jobban felturbózott Babettájával, Róka a seftes kacatjaival, Cingi az új hangszerével. A pult mögött várja őket Lali, aki még jobban berendezkedett Tigrisével a tájban és Sanyi, aki... Nos nem lett sokkal eszesebb és nem lett sokkal tisztább sem, ám aki továbbra is száz százalékosan Sanyi! 
181 4/4
poster
Lock, Stock and Two Smoking Barrels  A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - szinkronizált változat      magyar (DD5.1), angol (DD5.1), lengyel (DD5.1)  magyar, angol, bolgár, horvát, lengyel, román, szlovén 
London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, színes lány, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát, itt határozza el, hogy meggazdagodik - minden áron. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Ha egy héten belül nem adják meg tartozásukat, az egyik helyi bandafőnök végez velük. Kétségbeesettnél kétségbeesettebb terveken törik a fejüket, végül, hosszú habozás után, a leglehetetlenebb megoldást választják. Kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, és azt hiszi, övé lesz a dohány. Pedig a dohány mindig egész másé lesz. 
182 4/4
poster
Grease  Grease - Pomádé      magyar (DD 2.0)  magyar 
A Grease című nagysikerű musical filmváltozatában John Travolta megerősítette, hogy ő az évtized egyik legvonzóbb és legsokoldalúbb jelensége a filmvásznon.
Az énekesnő Olivia Newton-Johnnak Sandy, Travolta naiv szíve hölgye volt az első amerikai filmszerepe.
A lenyűgöző mellékszereplő-gárda névsora olyan, mint egy "ki kicsoda" ebben a kihagyhatatlan musicalben a mesés 50-es évekről.
A Grease nem csupán egy nosztalgikus visszatekintés egy egyszerűbb évtizedre, hanem egy energikus és izgalmas zenei tiszteletadás a rock and roll aranykorának!
 
183 
poster
BASEketball  Basebolondok         
Két sportszerető, de unatkozó fiatalember új játékot akar rászabadítani a világra. Szerintük a sport túlságosan elüzletiesedett. Cooper (Trey Parker) és Reemer (Matt Stone) feltalálták a kosárlabdajátékot, csakhogy baseball szabályokkal. A játékőrület hamar végigsöpör az országon, megalakítják a profi bajnoki ligát egy multimilliomos szponzor segítségével. Azt hiszik, hogy kezükben tartják a játék irányítását, de az üzlet túlnő rajtuk. Bekövetkezik, ami ellen fellázadtak. Saját városi csapatukat, a Medvéket le akarja mosni a föld színéről egy dallasi csapattulajdonos. Baxter Cain (Robert Vaughn) saját javára akarja megváltoztatni a szabályokat. 
184 
poster
Zsiguli  Zsiguli         
- Zsiguli...
- Mi ez?
- Kalandfilm...
- Rövid vázlata?
- Ez nem most játszódik, és nem itt!
- Hol?
- Egy kisvárosban, a kilencvenes évek elején.
- Megtörtént?
- Megtörtént, de nem így...
- Kikről szól?
- Van két egyszerű rendőr: a Rick, meg az Endúrós, akik felgöngyölítenek egy ügyet, a "Dinnyés ügyet" és van még a "Kálmán" a felettesük, aki sok mindent nem ért és megkéri a "Piroska" nyomozótisztet, derítse ki az igazságot. 
185 
poster
Les 11 commandements  11 parancsolat      magyar (DD 5.1), francia (DD 5.1)  magyar 
A francia Jackass... többen látták Franciaországban, mint Az apokalipszis angyalai-t (aBíbor Folyók 2-t) és a Blueberry-t... 
186 
poster
Good Morning, Vietnam  Jó reggelt, Vietnám!      angol (DD 5.1), francia (DD 5.1), cseh (Surround)  magyar, angol, francia, lengyel, cseh, bolgár, holland 
Robin Williams alakítja Adrian Cronauert, a katonai rádiós disk-jockey-t, akit Saigonba vezényelnek, hogy feldobja a programot. Az új műsorvezető zseniálisan cseveg, rikoltoz, dünnyög, motyorászik, hablatyol, parodizál és veszettül nyomatja a legkeményebb rockzenét. Gyilkos házibulinak kezd tűnni ez a háború, mintha ez az eszeveszett D.J. találta volna ki az egészet. Hamarosan meg is gyűlik a baja a feletteseivel, akik nem tűrik, hogy az idióta rádiós gúnyt űz szent háborújukból, és fellazítja a harci morált. 
187 
poster
Ghost Rider  A szellemlovas      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)  magyar, angol, bolgár, horvát, cseh, román, szerb, szlovén 
Johnny Blaze (Nicolas Cage) megszokta a halál közelségét: ő a száguldó világ legvakmerőbb motoros kaszkadőre. 
188 
poster
Faces of Death 5  A halál 1000 arca 5      magyar (Surround), angol (Surround)  magyar 
Az 1978-as, John Alan Schwartz által rendezett A halál ezer arca a világ egyik legismertebb botrányfilmje. A nyolcvanas években Magyarországon is hódított az illegális, narrátoros vhs-kópiák korában, ám hivatalosan soha nem lett bemutatva hazánkba, hiszen sok más országgal együtt itthon is tiltólistára került - 2007-ben azonban végre nálunk is lehull a lepel, és a nyilvánosság elé kerül ez a méltán hírhedt kultfilm. 
189 
poster
The Princess Diaries 2: Royal Engagement  Neveletlen hercegnő 2. - Eljegyzés a kastélyban      magyar (DD5.1)   
A neveletlen hercegnő vidám és kalandos története folytatódik, és visszatér a teljes stáb!Itt van újra a rendező, számos romantikus vígjáték-legenda atyja, a Micsoda nő! alkotója, Garry Marshall, természetesen a címszerepet alakító bájos Anne Hathaway sem hiányozhat, és a még mindig gyönyörű, élő filmlegenda, Julie Andrews is újra vállalta a felkérést! 
190 
poster
Inspector Gadget 2  Bigyó felügyelő 2.      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)  magyar, angol, lengyel, cseh, görög, bolgár, arab 
A titokzatos, vasmarkú Dr. Fondor ezúttal is egy új szerkezettel rukkolt elő. A gonosz tudós egy sugárnyaláb segítségével kővé dermeszt mindenkit a városban. Azt reméli, hogy ezzel a ravasz tervvel megszerezheti a város milliárdokat érő aranytartalékát. Egyedül Bigyó felügyelőn és új robot társán, a csinos, női G2 modellen áll a világ sorsa! Na ez az igazi csapás!A gyerekek körében világszerte jól ismert és népszerű Bigyó felügyelő képregények és rajzfilmsorozat után mozifilmen, élő szereplőkkel is megelevenedett a sokáig megfilmesíthetetlennek tartott történet. A második egész estés filmváltozat ha lehet, még harsányabb, stílusában még inkább közelebb áll a rajzfilmek világához, mint az első rész. Ami nem változott: ezúttal is együtt szórakozhat az egész család, hiszen a történetet és a figurákat ugyanúgy élvezik majd a legkisebbek, mint a szüleik! 
191 
poster
Kill Bill: Vol. 1  Kill Bill      magyar (DTS), magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol, de a Menyasszony nem tudja, miért történik ez a szörnyűség. Utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós és az ő gyerekét hordja szíve alatt.A Menyasszony nem hal bele a fejlövésbe, hanem kómába esik. Öt év öntudatlanság után magához tér és úgy dönt, véres bosszút áll a csapat tagjain. Meg akar ölni mindenkit, és úgy tervezi, a sort egykori kolléganőivel kezdi, akik szétszóródva a világ minden táján, mit sem sejtenek arról, hogy valaki vadászik rájuk. A vadászat sikerét hullahegyek jelzik. A Menyasszony Billt, a kiváló kardforgatót hagyja utolsónak...Valószínűleg kevés rendező akad a földkerekségen, aki mindössze három nagyjátékfilmmel a háta mögött elmondhatná magáról: az egész világ moziközönsége lélegzetvisszafojtva várta következő filmjét. Quentin Tarantino alig múlt harminc éves, amikor a Ponyvaregény-nyel örökre beírta magát a filmtörténet nagykönyvébe: stílust teremtett, átformálta a filmnyelvet - és bár a kritikusok azóta sem tudták eldönteni: mindez csak blöff vagy tényleg ő a legújabb nemzedék nagy zsenije, a közönség a lábai előtt hever. Hogy jogosan, vagy sem, azt úgyis mindenki magának dönti el, de egy valami biztos: a negyedik (vagy három és feledik?) Tarantino-filmet, a Kill Bill-t látni kell. 
192 
poster
Kill Bill: Vol. 2  Kill Bill 2.      magyar (DTS), magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
Az első részből kiderült, hogy Bill, a profi bérgyilkos kiképzett egy csapatot, a The Deadly Viper Assassination Squadot, azaz DIVAS-t. Tagjai, a Viperák különböző mérgeskígyók után kapták fedőnevüket, és a csapat legtehetségesebb tagja a Fekete Mamba (Uma Thurman) volt... 
193 
poster
Kútfejek  Kútfejek      magyar (DD 5.1)  magyar, angol (hallásk.) 
Mikor lerobbant az útszélen és egy benzineskannával a kezében gyalogolt a kút felé, Tamás (Fenyő Iván) azt hitte, ez az este ennél már nem lehet rosszabb. Óriásit tévedett. Nem tudhatta, hogy hamarosan túszul ejti a világ két leghülyébb fegyence (Kálloy Molnár Péter, Gesztesi Károly), egy kikapós kutasnő (Ullmann Mónika), egy kivénhedt hacker (Dörner György), egy kikattant rendőr (Selmeczi Roland) és néhány egyéb kétes személy társaságában. Az ajtó bezárul, és a cseppet sem összetartó csapat együtt próbál szabadulni szorult helyzetéből. Kinél van a fegyver, és szövődhet-e igaz szerelem a benzinpumpa árnyékában?Kapitány Iván fergeteges akció-vígjátékából mindez kiderül, mielőtt még képbe kerül az amerikai elnök! 
194 
poster
Jackass Number Two  Jackass 2.      magyar (Stereo), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (Stereo)  magyar, angol, cseh, horvát, görög, héber, arab, lengyel, szerb, bolgár, román, szlovén, izlandi, portugál 
Az MTV bevállalós, semmilyen veszélytől, vagy undorító helyzettől nem idegenkedő bolondos kaszkadőr-csapata visszatért, hogy újabb másfél órányi őrülettel bosszantsa konzervatív kritikusait, ugyanakkor elkápráztassa, ámulatba ejtse, megrémítse, vagy hányás közeli állapotba juttassa rajongóit. 
195 4/4
poster
The Adventures of Indiana Jones  Indiana Jones kalandjai      magyar (Sztereo)  magyar, angol 
 A klasszikus Indiana Jones trilógia a formátum indulása óta egyike a DVD-rajongók legáhítottabb filmsorozatainak. Most végre eljön a nap, amikor mindenki beszerezheti Indy legnagyobb kalandjait eddig soha nem látott minőségben!
   Nem véletlenül kellett ennyit várnunk a megjelenésre, hiszen az alkotók gyakorltilag filmkockáról filmkockára javították fel és restaurálták mindhárom film képét (a felújítási munkálatokat ugyanaz a csapat végezte, amelyik többek közt már a klasszikus Hófehérké-vel is csodákat művelt), és az eredeti hangot is a mai igényeknek megfelelő minőségűre keverték fel!
   A filmek forgatásakor technikailag még megoldhatatlan, vagy nehezen megoldható javításokat is elvégezték a DVD-kiadásokon, de a megszállott rajongóknak nem kell most felkapniuk a fejüket, ugyanis szó sincs új digitális szereplőkről, vagy új vágásról, "mindössze" a nyilvánvalóan nem odaillő elemeket (drótok, mikrofonok, nem szándékos tükröződések) távolították el a digitális boszorkánykonyhákban.
   Szintén komoly energiát fektettek az alkotók az extra tartalom összeállításába. A három film mellett egy negyedik lemezen közel négy órányi extra vár azokra, akik szeretnék töviről-hegyire megismerni a mindig akcióra kész archeológus világát és a forgatás titkait!
 
196 
poster
Judge Dredd  Dredd bíró         
A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét. Munkálkodása azonban nem arat osztatlan sikert, mindenre elszánt ellenfelei, akiknek az útjában áll, megpróbálják tőrbe csalni. Tervük sikerrel jár, és Dredd börtönbe kerül, ahonnan csak legközelebbi barátai és munkatársai segítségével szabadulhat ki, hogy tisztára mossa nevét és legyőzze ellenfeleit. 
197 
poster
The Triangle  A Bermuda-háromszög rejtélye      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar 
A Bermuda-háromszög rejtélye nagyon régóta tartja izgalomban a világot. Számtalan hajó és repülőgép tűnt el nyom nélkül a Miami, Bermuda és Puerto Rico által határolt háromszögben. A napjainkban játszódó történet hősei egyszer és mindenkorra utána akarnak járni a legendának. 
198 
poster
A Night at the Roxbury  Diszkópatkányok      magyar (Surround), angol (DD 5.1), cseh (Surround)  angol, német, török, svéd, dán, holland, norvég, finn, portugál, bolgár 
Lelakkozott séró, rikító metálfényű zakó, alatta póló, rajta kirakva aranylánc - és a Butabi bratyók nekivágnak az éjszakának. Elképesztően laza mozgásukkal célba vették a legmenőbb klubot, a diszkóparadicsomot, a szilikonkeblek dzsungelét, az álomországot - a Roxburyt. 
199 
poster
Rest Stop  Pihenő a pokolban      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol, dán, holland, finn, görög, norvég, lengyel, portugál, svéd, angol (hallásk.) 
Poros kabrió száguld valahol egy istenháta mögötti úton: a kormánynál Jess, az anyósülésen Nicole, a végállomás Hollywood. 
200 
poster
White Men Can't Jump  Zsákolj, ha tudsz!      angol (Surround)  magyar, angol, lengyel, cseh, héber, svéd, dán, finn, izlandi, portugál 
Billy Hoyle-ról első pillantásra senki nem merné állítani, hogy otthonosan mozog a kosárpalánk alatt. Különösen nem Los Angeles többségében feketék-lakta negyedeiben, ahol szinte minden téren vérre, vagy inkább maréknyi dollárra menő meccseket játszanak olyan ruganyos mozgású, izmos fekete srácok, akik talán még az NBA-ben is megállnák a helyüket.Billy kilóg a sorból. Szőke fejével, tejfölös képével, simléderrel hátra fordított baseball sapkájával no és hófehér bőrével maga a megtestesült balek, aki ellen bármikor, bármekkora összegben hajlandók fogadni az utcai kosárlabda rajongói és akivel szemben bárki nyugodtan ki mer állni. Amikor azonban elkezdődik a játék, azonnal kiderül, hogy Billy megvezette a társaságot. Profi kosaras ő, aki könnyedén kenterbe ver szinte mindenkit - talán csak társa, Sidney lehet méltó ellenfél számára, aki segít neki átverni mindenkit. Ők ebből élnek. Billy megszállott szerencsejátékos, Sidneynek pedig családja van így mindig jól jön neki egy kis mellékes... 
201 
poster
Sphere  A gömb      magyar (Surround), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
Háromszáz méterrel a Csendes-óceán felszíne alatt az amerikai haditengerészet egy űrhajóra bukkan, mely közel 300 éve érintetlenül hever a tengerfenéken. A kormány a legnagyobb titoktartás közepette a helyszínre rendel egy tudóscsoportot - Dr. Norman Goodman pszichológust (Dustin Hoffman), a biokémikus Beth Halperint (Sharon Stone), Henry Adamst, a ragyogó matematikust (Samuel L. Jackson) és Ted Fielding asztrofizikust (Liev Schreiber) - , hogy derítsék ki, mivel állnak szemben.A csapatot Barnes parancsnok (Peter Coyote) vezetésével leküldik az óceán fenekére, egy szupermodern mélytengeri katonai bázisra. Az űrhajó belsejébe tett felderítő úton meghökkentő dolgot találnak: egy hatalmas gömböt, melynek származása éppoly ismeretlen, mint a rendeltetése, szerkezete vagy titokzatos mintázata. Mégis úgy tűnik, valamiféle intelligenciával rendelkezik, és megmagyarázhatatlan módon vonzza az embereket.Mialatt a rejtélyt próbálják megfejteni, megszakad a kapcsolat a felszínnel és magukra maradnak a kísérteties űrhajóval, a gömbbel - és egymással, összezárva a bázis nyomasztóan szűk kabinjában. Az események ekkor vesznek igazán ijesztő fordulatot: egyre fenyegetőbb dolgok történnek, és szó szerint az emberek legrosszabb rémálmai, tudatalatti félelmei válnak kézzel fogható valósággá. Az idő és az oxigén egyre fogy, és mindannyian elpusztulnak, ha gyorsan ki nem derítik, ki - vagy mi - okozza a halálos 
202 
poster
Menekülés New yorkból  Menekülés New yorkból         
 
203 3/4
poster
The Da Vinci Code  A Da Vinci-kód    DVD  magyar    
A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatóttelefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. A francia hatóság a fiatal Sophie Neveu-t jelöli ki a rejtélyes üzenet megfejtésére, aki történetesen a meggyilkolt művészettörténész unokája. Langdon és a tehetséges francia titkosírás-szakértő közösen kezd el a rejtvény és a gyilkossági ügy megoldásán dolgozni. Hamarosan azonban épp ők lesznek a francia rendőrség első számú gyanúsítottjai. Egy Európa székesegyházain és kastélyain keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait követve, miközben az életük is veszélybe kerül...
Dan Brown nagy vitákat kiváltó nemzetközi bestsellere a mozivásznon új életre kelt, de a teljes élményt a kizárólag DVD-n megtekinthető bővített változat tartogatja, amelyben eddig nem látható új képsoroknak is tanúi lehetünk. A több mint 25 perccel kiegészített változat segítségével még jobban elmélyedhetünk abban az ősi rejtélyben, amelynek megoldása alapjaiban írhatja át az emberiség elmúlt kétezer évének történelmét.
 
204 
poster
Wild Hogs  Faterok motoron      magyar (Surround), angol (DD 5.1), francia (DD 5.1), spanyol (DD 5.1), lengyel (Surround), cseh (Surround)  magyar, angol, francia, spanyol, svéd, norvég, dán, finn, izlandi, portugál, holland, lengyel, cseh, szlovák, arab 
Mit tesz az amerikai átlagpolgár, amikor halálosan unni kezdi mindennapjait a fűnyírással és a barbecue-partikkal együtt? Természetesen motorra száll, és nekivág az USA-t átszelő végtelen országutaknak. Így tesz Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence és William H. Macy is Walt Becker vígjátékában. 
205 
poster
The Beverly Hillbillies  Beverly Hill-dili    DVD  magyar (DD 2.0)   
Az olajügyleteken hirtelen meggazdagodott, sőt egyenesen milliárdos Jed Clampett Arkansasból átköltözik Beverly Hillsbe, hogy az ottani felső körök kényelmes és előkelő életét élje. Ám ez egy olyan naiv, vidéki, a nagyvárosi mindennapokban eligazodni képtelen fickónak, mint Jed, nem is olyan egyszerű feladat. Nem is beszélve arról a számára szokatlan élményről, hogy amikor híre megy nősülési szándékának, váratlanul rajongók és persze pénzéhes nők egész hada "veszi üldözőbe". 
206 
poster
Abigél  Abigél    DVD  magyar (DD 2.0)   
Szabó Magda 1943-44-ben egy vidéki leányintézetben játszódó izgalmas ifjúsági regényéből, az ABIGÉL-ből készült tévéfilm-sorozat a magyar televíziózás történetének egyik legsikeresebb darabja, ma már igazi klasszikus.A kiadvány a teljes televíziós sorozatot tartalmazza 2 DVD lemezen. 
207 
poster
Back to School  Vissza a suliba    DVD  magyar (DD 2.0)   
 
208 
poster
Titanic  Titanic      magyar (DD 5.1 EX)  magyar, angol, arab, cseh, héber 
Belfastban elkezdik építeni a világ legnagyobb hajóját, melynek hossza nagyobb, mint a korabeli New York legmagasabb felhőkarcolója. A hajótest építése feszített tempóban zajlik és két évig tart, a belső dekoráció megalkotása pedig újabb egy évet vesz igénybe. A Titanic 1912. április 10-én, egy szerdai napon, déltájban hagyja el Southampton kikötőjét, hogy újabb két megállás után New York felé hajózzon. És bár a Titanic útja során számos figyelmeztető jelzést kap más hajóktól, amelyek a jéghegyek közelségére hívják fel a luxushajó figyelmét, április 14-én este 11 óra 40 perckor - alig öt nappal azután, hogy útnak indult - jéghegynek ütközik. Április 15-én hajnali fél háromkor, kevesebb mint három órával a végzetes ütközés után pedig már az Atlanti-óceán fenekén pihen...Ez tehát a Titanic első és egyben utolsó útjának története dióhéjban. Azé a Titanicé, amelynek kormánylapátja a maga 101 tonnájával nehezebb, mint Kolombusz Santa Maria nevű hajója; amelyre egy harmadosztályú jegy mai áron személyenként 1300 dollárba került, és amelyre a legdrágább elsőosztályú jegyekért - ugyancsak mai áron - személyenként 124 ezer dollárt kellett fizetni; s amelynek fedélzetén röviddel az ütközés után az utasok közül néhányan még jégdarabokkal játszanak...E hajó legendája eddig 31 filmest ihletett meg, hogy elkészítse a maga változatát, de mind közül legismertebb a James Cameron-féle mozi. Ez a film hovatovább már nagyobb legenda, mint a hajó, amelyről szól: megdöntötte minden idők költségvetési rekordjait, majd a bevételiket is. Végül a Ben Hur közel három évtizedes egyeduralmát megtörve 11 Oscar-díjat hozott el a kiosztóünnepségről. 
209 
poster
Karaoke 2  Karaoke -2    DVD  magyar  magyar 
A koronon található dalok:
Babi Gabi - Kefir: Hova ssodor a szél .............Beatriche: Azok a boldog szép napok.......... Bikin: Részegen ki visz majd haza.......... Caramell: Szállok a dallal........ Cserháti Zsuzsa - Charlie: Száguldás porsce, szerelem.......... Demjén Ferenc: Iskolatáska........... Edda: Hűtlen........ Fonográf: Lökd ide a sört...... Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt... Hofi: Próbálj meg lazítani........ Hooligans: Menj tovább........... Hungária: Multimiliomos jazz dobos .......Kft: Balatoni nyár .........Kistehén tánczenekar: Szájber gyerek ..........Konc Zsuzsa: Ó miszter alkohol........ LGT: Nem adom fel.......... Máté Péter: Zene nélkül mit érek én .........Oroszlán Szonja - Bebe: Egy szoknya egy nadrág .........Rapülők: Áj láv jú......... Soltész Rezső: Szóljon hangosan az ének........ Szűcs Judit: Táncolj még........ TNT: Kicsi gesztenye........ V Moto-rock: Várj míg felkel majd a nap.......... Zanzibár: Új napra ébredsz
 
210 
poster
Artie  Gázfickó    DVD  magyar (DD 2.0)   
A film főhőse Artie, a szeretetre méltó, végzős egyetemista, akinek van egy súlyos problémája: nem tudja visszatartani a felgyülemlő bélgázok kitörését. Szerencsére évfolyamtársai a Buck Universtyn elfogadják Artiet a "büdös mókust"olyannak amilyen. A pokolian mulatságos komédia romantikus történet is, szerelemről és bosszúról szóló mese. Artie annyira rajong Andreáért, hogy alig veszi észre, mennyire tetszik új ismerősének, Emilynek. Amikor Artie imádottja, Andrea rajtakapja a fiút, akivel két éve jár, a legjobb barátnőjével, úgy dönt, visszaadja a kölcsönt, és lefekszik az egyetem legfurább alakjával, Artie-val. A barátok tüzelik a fiút: használja ki a lehetőséget, szeretkezzen a szexistennővel, aztán kössön ki a bájos Emily karjaiban. Csakhogy Artie annyira peches, hogy óriási galibába kerül, a végén fogdában ébred. Most már bármit megtenne azért, hogy Emilyt visszaszerezze. 
211 
poster
Nu, pagagyi! 1  No megállj csak! 1    DVD  Orosz   
A farkas elszántan szeretné a nyuszikát elkapni, de sikerűl neki? 
212 
poster
Nu, pagagyi! 2  No megéllj csak! 2    DVD  Orosz   
A farkas elszántan szeretné a nyuszikát elkapni, de sikerűl neki? 
213 
poster
State buoni... se potete  Legyetek jók, ha tudtok      magyar (Stereo), olasz (Stereo)  magyar, olasz 
Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel. Magához fogadja a kis tolvaj Cirifischio az éles eszű, melegszívű fiút, azonban mégsem sikerül megvédenie őt a Sátán rontó hatalmától. 
214 2/4
poster
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd  Damb és Damber - Dilibogyók 2.      magyar (DD5.1), angol (DD5.1)  magyar, angol, bolgár, cseh, észt, horvát, lengyel, lett, litván, román, szerb, szlovén 
Ülj vissza a suliba a két szupergyökér tökfejjel! A gumiarcú Jim Carrey számára világhírt hozó Dumb és Dumber - Dilibogyók fergeteges előzménye a még dinkább Dumb és Dumber - Dilibogyók 2.
A két agyalágyult, Harry és Lloyd nagy gimnáziumi találkozása már-már történelmi fordulópontnak számít. A különös barátság az iskolát 100 000 dollárra lenyúlni készülő igazgató és az uzsis néni számára biztosan emlékezetes marad, hiszen remek pénzszerzési tervüket alaposan felforgatja az agyament páros…
 
215 2/4
poster
Egy szoknya, egy nadrág  Egy szoknya, egy nadrág      magyar (DD5.1)  magyar, angol, német 
A Hippolyt és a Mesautó alkotóinak fergeteges új vígjátékában egy színész női álruhát ölt, hogy öntelt vetélytársát megleckéztesse. Sóvári Péter (Rudolf Péter) Magyarország legnagyobb színésze. Az emberek rajonganak érte, a tévék a kegyeit keresik, és a nők… mind őt akarják. Kivéve Pintér Ibolyát (Oroszlán Szonja), a szépséges színésznőt.Borsai Lajos (Bajor Imre) szappanoperákat rendez. Nagyok a tartozásai, de a tervei még nagyobbak. Egy dúsgazdag mexikói producerasszony érkezésére vár, akivel következő sorozatát szeretné elkészíteni. Mikor Borsai lecsapja Sóvári kezéről Ibolyát, a színész elhatározza, hogy nemes bosszút áll, és felölti Dulcinea de la Rosa álruháját.Mire a mulatságos végkifejletig eljutunk, kalandok sora követi egymást, uszodai üldözés, a Titanic képsorait idéző csónakkirándulás és az eredeti film egyik csúcsjelenete, amikor Sóvári a szállodai fürdőszobában önmagával ad elő megható kettőst.Gyöngyössy Bence rendező az Aranyoskám és a Mrs. Doubtfire legviccesebb pillanatait eleveníti fel a klasszikus Latabár-komédia modern feldolgozásában. 
216 4/4
poster
Die Hard  Die Hard 1. - Drágán add az életed      magyar (Surround), angol (DD 5.1), cseh (Surround), lengyel (Surround), török (Surround)  magyar, angol, cseh, lengyel, török 
Itt az igazi feledhetetlen mozihős, alaposan ellátva mindennel, amit az évtized megkíván tőle. Ő az örökké másnapos rendőr, aki mindig fáradt, magányos, és mindig akarata ellenére kénytelen harcba szállni.De ha egyszer beszáll, akkor már nem ellenfelei döntik el, hogy ők mikor szállnak ki.John McClane már számított egy kis csetepatéra, amikor Los Angelesbe jött, hiszen feleségével akart találkozni. Ám egy kicsit többet kap, mint amire befizetett. A felhőkarcolót, ahol élete párjával volt találkozója, terroristák kerítik hatalmukba.McClane idegen terepen, csupán egy revolverrel felszerelve hirdet ellenük személyes háborút. És míg odakint gyülekeznek a tehetetlen rendőrök, ő egyenesen beleveti magát a küzdelem közepébe... 
217 
poster
Die Hard 2  Die Hard 2. - Még drágább az életed      magyar (Surround), angol (DD 5.1), cseh (Surround), lengyel (Surround), török (Surround)  magyar, angol, cseh, lengyel, török 
John McClane, a kilencvenes évek Humphrey Bogart-ja újra megküzd a lehetetlennel. Rajta kívül kinek lenne esélye - és ki lenne olyan bolond -, hogy egymaga vegye fel a harcot egy teljes magánhadsereggel?A terroristák elfoglalnak egy nemzetközi repülőteret, hogy kiszabadíthassák az ott fogva tartott dél-amerikai diktátort. Tervük szinte tökéletes. Mindre felkészültek, amit bevethetnek ellenük, egyedül egyvalamire nem: a New York-i rendőrség magányos detektívjére. McClane megküzd a hóviharral, a gengszterekkel és a terrorista-ellenes kommandó tétovázó parancsnokával. A kifutópályákon elszabadul a pokol, a félhomályban totális háború dúl: egy magányos, cinikus zsaru ismét a vesztébe rohan... 
218 
poster
Die Hard: With a Vengeance  Die Hard 3. - Az élet mindig drága         
John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva... 
219 
poster
Live Free or Die Hard  Die Hard 4. - Legdrágább az életed      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), lengyel (Stereo)  magyar, angol, arab, héber, izlandi, portugál, lengyel 
A világ legerősebb állama is védtelen: katonák, repülőgépek és rakéták őrzik, de ha az internet-hálózata megbénul, az egész ország összeomolhat. 
220 
poster
Fábry sándor dizájn center  Fábry Sándor - Dizájn center      magyar (DD 2.0)   
Hét év 139 adásának megannyi emlékezetes pillanata a mester, Fábry Sándor válogatásában. 
221 
poster
Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous  Beépített szépség 2. - Csábítunk és védünk      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar, angol 
Egy jó rendőr legyen kemény, goromba és ápolatlan - ez nem a hivatalos álláspont, csupán Gracie Hart (Sandra Bullock) véleménye, aki az ügy érdekében egyszer még arra is hajlandó volt, hogy szükség esetén csinosnak és jól ápoltnak álcázza magát. Persze csak hogy megvédje a Miss Amerika szépségversenyt egy őrült merénylőtől. 
222 
poster
Pogány madonna & Hamis a baba  A Pogány Madonna& Hamis a baba      magyar (DD 2.0)   
A kalandos bűnügyi film egy - a Tihanyi Apátság múzeumából - elrabolt, görög eredetű aranyszobor körül bonyolódik.Ez után nyomoz a hiú és kétbalkezes Kardos doktor és a lefokozott, de tehetséges, bravúrosan nyomozó Ötvös Csöpi.A balatoni főidényben épp vitorlásverseny zajlik. Ide, a versenyhez vezetnek a nyomozás szálai. Kardos doktor melléfogásai ellenére, a vízen, a levegőben, és a szárazföldön végrehajtott üldözési jelenetei után Ötvös Csöpi végül - a fagylaltos unokájának közreműködésével - felgöngyölíti az ügyet. 
223 
poster
Árvácska  Árvácska      magyar (DD 2.0)   
Csöre, a kis állami lelenc mindössze nyolc évig tartó életében megjárja a poklok poklát. Kedvesanyám, Zsabamári, mind csak azért veszik magukhoz, hogy kihasználják. Éheztetik, meztelenül járatják, ütik, kínozzák, lopott dinnyéért parazsat tesznek a kezébe, meggyalázzák. Árvácska pedig szívós, mindent kibír, csak a maga okozta tüzet nem... 
224 
poster
A koppányi aga testamentuma  A koppányi aga testamentuma      magyar (DD 2.0)   
1585-ben a törökdúlta, vallonfosztogatta látrányi vidéken Oglu, a koppányi aga párviadalban fejét veszi Babocsai Gáspárnak. Egy év kemény vívólecke után a fiú, Babocsai László bosszút áll apja haláláért. Oglu tenger kincsével ráhagyja lányát, Dusmátát. A hozományra Kales vallon kapitánynak is fáj a foga. Orvul elfogatja Babocsait, és Szahin, az új aga fia mellé záratja Bolondvár penészes börtönébe. De Bogics Márkó és Csomai kapitány álruhában kiszabadítja a foglyokat, akik életre szóló barátságot kötnek, és egy döntő csatában legyőzik a vallonokat... 
225 
poster
A Pál utcai fiúk  A Pál utcai fiúk      magyar (DD 2.0)   
Megelevenednek a filmben a már klasszikus regény jólismert kis hősei: Boka, a Pál utcai fiúk kapitánya, az áruló Geréb, a szemüveges Weiss, a nyurga Csónakos, a vörösingesek félelmetes vezére Áts Feri és a kis Nemecsek Ernő, a közlegény, aki élete árán menti meg a grundot és barátai becsületét. 
226 
poster
Nyár a szigeten  Le a cipővel!      magyar (Surround)   
Palánk, Bádogos, Csepcsányi és a többiek először mennek háromnapos kirándulásra szülői felügyelet nélkül - minthogy már nagyfiúk. A szülők titokban megbízzák a helybelieket, figyeljék fiaikat, vigyázzanak rájuk, mert azok még kisfiúk. 
227 
poster
kismaszat és a gézengúzok  Kismaszat és a Gézengúzok      magyar (Mono)   
Filmünk főhőse Kismaszat, aki egy hazánkban turistáskodó Svéd házaspár egy év körüli szöszke gyermeke, akit a szülők elveszítenek. A Csecsemőt megtaláló három jó barát és a segítségükre siető Taxisofőr. 
228 
poster
István a király  István, a király - Csíksomlyó      magyar (PCM Stereo)   
István, a király Csíksomlyó 
229 
poster
Mathias Sandorf  Sándor Mátyás      magyar (DD 2.0)   
Jules Verne egyik legnépszerűbb regénye alapján készült ez a film, melynek középpontjában a magyar szabadságharc bukása utáni események állnak. 
230 
poster
Az öreg bánya titka  Az öreg bánya titka      magyar   
Hatalmas nyári vihar után egy gyümölcsfákkal teli kertet elnyelt föld. A hatalmas kráter mellett Kisvacak (Kovács Krisztián) megpillantja a régi, már nem használt bánya elfeledett bejáratát. A fiúk elhatározzák, hogy mindenáron felfedezik, mit rejt a titokzatos vájat. 
231 
poster
Halálos tavasz  Halálos tavasz    DVD  magyar   
Dr. Egry Iván öngyilkosságot követ el szállodai szobájában. Az ő története pereg végig, attól a pillanattól kezdve, hogy a lépcsőházban először látja meg a lányt, akiről később kiderül: Ralben Edit a neve. Iván meghívatja magát hozzájuk. Edit ekkor Ahrenberg gróf menyasszonya. Csakhamar Iván kéri meg a lány kezét, s esküvőjükig egy bérelt kis budai lakásban találkoznak. Edit azonban továbbra is tartja a kapcsolatot volt vőlegényével, s emiatt Iván szakítani próbál. Nagy Józsa jelenthetne kárpótlást a férfi számára, de mivel a nagy szerelem Edithez köti, revolverrel végez magával.

A film bemutatója 1939. szeptember 21-én volt. 
232 
poster
Egy szoknya, egy nadrág  Egy szoknya, egy nadrág         
Sóvári, a színész Pintér Ibolya művésznőbe szerelmes. Ibolyának udvarol Borsay, az elszegényedett gróf is, akit csak a kilátásban lévő gazdag spanyol örökösnővel kötendő házassága mentene meg. Sóvári féltékeny vetélytársára, és színészi tehetségét is bizonyítani akarja előtte, ezért spanyol örökösnőnek öltözve jelenik meg a pesti szállodában, és mulatságos jelenetek során leckézteti meg a grófot, aki lelkesen udvarol neki. Közben megérkezik a valódi spanyol özvegy is. 
233 
poster
Meseautó  Meseautó         
Kovács Vera egyszerű kis banki alkalmazott, aki sohasem látta a nagyfőnököt, Szűcs János vezérigazgató urat. Amikor a csinos Vera csak úgy heccből egy autószalonban ámuldozik az autócsodákon, Szűcsnek megakad a szeme a "hölgyön", és úgy rendezi, hogy Vera, "a szalon ajándékaként" megkapja a kocsit. Sőt! Szűcs önkéntes sofőrként mellé is szegődik. A sokat csalódott vézirigazgató ugyanis szeretne bizonyságot szerezni végre arra, hogy egyszer az életben nemcsak a pénzéért, a rangjáért, hanem önmagáért szereti egy nő. A mit sem sejtő lány szívében szerelem ébred a sofőr iránt. A filmet, mely egy filmtörténeti korszakot nyitott meg, 1934. december 14-én mutatták be. 
234 
poster
Háromszázezer pengő az utcán  Háromszázezer pengő az utcán         
Sutyi külvárosi kislány. Meglehetősen talpraesett, ráadásul "kenyérkereső", mert bizony szükség van otthon az ő apróbb munkákkal megszerzett pénzére. Így kerül a kézimunkaüzletet fenntartó Klárika közelébe, akinek a környék gyerekeivel együtt szeretnék fellendíteni a "boltját". De Fücsök ügyvéd is válogatott ötletekkel boldogítja Klárikát, mert egy kis reklám már annak idején is jól jött. Úgy tűnik, nem elég a sok jó ötlet, ezért aztán legjobb, ha vesznek egy Baráth-féle sorsjegyet is, hogy majd a nyereménnyel "kiházasíthassák" Klárikát. És Sutyinak még egyéb kalandokkal is sikerül emlékezetessé tennie magát. 
235 
poster
Dunaparti randevú  Dunaparti randevú         
Erzsike Bodó István írót szereti, de apja nem egyezik bele a házasságba, mert üzletember férjet szán a lányának. A papa végül azt ígéri a kitartó udvarlónak, hogy hozzáadja a lányát, ha az író új könyvének sikere lesz, közben pedig a háttérben azon mesterkedik, hogy minden példány a raktárban maradjon. Erre Bodó is cselhez folyamodik: hirdetést tesz közzé a következő szöveggel: "Földbirtokos a Dunaparti randevú hősnőjéhez hasonló nőt keres". Hirtelen hatalmas érdeklődés támad a regény iránt. 
236 
poster
Katyi  Katyi         
Varga Kató színésznő szeretne lenni, de a felvételi vizsgán belesül a szerepébe. Geszty, a már befutott színész, a bizottság elnöke könyörtelenül tehetségtelennek bélyegzi. Kató, hogy tehetségét bizonyítsa, kitalál magának egy figurát: Katyit, a vidéki megesett cselédlányt. Elszegődik Gesztyhez mindenesnek, és ebben a minőségében rövidesen felforgatja az egész házat. Pokollá teszi a színész életét. 
237 
poster
Maga lesz a férjem  Maga lesz a férjem    DVD  magyar    
Margit gondol egyet és az őt hevesen ostromló Bobby rohamát ellensúlyozandó, nyaralás közben férjes asszonynak adja ki magát. Férjéül Dobokay Gábor ügyvédet nevezi meg, Aki elvállalja a szerepet, mert tetszik neki a lány. Veronika, Margit barátnője falaz a füllentéshez, amikor Margi apjának kell magyarázatot adni a történtekre. 
238 
poster
Pesti mese  Pesti mese    DVD  magyar    
A lenézett, elnyomott kalaposlány élete egy pillanat alatt megváltozik. Mint a mesében, értesítik, hogy milliomos lett, mivel amerikai rokona - akit nem is ismert - méltóztatott elhunyni. Hogy milyen népszerűvé tud válni egy szegény lány még a vegetáriánus társbérlők előtt is, akik elől dugdosni kell a szobanövényeket? De micsoda erőfeszítésbe kerül, hogy az vegye el feleségül, akit kiszemelt magának, elképesztő. 
239 
poster
Egészséges erotika  Egészséges erotika    DVD  magyar    
A kelet-európai szocializmus víg végjátéka a pusztaság közepén álló "lada" (szemmel láthatólag: láda) melléküzemágban játszódik, ahol nejlonpongyolás nők szegelik össze, majd feszegetik szét az eladhatatlan ládákat. A tűzveszélyes üzemben lopott benzint tároló ügyeletes tűzoltó az üzlet fellendítése érdekében rejtett kamerákat szerel fel, és a környék vezetői ládavásárlás fejében kukkolhatják az öltöző-vetkőző nőket, akik végül egy ünnepnapi vacsorán felfedezik a kamerákat. Bosszúból másnapra sztrájkot hirdetnek, csakhogy az éppen szombat. 
240 
poster
Körhinta  Körhinta         
Pataki elhatározza, hogy kilép a szövetkezetből, lányát Farkas Sándor egyéni gazdához adja és így egyesítik szomszédos földjeiket. Mari azonban Bíró Mátét, a szövetkezet tagját szereti. Egy vidám vásári mulatságon boldogan keringenek együtt a körhintán, amíg az apai szó vissza nem parancsolja a lányt. Egy lakodalmi mulatságon nyílt összecsapásra kerül sor a két rivális között. Mari bejelenti apjának, hogy Mátét szereti. Apja baltával támad rá, a lány elmenekül otthonról. Máté talál rá, hazaviszi és közli Patakival házassági szándékukat. Az apa kénytelen feladni a harcot. 
241 
poster
The X-files – 1  X akták - 1 évad    DVD  magyar    
A páratlanul népszerű, díjnyertes tévésorozat hagyományait követő szuperprodukció sikertörténete a mozik után most végre videón is folytatódik! Az FBI különleges ügynökei, Fox Mulder és Dana Scully életük legveszélyesebb és leghihetetlenebb ügyébe csöppennek. Egy felrobbantott épületben emberi maradványokra bukkannak a nyomozók, és a hivatalos szervek a két FBI-ügynököt teszik felelőssé a három ismeretlen haláláért. Felbukkan azonban egy titokzatos férfi, aki azt állítja, hogy az áldozatok már a robbanás előtt halottak voltak és éppen a tetemek eltüntetése miatt volt fontos valakinek, hogy egy egész toronyházat a levegőbe repítsen... 
242 4/4
poster
The X-Files 2  X-akták - 2.évad    DVD  magyar   
Mulder és Scully ezúttal egy szokványosnak tűnő robbantás ügyében kezd nyomozni, hamarosan azonban egy rendkívül titokzatos ügy kellős közepén találják magukat. A felrobbantott épületben emberi maradványokat találnak, a két FBI-ügynököt pedig azzal vádolják, hogy ők felelősek a három ismeretlen haláláért.
Ekkor lép színre a rejtélyes Kurtzweil, aki azt állítja, hogy az áldozatok halálát nem a robbantás okozta, hanem éppen azért repítették a levegőbe a felhőkarcolót, hogy egyesek eltüntethessék a holttesteket.
Mi okozta az áldozatok halálát? Milyen erők állnak a háttérben? Ki mozgatja a szálakat? Miközben Mulder és Scully megpróbálnak választ keresni a kérdésekre, közelebb kerülnek a teljes igazsághoz, mint bármikor ezt megelőzően - viszont életük sem volt még ekkora veszélyben...
 
243 
poster
szőkés 1.évad  szőkés 1.évad    DVD  magyar    
A tv filmsorozat 1. évad összes epizódja 
244 
poster
szökés 2.évad  szőkés 2.évad    DVD  English  magyar 
A tv filmsorozat 2. évad összes epizódja 
245 3/4
poster
Desperate Housewives  Született feleségek - 1. évad (2 DVD)      magyar   
A Lila akác köz látszólag ugyanolyan, mint az összes békés külvárosi utca: gondozott előkertek, fehér léckerítés, jó kocsik és példás családanyák, amerre csak néz az ember. Aztán egy napon az egyik takaros házból pisztolylövés hangja töri meg a csendet és zavarja meg az álmosnak tűnő környék nyugalmát: egy példás családanya látszólag minden előzmény nélkül úgy döntött, hogy véget vet életének...
Ez az esemény azonban csak a kezdete a történetnek, amelyben kiderül, hogy minden házban akad mosatlan szennyes, vagy éppen csontváz a szekrényben. Nem kivétel ez alól a tökéletes háziasszony képét minden helyzetben megőrizni képes Bree, a lányát egyedül nevelő, borzalmas konyhaművészetéről hírhedt Susan, a hiperaktív gyermekei miatt az idegösszeomlás szélén táncoló Lynette, a betegesen féltékeny férjét a kertészfiúval megcsaló Eva, a felesége öngyilkossága után titokzatosan viselkedő Paul, és a jóképű új szomszéd, Mike sem. Talán az egyetlen ember a Lila akác közben, akinek szándékait mindenki jól ismeri az nem más, mint Edie, a fehérmájú bombázó, aki minden jóképű szabad pasira ráhajt...
A Született feleségek nem csak a közönség körében arat világszerte nagy sikert, de a szakma is díjazta az egyedi humorú sorozatot: 6 Emmy-díjjal, 9 Emmy-jelöléssel, valamint 3 Arany Glóbusz-díjjal (köztük a műfajában Legjobb sorozat díjával) büszkélkedhetnek a Lila akác köz asszonyai!
 
246 3/4
poster
Desperate Housewives - Season 2  Született feleségek - 2. évad (2 DVD)    DVD  magyar    
A Lila akác közben nem áll meg az élet. Kedvenc szomszédasszonyainkat pontosan ott találjuk, ahol az előző évadban hagytuk őket: jó nagy kalamajkában.Bree – férje nélkül – a fehérborban keresi a választ arra, hogyan boldoguljon konok fiával és pszichopata udvarlójával. Gabrielle – ismervén szomszédai csemetéit – nem tudja eldönteni, hogy vállaljon-e gyereket, Lynette kissé szétzilálja családja megszokott életrendjét, amikor elhatározza, hogy visszamegy dolgozni, Susan pedig megpróbál továbblépni előző balsikerű kapcsolata után.Az új évadban új szomszédok és természetesen új titkok is felbukkannak, így megismerkedhetünk Betty Applewhite-tal, és az alagsorából kiszűrődő különös hangokkal... 
247 3/4
poster
Underclassman  Osztályalsó      magyar (DD5.1), angol (Surround), magyar (Surround)  magyar 
Tracy „Tre” Stokes (Nick Cannon) egy zöldfülű biciklis rendőr, aki végre magkapja első „nehézsúlyú” megbbízatását, amiért már annyit könyörgött – egy elit magániskola meggyilkolt diákjának gyilkosát kell elkapnia! És amit felfedez… az minden elképzelhető rossz hírnél is rosszabb és halálosabb. Veszély… és felvételiző csajok mindenhol, ez együtt már így is halálos egy nyalka bringás zsarunak! Stokesnak mindent be kell dobnia: a dögös pasit, a mesterlövészt (mindenféle értelemben!), az abszolút rendhagyó nyomozói módszereket, amikről jobb, a ha górék semmit sem tudnak… szóval pörögnek a kerekek, a fegyverek, a csajok, az akciók, mindent bele! EXTRÁK:

Előzetes - DVD-ajánló 
248 
I-See-You.Com  Megleslek.com         
Harvey egyedül neveli a lányát. Megismerkedik az ugyancsak egyedülálló anyával, Lydiával. A szűkös anyagiak ellenére összeházasodnak. Lydia tizenhét éves fia, Colby változtatni akar az áldatlan állapoton. Videokamerát tesz a féltestvére, Audrey szobájába, és a képeket fölteszi az Internetre. Az ötlet beválik, a fizetős oldal jóvoltából özönleni kezd a pénz. A sikeren felbuzdulva a srác tovább akarja fejleszteni az ötletet. Elhatározza, hogy a ház minden helyiségébe tesz kamerát. Úgy tűnik, mindenki jól mulat az első reality show-k egyikén, ám egy nap minden összeomlik. 
249 
Les Sous-doués en vacances  Éretlenek a tengerparton         
Bebel és barátai a nyaralást tervezik. Bebel a Seychelle-szigetekre készül gyönyörű amerikai barátnőjével, ám a lány az utazás előtt kiteszi a szűrét. Claudine-t ikertestvére, Helene túrja ki az álomutazásból, és így nem csoda, hogy a két csalódott fiatal egymásra talál. Amikor egy félreértés és ármánykodás rövid időre elválasztja őket, Bebel mozgósítja barátait, és mindent elkövet, hogy visszaszerezze a lányt. Buli bulit követ, átverések és félreértések teszik igazán vidámmá ezt a nyarat. 
250 
poster
100 Girls  Túl sok nő      magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)  magyar 
Matthew megtalálja álmai nőjét. Egy együtt töltött forró éjszaka után a fiú egyedül ébred. A lány reggelre eltűnt. Matthew csak annyit tud róla, hogy kollégiumban él. Minden áron azt a lányt akarja, még akkor is, ha nem biztos benne, hogy a lány viszont akarja-e látni. Vajon sikerül megtalálnia? 
251 
poster
Hahó, Öcsi! Hahó tenger  Hahó, öcsi! Hahó tenger      magyar (Stereo)  magyar 
A Balog család mindig rohan, az öt éves Öcsire soha nincs senkinek ideje. Ráadásul rossz viselkedése miatt a fürdőszobába is bezárják egy nyári reggelen. 
252 4/4
poster
Men In Black - Special Two Disc Limited Edition  Men In Black - Sötét zsaruk (Speciális változat - 2 DVD)      angol (DD5.1), francia (DD5.1), német (DD5.1)  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, svéd, török 
Az első Magyarországon megjelenő DVD-18-as lemez (kétoldalas, kétrétegű), plusz 1 extra DVD 9 lemezzel!
  -  Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap! - ezeket a sokat sejtető szavakat K ügynök mondja a titkos szervezet újoncának, a polgári nevétől és személyazonosságától megfosztott J-nek.
   Bizony, már régóta nem kérdéses, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de az bizonyára sokak számára meglepő, hogy az Idegenek évtizedek óta köztünk élnek és sokan közülük nem is bujkálnak a nyilvánosság elől. Tudták például, hogy Sylvester Stallone is földönkívüli? Vele persze nincs semmi baj, elég jól beilleszkedett, de vannak renitens űrlények is, akik csak bajt kevernek. Az ő megregulázásukra - no és az egész gigantikus összeesküvés titokban tartására - jött létre az a titkos szervezet, amelynek K és J ügynök is a tagja. Felkutatják és - ha kell - likvidálják az emberiséget veszélyeztető egyedeket, és nem feledkeznek el arról sem, hogy megfelelően töröljék az esetleges emberi szemtanúk emlékezetét. Hát ezért vagyunk még sokan, akik eddig semmit sem tudtak a köztünk élő idegenekről! 

Total: 252 movies

Vissza az előző oldalra