Készült az Ant Movie Catalog programmal.

Sorszám Eredeti cím Magyar cím Méret(Mb) Formátum Nyelv Felirat
3/4
poster
Not Another Teen Movie  Már megint egy dilis amcsi film    MPEG1  magyar   
A kamaszok általában szerelmesek, buliznak és filmekben szerepelnek. Mindig elcsábít valaki egy pitét, minden gimiben van beépített titkos újságíró, és nincs érettségi bál anélkül, hogy a csúf kiskacsáról ki ne derülne, valójában bombanő.
Ebben a gimnáziumban is így van ez, igaz némi szépséghibával. A bálkirálynőnek két korona kell, mert sziámi iker, a hősszerelmest egy veszett biciklishorda gázolja el újra és újra, a pite forró, a pete éretlen és mindig minden beszakad, felborul, felrobban, elsül vagy szétpukkan, ami pedig más rendes kamaszfilmekben működne.
Az osztály két nagymenője fogad, hogy sikerül-e a csúnya lányból széplányt faragni. Mire sikerül, a fogadás nyertese beleszeret a megszépült csúnyába, a megszépült csúnya viszont mindent megtud a fogadásról.
Olyan, mintha láttuk volna már? Hát persze: csak nem ennyire őrült változatban. 
2/4
poster
Collateral Damage  Az igazság nevében    MPEG1  magyar   
   A terroristák nem ismernek kíméletet. Kolumbia nagykövete a célpontjuk, de egy egész Los Angeles-i felhőkarcolót robbantanak fel: az ártatlan áldozatok között van Gordon Brewer felesége és kislánya is.
   A tűzoltó szemtanúja családja pusztulásának, és nem tud belenyugodni abba, hogy bár mindenki sejti, a híres kolumbiai terrorista, a Farkas áll a bűncselekmény mögött, a hatóságok csupán óvatoskodnak. Neki már nincs vesztenivalója.
   A dzsungelbe utazik, ahol nyomozás közben belekeveredik a kábítószer-maffiák, jobboldali terroristák, baloldali gerillák, katonák és halálbrigádok egymás közti háborújába.
   Mielőtt teljesen összecsapnának a feje fölött a hullámok, váratlan szövetségesre talál: a rettegett Farkas feleségével együtt indul el a végső bevetésre, hogy felkutassa és megbüntesse családja gyilkosát... 
2/4
poster
National Lampoons Van Wilder  Buliszerviz    MPEG1  magyar   
Van Wilder imád egyetemre járni. Ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnőtt életet!
Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a megnyerő fiatalember az egyetem királya. Ő szervezi a legjobb bulikat, ő issza a legtöbbet, őt tisztelik az első-éves srácok és az ő lába előtt hevernek a lányok. Imádja a botrányt, szereti az őrült hangulatot, és az ellen sem tiltakozik, ha a söröshordót a helyi szépségkirálynő csapolja neki.
Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tőle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi újság ifjú újságírónője is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyszívű aranyifjút, aki hősiesen küzd, hogy minden aljas tanári szándék ellenére idén is megbukjon! 
4/4
poster
Rush Hour 2  Csúcsformában 2.    MPEG1  magyar   
   A jó detektív sosem nyaral. A folyton pofázó Carter nyomozó Hongkongban nyaral régi cimborájánál, Lee-nél, és igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt túl lenni a lehető legtöbb nőn, bulin és egyéb kalandon.
   Vendéglátója éppen egy helyi maffiavezér nyomában van, tehát a vendég pihenését itt-ott megakasztja néhány hatalmas pofon, bandaháború, robbantásos merénylet, pénzhamisítás és a nyomukban loholó több tucat kigyúrt gorilla.
   Az egyre szaporodó kérdésekre valószínűleg Los Angelesben rejtőzik a válasz: a páros újra együtt vág neki, hogy igazságot tegyen, és ahogy ezt már megszokhattuk tőlük, rendcsinálás közben romba döntik a fél metropoliszt. 
3/4
poster
Deep Impact  Deep Impact    MPEG2  magyar   
Hatalmas üstökös száguld a Föld felé. A becsapódás úgy tűnik, elkerülhető: mégvan idő arra, hogy megszervezzenek egy mentőakciót és az üstököst egy robbantással eltérítsék eredeti pályájától. A világ lélegzetvisszafojtva várja a híreket és az első pillanatban még úgy tűnik, az emberi értelem ezúttal is diadalmaskodott a természet erői felett. De hiba csúszott a számításba: a robbanástól több darabra szakadt üstökös több, város nagyságú töredéke még mindig a Föld felé tart, de most már minden további eltérítési kísérlet reménytelen - kifutottunk az időből.
Életbe lép a B-terv: az emberiség túlélése a tét. A tudósok számítása szerint az első becsapódás elpusztítja New Yorkot és még néhány nagyvárost, a második üstökösdarab pedig Kanada szívébe fúródik majd. A hihetetlen mértékű földrengés és árvíz csak az első hulláma lesz a pusztításnak. A becsapódás hatására a légkört évszázadokra beborító por örök sötétséget hoz a Földre, elpusztítva minden életet. Az Amerikai Kormány egy földalatti várost építtet, ahol egymillió amerikai megkaphatja a túlélés esélyét. Tudósok, vezető szakemberek és politikusok kapnak helyet a városban, a többiek csak abban reménykedhetnek, hogy őket sorsolják ki a fennmaradó helyekre.
Egy biztos: amikor elérkezik az ítéletnap, az emberiség nagy része elpusztul...
 
2/4
poster
Mr. Deeds  A kismenő    MPEG1  magyar   
   Longfellow Deeds egy jópofa, szeretnivaló fazon, aki egyszerűen és boldogan él egy Mandrake Falls nevű kisvárosban, valahol New Hampshire-ben.
   Ő a tulajdonosa Mandrake Falls egyetlen pizzériájának, aki azzal vált helyi nevezetességgé, hogy a vendégeknek saját lökött üdvözlőkártya-versikéit szavalja.
   Szép az élet a pizzériában, úgy tűnik ez már így is lesz örökké, amikor beállít a ravasz Chuck Cedar, afféle médiamogul meg a haverja, Anderson, ők hozzák a hírt, hogy Deedsre rászakadt egy rakás dohány. Egy elveszettnek hitt rokon, Preston Blake 40 milliós örökséget hagyott a pizzásra: egy komplett sajtókonszernt, focicsapatot, kosárlabdacsapatot, miegymást, na meg egy helikoptert, amivel hipp-hopp ott lehet bárhol.
   A gazdagságba belecsöppent kisvárosi csóka sztorijára persze egyből ráharapnak a bulvárlapok, mire Deeds kettőt néz, már a csapból is ő folyik. A munkája során így kerül kapcsolatba Deeds-szel Babe Bennett is, egy nem túl menő tévéműsor csinos riporternője, aki nagyon szeretne már valami jobb állásba kerülni. A főnöke, Mac McGrath mindenáron szeretne valami kellemetlen, takargatnivaló dolgot találni Deeds életében, ezért kiadja a feladatot Babe-nek és kollégájának, Martynak, hogy valamilyen trükkel gondoskodjanak a lelepleznivalóról Deeds-szel kapcsolatban.
   Közben a pizzéria alkalmazottai, Jan és Murph búcsúünnepséget szerveznek Deedsnek, aki Mandrake Fallsból Manhattanbe költözik. A Park Avenue-n lévő új kérójában azzal szórakozik, hogyan visszhangzik a hangja a hatalmas termekben és csak ámul, hogy a komornyikja, Emilio hogy lopakodik mindig a közelébe és lesi a kívánságait. 
3/4
poster
Knallharte Jungs  Hangyák a gatyában 2.    MPEG1  magyar   
Florian képtelen az érettségiig hátralévő pár hetet balhék nélkül megúszni. Az ellenkező nem iránti cseppet sem lankadó vonzalma újra és újra olyan lehetetlenül kínos helyzetekbe sodorja, melyekről a férfitársadalom oszloposabb tagjai is csak suttogva mernének beszélni. A főhős immár nem csak testi vágyainak egén a legtündöklőbb csillag a gyönyörű Maja, akinek szemében barátunk nem más, mint egy vicces, kanos gyerek, aki folyamatosan az iskola nőnemű elemeit próbálja becserkészni, legyen az osztálytárs vagy akár osztályfőnök.
Miután az iskola vezetősége egy igen megkapó - vagy akár meg is kapható - szexterapeuta gondjaira bízza, Florian már csak a haverok - Red Bull, Dirk és Schumi - segítségében bízhat. Meglepő alapossággal analizálják óriáshaverjuk válságos helyzetét, és arra a következtetésre jutnak, hogy a helyzet válságos és reménytelen. Reménytelen helyzetekben a legjobb megoldás egy rázós fogadásba belemenni, főleg ha a résztvevők a lehető legrázósabb szituációkat is túlélték már. A feladat tehát elnyerni a gyönyörű Maja szívét. Florian és Red Bull mindent megtesz a siker érdekében, például az állati jogok lelkes védelmezőivé válnak, Red Bull pedig átváltozik Wandává, a tehetséges hokijátékossá, aki Maja csapatát életük legeslegelső győzelmére vezeti.
Végül Florian felkelti Maja érdeklődését maga iránt, és Red Bull tanácsát követve első romantikus vacsorájukon némi afrodiziákumot is bevet, de az eredmény katasztrofális, ugyanis a szer allergiás reakciót vált ki a lányból. De Florian számára még nincs veszve minden: a kórházban egy nevetséges szituáció után az orvosok és a betegek előtt vallja meg érzelmeit, hogy visszanyerje Maja bizalmát.  
4/4
poster
Ice Age  Jégkorszak    MPEG1  magyar   
   Húszezer évvel ezelőtt. Történelem előtti időkben járunk, amikor a Föld meseszép és nem utolsó sorban veszélyekkel teli hely.
   A bolygó fenséges teremtményei - no és a tunyák és kisebbek közül is páran - megindulnak dél fele, hogy elkerüljék a szörnyű fagyhalált.
   A kivételek közé tartozik egy Manfréd nevű mamut, egy magányos vándor, aki azt szereti a legjobban, ha egyedül róhatja az utakat, valamint egy Sid nevű végtelenül lusta lajhár, aki azt szereti a legjobban, ha semmit nem kell csinálnia.
   Amikor Sid védelmezőjéül "fogadja" Manfrédot, a mamut mindent elkövet, hogy megszabaduljon újdonsült ismerősétől.
   Ám ez még csak a megpróbáltatások kezdete. Kénytelen lesz elfogadni Sid társaságát, amikor az ráveszi, hogy segítsenek egy Roshan nevű kisbabát visszajuttatni a családjához.
   Egy félelmetes kardfogú tigris, Diego is csatlakozik a csapathoz - hogy az első adandó alkalommal elragadhassa a csecsemőt.
   Mialatt Sid, Manfréd és Diego a végtelen, jéggel borított pusztaságban menetelnek, egy Scrat nevű, patkány és mókus keverékének tűnő őskori lény a fennmaradásért küzdve fáradhatatlanul igyekszik teljesíteni küldetését - nevezetesen elásni egy makkot...
   Miközben Scrat magával a jégkorszakkal vívja harcát becses makkjáért, Manfréd, Sid, Diego és Roshan egy elképesztő utazás részesei lesznek. Lavinák elől menekülnek, dodókkal harcolnak az élelemért, felfedezik a pelenka titkait, őskori jéghullámvasúton lovagolnak és vulkanikus lávatavak fölötti jéghidakon kelnek át. 
3/4
poster
Cats & Dogs  Kutyák és macskák    MPEG1  Magyar   
   A dorombolás kora lejárt. Ha az elbizakodott emberiség eddig azt hitte, kertjeiben és házaiban béke honol, ki kell ábrándítanunk. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: mert ezt a háborút kutyák és macskák vívják.
   És épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a karizmatikus és kérlelhetetlen sziámi cica vért, verítéket és velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása, a kutyák rövid pórázra fogása felé.
   A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban szerencsére kiszagolják a bajt, és egy ebkommandó egy esetlen kölyökkutyus segítségével mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort.
   A négylábúak kémhistóriájába az emberek is belekeverednek, mert a kölyökkutyus gazdája, a habókos tudós, épp olyan anyagon kísérletezik, mely mindkét fél számára veszettül fontos. Közeledik a végső összecsapás: az elvakult macskák még az emberrablástól sem riadnak vissza... 
10 3/4
poster
M:i-2  Mission: Impossible 2.    MPEG1  Magyar   
   A romantikus akcióthriller Ethan Hunt különleges ügynököt egy nagyszabású nemzetközi válság kellős közepébe sodorja.
   A számítógépzseni Luther Stickellel az oldalán és egy gyönyörűséges tolvajjal a szívében Hunt egy lehetetlennek látszó küldetést teljesítve végigszáguld Ausztrálián és Spanyolországon, hogy egy rossz útra tért gonosztevőt megakadályozzon abban, hogy saját pusztító küldetését teljesítse.
   Tom Cruise nagysikerű kalandfilmjének várva várt, izgalmas, fordulatos, látványos folytatását az akciófilmek legnagyobb mestere, John Woo rendezte! 
11 3/4
poster
Bazi nagy roma lagzi  Bazi nagy roma lagzi    MPEG2  Magyar   
Irígy honaljmirigy 
12 4/4
poster
Harry Potter and the Chamber of Secrets  Harry Potter és a titkok kamrája    MPEG1  magyar   
   Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nem elég, hogy nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, Petunia nénivel és Vernon bácsival - továbbá nehezen tudott megbirkózni rokonainak a maga varázsos adottságaival kapcsolatos viszolygásával is -, még legjobb barátai, Ron Weasley és Hermione Granger is mintha elfeledték volna: egyetlen levelére sem válaszoltak.
   Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között.
   Mint kiderül, Dobby annyira féltette Harryt a visszatéréstől, hogy még Ron és Hermoine válaszleveleit is elzárta előle. A manó minden próbálkozása ellenére az eltökélt Harry, Ron és testvérei - valamint egy repülő Ford autó - segítségével kiszabadul a Dursley-ház sivár falai közül, és visszatér a Weasley-otthon melegébe.
   Harry és Ron azonban gyanús körülmények között lekésik a kilenc és háromnegyedik vágányról induló Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába. A fiúknak cselekedniük kell a vészhelyzetben, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről, s ezzel kivívják maguk ellen Piton professzor haragját, aki kizárásukat követeli, miután a Fordot a Roxfort elvarázsolt fúriafűz fájának kormányozzák. 
13 4/4
poster
Indul a bakterház  Indul a bakterház    MPEG1  magyar (Sztereo)   
   Nem lehet megmagyarázni, mitől lesz felejthetetlen, halhatatlan, generációkon keresztül megunhatatlan egy film, és még nehezebb megtalálni azokat a mozgatórugókat, amelyek a számtalan siker közül néhányat kultuszfilmmé léptetnek elő. Szinte lehetetlen körülírni a kultuszfilm fogalmát is, az azonban biztos, hogy ha valaki szembetalálkozik eggyel, akkor megismeri - ha másról nem, hát arról, hogy rajongói egész jeleneteket képesek szó szerint idézni a filmből!
   A Rideg Sándor regénye alapján 1979-ben forgatott Indul a bakterház kétségtelenül kultuszfilm, hiszen a lókupectől megszökött, ízes beszédű Regős Bendegúz, a bakter és a banya vidám története immár közel negyed évszázada állja az idő próbáját és minden felidézett jelenete újra és újra képes jó hangulatot varázsolni bármelyik társaság körében!
   A klasszikus film végre digitálisan felújítva, a rendező kommentárjával, hírnevéhez méltó kiadásban jelenik meg DVD-n is! 
14 
poster
Csisztu.hu  Csisztu.hu    MPEG1  magyar   
Csisztu Zsuzsa házi videója, amikor mégy fiatalon, bódult állapotban jój megkettyintik. 
15 3/4
poster
Harry Potter and the Philosophers Stone  Harry Potter és a Bölcsek Köve    MPEG1  magyar   
   Petunia néni és Vernon bácsi lépcsője alatt, egy kis szobában lakik mostohafiúk, Harry Potter, aki élete első tíz évében csupán örökké kócos hajával, rossz tanulmányi eredményével és elviselhetetlen unokatestvérével, Petunia néni féltett kisfiával keltett feltűnést.
   Az utóbbi időben azonban egyre több furcsaság történik addig csendes házuk körül: beszélő macskák, postabaglyok, nagyszakállú óriások és egyéb furcsa szerzetek kószálnak arra. Valami készül.
   Harry nem közönséges kisfiú. Hát persze! Ha másképp nem, a homlokán díszelgő, villám alakú sebhelyről ki lehetne találni: ő az elmúlt generációk két legnagyobb varázslójának árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik - vagyis a varázslás tudományához mit sem konyító emberek - közé.
   Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy megvegyen mindent - a varázspálcától az üstön át a postabagolyig - ami kell ahhoz, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába.
    Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá: mellesleg a varázslók világát is meg kell mentenie - de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?
   Néhány éve még senki nem hallotta Harry Potter nevét, ma azonban csak ettől zeng a kis és nagy muglik világa. A kis varázslótanonc figurájának ötlete egy fergeteges fantáziával, és a gyermekek, valamint a felnőttek számára is rendkívül élvezetes írói stílussal megáldott angol írónő, egy bizonyos J. K. Rowling fejéből pattant ki. Harry Potter kalandjait már négy nagyszerű regényben izgulhatják végig a rajongók, de már az ötödik könyv is a nyomdában van, és Hollywood is igyekszik követni az írónő tempóját. 
16 4/4
poster
Road Trip  Cool Túra    MPEG1  magyar   
   A megcsalás szabályai:

Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz? Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok.
Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg.
Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást.    De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra, és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal is.
   Mikor rájön a baklövésre, Josh összeszed két koleszes havert, és még egy srácot, aki nem igazán lelkes, viszont neki van kocsija, és nekivágnak egy húzós, 1800 mérföldes túrának a New York állambeli Ithacából Austinba, hogy megmentsék az életre szóló románcot.
   A sundance-i díjnyertes Todd Philips filmje a koleszes túrák hagyományát hozza át a 90-es évekbe ebben a sodró lendületű, elképesztő komédiában.
 
17 3/4
poster
Hollow Man  Árnyék nélkül    MPEG1  magyar   
   Az amerikai kormány egy titkos laboratóriumában a tudósok fantasztikus felfedezést tesznek. Egyikük saját magán próbálja ki az újonnan kifejlesztett szert, és bátor kísérlete eredménynyel jár: láthatatlanná válik.
   Csakhogy kollégái letagadják az esetet, és holttá nyilváníttatják őt, hogy ellophassák a találmányt. A láthatatlan tudós azonban egyáltalán nem tehetetlen: és szörnyű bosszút esküszik.
   Vagy rosszul látunk mindent? Talán mindez meg sem történt, hanem Caine doktor a szer mellékhatásaként megőrült, és azt hiszi, mindenki ellene fordult.
   Talán mindegy is, melyik az igazság, a lényeg ugyanaz: egy megfoghatatlan ámokfutó üldözőbe veszi egykori kollégáit, akik nem tudják, hova bújjanak - hiszen, aki az életükre tör, az is ott bujkálhat mindenütt.
   A láthatatlan ember ötletének legújabb - és mind közül talán legeredetibb és legfrissebb - feldolgozása akciódús, vérfagyasztóan izgalmas és páratlanul látványos. Erre elsősorban a rendező, Paul Verhoeven (Starship Troopers - Csillagközi invázió, Showgirls, Elemi ösztön, Az emlékmás) személye a garancia.  
18 3/4
poster
Lilo & Stitch  Lilo & Stitch - A csillagkutya    MPEG1  magyar   
Valahol messze-messze, egy távoli galaxisban egy bogaras tudós genetikus kísérletei során különös, szeretetre alig méltó lényt teremt. A Galaktikus Szövetség persze leleplezi a bűnöst, börtönbe csukja, teremtményét pedig száműzi.
A kis izé megszökik, és egy békés, távoli bolygó, békés kis szigetén bújik el: Hawaiin. Attól kezdve Hawaii nem békés többé. Egy magányos kislány, Lilo, megtalálja a jövevényt, kóbor kutyának nézi, és örökbe fogadja.
Lilo egyedül sem volt a jóság szobra, de most méltó párjára akadt. Az új kutya idomíthatatlannak bizonyul. Amit nem tud felfalni, azt megrágja, ami még neki is túl rossz ízű, azt tönkreteszi.
De valami mégis megváltozik benne: még az őrült tudós sem gondolta volna, hogy az új élőlény képes a szeretetre. Márpedig a csillagkutya fokozatosan megszereti új gazdáját. Épp akkor, amikor üldözői a nyomára akadnak, és haza akarják toloncolni... 
19 4/4
poster
Peter Pan 2  Pán Péter 2 (2003)    MPEG1  magyar   
Az Edward korabeli London egyik fagyos téli éjszakáján egy Wendy Darling nevű kislány kitalálja, hogy a legendás kalóz, Hook kapitány hátborzongató történeteivel szórakoztatja testvéreit. Az éjszakai mesemondásnak azonban Wendy apja hamarosan véget vet és úgy dönt másnap a szigorú Millicent nénihez küldi a kislányt, hogy az végre felnőtt ifjú hölgyet faragjon belole.
Darlingéknak persze fogalma sincs róla, hogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter is nagy élvezettel hallgatta, aki most ezen az utolsó éjjelen megjelenik a gyerekek hálószobájában féltékeny kis tündére, Csingiling kíséretében, hogy az ablakon át, a holdsütötte londoni háztetők fölött magával repítse őket egy másik világba, a csodálatos Sohaországba, ahol a felnőttek szabályaitól mentes, kalandos élet vár Pán Péterre és társaira, az Elveszett Fiúkra.
Persze még itt sem fenékig tejfel az élet, mert a mindenre elszánt kalózokon, gonosz kis sellőkön és hatalmas krokodilokon kívül ott van Hook kapitány jobb karja, azaz hogy a karja helyén a legnemesebb rozsdamentes acélból készült, félelmetes kampó, mely csak arra vár, hogy lesújtson a gyerekekre.
Wendy története tehát a fantasztikus Sohaországról, a rettentő Hook kapitányról, Pán Péterről és a gyerekekről egy szemvillanás alatt valósággá válik, s a Darling-gyerekek hirtelen a maguk által kiötlött mesében találják magukat...
 
20 3/4
poster
MIIB - Men In Black II  MIIB - Sötét zsaruk 2.    MPEG1  magyar   
   Figyelem, idegenek a Földön! Tommy Lee Jones és Will Smith a két feketeöltönyös ügynök visszatér, hogy megmentse a Földet az újabb csillagközi katasztrófától.
   Legutóbbi bevetésük óta K ügynök a posta alkalmazottjaként éli neutralizált életét, míg J ügynök folytatja munkáját az egyetlen földönkívülieket felügyelő központban.
   Jay felfedezi a vonzó fehérnemű álmodell, Serleena ördögi cselszövését, és miután sikerül egykori társát visszacsábítania, együtt küzdenek az idegen söpredék ellen.
   K ügynök, a hajdani sötét zsaru, ugyanis az egyetlen ember, aki tudja mi fán terem zarthai fény , és hogy miben sántikál elbűvölő lábaival Serleena. A két mindenre elszánt ügynök ezúttal több segítő- (vagyis inkább hátráltató) társsal is meg van áldva.
   Bevetésre kerül Frank, az ügynöknek kissé kutyaütő feketeruhás eb, és újra itt vannak az élvhajhász kukacok - nőre éhesen! 
21 3/4
poster
Starsky and Hutch  Starsky és Hutch    MPEG1  magyar   
Amikor David Starsky szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig ő mindig szolgálatban van, mániákus makacssággal üldözi a bűnt és a bűnözőket. Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja a nyomozó párjait, mint a sebességet imádott, tűzpiros Gran Torinójában.
Így kerül mellé Ken Hutchinson, aki szintén nem volna rossz zsaru, csak túlságosan szereti a pénzt, túl laza és tojik mindenkire. Az ösztönei hibátlanok, ám még nincs meggyőzve arról, hogy a törvény kevésbé jövedelmező oldalán kéne maradnia.
A két rendőr egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hutch egyik informátora és egy túl készséges pomponlány segítségével vetik magukat az ügybe - és keverednek bele egyre mélyebben...
 
22 3/4
poster
Taxi 3  Taxi 3.    MPEG1  magyar   
   Marseille-ben sosem lesz nyugalom. Gibert felügyelő és lelkes, de mindenre alkalmatlan csapata hiába iparkodik, hogy fenntartsa a rendet: újabb fegyveres banda tartja rettegésben a napfény városát.
   A Mercédeszel száguldó német bankrablók és a japán hadügyminiszert elrabló nindzsák után most a görkorcsolyán száguldó terroristákat kellene megfékezni.
   Amikor a rendőrség tehetetlen, természetesen csak egyvalaki segíthet: régi ismerősünk, Daniel, a turbómeghajtású taxis, akinek minden vágya, hogy barátnőjével édes kettesben kapcsolhasson a legmagasabb fokozatra. Ehelyett azonban kénytelen újból Emilien barátja és egyúttal a francia mundér becsületét megmenteni. Nincs túl sok kedve hozzá, de újból beletapos a gázba, dübörög a motor, horpad a karosszéria, és ő kétszázhúszas tempót diktálva csap szét a görkoris rosszfiúk között! Ha szerencséje van, még épp odaér a randevújára.
 
23 
poster
Herkules szerelme  Herkules szerelme    MPEG1  magyar   
XXX 
24 3/4
poster
My Big Fat Greek Wedding  Bazi nagy görög lagzi    MPEG1  magyar   
   Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz.
   Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is.
   Toula 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel.
   De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétől, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és még vegetáriánus is.
   Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást…
   Tom Hanks igazán tudja, mit szeret a közönség! Ő volt ugyanis az, aki - görög származású felesége javaslatára - producerként felkarolta a forgatókönyvet, és tető alá hozta a filmet, amely minden idők legeredményesebb független filmje lett, és közel háromszázszor hozta vissza a befektetett költségeket! A Bazi nagy görög lagzi jelenleg egyike minden idők 30 legeredményesebb filmjének!  
25 4/4
poster
The Matrix  Mátrix    MPEG1  magyar   
   A valóság: Ez a világ csak átverés, egy nagyszabású összeesküvés része, amelynek kiagyalói mesterséges intelligenciájú gépek. A hatalom az ő kezükben van és az emberek mind rabszolgák. Kemény!
   Eláll a lélegzeted a trükköktől, elszáll az agyad az akciójelenetektől és megáll az eszed a történettől.
   Keanu Reeves és Laurence Fishburne vezetik az emberiség felszabadításáért folytatott harcot a Mátrixban, a Wachowski fivérek korszakalkotó filmjében, amelyet nem lehet elégszer megnézni. A történet lebilincselő, a speciális effektusok páratlanul újszerűek - a film egyszerűen zseniális.
   A modern akciómozik világát alapvetően átalakító Mátrix trilógia első része most végre SZINKRONIZÁLT VÁLTOZATBAN (a DVD-kiadás számára felújított és javított szinkronnal!) is megjelenik, így a film mindhárom része egységes technikai paraméterekkel kerülhet a gyűjteményekbe! 
26 4/4
poster
Matrix Reloaded  Mátrix újratöltve    MPEG1  magyar   
    Neo és Trinity csatlakoznak Morpheushoz a Zionba vezető útján. Zion az utolsó szabad emberek lakta kolónia, ahol Neóra, a kiválasztottra úgy tekint a többség, mint a megváltóra, az emberiség utolsó reményére.
   Neo és Trinity szerelme itt végre kiteljesedhet, de a románc nem tarthat sokáig. Útra kell ismét kelniük, hogy küldetésüket beteljesítsék, hiszen a gépek újabb, a korábbinál sokkal erősebb serege tart Zion felé, hogy egy utolsó rohammal elpusztítsa az ellenállókat.
   Neo visszatér a Mátrixba és felkeresi az orákulumot, aki elmondja neki, hogy csak akkor mentheti meg az emberiséget, ha eljut a Forráshoz. A Forrást azonban csak úgy érheti el, ha segítségül hívja a Kulcskészítőt, egy programot, amit egy másik, az egyik legrégebbi program tart fogva: Merovingin.
   A Mátrixban természetesen már várták Neo felbukkanását. Smith ügynök készen áll, hogy újra megküzdjön régi ellenfelével. Smith programja időközben tovább fejlesztette magát, így most már korlátlan számban képes önmagát reprodukálni. Neo számára azonban tucatnyi Smith ügynök sem jelenthet akadályt.
   Merovingin nem hajlandó együttműködni Neóval, de a felesége, Perszephoné némi ellenszolgáltatás fejében segít a Kiválasztottnak. Miután megtalálják a Kulcskészítőt, az ügynökökön túl Neónak, Trinity-nek és Morpheusnak szembe kell nézniük a feldühödött Merovingin két csatlósával, a kíméletlen albínó-ikrekkel is.
   Most már szabad az út a Forráshoz, ahol Neo találkozik az Építésszel, de a kérdéseire tőle sem kap választ - csupán újabb kérdések merülnek fel benne, amelyek megkérdőjeleznek ismét mindent, amiben eddig biztos volt! 
27 
poster
Private Parts  Intim részek    MPEG1  Magyar   
A rádiózás királya, minden idők legsikeresebb önéletrajzi könyvének írója - aki előtt semmi és senki sem szent, és senki és semmi sem tabu - ő Howard Stern. A botrányairól elhíresült amerikai rádiózás koronázatlan királya mellett a filmben felbukkan több híres amerikai lemezlovas is. A főszerepet, Howard Sternt ugyan ki más játszaná, mint maga Howard Stern. 
28 3/4
poster
Csocsó, avagy Éljen május elseje!  Csocsó, avagy Éljen május elseje!    MPEG1  magyar   
   Rohamosan épülő szocialista iparváros valahol a Duna partján az ötvenes évek elején. Ott tanárkodik, szervezi a piros betűs ünnepeket, vigyáz a focisták erkölcsére, és teszi, amit tenni jónak lát Csocsó, született Csomai Gusztáv.
   Ez a történet leginkább róla szól, az életvidám, optimista és örökké tevékeny Csocsóról, aki minden üldözés, macerálás és egyéb zaklatás ellenére is ember maradt az embertelenségben.
   Az eseményeket elsősorban a 13 éves Pék Zsoltika naplójából ismerjük meg, aki számára Csocsó nem csak oroszul kevéssé beszélő orosztanár, hanem atyai jó barát és példakép is.
   Május elseje megünneplésére készül Acélváros népe. Nem kis dolog ám ez, ha tudjuk, hogy vezető szovjet elvtársak is jelen lesznek az ünnepségen. Csomai Gusztáv szervezőkészségére nagy szükség van. Csakhogy Csomai elvtárs viselkedése időnként több mint provokatív. Legalábbis Gubinyi alezredes elvtárs szerint. Csomai Gusztáv ugyanis tiltott slágereket énekel, fontosabbnak tartja a folyton Tokajba induló Tata megkeresését, mint az újonnan érkező dolgozók megünneplését, és más, tűrhetetlen elhajlásai vannak.
   Ha nem állna mögötte Pék elvtárs az ifjúkori barát, Acélváros párttitkára, akkor semmi sem mentené meg Csocsót a legszigorúbb büntetésektől.
   Pék Antalnak így is kapaszkodnia kell, hogy a párt szigorú, de igazságtalan ítélete el ne sodorja a jó barátot. Gubinyi nem csak azért haragszik, mert Csocsó kilóg a sorból, hanem a féltékenység is hergeli. Pedig szépséges feleségét nem Csocsótól, hanem a focicsapat sztárjától kellene óvnia. Persze hiába is óvná bárkitől, mert nagy bajok vannak a Gubinyi házaspár házatáján... 
29 4/4
poster
Spiderman  Pókember    MPEG1  magyar   
   Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi riportútja során megcsípi egy ártatlannak tűnő kis nyolclábú.
   A pók mutáns, a srác pedig hamarosan egyre furább képességeket tapasztal magán. Nehéz volna a kamaszkori változások egyikének betudni, hogy könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, és jóval bekövetkezése előtt megérzi a közelgő földrengést vagy más veszélyeket.
   Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik: Peternek egy rettenetes bűntény hálójából kell kiszabadulnia, el kell fognia egy szuperképességeket birtokló őrült tudóst - a Zöld Manó-t - , és el kell nyernie gyönyörű osztálytársnője, Mary Jane szerelmét. Annyi a feladat, hogy akkor se bírna vele könnyen, ha nyolc keze volna.
   A nálunk is jól ismert képregényhős születésének történetét feldolgozó új mozifilm garantáltan egy hosszú és sikeres sorozat első állomásának tekinthető! A korábban főleg horrorfilmes rendezőként ismert Sam Raimi rengeteg humorral, izgalommal, akcióval és romantikával "átszőtt" képregényadaptációja számos amerikai mozis bevételi rekordot megdöntött, és jelenleg már minden idők ötödik legsikeresebb filmjének számít a Pókember az USA mozis bevételeket tekintve! 
30 
poster
Privátclub  Privátclub    MPEG1  Hungarian   
Konta Barbara imitátor 
31 3/4
poster
The Transporter  A Szállító    MPEG1  magyar   
   A volt zsoldos, Frank Martin Dél-Franciaországban él, múltjához képest csendes, kiegyensúlyozott élete van: szállítóként dolgozik. A különleges csak annyi a munkájában, hogy bármilyen tárgyat vagy személyt bárki megbízásából, bárhonnan bárhova elszállít megfelelő díjazás ellenében és soha nem tesz fel kérdéseket.
   Franknek rejtélyes és gyakran veszélyes feladatai vannak, ezek megoldásában különlegesen átalakított Mercedese áll segítségére, meg az általa meghatározott játékszabályok, amelyeket sohasem szeg meg.
   Három alapszabály van. Egy: mindig teljesítsd a megbízást! Frank mindig pontosan célba juttatja, amit rábíztak.
   Kettő: nincsenek nevek! Frank sohasem akarja tudni, hogy kinek vagy éppen kit szállít.
   Három: ne bontsd fel a csomagot! Frank sohasem akarja tudni, hogy mit szállít.
   Az új megbízás sem tűnik különlegesebbnek, mint Frank eddigi munkái - egy amerikai bízza meg „kézbesítéssel”, aki csak „Wall Streetnek” nevezi magát, de ez éppen elég is: lásd második szabály. Aztán mikor Frank megáll valamiért útközben, észreveszi, hogy mozog a csomag, és először életében megszegi a hármas szabályt, belenéz a zsákba, aminek a tartalma nem más, mint egy gyönyörű nő megkötözve.
   Frank számára a korrekt üzletmenetet és mellesleg az életben maradást mindig is a három alapszabály betartása biztosította, el sem tudta volna képzelni, hogy valaha is megszegheti őket. Aztán a pillanatnyi megingás, a hármas szabály megszegése ahhoz vezet, hogy romba dől az egész szabályrendszer, amihez Frank addig olyan állhatatosan ragaszkodott, és a nő egyre vadabb kalandokba sorolja: hajmeresztő ámokfutássá válik a problémátlannak ígérkező fuvar.  
32 4/4
poster
VUK  VUK    MPEG1  magyar   
Vuk a kis róka családjának életét kioltotta a gonoszvadász. A rakoncátlan rókakölyköt nagybátyja, az öreg Karak fogadja örökbe. Megtanítja vadászni, megismerteti vele az erdő titkait s óva inti a rá leselkedő veszélyektől. Vuk hamar bebizonyítja, hogy leleményessége, ravaszsága révén bármikor képes túljárni a vadász és hű kutyái eszén. Bátorságával még egy kedves rókalányt is lenyűgöz...
Fekete István klasszikus regényének kiváló rajzfilmváltozata egyike a hazai rajzfilmgyártás gyöngyszemeinek. Megható, humoros és fordulatos mese, amely képes újra és újra elbűvölni kicsiket és nagyokat egyaránt!
Az új kiadás újra kevert hanggal és újra digitalizált képpel, valamint extrákkal jelenik meg!
 
33 4/4
poster
Shrek  Shrek    MPEG1  magyar   
   Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shreknek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy nap fenekestül felbolygatta egy különös esemény. Mesebeli lények lepték el a mocsarat, és lepték meg gyanútlan hősünket.
   A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas nagymamának öltözve feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója előtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el otthonukból.
   Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez előbb meg kell mentenie a szörnyű tűzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és király lehessen.
   A nagy kalandban társa is akad az ogrének - a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Shrekért, egy valamit kivéve: a világ minden kincséért sem hajlandó befogni a száját. Hamarosan kiderül, hogy a sárkánynál sokkal nagyobb problémát jelent Fiona különös titka… 
34 3/4
poster
Johnny English  Johnny English    MPEG1  magyar   
Egy bizonytalan világban kevés olyan megbízható tényező akad, mint a Brit Titkosszolgálat. A szervezet világszerte jó hírnévnek örvend profi ügynökei és csúcstechnikájú eszköztára révén, nemzetközi hírszerző hálózatával a becsület egyik utolsó védőbástyája, szolgálatában "az igazság" elszánt oltalmazói állnak. Így amikor a Titkosszolgálat tudomására jut a Koronaékszerek megbugázásának elképesztő terve, a legjobb ember, a szuperkémek krémének krémje, az Egyes ügynök villámgyorsan megkapja az ügyet. És majdnem olyan villámgyorsan elhantolják hat láb mélyen.
A Brit Titkosszolgálat balszerencséjére gyakorlatilag az összes többi rátermett ügynök csatlakozik Egyes ügynökhöz az alvilágban! Szemét dolog temetésen robbantani.
Ki állhat egy ilyen sátáni akció mögött? Talán ugyanaz a beteg elme, aki meg akarja kaparintani a koronát? Így már csupán egyetlen ember marad, akinek esélye lehet megvédeni hazáját, megbosszulni a Titkosszolgálat kiirtását, és leleplezni a szörnyeteget, aki rá akarja tenni mocskos mancsát az egykoron hatalmas brit birodalom örök jelképeire, a Koronaékszerekre.
Színre lép Johnny English. Nem tudja, mi az a félelem. Nem tudja, mi az a veszély. Nem tud semmit.
 
35 2/4
poster
Dont Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood  Ne légy barom!    MPEG1  magyar   
A Ne légy barom... egy a felnőttkor küszöbén álló fiatal fekete srác, Hamutartókalandjait meséli el akit az anyja visszaküld a gettóba az apjához, hogy tanuljon tőle is. Ha a téma valahogy ismerősen hangzik, a film különös eseményei és szereplői sem lesznek idegenek. Ahogy megérkezik a Déli Negyedbe, nyomban felkeresi régi cimboráit, Kutyát, Vadlábút, és Szentfazékot. Elmennek együtt egy buliba amit a nemrég szabadult Fogpiszkáló tiszteletére adnak, és a buliban Hamutartó találkozik az elbűvölő Dasikivel akinek majdnem annyi kölyke van ahány tagállama az ENSZ-nek.
Bár kuzinja, Kutya, figyelmezteti, hogy tartsa magát távol az érzéki Dasikitől, Hamutálca beleesik a csapdába, és így kezdődnek kalandjaik a nagyvárosban.
 
36 4/4
poster
Daddy Day Care  Oviapu    MPEG1  Magyar   
Két jól kereső, profi ételfejlesztő egyszerre veszíti el a munkáját, és mert hasonló jól fizető munkára kilátásuk sincs, mindketten kénytelenek kivenni gyermekeiket a környék legelegánsabb magán-óvodájából, a Champan Academyből, hogy míg feleségük a család eltartásáról gondoskodik, ők szépre és jóra oktassák a csemetéiket.
Eddig nem sokat foglalkoztak az ilyesmivel, és módszereik meglehetősen forradalmiak. Sőt, rendhagyóak. Sőt, botrányosak.
De a környékbeli családok, úgy tűnik, nagyra értékelik igyekezetüket, és nemsokára már nemcsak saját neveletlen porontyaikra vigyázhatnak, hanem ráadásul kapják a szomszédokét is. A Chapman Akadémia nagyhatalmú igazgatónője tehát elhatározza, hogy nem ismer kegyelmet, és minden óvónői rafinériáját bevetve leszámol a konkurenciával!
 
37 
poster
Les Sous-doués  Éretlenek    MPEG1  Magyar   
A versailles-i XIV. Lajos Gimnázium minden tanulója megbukott az érettségi vizsgán, ennek ellenére az intézmény igazgatónője nem adja fel. Az új növendékeknek újabbnál újabb módszereket talál ki a tanulás eredményesebbé tételére. Ám minden hiába Párizs leglustább diákjaival szemben. Ráadásul ők is azonnal készek a retorzióra, és a legkorszerűbb technikai eszközök segítségével vágnak vissza. Hogy egy félresikerült diákcsíny következményeként a börtönt elkerüljék, le kell érettségizniük, ami segítség nélkül nem megy. Ezért a legfantasztikusabb trükköket, puskákat eszelik ki Claude Zidi fergeteges vígjátékában. 
38 
poster
IHM katona dolog, Ovi-sokk  IHM katona dolog, Ovi-sokk    MPEG1  Magyar   
Irígy honaljmirigy 
39 
poster
IHM koncert2003, szappangyilkosok  IHM koncert2003, szappangyilkosok    MPEG1  Hungarian   
Irígy honaljmirigy tv felvétel 
40 
poster
IHM Bajnokokligálya, szabadlábon velencében  IHM Bajnokokligálya, szabadlábon velencében    MPEG1  Magyar   
Irígy honaljmirigy 
41 4/4
poster
Blue Crush  Sorsdöntő nyár    MPEG1  magyar   
A Sorsdöntő nyár egy ellenállhatatlan, adrenalindús kaland a szörfös szubkultúráról, minden idők legdögösebb szörfakciós felvételeivel.
Anne Marie nagyon elszánt. Tudja, hogyan kell szörfözni, és ezt be is fogja bizonyítani. Egy nap majd megnyeri a Hullámmestert, a világ egyik legveszélyesebb, legagresszívebb és leginkább férfiak által dominált szörfversenyét.
A legjobb barátnői segítségével minden energiáját és bátorságát latba veti, hogy beteljesítse szenvedélyét és valóra váltsa álmait, mígnem találkozik Matt-tel és megfontoltsága rögtön meginog...
 
42 4/4
poster
Wrongfully Accused  Sziki-szökevény    MPEG1  magyar   
A Sziki-szökevény-ben Leslie egy kicsit Harrison Ford, egy kicsit Humphrey Bogart, egy kicsit Tom Cruise, egy kicsit Isaac Stern és egy egészen kicsit Jimi Hendrix...A filmben van romantika, az árulás, a menekülés, sőt még egy merénylet is!A jóképű és világhírű hegedűművész, Ryan Harrison (Leslie Nielsen) fantasztikus karrierje csúcsán van, amikor rövid, ám szenvedélyes viszonyba keveredik a felső tízezerből származó csábító szépséggel, Lauren Goodhue-val. Mrs. Goodhuet érzelmei azonban korántsem érdek nélküliek. A terve az, hogy a művész majd gazdag férjének meggyilkolásában segédkezzen neki. A rossz sorsra szánt férj szintén tervez valamit, mert rájött, hogy asszonya merényletet akar elkövetni az ENSZ főtitkára ellen. A bonyodalmak szaporodnak és az ártatlan hegedűművész hamarosan üldözötté változik... 
43 2/4
poster
National Security  Nemzetbiztonság Bt.    MPEG1  magyar   
   Az egyik csak tizenkilenc, a másik még annyit sem ér. Earlt kirúgták a rendőrakadémiáról, Hanket kirúgták a rendőrségről. Mégis mindketten a kék zubbony vonzásában élnek, és jobb híján egy őrző-védő cég alkalmazottjai lesznek. És ott csöppennek bele életük legnagyobb bűnügyébe.
   Egy csempészbanda nyomára jutnak, és ha már ott vannak, kénytelenek maguk felgöngyölíteni az ügyet. Élvezik az üldözéseket, imádják a robbanásokat, ha meglátnak egy rájuk szegeződő puskacsövet, máris jó napjuk volt: nagyon szeretnek rendőrösdit játszani.
   Csak egymást utálják. De ha nem fojtják meg egymást, ha túlélik mindazt a veszélyt, aminek a fele nem is volna, ha ők nem olyan ügyetlenek, akkor talán sikerül nekik, ami az igazi hekusoknak sem: elcsípik a csempészeket. 
44 3/4
poster
American Wedding  Amerikai pite 3. - Az esküvő    MPEG1  magyar   
A világszerte közkedvelt, fenomenális figurák még egyszer összejönnek egy nagyon különleges alkalomra, és ez nem más mint az Amerikai pite: Az esküvő. Jim és Michelle összeházasodnak… Stifler legénybúcsút tervez, és persze Jim apja mindig kéznél van a fantasztikus atyai tanácsokkal…
Az Amerikai pite banda visszatér a gyötrelmesen cikis szituk és a fergeteges poénok jellegzetes keverékével. Úgyhogy ha meg akarod tanulni, mit NE csinálj egy bulizós éjszakán a melegbárban, vagy hallani akarod, hogy a szex a nagyival SOHA nem jó dolog, vagy tudni akarod, hogy a fanszőrzet és az esküvői torta mennyire ROSSZ kombináció, akkor jó helyen jársz…
 
45 4/4
poster
The Animatrix  Animátrix    MPEG1  magyar   
   A csak az Animátrix filmeket tartalmazó DVD-kiadvány mellett nagyon korlátozott példányszámban megrendelhető a DVD-t és az Animátrix zenéjét és betétdalait, valamint a Mátrix világa által ihletett számokat felsorakoztató CD-t magában foglaló exkluzív kiadvány is!
   A dupla lemezes változat HAGYOMÁNYOS KERESKEDELMI TERJESZTÉSRE NEM KERÜL!
   Ha a rendelkezésünkre álló mennyiség elfogy, már csak a hagyományos, CD-nélküli, egylemezes kiadvány lesz kapható!
   Larry és Andy Wachowski ugyancsak magasra tette a lécet a sci-fi és az akció műfajban egyaránt a Mátrix-szal, amelynek eredetiségét, lendületét és hangulatát azóta sem tudta megközelíteni egyetlen egy hasonló produkció sem, utánozni azonban folyamatosan próbálják a "Mátrix-testvérek" megoldásait.
   Olyan film, amelyik felülmúlhatja a Mátrixot ebben a műfajban, talán csak kettő létezik, ez a kettő pedig a Mátrix két folytatása (amelyek még idén, 2003-ban a mozikba kerülnek).
   A rajongók azonban addig sem maradnak újabb Mátrix-dózis nélkül, ugyanis a Wachowski testvérek nem csak merítettek egy jó nagyot a japán kultúrából filmjük történetének és látványvilágának kialakításakor, de most vissza is adják a kölcsönt, és ők is hozzájárulnak a Mátrix szellemiségét alapvetően meghatározó anime népszerűsítéséhez, az anime kultúra nemzetközi terjedéséhez. A fékezhetetlen agyvelejű Wachowskiék ugyanis már a Mátrix első részének sikere után elhatározták, hogy készítenek további, a film világában játszódó eredeti történeteket is, méghozzá anime stílusban!
   Az alkotók elszántságának köszönhetően a Mátrix elkerülte több hasonló sikerfilm sorsát, és nem futószalagon gyártott bugyuta rajzfilmsorozat készült az alapötlet alapján, hanem sikerült meggyőzni az anime műfaj néhány nagynevű japán rendezőjét, hogy karolják fel az ötletet, és részben neves anime-forgatókönyvírók, részben a Wachowski fivérek által írt eredeti történeteket készítsenek el a saját egyedi stílusukban! 
46 2/4
poster
Scooby-Doo  Scooby-Doo - A nagy csapat    MPEG1  magyar   
   Két évvel azután, hogy a Rejtély Rt.-n belüli feloldhatatlan személyi konfliktusok a csapat felbomlásához vezettek, a társaság tagjai - Scooby-Doo, Fred, Daphne, Shaggy és Velma - külön-külön meghívást kapnak a Kísértet Szigetre, hogy segítsenek felderíteni egy módfelett titokzatos és paranormális eseménysorozatot.
   A meghívó a sziget tulajdonosától, Emile Mondavarioustól érkezik, aki attól fél, hogy a Kísértet Szigeten működő bizarr szórakoztató központot valódi szellemek kerítették hatalmukba, és azt szeretné, ha a Rejtély Rt. minden lében kanál detektívjei fényt derítenének a rejtélyre, mielőtt a túlvilági rémségek híre messze űzné a sziget evilági - és igen jól fizető - látogatóit.
   Scoobynak és barátainak félre kell tehát tenniük személyes ellentéteiket, s el kell felejteniük mindazt, amit hamis szellemekről és szörnyjelmezbe bújt csalókról idáig tudni véltek, hogy megoldják életük legnehezebb esetét, épp bőrrel megússzák a kalandot, és - megmentsék az egész világot! 
47 2/4
poster
I Spy  Én, a kém    MPEG1  magyar   
   Nyoma veszik egy különleges, kísérleti kémrepülőgépnek. Kiderül, hogy egy minden hájjal megkent, ördögi fegyverkereskedő áll a háttérben, aki éppen arra készül, hogy eladja a gépet egy nemzetközi terroristacsoportnak.
   Az amerikai kormány egy öntelt sztárbokszolót és egy jómodorú titkosügynököt vet be erre a veszélyes és szigorúan bizalmas akcióra.
   Famke Janssen alakítja Rachelt, a szexi ügynöknőt, aki alaposan felkavarja a két férfi életét a mesés Budapesten, hiszen a szálak ide vezetnek. Minden együtt van tehát, hogy a küldetést teljesítsék: kémkütyük, poénok, stílus - a kérdés csak az, vajon sikerül-e ennek a furcsa párosnak megmentenie a világot, ha közben folyton marakodnak?  
48 2/4
poster
Legally Blonde 2: Red, White and Blonde  Doktor Szöszi 2.    MPEG1  Magyar   
Egy szőke nőnél nincs okosabb. Mármint: van egy szőke nő, akinél nincs okosabb. Az ember ki se nézné belőle. Elle Woods szerencsére nem törődik az előítéletekkel, szeret olyan lenni, amilyen: imádja a vad rózsaszín ruhákat, a pomponos papucsokat és az édi-bédi kiegészítőket. Egyébként kitűnőre végzett Amerika legtekintélyesebb jogi egyetemén, ahol mellékesen - szőke női logikáját bevetve - megoldott egy megoldhatatlannak látszó bűnügyet.
Most pedig: irány Washington. A szöszi jogtudor úgy érzi, eljött az ideje, hogy gatyába rázza a kongresszust. Egy botrányos állatvédelmi törvény miatt ugyanis kiskutyusa szüleit kitiltják kedvence esküvőjéről. Elle ugyan semmit sem tud a politikai sakkjátszmák férfias útvesztőiről, de ez nem zavarja. Érkezése után rögtön összebarátkozik egy kedves hotelportással, aki beavatja őt a törvényhozás törvénytelenségeibe, és együtt vágnak neki a nagy kalandnak.
Egy szőkét nem lehet megállítani. Szerencsére.  
49 4/4
poster
Nothing to Lose  Nekem 8    MPEG1  magyar   
Kicsi és nagy, Martin Lawrence a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk és Tim Robbins A játékos főszereplője együtt: lehengerlő komédiás-páros - a filmtörténet leglehetetlenebb szereposztása! Nick Beam egy - amúgy szépnek induló napon - rádöbben, hogy a felesége megcsalja. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis?
A mostohasors T. Pault sodorja útjába. Az izgága kis fekete, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most inkább beletapos a gázba és - jöjjön, aminek jönnie kell - elrabolja kirablóját.
 
50 4/4
poster
Chicken Run  Csibefutam    MPEG1  magyar   
   Rabok ők - szögesdrót kerítések mögé zárva, féltik az életüket és a kerítésen túli világról álmodoznak.
   Minden szökési kísérlet meghiúsul, és a főkolompos magánzárkában bűnhődik. De ez nem szokásos börtön, és ők nem szokásos börtöntöltelékek. Ők Tepsiék baromfiudvarának lakói, ahol az a csirke, aki nem ad tojást reggelire, könnyen vacsoraként végzi.
   De Rozsda és óltársai mindenképp meg akarnak lépni, mielőtt sülve-főve kéne együtt lenniük. Az idő egyre fogy, mert a tanya kapzsi gazdaasszonya, Tepsiné új trükköt eszel ki vagyona gyarapítására - a csirkékből pitét akar csinálni.
   De most Rocky, a "szabad, szányas nejvadász" kakas segítségével a tyúkok vakmerő szökésre készülnek a repülő fészekaljak történetében, melynek címe: CSIBE FUTAM. 
51 3/4
poster
George of the Jungle II  Az őserdő hőse 2.    MPEG1  magyar   
Tovább szaporodtak az őserdő hősei. George, a dzsungel királya és szerelme, Ursula majd kicsattan a boldogságtól, amikor megszületik közös gyermekük, ifjabb George, az őserdő legfiatalabb hőse.
George büszke gyermekére, és reméli, hogy a trónörökös - aki nagyon hamar otthon érzi magát a liánok között - egyszer majd leveszi válláról a dzsungel vezetésének súlyos terhét. Az állatok azonban egyre dühösebbek a szőrtelen család fejére, ugyanis George immár sokkal több időt tölt nőstényével és csemetéjével, mint egykori barátaival.
A feszültség tovább fokozódik, amikor felbukkan a dzsungelben az anyós, Ursula drága anyukája, aki nem képes beletörődni abba, hogy lánya egy beszélő "majom" szerelmét választotta. Mindent elkövet, hogy jobb belátásra bírja a lányát és visszatérítse a civilizációba, de úgy tűnik, Ursula hajthatatlan. Egy váratlan telefonhívás azonban az anyós malmára hajtja a vizet. George gorillaszabású testvére ugyanis Las Vegasba utazott szerencsét próbálni, és természetesen bajba keveredett.
George családjával együtt felkerekedik, hogy segítsen testvérének, de eközben a gonosz Lyle Van de Groot is az anyós segítségére siet: hipnotizálja Ursulát, hogy ne emlékezzen George-ra!
Miközben az őserdő hőse és gorilla tesója azon munkálkodnak, hogy kiszabadítsák Ursulát és eltüntessék a lány emlékezetének homályos foltjait, a dzsungelben egy oroszlán George trónjára tör - megpróbálja rádumálni az állatokat, hogy fordítsanak hátat eddigi vezérüknek és ezentúl kövessék őt.
Lesz dolga George-nak, ha visszatér!  
52 3/4
poster
Le Boulet  A tökös, a török, az őr meg a nő    MPEG1  magyar   
   Ez a történet két fickóról szól: Moltés-ról, a nagymenő gyorslövészről, akit a világ a Főnökként tart számon és Reggio-ról, a fegyőrről. Ja, és egy felbőszült Törökről, meg egy nőről (de az nem török és nem is görög). Akkor ez hány ember?
   Mikor Moltés-t bevarrták, a sitten ismerte meg Reggio-t, a fegyőrt, aki afféle bunkó, de a szíve mélyén nem is annyira rossz ember. Reggio minden héten megtette Moltés számait a lottón. Elég nagy baromság, hétről-hétre, mindig ugyanazokkal a számokkal játszani, de valahogy az emberben mindig ott munkál a remény… És aztán egy este egyszerre csak ott vannak a számok: bejöttek. Az ördögbe is, 15 millió!
   Másnap reggel viszont Reggio sehol! Hosszú időre betegszabadságra ment. Moltés úgy érzi, átverték, ezért rögvest megszökik. Csomagolni és meglógni, amikor mindössze 47 nap van hátra a büntetésből, tiszta őrültség, de a fenébe is, a pénz, nagy úr!
   A seggfej Reggio-t a saját házában végül sikerül nyakon csípni, aki megpróbál valami ócska mesét beadni a feleségéről, hogy az Afrikába ment, és hát… nála van a szelvény!
   Reggio és Moltés Bamako felé veszik hát útjukat, hogy megkeressék a feleséget (aki épp nörszködik egy rallyn) és - ami még fontosabb -, a szelvényt. Szerepel még a történetben a Török, Moltés esküdt ellensége; meg az ő testőre, egy acélfogú óriás; valamint egy tengelyéről levált vidámparki óriáskerék; továbbá egy seregnyi rebellis tuareg; no és persze van sivatagi autós üldözés is…
 
53 3/4
poster
The Tuxedo  Szmokinger    MPEG1  Magyar   
   A taxisből magánsofőrré avanzsált Jimmy Tong gyorsan ráébred, hogy Clark Devlin, a milliomos playboy alkalmazottjaként csupán egyetlen szabályt kell betartania, de azt nagyon: soha nem nyúlhat munkaadója méregdrága szmokingjához.
   Devlint azonban egy "véletlen" robbanás egy időre parkolópályára állítja, s ekkor Jimmy felveszi a szmokingot. Hamarosan kiderül: ez a ruha valósággal egyszemélyes hadsereggé változtatja azt, aki felölti. Jimmyt egyszercsak beszippantja egy veszélyes nemzetközi kémjátszma örvénye, ráadásul társa is akad egy kétbalkezes leányzó személyében, aki legalább annyira zöldfülű, mint ő.
   Jimmy botcsinálta titkosügynökké válik - azt azonban el kell ismerni, hogy legalább a megjelenése kifogástalan.
 
54 
poster
Who Framed Roger Rabbit  Roger nyúl a pácban    MPEG1  Magyar   
Amikor a Firkanegyedben lakó Roger nyúl egy rejtélyes gyilkossági ügy gyanúsítottjává válik, felkéri Eddie Valiant detektívet, hogy tisztázza őt a vádak alól. Eddie azonban nem is olyan régen esküvel fogadta, hogy firkákkal kapcsolatos esetet többé nem vállal. Mivel a pénzre szüksége van, elvállalja az ügyet. 
55 3/4
poster
Terminator 3: Rise of the Machines  Terminátor 3. - A gépek lázadása (2 DVD)    MPEG1  magyar   
   Tíz év telt el azóta, hogy John Connor megállította az Ítélet Napját, és megmentette a Földet a teljes pusztulástól. Azóta bujkál: nincs hitelkártyája, munkája, mobiltelefonja – igyekszik nyom nélkül létezni, hogy a Skynet gépei ne találhassák meg. Talán az egész életét leélhetné így, ha a homályos jövőből nem érkezne egy új gép: a T-X.
   Ez a gép a Skynet csúcsmodellje. A legrafináltabb, legerősebb gyilkológép, amit a gépek eddig terveztek. És még a tetejébe egy gyönyörű nő testével álcázzák. Connornak (és e világ lakóinak) csupán egy reménye maradt. Egykori gyilkosa, a Terminátor, amely talán képes felvenni a harcot a nála sokkal modernebb és hatékonyabb típussal. Ha alul marad, vége a világnak.…
 
56 3/4
poster
2 Fast 2 Furious  Halálosabb iramban    MPEG1  magyar   
Felturbózott utcai autóverseny-akció dübörög végig Miami utcáin. Hihetetlen kocsikteljesítőképességük határait feszegetik. Gyönyörű csajok, és egy döglesztő életstílus… egyre Halálosabb iramban.Az Oscar-jelölt rendező, John Singleton (Fekete vidék) vezeti elő a Halálos iramban nitró befecskendezésű folytatását.
Brian OConner elveszítette állását, miután hagyta, hogy barátja, Dom Toretto, az utcai autóversenyző gengszterfőnök meglépjen a törvény elől. Brian most visszatér Miamiba régi barátjával, Roman Pearce-szel. Beépített munkát vállal a zsaruknál, hogy elkerülje a büntetést viselt dolgaiért.
Segít a bombázó Monica Fuentesnek lebuktatni egy gyanús üzletembert Miamiban. És újból versenyez - ezúttal az életéért…
 
57 3/4
poster
Hjćlp, jeg er en fisk  Segítség, hal lettem!    MPEG1  magyar   
Három kisgyerek, Pecás, Csilla és Dagi horgászni indul, de nagy bajba kerülnek, amikor a hóbortos Krill Professzor titokzatos laboratóriumában találják magukat.
A Professzor egy varázsital összeállításán dolgozik, amelynek segítségével az emberek képesek víz alatt élni. Pecás kishúga, Csilla véletlenül iszik a varázsitalból, tengeri csillaggá változik, és a tengerfenéken találja magát.
A két fiúnak meg kell keresnie Csillát, ezért önszántukból isznak a varázsitalból. Pecás repülőhallá alakul, Dagi pedig medúza formájában ered a kis "tengeri csillag" nyomába. Pontosan 48 óra áll rendelkezésükre, hogy megtalálják Pecás kishúgát és az ellenszert - vagy mindhárman örökre halak maradnak.
A három hallá változott gyerek csodálatos és izgalmas kalandokat él át, miközben Csilla igazi barátra talál Sasha, a kis kék Tengeri Csikó személyében.
A történet izgalmas fordulatot vesz, amikor Joe, a kalauzhal uszonyaira ellenszer kerül. Az ellenszer ugyanis emberi intelligenciát kölcsönöz a halaknak és Joe hamar rájön, hogy az újonnan szerzett adomány, a beszéd képességének segítségével a víz alatti világ urává és parancsolójává léphet elő.
A hal-gyerekek előtt sok-sok akadály tornyosul. Csak zseniális találékonyság és elszánt vakmerőség együttesével van esélyük arra, hogy megdöntsék Joe zsarnoki uralmát, és újra ember-gyerekként élhessenek.
Ez a végtelenül kedves dán rajzfilm - mely megnyerte a Chicago International Childrenss Film Festival-on a gyermek-zsűri díját rajzfilm kategóriában -, igazi szívet melengető mese, sok zenével és híres szinkronhangokkal (Alföldi Róbert, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Jónás Rita, Ábel Anita, Stohl András, Kulka János, Verebes István, Csonka András).
 
58 4/4
poster
The Terminator  Terminator - A halálosztó    MPEG1  Magyar   
   2029-et írunk. A világot többé már nem az emberiség uralja, hanem saját "gyermeke", egy önállósodott, alkotóival szembeszálló, fellázadt szuperkomputer, a SKYNET!
   A SKYNET sorozatban gyártott gyilkológépeivel pusztítja a még lázadó maroknyi emberi csapatokat, akik a végsőkig harcolnak a szabadságukért. A szuperszámítógép tudja, hogy csak egyetlen igazi ellenfele van: John Connor, a lázadók vezére, aki kivételes taktikai képességeivel akár még győzelemre is vezetheti az emberiséget.
   1984. Különös villámlások kíséretében egy elpusztíthatatlan halálosztó kiborg, egy Terminator érkezik a jövőből, hogy a SKYNET parancsát végrehajtsa. Egyetlen feladata: felkutatni és megölni Sarah Connort, a még meg sem született John Connor édesanyját. A mit sem sejtő Sarahnak csak egyetlen esélye van a túlélésre. Kyle Reese, az ellenállás egyik katonája, akit a lázadók küldtek vissza a múltba azzal a feladattal, hogy akár élete árán is mentse meg Sarah Connor-t.. 
59 3/4
poster
The Hot Chick  Tökös csaj    MPEG1  magyar   
Jessica élete annyira tökéletes, hogy az már egészségtelen. Ő a gimnázium szépe, a mompon-lányok csapatának kapitánya és a legizmosabb srác szerelme. Egyetlen bánata, hogy az autója sárga, pedig pirosban szebb volna. Aztán akad még egy apró baj.
Egy reggel Jessica férfitestben ébred. Egy pocakos, szőrös, kissé mosdatlan testben. Ősi átok? Kellemetlen baleset? Sötét bosszú? Az igazság az, hogy Jessicának bőven akadnak ellenségei, akik szívesen kibabrálnának vele. Még szerencse, hogy van egy barátnője is, aki némi sikoltozás és gázsprézés, aztán néhány rejtett részlet szemrevételezése után elhiszi, hogy a gyanús fickó tulajdonképpen az ő legjobb barátja; így aztán April és a naponta borotválkozó Jessica nekivág, hogy visszaszerezze azt a csodás és irigyelt testet, amit most egy elhasznált csavargó használ valahol.
De közben mint a tornádó söpör végig a botrány a pompon-versenyen, néhány lányos háznál, néhány férfiöltözőben, a gimnáziumi évzáró bálon és egy szexbárban, ahol hétfőnként tilos a fellépő lányok fojtogatása...  
60 4/4
poster
Old School  Sulihuligánok    MPEG1  magyar   
Mit csináljon a manus, ha korábbi géppel repül haza, és a csaját ágyban találja, a szoba meg tele egy rakás pucér idegennel?
Visszatér az egyetemvárosba, és diákklubot nyit! Mielőtt annyit mondhatnál, hogy "nedves nudista női birkózás", Frank, "A Tank", Mitch és Beanie saját diákklubot csinálnak a szokott klasszikus őrületekkel. De amikor túlságosan bevadulnak a dolgok, a dékán a fejébe veszi, hogy bezáratja a klubot.
A poénok osztályelsők (még ha a srácok nem is!) Todd Philips rendező (Cool túra) nagysikerű vígjátékában.
 
61 
poster
A legényanya  A legényanya    MPEG1  magyar (DD 2.0)  magyar (hallásk.) 
Rátóton, mikor az első tanácselnököt megválasztották, és az Béla névre hallgatott, nos e naptól kezdve nem keresztelt a pap, nem anyakönyvezett a tanács más névre gyermeket, csak Bélára. Boldogan éltek volna, ha Rozi meg nem szülte volna fiúgyermekét, Józsit. A bajok csak ezután kezdődtek. Józsiból felnőve szép szál legény lett, a lányok mind beleszerettek. Különösen a szépséges Ágika, akivel boldog estéket töltöttek együtt. 
62 3/4
poster
The Road to El Dorado  Irány Eldorádó    MPEG1  magyar   
Az IRÁNY ELDORÁDÓ, ez a klasszikus kétszemélyes filmek stílusát idéző animációs kaland-vígjáték két szeretetreméltó, kisstílű kalandor viszontagságos felfedezőútjának és minden akadályt legyőző barátságának története.
Tulio és Miguel, a két jó barát úgy érzi, végre megfogták az Isten lábát. Megszerzik az Eldorádóba, a legendás aranyvárosba vezető út térképét. Kincsükkel azonban menekülniük kell, s végül a hódító Cortes hajójának gyomrában kötnek ki.
Szerencséjükre segítőtársra lelnek Altivo, az okos csataló személyében, aki segít nekik megszökni a hajóról, és egy mentőcsónakban velük tart az Újvilág partjai felé.
A tengeri utazást szárazföldi kalandok követik, s mikor a barátok végül rátalálnak Eldorádóra, kiderül, hogy megpróbáltatásaik még korántsem értek véget... Az eldorádói indián törzs főpapjának, Tzekel-Kannak kapóra jön a furcsa idegenek érkezése. Isteneknek kiáltja ki őket, s titokban arra készül, hogy segítségükkel megfossza hatalmától a bölcs Tannabok törzsfőnököt.
Tulio és Miguel nem tehetnek mást, belemennek a játékba, és segítőtársul fogadják a szép bennszülött lányt, Chelt, aki cserébe csak annyit kér, hogy a jövevények vigyék magukkal az Óvilágba. Tulio és Miguel megszerzik ugyan az áhított aranyat, de még nehéz feladat áll előttük: meg kell menteniük Eldorádót - és a barátságot, ami összefűzi őket.
Az IRÁNY ELDORÁDÓ újra összehozta az Oroszlánkirály Oscar-díjas zenei csapatát: Elton Johnt, Tim Rice-t és Hans Zimmert, aki John Powellel a kísérőzenét komponálta.  
63 3/4
poster
The Matrix Revolutions  Mátrix - Forradalmak    MPEG1  magyar   
A Mátrix – Forradalmakban, a Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon, mint Zee és a Kölyök, kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek. A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek.
Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.
Niobe segítségével Neo és Trinity messzebbre merészkednek, mint eddig bármelyik ember – egy végzetes és mindent eldöntő utazásra indulnak a föld felperzselt felszínén a gépek városának szívébe. Ebben a hatalmas mechanikus metropoliszban Neo szemtől szembe kerül a gépek legfőbb vezérével, a Deus Ex Machinával, és alkut köt vele, hiszen ez a haldokló világ egyetlen reménye a túlélésre.
Ma így vagy úgy, de véget ér a háború, de addig még hátravan a végső összecsapás Neo és Smith között: ez dönt két civilizáció pusztulásáról vagy fennmaradásáról.  
64 3/4
poster
Bad Boys II  Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk    MPEG1  magyar   
A rosszfiúk Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok, botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak.
Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba. De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül magának akarja Miami kábítószer-alvilágát.
Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra, hogy egyikük húgát épp a társa próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek...
 
65 3/4
poster
Hulk  Hulk    MPEG1  magyar   
   Az elismert rendező, Ang Lee (Tigris és Sárkány)úgy filmesítette meg a HULK című klasszikus Marvel képregényt, hogy a nagyszabású, látványos trükköket felvonultató szuperhős-mozi elemeit a klasszikus Universal horrorfilmek sötét románcainak és tragédiáinak hangulatával ötvözi.    Lee és stábja értelmezésében a HULK egyszerre szuperhős és szörnyeteg, vágyálom és rémálom, ily módon hűek maradtak a Stan Lee és Jack Kirby által megálmodott figura korai, felforgató szellemiségéhez, miközben kellő mértékben modernizálták a történetet, és a szereplőket mozgató veszélyeket és vágyakat a mába vetítették.
   Eric Bana alakítja a tudós Bruce Bannert, akit egy katasztrofális kísérlet utóhatásaként belső démonai átalakítanak.
   Az Oscar-díjas Jennifer Connely játssza Betty Rosst, akinek zsenialitása akaratlanul is segíti elszabadítani a Hulkot; Nick Nolte látható Banner briliáns apjának szerepében, aki tragikus örökséget hagy fiára, Sam Elliott pedig a szigorúan titkos katonai kutatóközpont parancsnokát testesíti meg.  
66 3/4
poster
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams  Kémkölykök 2. - Az elveszett álmok szigete    MPEG1  magyar   
A nagysikerű családi kémkalandfilm újra itt van a KÉMKÖLYKÖK 2: AZ ELVESZETT ÁLMOK SZIGETE című vadonatúj epizóddal, mely a Cortez szuperkém-család újabb nagyszabású akcióinak látványos, izgalmas és mulatságos krónikája!
Amikor utoljára láttuk őket, a Cortez gyerekek éppen beszálltak a "családi bizniszbe", hogy visszaszerezzék elrabolt szüleiket. Észbontó kémmütyűrökkel, szerkentyűkkel és a magukhoz való, éles eszükkel felfegyverezve mentették meg a helyzetet, és bizonyították, hogy a gyerekek is lehetnek hősök.
Most Carmen és Juni már kettes szintű OSS ügynökök, és éppen belevágnak saját küldetésükbe - vagy legalább is azt hiszik. De ezúttal szükség lesz az egész családra - sőt, még sok minden másra is - hogy megmentsék a világot egy titokzatos vulkánszigettől, melyet egy őrült tudós népesített be leleményes szörny-arzenáljával, és ahol mindegyik szerkentyűjük csődöt mond, így az eszükre kell hagyatkozniuk... no meg persze egymásra!
Robert Rodriguez nagysikerű családi akciómozijának folytatása gyerekeknek és szülőknek egyaránt fergeteges szórakozást kínál!
 
67 0/4
poster
Mr. Bones  Csonthülye    MPEG1  magyar   
   Egy repülőgép lezuhan Afrikában, de egy fehér kisgyerek sértetlenül kerül ki a roncsból. Az apróság bámulatba ejt egy csapat Kavuki bámészkodót, amikor egy odasompolygó oroszlánt pusztán egy szellentéssel ijeszt el. A meglehetősen szószátyár Kavuki törzs örökbe fogadja a hősies kisdedet, aki már gyermekként kitanulja a csontokból olvasás (jövendőmondás) ősi művészetét és a törzs tagjai rövidesen a Csonti nevet adják neki. Csontból olvasás tudománya miatt megkedveli a gyereket Tsonga, a Kavuki király, aki eltökélten szeretne fiú utódot nemzeni, aki majd örökébe lép a trónon.
   Az évek során a király egyre több feleséget vesz magához, de egyikük sem szül neki fiúgyermeket. A király reményei azonban újraélednek, amikor Csonti közli vele, hogy egy sok évvel ezelőtti kapcsolatából van egy fia. Mindenre elszántan, hogy találkozzék örökösével, Tsonga úgy rendelkezik, hogy Csonti menjen a „Nap Városába” (City of the Sun) és keresse meg eltűnt fiát.
   Csonti megérkezik a városba (Sun City), ahol éppen a Millió Dolláros Golfbajnokság eseményei zajlanak. A versenyzők között van a nagy ásznak számító játékos, Vince Lee, ügynöke, Pudbedder társaságában. Afrikai utazásuk valóságos rémálom Pudbedder számára, akit érkezésük óta üldöz a balszerencse - egy elefánt óriási adag ganajt pottyant rá, egy amerikai turista elnáspángolja, ezért hát kórházba kerül, ahol viszont egy disznó zuhan a nyakába. A rémálom még szörnyűbb fordulatot vesz, amikor Csonti úgy véli, hogy Vince az, akit keres, ő a király fia. 
68 2/4
poster
Sorority Boys  Bővér szálló    MPEG1  magyar   
   Mértéktelen bulizás, nőzés, ivás és egyéb kellemetességek: egy fiúkollégium lakói szemében az efféle kicsapongások nem számítanak bűnnek.
   Dave, Doofer és Adam csak akkor repül a koleszből, amikor meggyanúsítják őket, hogy megdézsmálták a közös kasszát.
   A három jó barátnak se pénze, se szállása. Se kedve, hogy hazaköltözzön, vagy akár egy kicsit is eltávolodjon a mindig új kalanddal kecsegtető diákélettől.
   Aki keres, az talál: a három ifjú kalandor hamar rálel a megoldásra, és vele a tökéletes szállásra.
   Az egyetlen bibi csak az, hogy az új szoba a harcos feminista, férfigyűlölő leányszálláson található, és hogy bejussanak, nővé kell változniuk. Legalábbis külsőleg.
   Jöhetnek a parókák, szoknyák, tűsarkú topánok és selyembugyik. Ősi ellenségeik hamar barátnőjükül fogadják a kissé túl gyakran borotválkozó lányokat, ők pedig igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből. Amíg a helyzet ki nem hozza őket… a sodrukból.  
69 3/4
poster
The Santa Clause 2  Télapu 2. - Veszélyben a karácsony    MPEG1  magyar   
Valószínűleg mindenki emlékszik még arra a különös balesetre, melynek során Scott, a példátlan családapa télapuvá változott, és akárhogy is tiltakozott a sorsa ellen, fehér vattaszakálla meg nagy pocakja nőtt, majd kénytelen volt így házhoz szállítani a világ összes gyerekének ajándékát.
Azóta nyolc év telt el, és Télapu beletanult új szakmájába: sőt, a rénszarvasok és manók szerint hosszú idők óta ő a legtehetségesebb mikulás.
De azért neki is megvannak a maga problémái: Télapó szerződése szerint, ha az idei Karácsony estéig nem nősül meg, elbocsátják! Egy póttélaput hátrahagyva rohan, hogy megtalálja az igazit, de közben saját fia is segítségre szorul (idén a rossz gyerekek listájára került!), és mindennek a tetejébe kiderül, hogy helyettese egészen másképp képzeli az ajándékosztást, mint addig ő.
 
70 3/4
poster
Independence Day - ID4  A függetlenség napja    MPEG1  Magyar   
   Hatalmas űrhajók jelennek meg a semmiből és borítják árnyékba a világ fővárosait. Az emberiség örömünnepre készül, de az idegeneknek más szándékai vannak: elsöprő túlerejükkel és lenyűgöző technikai fölényükkel mindenestül el akarják pusztítani a földi civilizációt.
   Kíméletlenül, válogatás nélkül rombolnak és gyilkolnak. Csupán a túlélők egy kis csoportja veszi fel ellenük a harcot: köztük egy vakmerő pilóta, egy tévénél dolgozó technikus és az Egyesült Államok elnöke. Rajtuk múlik a világ sorsa... 
71 3/4
poster
Showtime  Showtime - Végtelen és képtelen    MPEG1  magyar   
Mitch Preston a Los Angelesi rendőrség nyomozója, aki csak munkájának él. Épp drogdílereket próbál elkapni, amikor megérkezik a titkos akcióról mit sem tudó Trey Sellars, aki színészkarrierje beindulásáig rendőrként keresi a betevőre valót.
Erősítést kér, ám egy szenzációéhes tévétársaság forgatócsoportja előbb ér a helyszínre, mint kollégái.
A tűzpárbaj közepette Mitch egy golyóval elintézi az útjában lévő kamerát is, s így másnap már a címoldalakon találja magát.
A rendőrség, hogy elkerülje a tévétársaság 10 millió dolláros kártérítési perét, beleegyezik: valóság-showt forgathat a csatorna Mitch-csel és önjelölt partnerével, Tray-jel a főszerepben. 
72 2/4
poster
Dirty Dancing  Dirty Dancing - Piszkos tánc    MPEG1  magyar   
1963 nyarán egy luxus nyaralóhelyen tölti vakációját Baby, egy tizenhétéves lány, akinek életében a táncé a döntő szerep. Megismerkedik Johnny-val, a jóképű tánctanárral, akivel szerelemre gyúlnak egymás iránt. Amikor a fiút faképnél hagyja a táncpartnere a nagy verseny előtt, Baby veszi át a szerepét, s remek kettőst alkotnak együtt... 
73 1/4
poster
Meseautó  Meseautó    MPEG1  magyar   
Szűcs János, egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke harmincöt éves, gazdag és sikeres. Nőtlen, ami nem jelenti azt, hogy ne rajonganák körül a nők.
Hősünk egy kicsit már unja is ezt a mélyebb érzelmek és élmények nélküli életet, amire oly sokan vágynak.
Az elnök úr évek óta először hosszabb szabadságra készül. Ennek örömére egy gyönyörű autót vásárol autókereskedő nagybátyjától.
Szűcsnek a mesés autóval már az első napon sikerül fellöknie egy görkorcsolyával száguldozó fiatal lányt, Kovács Verát. Szerencsére nagyobb baj nem történik, hacsak azt nem számítjuk, hogy az elnök beleszeret a lányba...
 
74 3/4
poster
Looney Tunes: Back in Action  Bolondos dallamok - Újra bevetésen    MPEG1  magyar   
A Bolondos dallamok főszereplői között ismét áll a bál. Épp filmforgatásra készülnek, amikor egy szörnyű titokra derül fény Fraser szüleivel kapcsolatban, és ők - szembeszállva a háromdimenziós világ ezer megpróbáltatásával - nekivágnak, hogy közösen derítsék ki az igazat.
Régi barátaink, Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Csőrike, Tasmán ördög és a többiek James Bondot megszégyenítő sebességgel utazzák be a földet.
Izgalmas kalandjaik Hollywoodból Las Vegasba, onnan Afrika dzsungeleibe vezetik őket. A rajzolt hősök az élő szereplőkkel szembeszállva is bebizonyítják, hogy helyén a szívük, és felkutatják Fraser eltűnt apját, sőt, ha már úgyis arra járnak, megoldják a misztikus Kék Gyémánt rejtélyét.
 
75 4/4
poster
X-Men 2  X-Men 2. (2 DVD)    MPEG1  magyar   
   X professzor iskolájának mutánsai örök veszélyben élnek. A világ nem hajlandó megtanulni, hogy a különleges képességekkel rendelkező majdnem-emberek csupán a jó ügy érdekében alkalmazzák tudásukat.
   Persze, az előítéletek nem minden alap nélküliek: egy ismeretlen ellenség - aki valószínűleg szintén rendkívüli képességekkel bír - szörnyű terrortámadást hajt végre, és ez ismét felkorbácsolja a mutánsellenes érzelmeket.
   William Styker, a katonatiszt, aki korábban mutánsokon kísérletezett, a leghangosabb mutáns-ellenes. Embereivel elfoglalja az iskolát, és offenzívát indít a professzor tanítványai ellen.
   A bajban a mutánsok a legváratlanabb helyről kapnak segítséget. Magneto megszökik műanyagbörtönéből, és szövetséget ajánl Xavier professzornak. Elég egy szikra, és kirobban az első háború mutánsok és emberek között.
 
76 3/4
poster
Riders  Sporttolvajok    MPEG1  magyar   
Slim, Otis, Frank és Alex, három fiú és egy lány olyan csapatot alkot, amely bankot szokott rabolni. Művészei a betörésnek, és persze a menekülésnek is. Képesek láthatatlanná válni a tömegben, akár gördeszkán száguldanak, akár eltérítenek egy páncélozott pénzszállító autót, mindig sikerül elmenekülniük a zsaruk elől, s ez főleg az extrémsportokban való jártasságuknak köszönhető.
Slim, a csapat esze kidolgoz egy tervet, amelynek végrehajtása után vissza akar vonulni: öt nap alatt öt különbözo rablást hajtanának végre, amely összesen húszmillió dollárt hozna a konyhára. De ezúttal Slimnek több problémával is szembesülnie kell: a rendőrséggel, amely őrzi a pénzszállítmányt, a zsákmány a maffiáé, nyomában van egy bérgyilkos és új barátnője rendőrnő...
 
77 
poster
La Tour Montparnasse infernale  A pokoli torony balekjai    MPEG1  magyar   
ERIC és RAMZY egy féktelen burleszk-komédia főhősei, melynek színtere a Montparnasse torony, amely a Louvre Piramisa és a Défense Diadalíve mellett Párizs egyik legnevezetesebb épülete.A szóban forgó nyári estén két ablakmosó, ERIC és RAMZY, akik az ötvenkettedik emelet magasságában függeszkednek az épület külsején, szokás szerint késésben vannak a munkájukkal. Míg RAMZY talányos összetételű energiaitalokat fogyaszt, remélve, hogy ezzel álmainak megfelelő fizikai erőnlétre tesz szert, ERIC szenvedélyesen bámulja az ablakon keresztül a szép Marina Lanceval-t, akibe eszeveszetten szerelmes. Odabent Marina a nagybátyját, a Lanceval csoport nagyhatalmú főnökét, valamint annak fiait, a cég fő részvényeseit várja egy éjszakai igazgatósági ülésre, amely a későbbiekben meglehetősen sajátos fordulatot vesz. A Montparnasse torony már teljesen üres, amikor egy túledzett kommandós csapat árasztja el az épületet, átveszi az irányítást, és túszul ejti a Lanceval család tagjait. Hamarosan megtudjuk, hogy a támadást Marina szervezte, aki az őt mindig is semmibevevő nagybátyja vagyonára pályázik. A kommandósok rövid időn belül telerakják robbanószerkezetekkel a Torony bejárati csarnokát, és a Lanceval család ötvenedik emeleti magánlakosztályait. Minden Marina és emberei tervei szerint halad. Már csak madame Lanceval kezét várják, amelynek ujjlenyomatai muködésbe hoznák a páncélszerkény nyitószerkezetét. A rendkívül gondosan megszervezett akció fogaskerekei közé azonban homokszem csúszik, pontosabban szólva két homokszem, lévén hogy ERIC és RAMZY még mindig a Tornyon tartózkodik...FANTASZTIKUS ÁR! - DVD-FILMEK 999 Ft-ért! 
78 3/4
poster
Demolition Man  A Pusztító    MPEG1  Magyar   
Míg az első zavargás 1992-ben csak felkavarja az Angyalok Városát, addig 1996-ban a második már véres lidércnyomásként vonul be Los Angeles történetébe. John Sparten (Sylvester Stallone) - akit hihetetlen hatásfokkal végrehajtott, brutális akcióinak kösz Az első összecsapás döntetlenül végződik kettejük között: Phoenix és "túlkapásának" köszönhetően Spartan is Kalifornia kirogenikus börtönébe kerül, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét - a zsaru harminc évet, a bűnöző az örökkévalóságot.2032-ben azonban - immár egy tökéletesen erőszakmentes társadalomban - Phoenix kiszabadul. Ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, hogy csak egyvalaki képes megfékezni a tomboló, fékevesztett terminátort: a Pusztító egymaga. 
79 3/4
poster
Spy Kids 3-D: Game Over  Kémkölykök 3D - Game Over    MPEG1  magyar   
A kiskorú ügynököket, Junit és Carmen Cortezt, pályafutásuk legészbontóbbküldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videó-játék virtuális valóságú világának belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó kifejezetten arra tervezett, hogy a játékot játszó gyerekek agyát „beszippantsa”, s így ő uralkodjon felettük. A Kémkölyköknek a humor, saját bátorságuk, családtagjaik és villámgyors reflexeik, valamint fantasztikus technikai berendezések segítségével kell végigküzdeniük magukat a játék egyre keményebb, egyre nehezebb szintjein – olyan kihívásokkal szembesülve, mint száguldás a Road Warrior-okkal vagy izzó láván való szörfözés –, hogy megmenthessék a világot.
A Kémkölykök és Robert Rodriguez rendező a családi szórakoztatás műfaját teljesen új dimenzióban indítják útjára: a harmadik dimenzióban . A legmodernebb digitális technika segítségével a filmtörténetben először a néző is „bekerülhet” a Játékosztó találmányának virtuális belsejébe. Ha felteszi a speciális szemüveget, szeme előtt a videojáték háromdimenziós világa tárul fel, míg, ha leveszi azt, visszakerül a földi valóságba. 
80 2/4
poster
Magyar vándor  Magyar vándor    MPEG2  magyar   
A harmatos hajnali réten lovak legelésznek, tábortüzek füstje száll. Mellettük öten húzzák a lóbőrt. A hétalvó vezérek szenderegnek itt, pedig már hét felé jár. Amott Álmos, még elég álmos, emitt Tas, már nem ittas, de még kótyagos. Előd épp új ötletéről mereng, a Levédiavetítésről, meg hogy talán levédi azt. Huba suba alatt alszik a rét végén. Nem pihent a hétvégén. Ám valahol a távolban Kond nagyon gondterhelt, mivel Ond szorult helyzetben van: nem tudja átvereckedni magát a hágón. Neki túl szoros ez a szoros. Folytathatnám, de nem Töhötöm. Ugyanis rossz nap virradt a hét főre.
Eltűnt a nemzet! De a hét vezér ezért nem hibás, ők csak kalandoztak, meg ittak-ettek közben Etelközben, és eközben a magyarok vártak rájuk, és tovább álltak. Aztán megunták, és továbbálltak. Így most a hét vándor elindul felkutatni népét, és ezer év történelme áll előttük, de csak másfél órájuk van a feladatra!
A Valami Amerika rendezőjének új vígjátéka a jellegzetes hazai humorra, és közös olvasmányélményeinkre építve hajtogat szórakoztató leporellót a történelemkönyvek lapjaiból. És a fergeteges kaland végére az is kiderül, hogy igazán jó itt lenni és itt jó együtt lenni.
A Magyar Vándor a hét honfoglaló vezér különös kalandjait kíséri végig: emberi, szerethető figurákat teremtve, és egy sajátos, rendkívül szórakoztató históriai leporellót hajtogatva a történelemkönyvek lapjaiból.
 
81 
poster
Csapd le csacsi!  Csapd le csacsi!    MPEG1  Magyar   
Burleszk a rendszerváltás Magyarországáról. A nemibeteg-gondozóból jött idézés felborítja Bea és Géza házasságát. A kezdeti vita lassan háborúvá fajul, csak azt keresik, hol tehetnek keresztbe egymásnak. A férfi nőt, a nő férfit hoz haza, nem kímélik egymást, sem épülőfélben levő kertvárosi házukat. Az ifjú házaspár ráadásul Béla szomszéddal, az egykori munkásőrrel is rosszban van, akinek alakulata titokban a kert alatt ásott labirintusban gyakorlatozik. 
82 4/4
poster
Bringing Down the House  Több a sokknál    MPEG1  magyar   
Mit tehet egy jogász, ha túl sok a munkája, a családja elhagyja, mert nagyon unja a munkamániáját, ő pedig egyedül él egy nagy, üres házban, elviselhetetlenül unalmas szomszédai között? Természetesen felkeresi az interneten a magányos jogászok csevegőfórumát, és udvarolni kezd. Azután randevúra hívja választottját.
Aki el is jön. És vele jön a pokol. A botrány. Az őrültekháza. Nyomában pedig a rendőrség. Mert persze az, aki írásban karcsú szőke ügyvédnőnek mondta magát, valójában fekete, nagyszájú és megállíthatatlan, mint egy úthenger. Egyébként bankrablásért ült, míg meg nem szökött. És most azt akarja, hogy alkalmi levelezőpartnere vállalja el a védelmét.
A jogász megpróbálja kidobni, de ő kidobhatatlan. Aztán megpróbálja lerázni, de lerázhatatlan. És elhallgattathatatlan és leállíthatatlan. A békés környékre beköltözik a gettó, az addig visszavonult életet élő férfi pedig olyasmiket tesz és mond, amiket addig álmában sem mert volna. De fokozatosan ráérez az ízére...
 
83 4/4
poster
Tais-toi!  Pofa be!    MPEG1  magyar   
Miután Ruby, a filozofikus lelkületű gengszter sikerrel elrejtette hatalmas zsákmányát, rács mögé kerül.
A börtönben csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt: bosszút állni a férfin, aki megölte a nőt, akit szeretett. Quentinnek ellenben kifejezetten kevés dolog jár a fejében, de azért ahhoz elég, hogy nagyon kedves legyen és roppant bőbeszédű. Egyik cellából a másikba vándorol, mivel fogolytársai nem tudják elviselni a szószátyár óriás szakadatlan szövegelését. Végül Ruby mellé teszik, a mellé a gengszter mellé, aki némasági fogadalmat tett.
Nem élvezik azonban sokáig az állam vendégszeretetét - szökési tervük sikerrel jár. Ám kint nemcsak az őket üldöző rendőrök elől kell menekülniük, hanem a bosszúszomjas bűnöző elől is, akitől Ruby elorozta a zsákmányt...
 
84 4/4
poster
Kontroll  Kontroll    MPEG1  magyar   
A film a mese és a valóság speciális keveréke lent, a föld alatt. Történet egy furcsa fiatalemberről, Bulcsúról, az ellenőr társakról, akik egytől-egyig szeretnivaló figurák, egy rivális ellenőr brigádról, a sínezésről… … és talán a szerelemről, az újrakezdésről. Az utasok és a jegyellenőrök jól ismert drámai, de legtöbbször komikus viszonyáról…
A metróvezetőség embereiről, akiknek mindennél fontosabb az utasok metróba vetett hite, és ezért mindent meg is tesznek... Egy időről-időre feltűnő figuráról a Gyalogkakukkról, aki magát az Utazók Felszabadítása Társaság tagjának tartja, és ezért állandóan lefújja az ellenőröket, hogy azok heves izgalmak közepette üldözni kezdjék őt a folyosókon, peronokon, mozgólépcsőn és persze eredménytelenül. Bár egyszer…
És itt van Béla, a bukott mozdonyvezető, aki ugyanolyan otthon van ebben a kitaszított világban, mint Bulcsú. És Szofi, a lánya, akibe beleszeret Bulcsú azonnal, még ha a nagy Ő mackó jelmezbe is bújt. De köztük van egy Árnyék, egy gyilkológép. Senki sem tudja ki ő. Talán csak Bulcsú.
És ekkor lesz a westernfilmekből jól ismert, a legvégső, a mindent eldöntő csata, Jó és Rossz között.
Vígjáték, thriller és dráma keveréke, az utóbbi évek legkülönlegesebb és egyik legsikeresebb magyar filmje, igényes közönségfilm, mely megnevettet, szórakoztat és elgondolkodtat. A filmet Antal Nimród rendezte, aki eddig főleg reklámfilmek és videóklipek rendezőjeként vált ismertté, bár Biztosítás címmel kisjáték filmet is forgatott. A Kontroll az első nagyjátékfilmje.
A film végig a mélyben, egy meghatározatlan városban, a metróban játszódik. Az alkotók különös nehézségekkel kerültek szembe a forgatás során: a legnagyobb kihívás az volt, hogyan lehet 35 nap alatt elkészíteni egy játékfilmet, úgy hogy naponta csak négy és fél órát lehet forgatni. A Kontrollt ugyanis a budapesti metró állomásain, alagútjaiban forgatták, de kizárólag éjszaka, üzemszünetben.
 
85 4/4
poster
South Park: Bigger Longer and Uncut  South Park - Nagyobb, hosszabb és vágatlan    MPEG1  magyar   
VIGYÁZAT!A FILM TARTALMA SÉRTŐ LEHET SZÁMODRA,AMENNYIBEN VALAMELYIK NEMHEZ, NEMZETHEZ,VAGY VALLÁSI FELEKEZETHEZ TARTOZOL,ILLETVE VAN VALAMILYEN SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁGOD!Hírnév. Hatalom. Hadsereg. Hakni. Szex, rassz és vallás. A női lélek titka. A South Park agytrösztjeinek mindenről meg van a véleménye.Egy békés amerikai kisvárosban elszabadul a pokol, amikor a helyi moziban bemutatják a Terrance & Philip komédiás-páros legújabb vígjátékát. A kisiskolásokat eltiltják a filmtől, ők mégis megnézik, és élvezettel használják az ott tanult csúnya szavakat, gesztusokat és gondolatokat.A felháborodott szülők nem tudják, mit tegyenek. Azután rájönnek, de az még rosszabb: először foglyul ejtik Terrance-t és Philipet, majd mikor a helyi gyerkőcök ezután sem javulnak meg (sőt!), háborút hirdetnek a színészek hazája, Kanada ellen.Amerika fegyverkezik: Kanada tehet mindenről. A gyerkőcökön múlik, hogy megállítsák a háborút, alászálljanak a pokolba, jó útra térítsék a Sátánt (aki úgyis szerelmes inkább), és megakadályozzák két kedvencük kivégzését... azután énekeljenek. 
86 3/4
poster
8 Mile  8 mérföld    MPEG1  magyar   
   Detroit, 1995. A Nagy D. A Gyilkos Város. A bukott birodalom. A város valaha oly előkelő negyedei pusztulásnak indultak, miután a fehérek elmenekültek, mert már nem bíztak a fejlődés lehetőségében. Detroit nem volt többé prosperáló iparváros, és amikor itt tört ki Amerika történelmének egyik legvéresebb etnikai zavargása, végképp elindult abba az irányba, hogy kettészakadjon a gazdasági és faji törésvonalak mentén.
   A várost átszelő 8 mérföld nevű sztráda e megosztottság jelképe lett, hiszen elválasztja a belvárost a peremkerületektől, s kijelöli a határvonalat a feketék és a fehérek között. Detroit felszíne alatt mindig is a tehetség magmája fortyogott, amely időről időre a zenében talált magának utat. A hatvanas évek popzenéjét meghatározó Motown hangzástól egészen Aretha Franklin gospel-művészetéig figyelemmel kísérhetjük ezt, és ott van még olyan rockerek "detroiti beütése", mint Mitch Ryder, Bob Seger és az MC5. A város zenéje mindig is a munkáskerületek bugyraiból tört felszínre, és az élet kemény realaitásait fejezte ki. Nem kivétel ez alól a detroiti hip-hop sem.
   Detroit legalján a puszta túlélésért küzdenek az emberek, és közülük sokak számára a hip-hop jelenti az egyetlen lelki támaszt. A rapzene spontán és gyors, lényeglátó, kivételes nyelvi készséget igényel, a legapróbb részletekre is odafigyel, s egyik erőssége az érzelmi hitelesség. Az olyan embereket, mint Jimmy Smith Jr. a hip-hop választja el a nagy semmitől.
   Gondoskodó szülők híján Jimmy és barátai - a szuperjófej Future, az álmodozó Sol, a magát politikai aktivistának tekintő DJ Iz és a kicsit tompa agyú, de megbízható Sajtos Bob - létrehozták a saját családjukat. Jimmyt és csapatát, a Three One Thirdet az az ábránd élteti, hogy nemsokára aláírják a nagy lemezszerződést, miközben vacak munkákkal próbálják megkeresni a betevőt, és zűrzavaros magánéletük aknamezején egyensúlyoznak. 
87 3/4
poster
Ali G: Indahouse  Ali G: Indahouse    MPEG1  Magyar   
Furikázott Madonnával, reppelt Shaggyvel… Most megnézheted az angol komikus szupersztárt, Ali G-t úgy, ahogy eddig még sosem láttad, ebben a legnagyobb vitákat kavaró és legfergetegesebb listavezető kasszasikerben!
Hűséges csapatával, a Nyugat Staines-i ganggel, valamint csajával, "az én Julie-kámmal" az oldalán Ali lesz a legvalószínűtlenebb hős - legyőzhetetlen, kielégíthetetlen, és persze ellenálllhatatlan a bukszáknak!
 
88 4/4
poster
Bruce Almighty  A minden6ó    MPEG1  magyar   
Van, aki sosem elégedett. Bruce Nolan hiába sikeres tévés műsorvezető, hiába szereti őt szép barátnője, képtelen abbahagyni a panaszkodást: számára az egész világ egy nagy, jól szervezett összeesküvésnek tűnik, melynek egyetlen célja, hogy őt idegesítse.
Az Úristen türelme végtelen, de ezt a nyafogást már ő sem bírja elviselni. Megsértődik a férfira, és dühében egy hétre rábízza a mindenhatóságot: eddig csak a szája járt, most azonban kap egy lehetőséget, hogy megmutassa, mit csinálna másképp, hogy jobb legyen a világ.
Mit tesz tehát egy ereje teljében és jókedve szűkében lévő harmincas férfi, ha minden kívánsága valóra válik? Triplájára növeli barátnője mellét? Leszoktatja a kutyáját a reggeli kikéredzkedésről? Vagy esetleg rögtön nekilát a világbéke megteremtésének? Mindegy, a lényeg, hogy bebizonyítsa: ő jobb lesz, mint régimódi elődje!
 
89 4/4
poster
Üvegtigris  Üvegtigris    MPEG1  magyar   
   Az Üvegtigris hat barátnapjainak története.
   Lali, az Amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kimélve szaxizik.
   Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát, közben Róka izgatottan keresi a "Vasat", melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő.
   Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt "fémhulladékot". Rókára rászálltak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegették, hogy hozza vissza, vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni mindenáron!
   Csoki szerint egyetlen megoldás van: ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen. 
90 4/4
poster
Egri csillagok  Egri csillagok    MPEG2  magyar   
   A romantikus, monumentális történelmi film Bornemissza Gergely és Cecey Éva életén és szerelmén át jeleníti meg a török hódoltság korabeli állandó portyázásokat, a hősi harcot, melyet az egri várvédők vívnak Dobó István kapitány vezetésével a százszoros túlerővel szemben.
   Dobó Gergelyt már hétéves korában vitézzé avatja, mikor Vicával és hadizsákmánnyal szökik meg a félszemű Jumurdzsák fogságából. Harminc év múlva ő lesz Dobó jobbkeze, a vár esze Eger védelmében.
   A nagy véráldozattal kivívott győzelemhez Gergely tűzokádó találmányai is nagymértékben hozzájárulnak. A fegyverek, a férfiak harca mellett feleségének, Cecey Évának is meg kell küzdenie a törökkel, hogy elrabolt gyermekét Jumurdzsáktól visszaszerezze.
 
91 3/4
poster
Bad Boys  Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk    MPEG1  magyar   
A két miami nyomozó, Marcus Burnett és Mike Lowery jól megtanultaNewton törvényét: az anyag nem vész el, csak átalakul. Azt azonban álmukban sem hitték volna, hogy százmillió dollár értékű heroin, ami az egyik pillanatban még a rendőrség raktárában vár a megsemmisítésre, a másik pillanatban máris visszaváltozik bűnjelből gyilkos árucikké. Ráadásul kettejük nyakába zúdul az összes nyomozati hercehurca, mivel gyakorlatilag összes kollégájuk neve szerepel a bűntény gyanúsítottai között...
 
92 3/4
poster
Jay and Silent Bob Strike Back  Jay és Néma Bob visszavág    MPEG1  Magyar   
   Réges-régen, sőt, messze-messze, egy távoli vegyesbolt és videótéka előtt, naphosszat a járdán henyélt két alak, Bob, a hallgatag, és Jay, a balga tag. Már a Shop Stopban is ott anyázták a vevőket, a Shop Showban jedi Batmanként mentették meg a helyzetet, a Képtelen képregényben feltárták az élet tanítását, a Dogmában is ott szent-telenkedtek a háttérben, de most végre övék a főszerep, mert - talán utoljára - visszatértek, és nincs kegyelem, mert Jay és Néma Bob visszavág!
   Egy csapásra végeszakad az édes semmittevésnek, amikor kiderül, hogy a Jayről és Néma Bobról mintázott képregényhősök, azaz Bunkóman és Gyökér kalandjairól film készül Hollywoodban.
   És a még el sem készült eposzt máris anyázzák az Interneten a kis taknyok.
   Irány hát Hollywood, de addig persze száz akadály tornyosul és veszély les: stoppos sokkok, apáca-pác, bomba bukszák, ördög és angyal harca, a Good Will Hunting 2 forgatása, állat-életmentés, Dawson és a pités haver, Luke Skywalker óriáskézzel, sok fű és még több duma, fény derül a CSIKLÓ titkaira, és végül még Néma Bob is szóhoz jut...
   A független filmvígjátékok császárszalonnája, a Néma Bobot alakító író-rendező Kevin Smith ezzel a fergeteges komédiával teszi fel a koronát kultikussá vált filmjeinek sorára. A jól ismert figurák mellett számos híresség színesíti a tarka történetet, és nem maradnak el a Smith védjegyének számító filmes utalások és köldöknéző dumák sem. 
93 4/4
poster
Kalózok  Kalózok (magyar)    MPEG1  magyar   
   Két srác, Pípí és Max jó barátok. Együtt zsiványkodnak a nagybetűs éterben - egy kalózrádiót üzemeltetnek és menekülnek a bemérő-hatóságok elől -, mígnem Pípí be nem dumálja magát egy kereskedelmi csatornához, ahol aztán rövid úton Ő lesz az adó-ász.
   Eközben Max lesz a nonprofi vállalkozás zászlóvivője, ám a fiúk barátságát próbára teszi Pípí karrierje, na meg Márta lakótárs.
   Miután rájuk csaj ilyen hatással még nem volt, a két kalóz ölre megy e kincsért: lesz szócsata meg hangütésváltás.
   Hogy a srácok kerülnek-e még közös evezőre szerelem és barátság kérdésében, hogy Pípí továbbra is lejár-e még esténként a Jazz+Az koncertjeire a Café Zoo-ba - ahol Max dobol, Geszti és a három grácia énekelnek -, hogy felmondja-e a sztár és a kalóz a közös albérletet, ahogy az a film és az élet nagy (forgató)könyvében meg van írva - az már a történet vége. De Márta választ, és valaki pártában marad.
 
94 2/4
poster
Tomcats  Vadkanok    MPEG1  Magyar   
A nők mindig mások, mint ahogy az ember elképzeli őket. A férfiak megbízhatóak: ők mindig ugyanolyanok, és mindenről ugyanaz jut eszükbe.
Történetünk hősei hét évvel ezelőtt, még mielőtt igazán megismerkedhettek volna a szerelem titkaival, fogadást kötnek: a közösen összedobott pénzalapot az kapja közülük kamatostul, aki a legtovább marad agglegény.
Hét év múlva már csak ketten őrzik függetlenségüket. És mert Michaelt egy apróbb szerencsejáték-tartozásból kifolyólag a maffia fenyegeti, ő kénytelen kezébe venni társa sorsának irányítását.
Ha sikerül Kyle-t a határidő lejárta előtt megnősítenie, meggazdagodik. Ha nem, belecementezik egy épülő Las Vegas-i autópályába.
Michael a kisebbik rosszat választja: Kyle nősülni fog! Csak ő még nem tudja...
A fergeteges komédia szemérmetlen poénjait csupán egyvalami köti össze: mindegyik sikamlós, arcpirító de legalább is vadul pikáns.
 
95 3/4
poster
Shaft  Shaft (2000)    MPEG1  Magyar   
Korrupt és mocskos zsaruk, piti kis drogbárók, olcsó besúgók és gyilkolásra kész, elkényeztetett, szadista aranyifjak - John Shaft nyomozó számára ez is csak egy újabb éjszaka New York City legmélyebb bugyrában, egy újabb műszak, melyben szembe kell szállnia rendőrökkel és bűnözőkkel, akik mind szívesen látnák kiterítve, és egy olyan jogrendszerrel, melyet nem az igazság, hanem a pénz éltet.
Amikor Walter Wade, az elkényeztetett egyetemista megöl egy fiatal fekete diákot, John Shaft hajtja végre a letartóztatást.
Walter kicsúszik az igazságszolgáltatás kezei közül és meglép az országból, ám kétévnyi várakozás után, amint Walter titokban visszatér az államokba, Shaft ismét őrizetbe veszi.
Walter tehetős apja azonban megint leteszi fiacskájáért az óvadékot, úgyhogy az - immár újra szabadlábon - csak az alkalmat lesi, hogy hullaházba küldje Shaft-et. Ugyanerre az alkalomra vár Shaft két korrupt kollégája Jack Roselli és Jimmy Grovitch is, csakúgy, mint Peoples Hernandez, egy dominikai gengszter-kiskirály, aki azért esküdött bosszút Shaft ellen, mert az megszégyenítette őt a fennhatósága alatt álló körzetben.
A nyomozó csak két legközelebbi barátjára támaszkodhat: Carmenre, aki szintén zsaru, és utcai ügyekben bennfentesnek számító bizalmasára Rasaanra. Közben Shaftnak még fel kell kutatnia a gyilkosság egyetlen tanúját, Diane Palmierit is, aki segíthetne egyszer s mindenkorra hűvösre tenni ellenségeit, hiába vadásznak rá a város legkeményebb gyilkosai.
 
96 
poster
BMX Bandits  BMX banditák    MPEG1  Magyar   
Bankrablás van, sikeres, de a korsó meg a kút... Szóval megtalálja három BMX lovag a rablovicsok walkie-talkie-ját, feltárul előttük az igazság, megküzdenek azzal a két rosszfiúval, akiket a főnök azért küld, hogy visszaszerezzék a rádióadókat. 
97 2/4
poster
Extreme Ops  Hóhatár - A félelem felpörget    MPEG1  magyar   
A reklám-szakember Jeffrey, a rendező Ian és az operatőr Will arról híresek, hogy a gazdag megbízóik termékeit reklámozó filmet bármi áron leszállítják. A team ezúttal kivitelezhetetlennek tűnő feladatot vállal: egy új digitális videókamerát akarnak reklámozni úgy, hogy felveszik három kiváló síelő bravúrját, amint leköröznek, sebességben túlszárnyalnak egy lavinát.
Az osztrák Alpokba tartó forgatócsoporttal utazik a gyönyörű sí-versenyzőnő Chloe, a vadóc snowboardozó Kittie és a 19 éves fenegyerek, Silo. A stáb egy négyezer méter magasságban fekvő üdülőhelyen üti fel táborát, ám hamarosan rájönnek, nincsenek egyedül...
A szerb háborús bűnös Pavle, aki nemrég lelte "megrendezett" halálát egy repülőgép-szerencsétlenségben, itt bujkál a hegyekben barátnője Yana, fia Slavko és egy terrorista banda társaságában, akik mindenre elszántak küldetésük teljesítése érdekében. Így az eleve veszélyesnek ígérkező, merész mutatvány még a vártnál is veszedelmesebbnek bizonyul. A síelő álom-csapat és a bátor forgatócsoport immár az életéért küzd.
A maga is bravúros síelő Christian Duguay rendezésében készült Hóhatár filmen még soha nem látott, fantasztikus mutatványokkal kápráztatja el a nézőt, vérfagyasztó példáját mutatva be annak, ahogy kivételes képességű síelők a végletekig feszítve a húrt teszik próbára sport-tudásukat és bebizonyítják, hogy néha egyetlen fegyver is lehet kétélű.
 
98 1/4
poster
Black Knight  Fekete lovag    MPEG1  Magyar   
A Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk, a Nemzetbiztonság Bt., azÁllj, vagy jövök és a Gagyi mami nagypofájú sztárja most a középkorba visszarepülve teszi próbára környezete idegrendszerét és a mi rekeszizmainkat! Jamal egy középkori várnak álcázott gagyi vidámpark leglustább dolgozója, ám valami fura csoda visszarepíti őt az igazi középkorba. Vízbe esik, és mire kimászik, már az Úr 1328. évének Angliájában találja magát.
A harlemi vagány ott áll tornacsukában, nagy szájjal a középkor közepén, és ha túl akarja élni ezt az extrém kalandjátékot, kénytelen minden nagyvárosi ravaszságát bevetni a hepciás uralkodók, sértődős lovagok, csábító udvarlánykák, részeges összeesküvők. Az udvarlányokkal még elbánna, de az sem olyan könnyű, ha közben folyton le akarják fejezni az embert…
 
99 3/4
poster
Max Keebles Big Move  A kiskrapek visszavág    MPEG1  magyar   
   Max átlagos tizenkétéves, akit átlagon felül sújt az élet. Mivel magassága mínuszos, ereje még kevesebb, a srác védtelen, ha osztálytársai rajta vezetik le az órákon felgyűlt feszültséget. Ez nem maradhat örökké így!
   Amikor Max bogaras apukája váratlanul bejelenti, hogy egy héten belül másik városba kell költözniük, Max tudja: mielőtt végképp lelép, eljön a nemes bosszú ideje!
   Most végre mindenki megkapja a magáét!
   Reszkessetek egzecíroztató felsősök, mindenkivel kibabráló igazgató, gonosz jégkrémárus! Jöhet rengeteg ramazuri, kíméletlen kajacsata, cseles csínytevés és fifikás feleselés! Kell egy hét elzüllés...
   Csak ki ne derüljön végül, hogy Maxék mégis maradnak…  
100 
poster
The Mating Habits of the Earthbound Human  A Földlakók nemi élete    MPEG1  magyar   
Amit mindig is tudni akartál a szexről, most elmondja nekünk egy földönkívüli? Láthatjuk a nőt, Jennyt (Carmen Electra) és a férfit, Billyt (Mackenzie Astin), amint az éjszakai felnőtt játszótéren, egy diszkóban ismerkedni próbálnak. Pedig már akkor látszik, reménytelen az ellenkező nemű emberi egyedek kommunikációja. Jönnek az első randik, bemutatkozás a bölcseknek, barátok ellentétes programozása, félrelépések. Mindig viharos vizeken eveznek a szerelmesek. Mégis lehet, hogy révbe érnek: szülők lesznek, akár a bölcsek és továbbadják majd e bolond faj különleges udvarlási szokásait. 
101 0/4
poster
The Lizzie McGuire Movie  Csaó, Lizzie!    MPEG1  Magyar   
Nem csak a tinédzserek fogják imádni Lizzie első egész estés nagy kalandját,de a tinik megőrülnek majd érte! A fiatalok számára készült egyik legsikeresebb amerikai tévésorozat szereplőivel készült első mozifilm újabb rajongókat szerez majd a vagány csajnak! Lizzie McGuire és barátai sikeresen leérettségiztek, és mielőtt belevágnának a nagybetűs főiskolai életbe elhatározzák, hogy a nyári szünetben lazítanak egy oltári nagyot - mégpedig a mesés és távoli Európa legendásan romantikus városában, Rómában.
Nagy kalandra vágynak, de soha nem gondolták volna, hogy ekkora kalamajka kerekedik ki az utazásból. Lizzie ugyanis Rómába érkezve megdöbbenve fedezi fel, hogy közte és egy rendkívüli népszerűségnek örvendő olasz popduó női sztárja között megdöbbentő a hasonlóság. Olyannyira, hogy az utcán rendszeresen tőle kérnek autogramot.
Amikor Isabella, a pop duó üdvöskéje kihullik a képből, és Paolo, a csapat jóképű férfi-tagja, Isabella egykori kedvese felfedezi, hogy van egy hasonmása az énekesnőnek, azonnal rádumálja Lizzie-t, hogy helyettesítse Isabellát - a showbiznisz nem állhat meg!
A tini Lizzie-nek imponál a jóképű sztár és a felkérés, ezért enged a csábításnak, és lassan popsztárrá változik. Persze Lizzie váratlan "karrierjéről" hamarosan szülei is értesülnek és csapot-papot hátrahagyva felkerekednek ők is Olaszországba, hogy jobb belátásra térítsék kerge lányukat, akit megszédített a színpad varázsa.
 
102 2/4
poster
The In-Laws  Apósok akcióban    MPEG1  magyar   
Mit szeret egy ortopéd orvos? A jól ápolt lábakat, a nyugodt, előre kiszámítható mindennapokat és a könnyű vacsorákat. Dr. Jerome Peyser ezen kívül még azt is szeretné, hogy egy szem lánya igazi álomesküvőn mondhassa ki a boldogító igent választottjának. Akivel nincs is baj - csak az apjával. Mert a jövendő apóstárs kissé zűrös figura. Számára egy átlagos nap reggeli pisztolypárbajból, délelőtti repülőgép-eltérítésből, ebéd után könnyű, pihentető autós üldözésből és este egy nemzetközi fegyvercsempész-banda leleplezéséből áll. Ő ugyanis - bár megpróbálja letagadni - a CIA legtitkosabb ügynöke. És sajnos, a munkája állandóan összekeveredik a magánéletével.
Így aztán, míg az örömszülők gyermekeik lakodalmát készítik elő, kénytelenek részt venni néhány kalandban. Az egyikük élvezi, a másik pedig szeretne sírva fakadni. Mert amióta ez az ügynök megjelent az életében, ejtőernyővel kellett leugrania egy felhőkarcolóról, fel kellett falnia egy óriáskígyót, és most a fegyvercsempész-maffia főhadiszállásán kiderül, hogy a banda feje elvárja vendégeitől, hogy kis piros tangában vegyenek vele egy csiklandós fürdőt...
 
103 2/4
poster
Crossroads  Britney Spears: Álmok útján    MPEG1  magyar   
Kislánykorukban a legjobb barátok voltak. Egy éjjel megszöktek otthonról, és egy dobozban elásták a vágyaikat: mindenki azzal kapcsolatban tett valami emléket a többi közé, amit a legjobban szeretne elérni, mire 18 éves lesz.
Úgy tervezték, együtt ássák majd ki a dobozt. De nagyon megváltoznak.
18 éves korukban már nem barátnők: egészen másra vágynak, másképp élnek, mint a többiek. A sors mégis úgy hozza, hogy együtt vágnak neki egy hosszú utazásnak keresztül az országon, az álmok városáig, Los Angelesig, ahol egyikük egy lemezcég meghallgatásán szeretne részt venni.
Sofőrük egy helyi banda gitárosa: helyes, de állítólag gyilkosságért ült.
Az úton számtalan kaland várja őket: meg kell küzdeniük a világgal, egymással és önmagukkal. Ha célba akarnak érni, meg kell tanulniuk szeretni egymást és önmagukat. Mindezt azért, hogy végül felcsendülhessen a Dal...
A világ legsikeresebb női popsztárja, Britney Spears ezúttal egy világsikerű vígjátékkal hódítja meg milliós rajongótáborát, és mindazokat, akik eddig nem tudták, miben rejlik a Britney-jelenség titka!  
104 3/4
poster
Boat Trip  Hajó a vége    MPEG1  magyar   
Jerry és Nick imádja a nőket. De sosincs velük szerencséje. Jerry leánykérései többnyire katasztrófával: tűzvésszel, zuhanással de legalább is egy alapos tengeribetegséggel végződnek. A két haver tehát az egyetlen, biztosnak tűnő megoldást választja: jegyet vásárol egy fantasztikus hajóútra, amelyen kizárólag szerelmesek és szerelmeskedni vágyók vesznek részt. A nyílt tengeren, Jerry és Nick biztos fogásra számít.
De aki egyszer elkezd peches lenni, az soká úgy marad. Egy kis félreértés meg egy dühös utaztatási tisztviselő kavarása következtében a két kanos pasi egy kizárólag melegek számára üzemeltetett szerelmes-hajón köt ki: és összecsapnak a fejük felett a hullámok.
A szárazföld messze, a szerelem még messzebb. Hőseink már csak abban reménykedhetnek, hogy jobb belátásra térítik a fedélzeten napozó leszbikus küldöttséget. Vagy kimentenek egy hajótörött svéd bikinimodell-csapatot…
 
105 4/4
poster
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban  Harry Potter és az azkabani fogoly    MPEG2  magyar   
Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett és szuperbiztos börtönből megszökik egy fogoly.
A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Roxfortba tart, a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. A varázslónövendék Harry Potter és barátai számára a harmadik tanév sem csak a vizsgák izgalmait tartogatja, kiderül ugyanis, hogy a szökött rab nem más, mint Sirius Black, aki állítólag számos varázsló és mugli haláláért felelős. Egyesek azt feltételezik, hogy az őrült szökevény Harry Pottert keresi...
Roxfortban mindenesetre gyászos a hangulat. Ez eddig a legsötétebb év tele veszéllyel, titokkal és a szörnyű, boldogságelszívó dementorokkal, akiket a diákok védelmére rendeltek ki Sirius Black ellen, de akik halálos veszélyt jelentenek Harry-re is...
 
106 3/4
poster
Shrek 2  Shrek 2.    MPEG1  magyar   
Ismét a feje tetejére áll a mesék megszokott világa az Oscar-díjas Shrek folytatásában. A Shrek 2.-ben Shrek, a Szamár és Fiona hercegnő új kalandok forgatagába kerül, miközben szokásuk szerint jól ismert mesehősökbe botlanak.
Shrek legutóbb vitézül legyőzte a tűzokádó sárkányt és a gonosz Lord Farquaadot, hogy elnyerhesse Fiona hercegnő kezét, most pedig élete legnagyobb megpróbáltatása elé néz: össze kell barátkoznia anyós pajtásékkal. Miután Shrek és Fiona hercegnő visszatérnek nászútjukról, meghívást kapnak a Mesebeli Királyságba, hogy végre találkozhassanak Fiona szüleivel, a királlyal és a királynéval.
A Szamár társaságában útnak is indulnak. A Mesebeli Királyság valamennyi lakója izgatottan készül a jeles alkalomra, élükön az örömszülőkkel, akik alig várják, hogy keblükre ölelhessék leányukat és az új herceget. Ám senki nem értesítette őket, mily különösen fest újdonsült vejük, arról nem is beszélve, hogy egy szem leányuk milyen jelentős átalakuláson ment át…
Shrek és Fiona nem is sejtik, hogy házasságkötésük mennyire keresztülhúzta az öreg király számításait, ő ugyanis egészen más jövőt szánt leányának és persze saját magának. A király nem tehet mást: segítségül hívja a hatalmas bűverejű Jótündér keresztanyát, az elragadó külsejű Szőke Herceget és a híres ogre-vadászt, Csizmás Kandúrt, hogy a mese folytatása immár az ő szája íze szerint alakuljon.
Mindenki kedvenc, hatalmas zöld hőse visszatér a SHREK 2.-ben, minden idők legsikeresebb vígjátékában, melyet mind a nézők, mind a kritikusok jobbnak ítéltek, mint Oscar-díj nyertes elődjét. A USA Today szerint "annyi vicc és tréfa van benne, hogy még egy nagyhasú ogre se tudná együltő helyében megemészteni."
 
107 2/4
poster
Just Married  Szakítópróba    MPEG1  magyar   
Vannak házasságok, amelyek eleve esélytelenek. Mi közös lehetne például Sarah-ban és Tomban? Sarah gazdag és elkényeztetett, Tom szegény és csöppet sem jól nevelt. De találkoznak, a lány a fiú karjába ájul (elvégre fejen találja egy baseball-labda), és attól kezdve tudják: az ég is egymásnak teremtette őket.
Csak Sarah szülei nem akarnak belenyugodni ebbe. Amikor az ifjú pár elindul európai nászútjára, utánuk küldik a lány régi barátját. Peter feladata egyszerű: bármi áron tegye tönkre ezt a házasságot! A srác már úgyis régen szerette volna rátenni a kezét Sarah-ra, úgyhogy az ügy érdekében minden eszközt bevet: minél sportszerűtlenebb, annál fájdalmasabb, és minél fájdalmasabb, annál hatásosabb.
Párizs és Velence hamarosan romokban hever, a vén kontinensen minden a feje tetején: ha véletlenül volna még valami, ami nem gyulladt fel vagy nem esett vízbe, azt biztosan feldagadt és csúnyán sajog. De Sarah és Tom szerelme az istennek sem akar elmúlni…
 
108 
poster
Bring It On Again  Hajrá csajok - újra    MPEG1  magyar   
És a csajok újra hajráznak a nagysikerű Hajrá csajok vicces és cserfes folytatásában.
Az izgalom és a riszálás a tetőfokára hág, amikor egy új lánycsapat száll szembe a szabályokkal egy a-győztes-mindent-visz típusú mazsorettversenyben!
Dögös, ifjú sztárjelöltek vibráló szereplőgárdája fűti ezt az elképesztő új filmet, mely az eredeti vígjáték szellemét, szellemességét és karakánságát eggyel magasabb szintre emeli!
 
109 
poster
HUNISTER  HUNISTER    MPEG1  Magyar   
A HUNISTER sterilizáló berendezés bemutató filmje Magyar nyelven
InnovaSter Kft
Veresegyház 
110 3/4
poster
Brother Bear  Mackótestvér    MPEG1  magyar   
Amerika északnyugati tájain, a hatalmas erdők, fenséges vízesések és bohém gímszarvasok vidékén Kenai, az indián fiú különös csoda részesévé lesz. Nem mintha örülne neki: ugyanis - ő sem tudja, hogyan - medvévé válik, pedig neki és családjának a medvék voltak eddig legfőbb ellenségei.
Kenai elindul, hogy eljusson oda, ahol a fény találkozik a földdel; oda, ahol visszaszerezheti igazi testét. Útközben összebarátkozik egy árva medveboccsal, Kodaijal: tőle tanulja meg mindazt, amit egy hozzá hasonló nagy medvének már rég tudnia kellene az erdő szigorú törvényeiről, és a medvék legnagyobb ellenségéről, az emberről…
A Walt Disney Stúdió ugyan követi a legújabb trendeket és sorra jelenteti meg a sikeres számítógép-animációs rajzfilmjeit, de nem feledkezik el a gyökerekről sem. Erre bizonyíték ez az utánozhatatlan hagyományos rajztechnikával készült új nagyjátékfilm, amely egyike az elmúlt évek legszebb és legjobb Disney-alkotásainak! A gyerekeket és felnőtteket egyaránt elbűvölő gyönyörű film zenéjét Phil Collins írta!
 
111 4/4
poster
Back to the Future  Vissza a jövőbe    MPEG2  magyar   
Vissza a jövőbe
   Steven Spielberg ellenállhatatlan fantáziajátékot mutat be, tele ötletekkel, képzelőerővel. Tágra nyílt szemmel csodálkozunk, a fantázia elszabadul, nem ismer határokat idősíkok között.
   Michael J. Fox játsza Marty McFly szerepét, a 80-as évek jellegzetes amerikai teenagerét, aki egy plutónium meghajtású, időgéppé átalakított De Lorean kocsival véletlenül visszarepül az 1955-ös évbe.
   Az időgép a kissé őrült tudós - a Doki - műve, akinek szerepét Chistopher Llloyd alakítja. Martynak, a gyakran hisztérikus és mindig lenyűgöző időutazása során azt kell elérnie, hogy a teenager korban lévő, majdani szülei egymásba szeressenek - váratlan felbukkanása a múltban ugyanis egy kissé megzavarta a jövőt, és saját léte is veszélybe került.
   Közben azon is gondolkodnia kell, hogyan juthat vissza a jövőbe - és hogyan tudassa a fiatal, a jövőről szóló minden információ elől elzárkózó Dokival, hogy 1985-ben, az időgép indulásának pillanatában halálos támadás éri majd.. 
112 
poster
Back to the Future Part II  Vissza a jövőbe 2    MPEG2  Magyar   
Marty és Doki 2015-be tett lélegzetelállító utazása úgy tűnik, megoldotta a McFly család néhány jövőbeni problémáját. Amikor azonban visszatérnek a jelenbe, hamarosan rá kell jönniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt és rémséges körülményeket teremtett az 1985-ös Hill Valley-ben. Az egyetlen remény, visszatérni 1955-be és megmenteni a jövőt. 
113 
poster
Back to the Future Part III  Vissza a jövőbe 3    MPEG2  Magyar   
Az 1955-ös furcsa villámlás után Martynak egyenesen 1885-be kell visszautaznia, hogy megmentse a Dokit egy túl korai haláltól. Nagy nehezen túléli az indiánok támadását és a barátságtalan városlakók intrikáit, s végül ráakad a Dokira, aki nem más, mint a városka kovácsa. Doki azonban nem hallgat a figyelmeztetésre, mivel fülig beleszeretett az elbűvölő tanítónőbe, Clara Claytonba. Így Marty feladata lesz, hogy kimenekítse őket a Vadnyugatról, s visszatérjenek a jövőbe. 
114 3/4
poster
Taxi  Taxi    MPEG1  magyar   
   Marseille-ben működik egy titkos szervezet, melynek tagjai ravaszabbak a rendőröknél, gyorsabbak az űrhajósoknál és lazábbak, mint bármelyik vagány. A kismotoron száguldozó pizzásfiúk számára igazi paradicsom a nagyváros veszélyes forgataga. Mindük közül Daniel a leggyorsabb, legbátrabb, és ő töri a legtöbb borsot a városi zsaruk orra alá.
   De egy turbómotorral és magassági kormánnyal felszerelt taxi, egy felettébb tüzes lány, valamint egy lerázhatatlanul gondos anyuka színrelépése következtében úgy alakul, hogy Daniel mégis a rendőrök között találja magát. A városban ugyanis megjelenik egy szuperravasz német bankrabló banda és a tanácstalan kopóknak segítségre van szüksége. Valakire, aki gyors, ötletes és ravasz...
   A filmnek Luc Besson (Jeanne DArc - Az orleansi szűz, Az ötödik elem, Nikita) volt a producere, írója, rossz nyelvek szerint pedig alkalmanként a rendezést is kivette a Gerard Pirés kezéből. A lényegen azonban ez nem változtat: a Taxi az elmúlt évek legmozgalmasabb, ugyanakkor leghumorosabb akciófilmje lett, amelynek folytatása éppen ezekben a napokban kerül a magyar mozikba!
 
115 3/4
poster
Taxi 2  Taxi 2.    MPEG1  Magyar   
   Végre éppen minden jóra fordulna: Emilien, a kétballábas rendőr huszonhetedik nekifutásra megszerzi a jogosítványt, Daniel, a turbómeghajtású taxis pedig szép barátnőjével készül egy kis közös ebéd utáni deszszertre. De természetesen semmi nem megy ilyen könnyen. Az események elszabadulnak, a kalandok száguldva beindulnak, és máris fékezhetetlen banditák és csúcsra pörgő ellenfeleik üldözik egymást Marseille kanyargó sikátoraiban.
   A városba látogat ugyanis a japán védelmi miniszter, akit elrabol négy rejtélyes nindzsa. A miniszternek (és vele Petrának, a gyönyörű rendőrlánynak) nyoma sincs, ahol pedig a rendőrség tehetetlen, csupán egy megoldás van: a taxis, aki utálja a zsarukat, de imádja a száguldást!
   A Luc Besson nevével fémjelzett sikerfilm folytatása a hazai mozikban még a nagysikerű előd nézettségi eredményeit is túlszárnyalta, és így egyike az év eddigi legnagyobb sikereinek. Mivel a Taxi első részét ott találjuk a hazai DVD-forgalmazás történetének 5 legsikeresebb megjelenései között, nem alaptalan azt feltételezni, hogy a folytatás is hetekig áll (vagy inkább száguld) majd az eladási sikerlisták élén! 
116 3/4
poster
Charlies Angels: Full Throttle  Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal    MPEG1  magyar   
   A világ legveszélyesebb fegyvere: biztos, mint a halál, bármikor bevethető, a Föld bármely pontján egyformán hatékony. Mellesleg csinos is. Három lány a Charles Townsend Detektívügynökség alkalmazásában.
   Ha arctalan főnökük hívja őket, ők nyomban harcra készek, és nem kímélik sem magukat, sem mást.
   Az angyaloknak ezúttal egy eltűnt adatbázist kell megtalálniuk. A tanúvédelmi programban résztvevők listáját ugyanis ellopták, és a rajta szereplők közül öten már áldozatául is estek a titokzatos bűnözőnek.
   A nyomok a lányok egy régi ellenfeléhez a „Cingárhoz” vezetnek, de úgy tűnik, hogy egy bukott angyalnak (Demi Moore) is köze lehet a vakmerő és kegyetlen gyilkosságokhoz. Charlie angyalai azonban szerencsére legalább olyan vakmerőek, mint ellenfelük.
 
117 2/4
poster
Cheaper by the Dozen  Tucatjával olcsóbb    MPEG1  magyar   
Egy átlagcsaládban 1.87 gyerek található. A Baker család azonban nem nevezhető átlagosnak. Már csak azért sem, mert 12 gyerekből, két kutyából, néhány állatból, pár futó vendégből és az örökös botrányból áll.
A rendetlenség azonban csak most kezdődik igazán: a családfő (tehát az anya) állást vállal, és úgy néz ki, az a legegyszerűbb, ha apuka marad otthon, hogy vigyázzon a kis lurkókra. De ő hamarosan rájön, hogy egyszerre legfeljebb egy dologra tud vigyázni: és az saját maga. Mert tizenkét pajkos gyerek végtelen számú veszélyt rejteget, számtalan csapdát tartogat.
Az apa minden csapdába beleesik, minden tréfának felül, minden versenyben alulmarad, és közben többnyire el is találja valami. De sosem tanul semmiből, legfeljebb csak ragad rá valami. A tucatjával olcsóbb egy mókás család vicces botrányainak krónikája.
 
118 3/4
poster
Jackass  Jackass - A vadbarmok támadása    MPEG1  Magyar   
Az amerikai zenei csatorna, az MTV már számos alkalommal hatott a közízlésre, és alapvetően megváltoztatta például a hollywoodi filmek stílusát is. Az MTV-n sugárzott klippek, pergős műsorok hatására az előző évtizedben érzékelhetően felgyorsult a filmek tempója, hiszen az MTV-generáció számára szinte már furcsa, ha egy snitt két másodpercnél tovább tart.
Most, hogy a közízlést megváltoztatta a csatorna, úgy tűnik, a közízléstelenség reformját is magára vállalja a tévé. Amikor néhány éve először műsorukra tűzték a Jackass című sorozatot, még a legedzettebb gyomrú és idegrendszerű törzsnézők szeme is elkerekedett. A Jackass a kíváncsi kamera műfaj továbbfejlesztett változata, ahol többnyire nem a gyanútlan járókelők az áldozatok, hanem maguk a főszereplők - tucatnyi igazán bevállalós fiatal srác, akik közül jónéhányan kaszkadőrként keresik a kenyerüket, mások pedig elsősorban azzal tűnnek ki az átlagból, hogy jó gyomruknak köszönhetően hajlandóak szinte bármilyen gusztustalanságban aktívan résztvenni. Mondjuk bezárkózni egy Toi-Toi vécébe, amit társai legurítanak a domboldalon. Ugye már a gondolat is borzalmas, milyen állapotban szállhatott ki onnan az illető. Na, a Jackass műsorban mindezt láthatjuk is.
Nem véletlen, hogy a sorozat sikerét egy egész estés mozifilm is követte, amelyben igazán csúcsformában láthatjuk a vagány fiúkat. Gördeszkákon gurítják végig egymást a bowling-pályán, kötélen egyensúlyoznak éhes aligátorok felett, bevásárlókocsival rodeóznak forgalmas utakon, végighemperegnek egy szobányi beélesített egérfogón, hógolyót gyúrnak saját fagyott vizeletükből, és tesztelik fájdalomtűrő képességüket azzal, hogy éles papírlapokkal ejtenek sebeket egymáson és saját magukon.
A srácok fantáziája valóban nem ismer korlátokat, gátlásaikat ugyanolyan könnyedén dobják le magukról, mint a ruháikat, ezért a film megtekintése kivételesen valóban csak erős idegzetűeknek, és erős gyomrúaknak ajánlott! 
119 2/4
poster
Wasabi  Wasabi - Mar, mint a mustár    MPEG1  magyar   
Hubert felügyelőnek vajból van a szíve, és vasból az ökle: és mert az utóbbit szívesebben használja, ahol ő nyomoz, kő kövön nem marad. Legutóbb egy transzvesztita bankrablóbandát leplezett le olyan alaposan, hogy közben még a rendőrfőnök fia is 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett. A büntetés: kényszerszabadság.
A felügyelő azonban az aktív pihenés híve, ezért Japánba indul kikapcsolódni. Ugyanis élete egyetlen, igazi nagy szerelme, aki 18 évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, japán volt.
Hubert épp a temetésére érkezik, de még időben ahhoz, hogy átvegye, amit a titokzatos szépség ráhagyott: egy hatalmas vagyon, egy veszedelmes titok, és egy lány, aki épp 18 éves, utálja a zsarukat és imádja a kalandokat. Hogy az apja ki lehet, arról fogalma sincs. Csak annyi biztos, hogy a jakuza a nyomában van…
 
120 4/4
poster
The Mummy  A múmia    MPEG1  magyar   
Imhotepet, Osiris főpapját, a Holtak Őrzőjét halálra ítélték az ókori Egyiptomban, Seti fáraó uralkodása alatt a fáraó és emberei ellen elkövetett égbekiáltó bűneiért. Rothadó, mumifikált teste örök tetszhalott állapotra kárhoztatott - az élőholtak sorsára.
Imhotep férgektől nyüzsgő, bomló teteme 3000 éven át feküdt titokban elrejtve Hamunaptra elveszett városában, a legendás Holtak Városában, míg két kincsvadász csapat 1925-ben rá nem bukkant Hamunaptra romjaira...és véletlenül fel nem szabadította a gonosz teremtmény elképesztő erejét.
Ezzel kezdetét veszi a hosszú és kétségbeesett harc, hogy a kalandorok megmentsék magukat és a világot a szörnyű átoktól, mely Imhotep feltámadásával szabadult fel.
Az egyik csapatot egy sivatagi csetepaté erős és jóképű hőse, a légiós Rick OConnell vezeti, akihez csatlakozik az ókori Egyiptom szakértője, Evelyn Carnahan , szélhámos bátyja, Jonathan és a kairói börtön kapzsi igazgatója, aki megmenti a hóhér kötelétől OConnellt, hogy cserébe részt kapjon Hamunaptra kincséből.
A másik expedíció három amerikaiból, egy egyiptológusból, és vezetőjükből, a gátlástalan Beniből áll, aki a múltban már jó néhányszor pengét váltott OConnell-lel.
A két expedíció sikeres kimenetelét próbálja meggátolni a a múzeumőr és Ardeth Bay, a múmia-kultusz híveinek katonai vezetője, akik mindketten megesküdtek, hogy megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy megakadályozzák a gonosz főpap, Imhotep újjászületését erre a világra. 

Total: 120 movies

Vissza az előző oldalra